Autor Wątek: Julia  (Przeczytany 35356 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Emi

• Gość
Odp: Julia
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwiec 10, 2012, 15:40:35 »
Trochę to śmieszne, ten cały ich plan... no ale wykonalny, jeśli Sławek jakoś podmieni dokumentację medyczną potem.

Sławek z Julią - wątpie, chociaż jak Janeczek wróci do Moniki, ona pomyśli że spróbuje o nim zapomnieć i da Sławkowi szansę... jak to dobroduszna Julia  :P

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwiec 10, 2012, 20:37:00 »
Malutkimi kroczkami nadrobiłam wszystkie odcinki, jestem z siebie baaardzo dumna!  :th_0girl_dance:
I wiecie co, na nowo wciągnęłam się w ten serial, może nie ma fabuły za bardzo porywającej, ale tak na odstresowanie się, na odprężenie jest w sam raz, dzisiaj pofatyguję się o opisanie jednego denerwującego mnie faceta!  :th_girl_haha:

Denerwuje mnie Janek, niemiłosiernie mnie denerwuje ten facet! Niby kocha Julkę, ale nie potrafi jej tego okazywać, a ponadto caaały czas jest z Moniką, cały czas jest na każde jej skinienie palcem, Moniczka jeszcze nie piśnie słówkiem a ten już leci do niej, no jak jakiś pies. Pamiętam scenę kiedy to był z Anitą na weselu i był NORMALNY, uśmiechnięty, potrafił się bawić, a teraz co? Teraz chodzi jakiś taki ponury, przygnębiony, zero życia, zero jakiejkolwiek radości. I tak na dobrą sprawę to nie wiem czy bym chciała żeby zszedł się z Julką, no bo kurcze tak naprawdę gdyby ją kochał potrafiłby jej to jakoś okazać, a on nic, patrzy na nią tymi maślanymi oczami i tyle. A nie przepraszam, jeszcze jak zobaczy Sławka koło niej to robi się zły, ba nawet wyszedł z imprezy u Maćka kiedy to zobaczył, że ten ją obejmuje, no taka dupa wołowa za przeproszeniem! I myślałam, że to źle, że jest Sławek, ale nie! To bardzo dobrze, bo może dzięki niemu Janek przejrzy na oczy, bo gadanie Igora już nic nie pomaga, bo ten zaślepiony wierzy w każdo słowo Moniki.  smilie_girl_317
No to sobie troszkę na niego ponarzekałam i już mi lepiej.  :th_girl_haha:

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwiec 10, 2012, 20:48:12 »
Doskonale Cię rozumiem Klaudia. Mnie w Janku najbardziej wkurza to, że on uważa że jak jest z Moniką to jest ok, ale jak już koło Julki się ktoś zakręcił to już strzela fochy... nie jest pępkiem świata i cieszę się, że pojawił się Sławek.. ciekawe jak to się teraz wszystko potoczy tylko kurcze czekać aż do września(?) :/

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwiec 10, 2012, 20:53:53 »
Na pewno na samym końcu Janek będzie z Julką, ale moim zdaniem on na nią najzwyczajniej w świecie nie zasługuje. Traktuje ją jakby była jakimś intruzem, a jak już pojawi się koło niej Sławek, to w ogóle Juleczka jest fee! No bez przesady jak można być takim niezdecydowanym i zaślepionym? Widzi tylko tą dobrą Moniczkę, a jak wszyscy wkoło niego chcą mu pokazać jaka to Monika jest zła to oczywiście nie chce uwierzyć, bo to Julka jest nieuczciwa, bo spotyka się ze Sławkiem.  smilie_girl_122

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwiec 10, 2012, 21:01:17 »
No właśnie Janek w ogóle nie wykazuje swoich uczuć co do Julki.. przez swoje zachowanie, ona myśli, że on ma ją głęboko gdzieś.. I właściwie jak Julia "była" z Maćkiem, no to wtedy byłam w stanie zrozumieć Jana, że niby ja kocha, ale przecież to narzeczona jego brata to nie może nic zrobić, no ale teraz? Dziwne że bardziej wierzy Monice niż osobie, którą ponoć kocha...

