Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 527463 razy)

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1830 dnia: Listopad 10, 2020, 21:51:55 »
Jakaż subtelna- kobieta,która ma ponad 40 lat troszku se ujeła  <smiech> <smiech>
I to wahanie w głosie... Jakby kompletnie nie miała pojęcia o swojej bohaterce. <hahaha> Nosz kuźwa, gra ją od 20 lat, jak zaczynała kobicina miała 2 dorosłych synów. :hahaha: Jej ignorancja jest aż zabawna, przynajmniej w tym momencie. Jestem przekonana, że ona nie ma pojęcia o wielu istotnych faktach z życia jej bohaterki. Cud, że ogarnia posiadanie córki.  <okularnik>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1831 dnia: Listopad 11, 2020, 12:51:48 »
Jakaż subtelna- kobieta,która ma ponad 40 lat troszku se ujeła  <smiech> <smiech>
I to wahanie w głosie... Jakby kompletnie nie miała pojęcia o swojej bohaterce. <hahaha> Nosz kuźwa, gra ją od 20 lat, jak zaczynała kobicina miała 2 dorosłych synów. :hahaha: Jej ignorancja jest aż zabawna, przynajmniej w tym momencie. Jestem przekonana, że ona nie ma pojęcia o wielu istotnych faktach z życia jej bohaterki. Cud, że ogarnia posiadanie córki.  <okularnik>
Ale zdaje się że i Robercik o 40 też wspomniał.  <smiech>

Małgoś zapomniała że jej serialowi synowie do 40 dobijają.

Jeżeli najstarsza wnuczka ma koło 15 chociaż ubierają ją na 11  <smiech> to tatusiek ma około 36 o ile nie więcej.

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1832 dnia: Listopad 11, 2020, 21:01:53 »
Może w wydaniu naszych bohaterów czas zatrzymał się po 40stce  <mysli> <hahaha>
Z kulis wynika, że zapowiada się całkiem fajnie.  Nie taka tandeta jak z Grzesiem.  Poza tym i Artur w miarę się zachowuje,  wypytując delikatnie o "rtwala" i walcząc z zazdrością.

Ps. Też nie mogę ściągnąć 1541 odcina, ale będę próbowała dalej. 

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1833 dnia: Listopad 12, 2020, 11:57:15 »
U mnie wszystko ok sie sciaga

Niecierpliwie czekam na odc 1543 ❤️❤️❤️

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1834 dnia: Listopad 12, 2020, 12:51:01 »
Nic się nie działo u Mańki, no to scenobajarki wyciągnęły tego gostka, jak królika z kapelusza, żeby podstarzała "gwiazda" tego gniota mogła zaprezentować swój powab i wdzięk flirciary. <hahaha> Fakt, że jak na swój wiek M.Pieńkowska dobrze się trzyma.
A może postanowili pozbyć się R.Moskwy z obsady, przecież on w eMce od dawna robi tam za tło, halabardnika-statystę..<mysli> Bo nie wierzę, żeby to on chciał zrezygnować z roli doktorka, tym bardziej, że nigdzie indziej nie występuje od lat. <haha>

Offline Cukierek

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1835 dnia: Listopad 12, 2020, 13:22:34 »
Myślę,  że para M&Ar jest w tym momencie nie do ruszenia. To oni są nastepcami Basi i Lucjana.  Więc wątpię,  że ktoś się chce aktorów pozbyć, ale że wątek trzeba jakoś prowadzić,  urozmaicać to wymyślili coś maga "nowego" czuli kolejna zazdrość i miłość na horyzoncie

Ps. Co ma być w 1543? Nie  jestem na bieżąco

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1836 dnia: Listopad 12, 2020, 22:24:12 »
Eeee nie sądzę, że chcą się pozbyć Artura. Obstawiam, że ten gość to po prostu kolejna epizodyczna postać, chyba że pozostawią go na dłużej ze względu na Lilkę. Ale nie sądzę, aby był zagrożeniem dla Moskwy.

Cukierku, w 1543 własnie pojawi się ta dawna miłość Marysi, będzie sporo scen, które widać w ostatnich kulisach. Ale jak na złość nie udostępniają go w VOD... Ktoś pewnie do nas dotarł i do tych narzekań na scenarzystów, grę aktorską... I mamy za swoje. <hahaha>

Offline Cukierek

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1837 dnia: Listopad 13, 2020, 12:29:32 »
Patrycjaa chyba masz rację  <smiech> na poprzednim forum też mieliśmy wrażenie,  że nas czytają

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1838 dnia: Listopad 13, 2020, 21:06:20 »
Polecam wszystkim odcinek ❤️❤️❤️
Jest juz dostepny na VOD

Offline Cukierek

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1839 dnia: Listopad 13, 2020, 22:28:11 »
Polecam wszystkim odcinek ❤️❤️❤️
Jest juz dostepny na VOD
3
Może pospoileruj nam trochę i opowiedz  <jupi>

