Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60623 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #45 dnia: Wrzesień 21, 2012, 20:09:10 »
Rozkręca się PM, oj rozkręca ;) Jestem pod wrażeniem, bo zapowiada się ciekawy tydzień, a tego już od dłuższego czasu nie było. :D

Eh, czyli, że jednak Renata z Grzegorzem raczej się rozejdą, a jej miejsce zajmie Grażyna, która przecież jest z nim w czołówce? Ta zdrada na to wskazuje, a szkoda, bo lubiłam Renatę i Grzegorza jako parę. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #46 dnia: Wrzesień 22, 2012, 14:28:46 »
A oglądał ktoś z Was może poniedziałkowy odcinek? Zapowiada się jakoś ciekawie? ;)

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #47 dnia: Wrzesień 22, 2012, 14:41:56 »
A oglądał ktoś z Was może poniedziałkowy odcinek? Zapowiada się jakoś ciekawie? ;)
Obejrzałam i muszę powiedzieć, że jest ciekawy, oj ciekawy.  :) Ogólnie najwięcej chyba jest Patrycji i Dragona, no i Renaty, Marek też jest, ale bez Anety.  :)
I na koniec odcinka, w zapowiedzi kolejnego, wyszło, niestety, że Robert rozmawiał z Markiem, nie z Grześkiem. Jestem ciekawa, co będzie z nim i z Olą.  ???

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #48 dnia: Wrzesień 22, 2012, 14:45:42 »
O, to super, dzięki, w takim razie może kolejny raz zasiądę przed telewizorem i w całości obejrzę ;) A nie czytasz streszczeń? Bo w nich sprawa Olki i Roberta się już rozwiązała, stąd ja wiedziałam, gdy zobaczyłam ten zwiastun, że Robert mówi do Marka, a nie do Grześka.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #49 dnia: Wrzesień 23, 2012, 19:42:13 »
Eh, kolejna nowa postać w PM i to na dodatek w Wadlewie... ::)

"Nasza Gwiazda- OLA MIKOŁAJCZYK dołącza dziś do obsady serialu "Pierwsza Miłość". Jako Magdalena wjedzie do Wadlewa na osiołku i... nie zdradzamy więcej ! Jej przybycie na pewno wzbudzi spore poruszenie wśród mieszkańców miasteczka. Na pewno będą chcieli zatrzymać ja na dłużej...my tez nie mamy nic przeciwko! Całej wrocławskiej ekipie życzymy miłej pracy!"

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #50 dnia: Wrzesień 24, 2012, 21:20:27 »
Przepraszam za post pod postem ;)

Zapowiada się ciekawie! :D
A tak swoją drogą... Adam striptizerem :hahaha:

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #51 dnia: Wrzesień 24, 2012, 21:26:30 »
Nie uwierzycie, ale zainteresował mnie wątek Igora! Niby go nie lubię, niby chciałam żeby zniknął, ale teraz mam wrażenie, że może być ciekawie, że jednak fajnie by było gdyby został. Swoją drogą ciekawa jestem czy przeżyje... iiiiiii mam nadzieję, że to zakrwawienie będzie w miarę możliwości realne, tak chociaż minimalnie. <haha>

Adam stiptizerem? Żałosne!

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Wrzesień 24, 2012, 22:16:26 »
Adam striptizerem? Już nie mają lepszego pomysłu na znalezienie mu pracy... Emilki z Bartkiem nawet nie czytam, średnio mnie interesuje co tam w Wadlewie będzie się u nich działo. Wątek z Igorem na plus, jestem ciekawa o co będzie chodziło temu facetowi, że tak potraktuje gościa, który go broni... Mam jednak nadzieję, że Igor przeżyje i w zasadzie myślę, że tak będzie ;)

Oskar i Daga... wizualnie spoko jako para, cały czas to podtrzymuję (;D) ale jednak ten Oskar to taki cwaniaczek jest, chyba jednak się nie polubimy... I jednak Mikser to Mikser, taki w porządku chłopak ;) Mam nadzieję, że Daga w miarę się opamięta.

