Autor Wątek: Sezon I i II  (Przeczytany 40007 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon II
« Odpowiedź #90 dnia: Wrzesień 12, 2012, 16:39:10 »
Am...
Spoiler
Przecież Marek będzie wyciągał Agatę z więzienia i to już w tym sezonie, czyli niebawem :D
Spoiler
No i ja mam nadzieję, że Agata jakoś mu za to ładnie podziękuje. <haha>

Ale dobra wiadomość jest taka, że niedługo Maciek zniknie nam z oczu. ;D

Offline Markoagatoholiczka

• MarGatoGatkoLichoholiczka
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #91 dnia: Wrzesień 13, 2012, 14:50:15 »

Paczenia tyle o ile, ale nie wybaczę Markowi tych dwóch zdjęć z drugiej strony nigdy! <histeryk> <histeryk> <histeryk>
"Markowe gatki znakiem markowym Marka. Agatka w szoku, a Ewka w kanarkach" <3
"I ciągle sobie zadaje pytanie: W jakich gatkach chodzi dziś moje kochanie?" <3
Lichy <3

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Wrzesień 13, 2012, 18:03:52 »
Paczenia tyle o ile, ale nie wybaczę Markowi tych dwóch zdjęć z drugiej strony nigdy! <histeryk> <histeryk> <histeryk>

Spoiler
Widać sielanka trwa. Fuj. Przecież ta Okońska w ogóle do Marka nie pasuję.  :ysz:
I zdecydowanie za dużo Maćka. Zdecydowanie.  <zniecierpliwiony>

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Wrzesień 13, 2012, 19:43:38 »
I jeszcze taka wymiana zdań między dziennikarką a Leszkiem
D: Leszek, pamiętasz godzinę emisji?
L: yy. wtorek!

Słodki jest. <serduszka>
Tak, to było genialne  ;D Jeszcze Agnieszka na początku, kiedy myślała, że nie są na wizji "Mój synek powiedział...aha, już jesteśmy"  <haha>

Co do poprzedniego odcinka: Włożysz do wanny?...Do wazonu chciałam powiedzieć <smiech>
Agata fajnie traktuje Maćka, nie ma co  ;D Tak jakby tylko dla towarzystwa był. Jakby go nie było, nic by się nie stało...Skąd ja to znam  <wstydnis>
No i "Coś optymistycznego" Kasi na koniec  <zakochany>

Ja wciąż czekam na odcinek (odcinki?) z Magdą i się doczekać nie mogę  ;D Były kręcone w Bydgoszczy, więc myślałam, że już dwa tygodnie temu się pojawi.

Hey, little rich girl!

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Wrzesień 14, 2012, 08:12:52 »
Zdjęcia , które zepsuły mój wczorajszy humor :/

http://prawoagaty.tvn.pl/informacje/pocalunek-w-prawie-agaty,57885,1.html

Kiedy się doczekamy takiego pocałunku z Margatą??

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #95 dnia: Wrzesień 14, 2012, 14:54:26 »
Cieszę sie, że nie tylko mnie ten cały Maciek odpycha.. i tu nie chodzi tylko o to, że chcę, by Agata była z Markiem i dlatego jestem do tego drugiego nieprzyjacielsko nastawiona - NIE! Po prostu nie lubię tego Nowickiego (czy jak mu tam). Gość jest strasznie, ale to strasznie sztuczny. Zero w jego grze mimiki twarzy, ciągle ten sam wyraz, mam wrażenie, że patrzę na człowieka w masce. Nie rozumiem, dlaczego właśnie jego wybrali do roli Maćka No chyba, że zamierzenie scenarzystów było właśnie takie, by postrzegać go jako takiego fajtłape, ciepłe kluchy, faceta bez jaj, po prostu  :D Nie wiem, co ta Agata w nim widziała i co widzi teraz.

Marek w stu procentach jest lepszym dla niej kandydatem.

