Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:44:58 »
A czemu myślicie, że nie pokażą rozmowy Anety i Marysi? ;)
To chyba nie jest jakaś skomplikowana scena do zagrania/nagrania, żeby scenarzyści mieli ją omjać szerokim łukiem ;D
Myślimy tak, przynajmniej ja. Po prostu scenarzyści są znani z tego, że dla Nas ważne sprawy omijają. Więc się domyślamy, że tego nam nie pokażą i nie dowiemy się czemu..

Jeżeli jej nie będzie to można stwierdzić, że pani Marysia nie mogła być wtedy na planie ? No nie wiem ja sobie jakoś tak to wytłumaczę...

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:46:09 »
ja myślę, że pokażą scenę Anety i Majki, bo ta scena z Markiem byłaby wtedy bez sensu- niby by się pytał, niby Majka miałaby porozmawiać i nici by z tego były? coś się na pewno pojawi!  <buja_w_oblokach> fajnie by było jakby Aneta jednak zrobiła niespodzianke Markowi i przyjechała na wesele- marzeeeenia <buja_w_oblokach>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:49:17 »
fajnie by było jakby Aneta jednak zrobiła niespodzianke Markowi i przyjechała na wesele- marzeeeenia <buja_w_oblokach>
Niby byłoby fajnie, ale zejdźmy na ziemię i bądźmy realistami!  <haha> Aneta nie jest takim TYPEm kobiety co zmienia zdanie co chwila, skoro powiedziała, że nie jedzie to nie pojedzie i tyle. :)

A czemu myślicie, że nie pokażą rozmowy Anety i Marysi? ;)
To chyba nie jest jakaś skomplikowana scena do zagrania/nagrania, żeby scenarzyści mieli ją omjać szerokim łukiem ;D
Z reguły scenarzyści wolą ten czas poświęcić na pokazywanie nudnego Wadlewa, niżeli pokazanie jednej krótkiej rozmowy :)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Wrzesień 04, 2012, 17:34:31 »
No to wydaję mi się, że się nie dowiemy dlaczego nasza Aneta nie chciała pojechać do Wadlewa. Obejrzałam odcinek już wczoraj ani widu ani słychu o Anecie. Jedyna fajna akcja to jak ojciec Bartka szuka żony. I tam się pyta Marka i Antka. Może będzie coś ciekawszego jutro. Np powrót Marka do domu. Dla mnie jak na razie te odcinki nie są zbytnio fajne. :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 04, 2012, 17:39:02 »
Czyli nie ma co oglądać...znowu :P Mam nadzieję, że ten powrót chociaż dadzą, bo rzeczywiście- wtedy może być wesoło :D Wadlewo, choć zapowiada się trochę lepiej niż zwykle, i tak mnie nie rusza, nie bawi w żaden sposób. A oglądasz codziennie prapremiery?

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Wrzesień 04, 2012, 19:52:25 »
Jak mi kasy na telefonie nie zabraknie to tak  <haha> Więc na powrót też nie mamy co liczyć.  <histeryk> Jest tylko ta rozpierducha, ale w sumie można obejrzeć tak po prostu. marek tam gdzieś się przenika. To dla samego pijaka Marka i Antka można obejrzeć, o! Nudy jak nie wiem co!(przynajmniej dla mnie)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Wrzesień 09, 2012, 16:13:41 »
Na facebook'u Joanny Opozdy, serialowej Jowity, pojawił się opis, który brzmi tak:
"Mój kochany przyjaciel dołączy do obsady Pierwszej Miłosci jako Krystian! ? im so happy ?".
+ zdjęcie do tego:

Eh, kolejna nowa postać? ;x Mam nadzieję, że chociaż będzie u niej coś ciekawego, a nie... :P

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Wrzesień 09, 2012, 16:21:56 »
Chłopak z kolczykiem w uchu? Podziękuję ;D Chociażby był cudowną postacią, to ten fakt nie da mi spokoju, już na starcie nie budzi we mnie żadnych szczególnych uczuć. Poza tym serdeczny przyjaciel jednej z aktorek? Mam nadzieję, że do zbieg okoliczności. Póki co jedno wielkie: niiiic cieeekaweegooo :P