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #53 dnia: Wrzesień 25, 2012, 13:21:25 »
Igor pewnie przeżyje. Jego wątek najciekawiej się zapowiada. Na pewno to pobicie to kolejna rzecz, która da mu do myślenia, żeby się zastanowił nad swoim dotychczasowym postępowaniem. Na początku go nie trawiłem jak bił Izabelę, ale z czasem uznałem go za ciekawą postać graną przez dobrego aktora i życzę sobie, żeby nadal występował w serialu i przewijał się w życiu Izabeli oraz Sabiny.
Ale widzę przy okazji kolejną niekonsekwencję scenarzystów. Ten bandzior co pobije Igora, czyli pijany rowerzysta to nie miał na imię Heniek, a nie Waldemar?

Wątek Emilki i Bartka mnie mało interesuje, to już może bardziej striptizera Adama. Ciekawe czy będzie coś się działo jeszcze z Dragonem, czy zniknie po porwaniu Patrycji.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #54 dnia: Wrzesień 25, 2012, 16:31:16 »
Z Adamem striptizerem przesadzili...głupie to takie, że aż boli. Mam nadzieję, że zbyt często nie będą nas tym widokiem raczyli. Może Kinga jak się dowie to zostawi go dla Roberta? :P Skoro i tak uczucia między nimi jakoś nie widać. A wtedy telenowela się zrobi już pełną gębą normalnie, a Kingę znów pokażą w złym świetle (i tak już wszystko w tym kierunku zmierza): matka dwójki dzieci, która nie potrafi stworzyć trwałego i szczęśliwego związku z żadnym mężczyzną, a zwłaszcza z ojcem dziecka.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Wrzesień 28, 2012, 15:28:09 »
Zapowiedź następnych odcinków. ;)
"Pierwsza miłość" - Sto tysięcy.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Październik 05, 2012, 19:13:12 »

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #57 dnia: Październik 05, 2012, 19:43:29 »
Grzegorz... :(
I biedna Patrycja. Tak ją omotał facet, taka w niego wpatrzona, a widać jak przekona się na własnej skórze co to za typ...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Październik 06, 2012, 10:52:21 »
Grzegorz teraz....a później co to będzie, w następnym tygodniu? Rety, jak mi go szkoda! :( Mówiłam, że ta sytuacja z Renatą będzie dla niego ogromnym ciosem. To typ faceta z zasadami, a tu mu jego ukochana taki numer wykręca, nie ma szans, aby jej to kiedykolwiek wybaczył. Szkoda, wielka szkoda. Chwila zapomnienia ze strony Reni i taka ładna para się rozstanie :(

Za to Dragon mam nadzieję, że skończy w odpowiedni sposób. Żal mi Patrycji, bo wiemy doskonale, że nigdy święta nie była i zawsze była zagubiona w tym swoim dorastaniu, a tutaj pojawił się Michał, który manipulował nią, to fakt, ale dzięki niemu ona zmieniała się na lepsze. Poznawała pewne wartości, chociażby to jak nie chciał się z nią od razu przestać albo nie kupił jej piwa, bo za młoda. Dzięki niemu Patrycja nabrała szacunku do własnej osoby. A tu taki cios...

Czy oni w tym serialu zawsze muszą stawiać na jakieś tragedie? :P Nie może chociażby jednej parze być zawsze dobrze, zawsze super? Szczęśliwe zakończenia nie wchodzą w grę?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Październik 08, 2012, 19:45:09 »
Z dzisiejszego "Świata Seriali" ;)

+
- Artur zostanie ojcem chrzestnym Maćka! Zaskoczony propozycją zgodzi się. Zacznie również rozpieszczać małego Maćka.

- Sandra powraca! Ściągnie Huberta do więzienia i zacznie błagać go o pomoc. Majka zarzuci Schultzowi naiwność. Przeczuwa zbliżające się kłopoty.

- Aneta wpadnie w oko arabskiemu szejkowi! Marek będzie zazdrosny o ukochaną, adorowaną przez bogacza u właściciela willi - Abudllaha.