Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 528039 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meg

• Zaawansowany
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1815 dnia: Listopad 09, 2020, 19:36:52 »
grant1 - nierealne żeby był tatuśkiem Lilki ona ma 18 lat a gostek chyba wyjechał ze 30 lat wstecz.
Agatę to ja widzę z tym porąbanym Wernerem- idealnie do siebie pasują  <smiech> <smiech>

"Miłość" Maryśki  ::) ::) całe lata 0 wspomnień nawet ociupinki wzmianki a tu raptem zagości na kilka odcinków.
Z Maryśki zaczynają robić mega kochliwą babę tylko zapominają że 60 przełożone i że wygląda to deczko żenująco.
Że też w realu kobiety w poważnym wieku takiego rwania nie mają jak w emce  <smiech> <smiech> <smiech> <smiech>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1816 dnia: Listopad 09, 2020, 19:53:37 »
grant1 - nierealne żeby był tatuśkiem Lilki ona ma 18 lat a gostek chyba wyjechał ze 30 lat wstecz.
Ano to chyba nigdzie nie jest póki co powiedziane, w sensie ile lat tam spędził.  <mysli> Z Lilką sprawa może być jedynie o tyle nieoczywista, że jej matka z tego co kojarzę była prostytutką? Wiecie coś konkretnie na ten temat, bo ja w sumie eMkę oglądam tylko wyrywkowo. Ale jeśli tak, to nie świadczyłoby dobrze o domniemanym tatusiu. Z drugiej strony kto inny mógłby być tą córką... <mysli>

Z Maryśki zaczynają robić mega kochliwą babę tylko zapominają że 60 przełożone i że wygląda to deczko żenująco.

Jakby tak przeanalizować te 20 lat, a i te lata przeszłości, to jednak taka święta to ona nie była. ;D Tomasz, Janusz, Radosz, ten śmieszny sąsiad, "Pan Grzesiu", Bilski, Starski, teraz Jacek. Kokietka z niej była i to niezła, tylko taka cichociemna. <hahaha>  Z każdym, no oprócz sąsiada, "coś" było a to flirt, a to jakieś całowanko... Doktorek z nich wszystkich w sumie miał najbardziej przechlapane. Każdemu innemu jakoś wszystkie podloty uchodziły płazem, a na tego obraza wielka, unikanie... I to za każdym razem.  :hahaha:
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1817 dnia: Listopad 09, 2020, 20:40:32 »
Meg, im bardziej Nam się wydaje, że coś jest kompletnie nierealne w eMce, to dla scenobajerek takim nie jest.<smiech> A wręcz przeciwnie, to bułka z masłem <smiech>
Przecież gostek w czasie pomieszkiwania w tej Kanadzie, mógł np co jakiś czas odwiedzać matkę w PL..A co w tzw międzyczasie dodatkowo jeszcze "robił".. <smiech> A burdele były, są i będą, nawet i w PL, za PRL-u też były, to dlaczego nie np w takim Gródku <hahaha>
Na marginesie, jakiś czas temu była fotka na IG D.Choteckiej z tym aktorem i coś tam też z nim zamieszczała w instastories dziewczyna, wcielająca się w postać Lilki. Poczekajmy, zobaczymy jak akcja z tym facetem się rozwinie... <slucha>
Ps Od dość dawna cała eMka to jeden, wielki odlot, normalny tego by nie napisał nawet i w pijanym widzie.. <smiech>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1818 dnia: Listopad 09, 2020, 21:22:23 »
Ano to chyba nigdzie nie jest póki co powiedziane, w sensie ile lat tam spędził.  <mysli> Z Lilką sprawa może być jedynie o tyle nieoczywista, że jej matka z tego co kojarzę była prostytutką? Wiecie coś konkretnie na ten temat, bo ja w sumie eMkę oglądam tylko wyrywkowo. Ale jeśli tak, to nie świadczyłoby dobrze o domniemanym tatusiu. Z drugiej strony kto inny mógłby być tą córką... <mysli>

Jakby tak przeanalizować te 20 lat, a i te lata przeszłości, to jednak taka święta to ona nie była. ;D Tomasz, Janusz, Radosz, ten śmieszny sąsiad, "Pan Grzesiu", Bilski, Starski, teraz Jacek. Kokietka z niej była i to niezła, tylko taka cichociemna. <hahaha>  Z każdym, no oprócz sąsiada, "coś" było a to flirt, a to jakieś całowanko... Doktorek z nich wszystkich w sumie miał najbardziej przechlapane. Każdemu innemu jakoś wszystkie podloty uchodziły płazem, a na tego obraza wielka, unikanie... I to za każdym razem.  :hahaha:
Patrycjo, zapomniałaś o miłości platonicznej Otara  <skacze>