Emi

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 10, 2012, 21:04:15 »
To prawda, Janek zwyczajnie nie ufa Julce, bo zawsze jak jest jakaś wątpliwość to... na słowo by jej nie uwierzył, bo ktoś coś powiedział - a jak już Monisia no to musi być prawda i tylko prawda! Drugiej takiej prawdomównej to nie ma :P
Tylko Igor już się poznał na Monisi no i Maciek, ale Maciek to ma swój świat - poza kliniką zupełnie.... Anita też ogólnie jest podatna na Monikę i poda dalej jej słowa co często niby przypadkiem, ale nie wychodzi z tego nic dobrego. Chociaż teraz już może mniej.

Będą razem ale pewnie na sam koniec.... a szkoda, wolałabym by się jakoś tak zeszli i mieli parę swoich momentów i potem coś się zadziało...bo między Nimi nic się właściwie nie zadziało bo on ją kocha ale myśli że ona nie odwzajemnia i odwrotnie, ona się zakochała ale uważa że on nie bo przecież jest z Moniką...  ::)

No oni oboje nie odkryli przed sobą kart... tylko że to on powinien, bo ona jest wolna, a on niby w jej oczach nadal ma narzeczoną! :P

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwiec 10, 2012, 21:05:13 »
Jak dla mnie to on z Moniką tworzy bardzo dziwną parę, ani ona nie kocha jego, tylko jego kasę, ani on nie kocha jej, tylko jest z nią dlatego, żeby nie być sam i przy okazji broń Boże nie zbliżyć się do Julki.
ALE kurde to on ją PIERWSZY pocałował wtedy na tym niby meczu u Janickich, on zrobił pierwszy krok, ale tak jak piszesz Edi wtedy Julka była zaręczona z Maćkiem, więc nie wypadało, ale co teraz stoi mu na przeszkodzie? Zanim on otworzy oczy to będzie już za późno...

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwiec 10, 2012, 21:13:14 »
No fakt, ten związek Moniki i Jana jest coś nie halo :D ale znając Monikę, po porażce z Tadeuszem, wzięła się ze jego syna.. a ona już ma swoje sposoby, żeby uwieść facetów.. i jeszcze jak jej w tym Bożenka pomagała to nie ma na nich mocnych...  smilie_girl_101 ale to i tak jest cyrk..;)

Luluś

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwiec 13, 2012, 00:12:15 »
Wszystko jest w nim wspaniale - porywajaca historia, akcja, wspaniale napisane role - i odegrane dodatkowo.
Chyba się nie mogę z tym zgodzić, bo jednak jest to tasiemiec, w którym więcej było nudy niż jej nie było...

Nie zgadzam sie. Ten serial ma najlepsze zwroty akcji!
Kto by sie np takiego Sławka spodziewal. Super!!!

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #69 dnia: Wrzesień 01, 2012, 16:30:03 »
Aaaale fajnie że Juleczka powraca!  <skacze>
Mam nadzieję, że już w pon usłyszę "kotenieńku<serduszka>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Wrzesień 01, 2012, 16:52:07 »
Oglądałam kiedyś kilka odcinków jak mieszkałam w internacie, moja koleżanka miała bzika na punkcie tego serialu ;D I potem same do siebie mówiłyśmy "kotenieńku tak nam utkwiło w pamięci :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #71 dnia: Wrzesień 01, 2012, 17:12:17 »
Usłyszysz, usłyszysz  <haha>
Ja jestem już PO premierowym odcinku i muszę przyznać, ze stęskniłam się za tym serialem!  <o_tak> Cieszy mnie rozstanie Moniki i Janka, cieszy mnie kwitnący związek Maćka i Kamila, ale nie cieszy mnie wyznanie miłosne Sławka, blee.

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #72 dnia: Wrzesień 01, 2012, 17:14:39 »
Ojej, no faktycznie, że jest przedpremierowy odcinek! :D chyba nie chcę mi się czekać do poniedziałku, później obejrzę ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Wrzesień 01, 2012, 17:17:30 »
Ojej, no faktycznie, że jest przedpremierowy odcinek! :D
Od wczoraj już jest! Oglądaj, oglądaj i zapraszam do dyskusji, jakoś ponownie trzeba rozkręcić ten temat. ;)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #74 dnia: Wrzesień 02, 2012, 15:04:09 »
Ależ ja się stęskniłam za tym serialem.. za Maćkiem, za Bożenką, a nawet za wredną Moniką :D Jak zwykle coś kombinuje, ale może tym razem Janek nie da się nabrać ;D Swoją drogą - wydał mi się w końcu szczęśliwy po tym rozstaniu z Moniką ;) może myśli że z Julką mu teraz łatwo pójdzie, a tu na drodze niestety Sławek.. :P