Pocałunek? Fajnie, może Marek będzie zazdrosny  <mruga>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Wrzesień 14, 2012, 14:59:32 »
Cieszę sie, że nie tylko mnie ten cały Maciek odpycha.. i tu nie chodzi tylko o to, że chcę, by Agata była z Markiem i dlatego jestem do tego drugiego nieprzyjacielsko nastawiona - NIE! Po prostu nie lubię tego Nowickiego (czy jak mu tam). Gość jest strasznie, ale to strasznie sztuczny.
Mam dokładnie takie same odczucia. Nie lubię go w 'Barwach szczęścia', nie lubię go jako prezentera i nie lubię go jako Maćka! Aktor powinien mieć w sobie coś co do niego przyciągnie widza, a u niego jest odwrotnie.
Kiedyś, jak jeszcze nie grał w serialach to mi nie przeszkadzał, jednak teraz jestem do niego coraz bardziej negatywnie nastawiona.

No ja mam nadzieję, że Marek w końcu okaże jakieś uczucia do Agaty. :P Ja nie mówię, żeby od razu się na nią rzucał, ale mógłby pokazać swoją zazdrość, że ją lubi.. troszkę bardziej niż lubi. ;D Niech coś się w końcu zacznie dziać w tym kierunku, bo ja oszaleję czekając na kolejne odcinki. :D Chętnie pooglądałabym jakieś podchody Marka. <haha>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Wrzesień 14, 2012, 15:04:29 »
Co prawda nie wiem jeszcze jak się Nowicki sprawuje w tym serialu, ale mnie on bardzo odpowiada. Jest przystojny, ma niski głos i takie tam. Czy gra pozytywną postać czy negatywną to i tak ciągle mi się go fajnie ogląda. No nic...pewnie tutaj gra postać - zapchajdziurę :P

Nie wiem, co ta Agata w nim widziała i co widzi teraz.

Pewnie to, czego w niej nie zobaczył Marek: Że JEST!

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #98 dnia: Wrzesień 14, 2012, 15:30:58 »
Ja tam lubię Łukasza Nowickiego jako prowadzącego "Postaw na milion" czy "Pytanie na śniadanie". Jego Sławka z "Barw szczęścia" też nawet lubię, ale za to Maciek jest taki niejaki. Ciepłe kluchy. Brak zarostu odbiera mu dużo męskości, ale z tym zarostem byłby bardzo podobny do Marka, a jakaś różnorodność musi być. Agata wybrała Maćka w momencie słabości, a teraz zachowuje się tak jakby jej przeszkadzał i tak rzeczywiście jest. Chłopak się zaangażował, stara się, ale już się domyśla (szczególnie to widać w scenie z kwiatami, gdy Agata unikała pocałunku w usta na pożegnanie, ja nie wiem jak oni seks uprawiają), że coś jest nie tak i jest dla Agaty jedynie nagrodą pocieszenia. Jako facet nie jest w moim guście, nie podoba mi się ta postać, ale szkoda mi go, bo nie jest złym facetem, dobrze mu z oczu patrzy i zasługuje na więcej niż pseudozwiązek z panią mecenas. Dziwi mnie, że Agata, zazwyczaj odważna i przebojowa teraz ciągnie tą dziwną relacje bez przyszłości przecież gołym okiem widać, że jej na nim nie zależy. W zawodowym życiu wielka odwaga, a w prywatnym jej brak?

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #99 dnia: Wrzesień 14, 2012, 15:41:30 »
W zawodowym życiu wielka odwaga, a w prywatnym jej brak?

Myślę, że często tak jest. Taka odmienność w życiu zawodowym i prywatnym. Czasem jak ktoś w pracy jest twardy, stanowczy i odważny nie znaczy, że taki sam jest w życiu, w stosunku do rodziny, bliskich. Zwykle to zupełnie inna osoba. Ja na przykład nigdy bym nie powiedziała, że moja mama potrafi być stanowcza, postawić na swoim, być taka twarda, wręcz nieugięta, bo w domu widuję zupełnie innego człowieka...te cechy gdzieś jakby w niej zanikają, dlatego myślę, że z Agatą jest bardzo podobnie  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Wrzesień 14, 2012, 15:44:27 »
Chłopak się zaangażował, stara się, ale już się domyśla (szczególnie to widać w scenie z kwiatami, gdy Agata unikała pocałunku w usta na pożegnanie, ja nie wiem jak oni seks uprawiają), że coś jest nie tak i jest dla Agaty jedynie nagrodą pocieszenia.