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1819 dnia: Listopad 09, 2020, 22:29:48 »
I pomyśleć że w założeniu emka miała być serialem o pięknej miłości i cieple rodzinnym  <smiech> <smiech> <smiech> w dodatku z przesłaniem  :hahaha: :hahaha: :hahaha: a mamy Mostowiaczki które w ilości  kochanków  biją rekordy wszystkie 3 zaliczyły po kilku  <smiech> <smiech> Do Marysi chyba też wzdychał z ukrycia przyjaciel Artura ten,który leczył Marka , który przyjechał z mamą do Grabiny  <smiech>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1820 dnia: Listopad 10, 2020, 00:01:11 »
Stary Filarski przecież też czuł do Mańki miętę i ślinił się na jej widok. <hahaha> Jeszcze ten młody kardiolog, co przemknął jak meteoryt przez lipnicką przychodnę. <smiech>

Offline adusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1821 dnia: Listopad 10, 2020, 09:24:29 »
Pamietam w starych odcinkach, początkowych, jak Marysia mowila ktoremys z blizniakow, ze byla zakochana w jakims Romanie, ktory nie wiedzial o jej istnieniu.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1822 dnia: Listopad 10, 2020, 09:38:11 »
Widzę, że nitka się rozwija i tego jest więcej niż myślałam...  <hahaha>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1823 dnia: Listopad 10, 2020, 11:54:56 »
A ilu nowych adoratorów wdzięków Mańki jeszcze się pojawi..<hahaha> Jak słusznie zauważyła Skowronek. nawiązując do archiwaliów eMki, to może scenobajarki odkopią za jakiś czas tego mitycznego Romana, kto je tam wie.<smiech> Chociaż uważam, że one do pradziejów tego tasiemca, to od dawna nie sięgają, bo gubią się i plączą w tych swoich nowych scenopisach odcinków.
Z kolei lista "podbojów miłosnych" serialowego doktorka, w porównaniu do imponującej liczby Marysinych absztyfikantów, jest nader uboga. <hahaha>
Jedna laborantka Dorota, która nawet zaciążyła i usunęła, jakaś w międzyczasie stażystka w szpitalu, chociaż czy tam coś było na rzeczy, to też nie jest pewne. <smiech>
Poźniej kardiolog Agata w przychodni w Gródku, która bardzo była napalona na Artiego. Potem w przelocie stuknięta architekta Glińska, która miała wyraźną ochotę na Artiego, ale doktorek był niezainteresowany. No a póżniej doktorek poszedł na całość i wdał się w romans z psychopatką Teresą.
Dla której w końcu porzucił był Maryś i rodzinę. Ostatnią była ta rżącą ze śmiechu młodziutka Kamila, swoją drogą fajna rólka do zagraniar..<smiech>
Marniutko jak na raczej dość przystojnego faceta. <hahaha>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1824 dnia: Listopad 10, 2020, 12:25:47 »
Odnośnie błędów i powrotu do zamierzchłych czasów... Ślub naszych był w 1401 odcinku, a na stronie głównej serialu jak byk, że 1410. Komuś  nawet nie  chciało  się  sprawdzić tylko powiela błąd z pseudoportalu "superseriale". <zez>  A teraz widzę, ze szykuje się coś na wzór powtórki porwania Marysi przez Radosza tyle, że tym razem w wykonaniu sąsiada Aśki w stosunku do Izy... Po co się z silić na nowe historie, ileż można... :hahaha:

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1825 dnia: Listopad 10, 2020, 13:49:21 »
Patrycjoo, bylejakość to niestety jeden ze "standardów", szczególnie w PL. Tak było kiedyś i niestety jest nadal. Wydaje mi się, że to utkwiło w naszej mentalności. Może nie u wszystkich..<bezradny>
Dobrze wiemy, że scenobajarki eMki od dawna posługują się, powielają i "posiłkują" schemacikami, miłosne trójkąciki w wątkach każdej serialowej pary to jeden z przykładów. <tak> Powtarzają to do znudzenia, a wątek psychopaty/ki powraca jak przysłowiowy bumerang. Wygląda mi to na objawy, że z autorkami scenariusza też jest coś nie tak i to od dawna. <smiech>
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2020, 15:08:29 wysłana przez grant1 »

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1826 dnia: Listopad 10, 2020, 20:16:26 »
https://rapidu.net/9583410560/Odc-1541.avi

quote]

Czy komuś udało się pobrać odc 1541? ja próbuje i probuje i ciągle info, że pobieranie nie powiodlo sie :-(

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1827 dnia: Listopad 10, 2020, 21:30:21 »
Niebieskooka, tak, bez problemu mi pobrało.  Dzięki Meg  <serduszko>

Polecam:
https://mjakmilosc.vod.tvp.pl/50724064/1274-szkolna-milosc-powraca

Będzie fajnie. ;D

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1828 dnia: Listopad 10, 2020, 21:38:39 »
https://rapidu.net/9583410560/Odc-1541.avi

quote]

Czy komuś udało się pobrać odc 1541? ja próbuje i probuje i ciągle info, że pobieranie nie powiodlo sie :-(
Wnawiaj aż do skutku.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1829 dnia: Listopad 10, 2020, 21:42:28 »
Niebieskooka, tak, bez problemu mi pobrało.  Dzięki Meg  <serduszko>

Polecam:
https://mjakmilosc.vod.tvp.pl/50724064/1274-szkolna-milosc-powraca

Będzie fajnie. ;D
Jakaż subtelna- kobieta,która ma ponad 40 lat troszku se ujeła  <smiech> <smiech>