Autor Wątek: W następnych odcinkach  (Przeczytany 53028 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
Odp: W następnych odcinkach
« Odpowiedź #150 dnia: Maj 18, 2013, 20:06:53 »

Ewa przychodzi do niego, nalega, by zgodził się na pożyczkę od jej ojca, bo to go w żadnym razie z nią nie wiąże, a on co? Wieczorem przyjeżdża jej oznajmić, że najwyraźniej oczekuje od niego deklaracji, której on nie może jej dać. <olaboga>
Dokładnie. Na każdym kroku podkreśla, że na niego nie naciska, tutaj mu mówi że nie będzie musiał znosić jej do końca życia, kiedyś tam jeszcze, że na niego zaczeka, że nie ma pośpiechu i wszystko rozumie, a on co? na odwrót.  ::)

Artur kolejna upadająca postać... Jeżeli nawet z niego zrobią takiego lovelasa to już zupełnie będzie żenada.

Wszystko wskazuje na to, że z Małgosią już naprawdę będziemy się musieli niedługo żegnać. Nie powiem, żebym ją uwiebiała, ale jednak trochę żal. Tyle lat się ją oglądało to i sentyment zostanie.

Wie ktoś może ile jeszcze odcinków to końca sezonu? Bo gdzieś mi się obiło o uszy że ten 996 już ostatni. Nie wydaje mi się jednak, żeby to byłą prawda, zawsze przed wakacjami dają coś mocnego, a w streszczeniu nic takiego nie widać.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #151 dnia: Maj 18, 2013, 20:47:50 »
Ja niespecjalnie rozumiem w czym rzecz, przez kilka odcinków Marek spotykał się z Ewą, dał jej bardzo wyraźnie do zrozumienia, że wybrał ją, że z Anką wszystko zakończył dla niej. Zapraszał ją na randki, całował się, obściskiwał- myślałam, że nie ujawnili się tylko dlatego, że to po prostu jeszcze początek, że muszą być odpowiedzialni, bo mają rodziny, dzieci. A teraz co? Co się stało? Ewa przecież tylko wspomniała, że zazdrości mu tak dużej rodziny a ten zachowuje się jakby mu się co najmniej oświadczyła :P Idiotę z niego robią strasznego. I wielka szkoda, że Ewa musi brać w czymś takim udział. Też bardzo lubię parę Ewa&Marek, ale niech ogarną tego Mostowiaka trochę.

Jest jeszcze szansa, bo z tym, że obie się z nim czule żegnały też grubo przesadzili w streszczeniach.
Dokładnie, śmiałam się z tego :D A w Internecie krążyły nawet tytuły, że obie kobiety pocałują go namiętnie na pożegnanie...i wielka afera, że Anka pocałuje go na oczach Ewy, a ta żeby nie być gorszą- zrobi to samo. A tu ani pocałunku nie było (całus), ani tym bardziej namiętności ze strony którejkolwiek pań. Jak zwykle afera z byle powodu :D

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #152 dnia: Maj 18, 2013, 20:50:28 »
Ewa mogłaby go olać tak jak kiedyś to może by się otrząsnął bo chyba zaczyna się już uważać za nie wiadomo kogo. Grabińskie Ciacho... Zgroza!
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Maj 18, 2013, 21:33:34 »
Dżejn jest powalająca. Nie ma to jak ograbić rodzinkę, której się nie zna, bo "mi się należy". I to jeszcze taka kwota. Ja się na sądownictwie nie znam, ale wydaje mi się, że taka kwota jest przesadą...

Ona nie ograbia Mostowiaków. Takie jest prawo i tyle. Nie było testamentu, trzeba po ojcowiźnie spłacać członków rodziny.
I nie domaga się tych pieniędzy bo jej się tak podoba, bo zwąchała łatwy zarobek. Potrzebuje ich na ratowanie życia siostry. Niektórzy w takich przypadkach posuwają się do gorszych rzeczy: zdradzają tajne informacje, kradną, oddają się za pieniądze, a nawet zabijają.
Andrzej przekroczył prawo, aby ratować nie własną, krew z krwi, córkę.

