Autor Wątek: Julia  (Przeczytany 35331 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Odp: Julia
« Odpowiedź #90 dnia: Październik 06, 2012, 18:57:44 »
Kiki wiesz nie wiem czemu ale ostatnio myślałam, że bym się nie zdziwiła jak Monika wymyśli, że jest w ciąży. Kurczę naprawdę tak będzie? To chyba wykrakałam:)
Zepsułam niespodziankę? Ups, przepraszam <haha>
Tak, tak właśnie będzie i to lada moment... Sielanka u Julki i Janka nie potrwa niestety zbyt długo. Stawiam na jakieś dwa, trzy odcinki, ale obym się pomyliła.
A tak pięknie zaczęło się robić <zauroczony>

Bożenka jak Darka ochroniarz go broniła przed tą policją... A nie, przepraszam - jak przyjaciółka :D

Agnieszka jest jedną z postaci, która irytuje mnie najbardziej. Kotenieniek jest chociaż urocza w tym wszystkim, Aga nie. Wymyśliła sobie, że się obłowi na nieszczęściu innych i zamierza się tego trzymać. Egoistka. Nadal nie wiem dlaczego Sławek się na to wszystko zgodził.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Październik 06, 2012, 20:58:03 »
Sielanka u Julki i Janka nie potrwa niestety zbyt długo. Stawiam na jakieś dwa, trzy odcinki, ale obym się pomyliła.
To i tak stawiasz na sporą ilość odcinków <hahaha> Ja daję im sielankowego życia tylko troszeczkę, a dokładnie jeden odcinek, potem Moniczka wszystko zauważy i nagle bum będzie w udawanej ciąży.

Nadal nie wiem dlaczego Sławek się na to wszystko zgodził.
Bo jest głupi! On irytuje mnie jeszcze bardziej niżeli ta Agnieszka. Najpierw pojawia się nie wiadomo skąd, nie wiadomo po co, podmienia dokumentację, zostaje szefem kliniki i wyznaje, że jest synem Tadeusza... Wszystko w jednym czasie...

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Październik 06, 2012, 21:08:00 »
Ja daję im sielankowego życia tylko troszeczkę, a dokładnie jeden odcinek, potem Moniczka wszystko zauważy i nagle bum będzie w udawanej ciąży.
No ale heloł, jeden odcinek sielanki już był, a raczej będzie - ten poniedziałkowy ;D

To prawda, Sławek chciał na tym wszystkim jak najwięcej ugrać... Manipulował Tadeuszem mówiąc, że on by się nie zachował tak jak Janek, który przyznał się przed kamerami do błędu (czego jego ojciec nie pochwalał). Robił wszystko, by udowodnić, że będzie lepszym prezesem kliniki niż Janicki. I dziwnym trafem nagle nim został. Cwana bestia z niego, to trzeba przyznać.

Poza tym wkurzyło mnie jak dawał Jankowi do zrozumienia, że są z Julią parą... Jakieś omamy miał chyba <olaboga>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Październik 06, 2012, 21:11:59 »
Kiki, ale w tym poniedziałkowym to wiesz sielanka trwa 2 minuty, albo nawet nie, a ja mówię o takiej odcinkowej sielance, czyli przynajmniej 20 minut. <hahaha>

Ogólnie Sławek robił wszystko żeby pogrążyć Janka w oczach Tadeusza, dosłownie. A jego zachowanie podczas tej kolacji u Janickich, no brak słów po prostu. Julka wyraźnie dała mu do zrozumienia, że między nimi nic nie będzie, ale ten nie... musiał, że tak powiem powiedzieć Tadeuszowi, a raczej nie powiedzieć, a dać do zrozumienia, że coś go łączy z Julką... Żenujące...
A Sławek stał się jeszcze bardziej cięty na Janka jak zobaczył ten plakat Julki z imionami byłych i obecnych facetów...

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Październik 06, 2012, 21:29:13 »
A Sławek stał się jeszcze bardziej cięty na Janka jak zobaczył ten plakat Julki z imionami byłych i obecnych facetów...
Dlaczego ja nie mam pojęcia o co chodzi?