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #38 dnia: Wrzesień 09, 2012, 22:43:15 »
Nie wiem zupełnie kim będzie ten Krystian, ale już się cieszę z powodu tego, że mamy potwierdzenie udziału Jowity w nowych odcinkach ;D

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #39 dnia: Wrzesień 21, 2012, 14:02:04 »
http://www.youtube.com/watch?v=msWXeIxbjMU

Kaśka jak zwykle najlepszy na końcu <3 Dragon jak pięknie wyznał miłość naiwnej Patrycji. No i Robert.. eh, lubię go z Olą, połączenie go z Kingą było by głupie bo ona ma już dwójkę dzieci i partnera życiowego. Ale oglądając ich razem jako parę przyjaciół chciałabym czegoś więcej <zakochany>

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #40 dnia: Wrzesień 21, 2012, 16:05:24 »
http://www.youtube.com/watch?v=msWXeIxbjMU

Kaśka jak zwykle najlepszy na końcu <3 Dragon jak pięknie wyznał miłość naiwnej Patrycji. No i Robert.. eh, lubię go z Olą, połączenie go z Kingą było by głupie bo ona ma już dwójkę dzieci i partnera życiowego. Ale oglądając ich razem jako parę przyjaciół chciałabym czegoś więcej <zakochany>

Dragon miał coś tak złego w oczach, kiedy mówił Patrycji, że ją kocha, że aż mnie ciarki przeszły.
Tylko zastanawia mnie jedno. Do kogo Robert mówił, że kocha jego córkę: do Marka czy do Grześka? Oby nie do Marka, bo lubię Kingę i Roberta jako przyjaciół, ale nie wyobrażam sobie, jak to by było, gdy byli razem.  :)
Oczywiście znowu Wadlewo, ale skoro Rudej nie widać, to będzie dla mnie nudno.  ;D
No i Kaśka.  <serduszko>

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #41 dnia: Wrzesień 21, 2012, 16:27:54 »
Ale super, same fajne wątki się pojawiają. Myślę, że Robert mówi to jednak do Marka... co mi się nie podoba, bo wtedy rzeczywiście nic dziwnego, że czuje się jak świnia. A Kingi zdziwienie i zazdrość (?)... Pies ogrodnika?  :(

W każdym razie bardzo na plus przyszły tydzień. Naprawdę nie mogę się doczekać odcinków, rozkręca się PM ;)

I w ogóle uwielbiam te zwiastuny, szczególnie w tym sezonie, bo są dla mnie fajnie zmontowane, do tego muzyczka, która fajnie wypełnia tło. Aż się dziwię, że nie puszczają ich w tv. Chyba, że puszczają, a ja jakoś nigdy na nie nie trafiłam ;)

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #42 dnia: Wrzesień 21, 2012, 16:33:33 »
Ale super, same fajne wątki się pojawiają. Myślę, że Robert mówi to jednak do Marka... co mi się nie podoba, bo wtedy rzeczywiście nic dziwnego, że czuje się jak świnia. A Kingi zdziwienie i zazdrość (?)... Pies ogrodnika?  :(
Na ty wygląda. Tak trochę zdziwił mnie jej 'bulwers', bo przecież sama wybrała Adama, a teraz nagle przypomniało jej się o Robercie.   :-\

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Wrzesień 21, 2012, 19:07:45 »
No, więc mówi to do Marka, bo z zwiastunie wtorkowego odcinka jest marek i Robert pokazany i właśnie, jak on mówi do niego. Ech...
Macie rację tydzień całkiem ciekawy  :D Wadlewo mnie rozwaliło na całej lini  <haha>

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #44 dnia: Wrzesień 21, 2012, 19:23:45 »
No, więc mówi to do Marka, bo z zwiastunie wtorkowego odcinka jest marek i Robert pokazany i właśnie, jak on mówi do niego. Ech...
Macie rację tydzień całkiem ciekawy  :D Wadlewo mnie rozwaliło na całej lini  <haha>

Też mi się tak wydawało od samego początku, że Robert mówił do Marka. A co do Wadlewa, to ta scena jest genialna, natomiast to co się będzie działo później totalnie mnie dobiło.
Anula :)