Wow, jednak nadal ktoś to ogląda

Cieszę się, bo ja również

Co prawda ja to mam takie przerywane oglądanie, bo wygląda ono tak, że nie oglądam, nagle sobie przypominam i sru - 5 czy 10 odcinków hurtowo w necie

Potem oglądam chwilę regularnie w necie odcinek za odcinkiem, a za chwilę znowu nie mam czasu/zapominam i potem sru - hurtowo w internecie

I tak w kółko

Ale jestem całkowicie na bieżąco

Cieszę się, że wprowadzili wątek Maćka- geja i że tym sposobem połączenie tej dwójki nie jest możliwe. Mam takie same zdanie co Edyszia, więc nie będę się powtarzać

A postać Maćka to w ogóle jest przesympatyczna, zakręcona, ale tak kochana, uwielbiam go

Właściwie nie będę teraz pisać o każdej postaci do kolei, bo oprócz Moniki, której nie trawię w zasadzie chyba wszystkich tam lubię. Może jedynie Julka jest dla mnie za słodka trochę, ale nie powoduje to jakiejś mojej niechęci do niej.
No i Sławek na minus, ale to dlatego, że czuję, że on coś kombinuje. Bo tak właściwie czy on nie jest dziennikarzem, który kiedyś próbował się dowiedzieć czegoś o rodzinie Janickich?

Darek i jego kumpel są świetni. Szczególnie lubię jego kumpla, heheh

Ale mistrzostwo świata i tak należy do
mamusi Moniki - Bożeny! Kocham tę kobietę, kocham tę postać! Kocham jak jest grana