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #95 dnia: Październik 06, 2012, 21:30:25 »
Kiki, ale w tym poniedziałkowym to wiesz sielanka trwa 2 minuty, albo nawet nie, a ja mówię o takiej odcinkowej sielance, czyli przynajmniej 20 minut. <hahaha>

20 minut? chyba zebrane z 4 odcinków <hahaha>

Janek w końcu zrobił (znaczy zrobi w poniedziałek)  to co trzeba a nie czaił się jak czajnik. Te jego podchody, to niezdecydowanie zaczęło działać mi na nerwy. Tak jak w odcinku z operacją. Zamiast powiedzieć Julii na tych schodach dlaczego nie przyszedł na spotkanie to wyskoczył z tekstem że miał ważniejsze sprawy... :-\

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Październik 06, 2012, 23:34:19 »
Taka jakaś specyfika tej postaci. Janek wydaje się być sztywnym, niezbyt czułym człowiekiem. Nie jest też wylewny. A raczej nie był, bo w poniedziałkowym odcinku rozwala system i wreszcie mówi otwarcie co myśli, co czuje. I w dosadny sposób też to udowadnia :D

czaił się jak czajnik
<hahaha>

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #97 dnia: Październik 06, 2012, 23:43:25 »
I w dosadny sposób też to udowadnia :D

A że ten sposób baaardzo się wszystki podoba, to może tak dosadnie udowadniać cały czas <serduszko>

czaił się jak czajnik
<hahaha>

Podoba ci sie mój czajnik, widzę <hahaha>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Październik 07, 2012, 13:28:15 »
Póki co udowadniał nie będzie, bo Kotenieniek wymyśli ciążę, a Julka nie będzie chciała być z Jankiem, kiedy się o tym dowie.

ZWIASTUN ODCINKA 139
Jakie urocze dzień dobry, też bym chciała takie co jakiś czas <zauroczony>
ZWIASTUN ODCINKA 140
ZWIASTUN ODCINKA 141
ZWIASTUN ODCINKA 142

Swoją drogą:
- Jesteś w ciąży.
- Nie, nie jestem w ciąży.
- Dzwony weselne słyszę!

<haha>

Podoba ci sie mój czajnik, widzę <hahaha>
No ba! :D

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #99 dnia: Październik 07, 2012, 13:43:43 »
Póki co udowadniał nie będzie, bo Kotenieniek wymyśli ciążę, a Julka nie będzie chciała być z Jankiem, kiedy się o tym dowie.

Ale w rocznicę poznania Juli z Maćkiem, Janek z pomocą Maćka zrobi Julii piękną niespodziankę by na chwilę (no właśnie, na chwilę :-\) zapomniała o wszystkich problemach...

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Październik 07, 2012, 14:04:33 »
Skąd takie informacje? I jaka to niespodzianka?
Gadaj, a nie - podpuszczasz! <haha>

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #101 dnia: Październik 07, 2012, 14:15:06 »
Skąd takie informacje? I jaka to niespodzianka?
Gadaj, a nie - podpuszczasz! <haha>

Czekaj, skąd Ja bym mogła o tym wiedzieć, hmm, pomyślmy... Ach no tak...ze streszczeń ;D

Offline Caro

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #102 dnia: Październik 07, 2012, 14:30:37 »
O tak wkońcu dostanie się Sławkowi !
Boże ta Agnieszka jest głupia ona tylko myśli, że Sławek rzuci się jej w ramiona!

Nie nie nie chce tego odcinka z tą wymyśloną ciążą ! >:(

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Październik 07, 2012, 14:40:30 »
Czekaj, skąd Ja bym mogła o tym wiedzieć, hmm, pomyślmy... Ach no tak...ze streszczeń ;D
Zabawne :D Ale widziałam zdjęcia i rzeczywiście, niespodzianka urocza <zauroczony>
Nie nie nie chce tego odcinka z tą wymyśloną ciążą ! >:(
Pocieszyć Cię? I tak w końcu nastąpi oczekiwany przez wszystkich happy end. Przecież wszystkie seriale tego typu tak się kończą. Problem polega tylko i wyłącznie na tym, że trzeba poczekać do grudnia. Ale jeśli się na coś długo czeka, to to lepiej smakuje ;)

A Aga... Cóż, przechodzi samą siebie. Od początku, jak tylko pierwszy raz się spotkali, wiedziałam, że będzie chciała być ze Sławkiem.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Październik 07, 2012, 17:35:23 »
Dlaczego ja nie mam pojęcia o co chodzi?
Nie pamiętasz odcinka z plakatem Julki: Zakochaj się na wiosnę ? Tam na odwrocie Maciek wypisał wszystkich jej byłych bez Janka oczywiście (a ona rano dopisała go do tej zacnej listy) i z tego co pamiętam Sławek to widział. :D

WOW! Kiki skąd ty wytrzasnęłaś tyle zwiastunów? <zakochany> Wredna Monika, wredny Kotenieniek, wredny Sławek, wredna Agnieszka, kochany Janek i kochana Julia.  <haha>