Nie ma innych sposobów (podejrzewam, że wspomniane kiedyś w rozmowie z Pawłem bankructwo też było przez spłukanie się na rzecz leczenia), to dziewczyna zdecydowała się na taki właśnie krok i nie robi tego bezprawnie. Łatwo jej było, bo nie znała rodziny. Trudności związane z sumieniem napotkała, gdy nieco Mostowiaków (a zwłaszcza Lucjana) poznała. Jednak siostra to siostra.

Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #154 dnia: Maj 19, 2013, 09:25:53 »
Ewa mogłaby go olać tak jak kiedyś to może by się otrząsnął bo chyba zaczyna się już uważać za nie wiadomo kogo. Grabińskie Ciacho... Zgroza!

Zaczyna?  <hahaha>

Marek ciągle nie jest gotowy na związek, bo mu na to pamięć o zmarłej żonie nie pozwala. Ta sama pamięć pozwala jednak bzykać każdą panienkę i wchodzić w chore układy bez zobowiązań  ::)
Ot, prosty chłopak ze wsi <ok>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #155 dnia: Maj 27, 2013, 14:46:42 »
Odcinek 996 jest ostatnim przed wakacjami? <olaboga>

Nie wiedziałam. W każdym razie już go obejrzałam i jestem zaskoczona tym, co będzie się działo w kolejnym sezonie. Marek mówiący do Anny: miałaś się zabezpieczyć? Całkowicie tracę sympatię do tej postaci, bo - jak widać - zdecyduje się na kolejny seks bez zobowiązań. Naiwnie myślałam, że akcję z wymyśloną ciążą mamy już za sobą.

Janka z zakrwawioną twarzą i rozdartą koszulą biegnąca po śniegu jakby przed kimś uciekała? O co chodzi?
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Maj 28, 2013, 06:45:40 »
Marek mówiący do Anny: miałaś się zabezpieczyć? Całkowicie tracę sympatię do tej postaci, bo - jak widać - zdecyduje się na kolejny seks bez zobowiązań. Naiwnie myślałam, że akcję z wymyśloną ciążą mamy już za sobą.
<smiech> <smiech> <smiech> Nie, no serio? O bogowie......

Janka z zakrwawioną twarzą i rozdartą koszulą biegnąca po śniegu jakby przed kimś uciekała? O co chodzi?
Nosił wilk razy kilka.... ;) A pewnie, niech jej w końcu zrzednie ta minka.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #157 dnia: Maj 28, 2013, 21:32:04 »
Był pokazany TIR i słychać było krzyki - niech mnie Pan zostawi!
Pewnie łapała stopa i ktoś ją próbował zgwałcić.

Tak czy inaczej - nowy sezon zapowiada się ciekawie.
Walka Ewy i Anki nabierze tempa - szkoda tylko, że nie ma o kogo walczyć.
Sceny w mieszkaniu Budzyńskich - mocne.

Ciekawie, ciekawie... ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #158 dnia: Maj 29, 2013, 12:25:38 »
Walka Ewy i Anki nabierze tempa - szkoda tylko, że nie ma o kogo walczyć.

Po wczorajszej zapowiedzi sezonu stwierdzam, że Ewa powinna odpuścić. Szkoda dziewczyny. Według mnie to się poniżać będzie, bo Marek się zachowuje jakby pewna część ciała go swędziała i koniecznie musiał się 'wyładować' z dwoma osobami. Postać Marka zawsze mi była obojętna, ale dziś powiem: co za cham!