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1840 dnia: Listopad 13, 2020, 23:18:50 »
Nawet obejrzec będzie można  <smiech> <smiech>

https://rapidu.net/4883882610/Odc-1543-avi.avi

Robercik gra na pełnym luzie, scenki z córką fajne, natomiast sztywna Maryś masakra. Te jej przytulania i  zasznurowane usta dość dziwnie wyglądają kiedy przytula się do mężą, którego podobno kocha   <smiech> <smiech> rany ona nigdy nie będzie umiała grać scen z Moskwą  jest zawsze sztuczna i sztywna.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1841 dnia: Listopad 13, 2020, 23:22:21 »
Patrycjaa chyba masz rację  <smiech> na poprzednim forum też mieliśmy wrażenie,  że nas czytają
Na poprzednim forum to sam Moskwa się zarejestrował  <smiech> <smiech> czytają, czytają muszą wiedzieć co o nich widz pisze i to szczególny widz- który zna emkę od podszewki ze wszystkimi szczegółami  <smiech> <smiech>

Może Ci antywirus blokuje ściąganie- wyłącz go na moment sciągania.

grant1 -litości Pieńkowska ma chyba 53 lata co prawda to już wiek Rubensowski no ale bez przesady-Dobrze się trzyma  <bezradny>  >:(  >:( <bezradny>

Robercik za to niezłe sadełko wychodował  :hahaha: :hahaha:

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1842 dnia: Listopad 14, 2020, 10:31:23 »
grant1 -litości Pieńkowska ma chyba 53 lata co prawda to już wiek Rubensowski no ale bez przesady-Dobrze się trzyma  <bezradny>  >:(  >:( <bezradny>
Też tak uważam. Czas zdecydowanie wpływa na jej korzyść pomimo tego pięknego określenia, którejś z Was... Jak to było, że jest "zacniejsza w biodrach"? <hahaha> Aktualna fryzura też dodaje jej uroku i odejmuje lat, szczególnie kiedy ma delikatnie wymodelowane włosy, a nie szopę, chociaż z autopsji wiem, że typ włosów jakie ma, naprawdę ciężko okiełznać.
Moskwa też raczej na plus. Zresztą oni obydwoje mają gorszy i lepszy czas, często widać wahania wagowe, włosowe... <hahaha> Czasem nawet da się dostrzec "subtelne" zmiany w jednym odcinku przez to, że kręcą sceny do jednego w różnych odstępach czasowych.

Co do odcinka 1543...No wiecie, szaleństwa nie ma, wióry nie lecą  <hahaha> Ale widać fajnie to, że naprawdę jest to uczucie między nimi, że tworzą udane małżeństwo. I widać to nie tylko od Artura. Żałuję jedynie, że nie weszła do odcinka scena z tym dialogiem z głównej:
- A co u ciebie? Nadal love story z moim bratem? Płomienie strzelają wysoko, czy ogień ledwie się tli? Zastanawiam się, czy czasem nie tęsknisz… za jakąś odmianą. Choćby tak niewinną, jak spotkanie z dawną miłością na zjeździe klasowym…
Maria parsknie tylko śmiechem:
- Nie, nie tęsknię... Do szczęścia wystarczy mi twój brat!

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1843 dnia: Listopad 14, 2020, 11:16:38 »
Też tak uważam. Czas zdecydowanie wpływa na jej korzyść pomimo tego pięknego określenia, którejś z Was... Jak to było, że jest "zacniejsza w biodrach"? <hahaha> Aktualna fryzura też dodaje jej uroku i odejmuje lat, szczególnie kiedy ma delikatnie wymodelowane włosy, a nie szopę, chociaż z autopsji wiem, że typ włosów jakie ma, naprawdę ciężko okiełznać.
Moskwa też raczej na plus. Zresztą oni obydwoje mają gorszy i lepszy czas, często widać wahania wagowe, włosowe... <hahaha> Czasem nawet da się dostrzec "subtelne" zmiany w jednym odcinku przez to, że kręcą sceny do jednego w różnych odstępach czasowych.

Co do odcinka 1543...No wiecie, szaleństwa nie ma, wióry nie lecą  <hahaha> Ale widać fajnie to, że naprawdę jest to uczucie między nimi, że tworzą udane małżeństwo. I widać to nie tylko od Artura. Żałuję jedynie, że nie weszła do odcinka scena z tym dialogiem z głównej:
- A co u ciebie? Nadal love story z moim bratem? Płomienie strzelają wysoko, czy ogień ledwie się tli? Zastanawiam się, czy czasem nie tęsknisz… za jakąś odmianą. Choćby tak niewinną, jak spotkanie z dawną miłością na zjeździe klasowym…
Maria parsknie tylko śmiechem:
- Nie, nie tęsknię... Do szczęścia wystarczy mi twój brat!

To że w fotostory dają różne dialogi a nie ma tego w odcinku to niestety standard, też czekałam na tą scenę  :( Cały odcinek zdecydowanie na plus. Fajnie zagrane ciepło i momentami wzajemne docinki  ;) ;) Marysia chciała mieć córeczkę to ma. Basia pokazuje pazurki.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1844 dnia: Listopad 14, 2020, 14:03:40 »
Gwoli ścisłości Pieńkowska i Moskwa są z tego samego rocznika 1965. To tylko stwierdzenie faktu i nic więcej.