Podobno pocałunek zdradza emocje czy tam uczucie, przywiązanie, seks niekoniecznie. Pocałunku nie można oddzielić od uczuć, seks można. Tak, wiem jak to absurdalnie brzmi, ale gdzieś kiedyś czytałam takie tłumaczenie różnicy. Podobno ludzie, którzy uprawiają seks dla seksu się raczej nie całują ::)

Jeżeli to jest taki układ jak go opisujecie to faktycznie nie za dobrze to wygląda dla pani Agaty - podchodzi bardzo egoistycznie.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #101 dnia: Wrzesień 14, 2012, 19:17:35 »
Możesz mieć rację Nareli, przy przyjaciołach Agata jest przebojowa, a mężczyźni robią z niej niekiedy bezbronną dziewczynkę, było to widać niekiedy w relacji z Hubertem. Z Maćkiem jest chyba ze strachu przed samotnością, może nawet chciałaby go pokochać, próbuje, ale nie potrafi i teraz to zabrnęło za daleko i boi się go skrzywdzić. Jean, przypomniała mi się ta teoria, gdy o niej napisałaś, dzięki. Mnie w tym serialu drażni trochę jego przewidywalność, już od pierwszego odcinka wiadomo, że Agata będzie z Markiem. Mogliby to jakoś urozmaicić. Daliby Agacie jakiegoś drugiego sensownego adoratora, żeby też iskrzyło między nim, a Agatą, żeby był godnym rywalem Marka, a nie jak ten Maciuś. Do końca nie byłoby wiadomo z kim skończyłaby Agata. Z jednym i drugim miałaby fajne momenty. Wtedy byłoby ciekawie. No, ale nie jest najgorzej, bo nie jest jednoznacznie pokazane, że Markowi nie zależy na Marii.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Wrzesień 14, 2012, 21:18:13 »
Muszę Ci powiedzieć Marciocha, że masz bardzo często bardzo trafne spostrzeżenia. Ja ciągle czekam na to, że kiedyś pojawi się serial, w którym jakaś para nie będzie od początku skazana na bycie razem. Najczęściej bywa tak, że partnerzy tychże dwojga to typowe zapchajdziury istniejące tylko po to, by oczywiste rzeczy odciągnąć nieco w czasie.
W tym przypadku - jak zauważyłam a mogę się mylić - najwięcej "czegoś", bo nie wiem czy można to nazwać chemią...jest między Markiem a Marią. Natomiast Agatę Marek traktuje jak młodszą koleżankę i tylko tak a w żadnym razie jak ewentualnej kobiety dla siebie...W ogóle jest dziwnie, choć chwilami uroczo :P

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Wrzesień 15, 2012, 13:54:41 »
Ale Marek patrzy na Agatę takim spojrzeniem, widać, że mu się podoba, a Maria? Na początku się nawet nie przyznawał, że z nią jest. :P Jak dla mnie to on jest z Marią, bo tak wyszło. :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #104 dnia: Wrzesień 15, 2012, 17:12:55 »
Z tego już słyną te tvn-owskie seriale  ;D Są przewidywalne, dlatego zbytnio ich nie oglądam. "Prawo Agaty" i "Przepis na życie" to wyjątki. W ogóle w tych wszystkich Juliach, Majkach miałam zupełnie innych ulubieńców. Nie chce żeby Julka była z Jankiem, bo on mi do Moniki pasuje, tak samo było w Majce czy BrzudUli, a z Agatą jest inaczej. Chcę żeby była z Markiem, czyli z tym mężczyzną, który jest jej od samego początku przeznaczony. Sama się sobie dziwię, ale tak jest  ;) Namieszałam strasznie   <smiech>