Czy przypadkiem Mirka będzie w ciąży z Irkiem??  <smiech> Szalona mama z niej będzie.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #159 dnia: Maj 29, 2013, 19:00:58 »
Czy przypadkiem Mirka będzie w ciąży z Irkiem??  <smiech> Szalona mama z niej będzie.
Eee, fajnie! :D Bardzo lubię Mirkę, moim zdaniem pokazała już, że potrafi się zachować dojrzale. Uwielbiam ją również w parze z Irkiem. Mam tylko nadzieję, że po raz kolejny nie zepsują tego związku.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #160 dnia: Sierpień 16, 2013, 09:03:00 »
Odcinek 997.
Marek nie potrafi zdecydować, czy chce być z Anną, czy z Ewą. Zwierza się Budzyńskiemu, który radzi mu, by korzystał z życia, umawiając się z dwiema kobietami jednocześnie. Mirka poznaje nowego sąsiada Kingi. Architekt bardzo jej się podoba. Zazdrosny Irek postanawia się wyprowadzić. Dzieci Mostowiaków spotykają się w Warszawie, by opracować nowy plan działania. Budzyński proponuje, by wziąć z banku pożyczkę i wspólnie ją spłacić. Kisiel informuje Mostowiaków, że znalazł testament matki Lucjana. Janka pokazuje Lucjanowi rodzinne zdjęcia.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #161 dnia: Sierpień 16, 2013, 09:17:13 »
Odcinek 997.
Marek nie potrafi zdecydować, czy chce być z Anną, czy z Ewą. Zwierza się Budzyńskiemu, który radzi mu, by korzystał z życia, umawiając się z dwiema kobietami jednocześnie.

Powiedział ten, którego małżeństwo się mało nie rozpadło, bo zasiedział się raz u Rudej  ::) Matko jedyna, jak taki wątek może odmóżdżać, pomagać się zrelaksować po ciężkim dniu...? <olaboga>
We mnie na każdą wzmiankę o św.Marku i jego kolejnych dylematach miłosno -moralnych się po prostu wszystko gotuje  <slucha>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #162 dnia: Sierpień 16, 2013, 10:50:42 »
Nie wie, którą wybrać? Jeny!
Przeleci Ewę i wtedy będzie wiedział?

A Budzyński? No szkoda słów. Poza tym - od kiedy to Marek z Andrzejem na takie prywatne tematy rozmawia?

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Sierpień 16, 2013, 11:02:48 »
Nie wie, którą wybrać? Jeny!
Przeleci Ewę i wtedy będzie wiedział?

Nie. Wtedy przyjdzie czas na "tę trzecią"  :ysz:

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #164 dnia: Sierpień 16, 2013, 11:42:00 »
Sorry, że to powiem, ale... a nie mówiłam... mówiłyśmy...?

Marek zdradzał będzie i tak. W roli zdradzanej chcielibyście widzieć bardziej Ankę czy Ewę?  Ankę czy Ewę? Ankę...czy Ewę? Ankę czy...ekhmmm...no właśnie.  <mruga>

No i proszę, bardzo prorocza wyliczanka ;D

Oja, Amaranth, wielkie dzięki za dodanie, zachwycona jestem.  <zauroczony> Kurczę, nie wiedziałam, że się jeszcze w emce na taką piękną parę natknę. Oby tylko Marek tego nie zepsuł i skończył to coś z Anką.

Hahah, tak się wczułam w scenę, że aż się wstrząsnęłam, jak ojciec Ewki się odezwał.  <haha> Żałujcie, że mojej miny nie widzieliście.  ;D

To pewne jak w banku (chociaż w obecnych czasach, to ta instytucja wcale nie jest taka pewna <haha>), że Markowi nie będzie tak łatwo i przyjemnie skończyć i hop-siup zacząć coś nowego.

I jeszcze przypomina się rozmowa w kawiarence, kiedy to Mareczek, patrząc maślanymi oczkami i mówiąc głosem pełnym uczucia tłumaczył Ewuni dlaczego zakończył związek z Anną (bo ty  się pojawiłaś), a potem była słynna romantyczna scena z szampanem na moście i równie romantyczny pocałunek... Normalnie, ach! i och!

A teraz Mareczek w iście romantycznym stylu zastanawia się, którą pannę wybrać <haha>

Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski