Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60607 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 14, 2012, 23:23:33 »
http://www.youtube.com/watch?v=37bKAIiRU6M

Relacja z wesela w Wadlewie+ informacja o zaginięciu Antoniego.
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 27, 2012, 22:57:30 »
Właśnie obejrzałam, a właściwie przewinęłam tyle Wadlewa to chyba jeszcze nigdy nie pokazali!  <placze> Nie chcę nikogo zniechęcać, ale nuda, nie popisali się rok temu był lepszy 1 odcinek sezonu.

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:02:58 »
ja też przewijałam, haha. ale jest wątek, że Aneta nie chce jechać do Wadlewa i ciekawi mnie, jak potoczy się jej rozmowa z Majką! pomyślcie sobie, że miną te odcinki ślubne i zaczną się ciekawe wątki :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:09:11 »
Dziewczyny, przeniosłam tutaj Wasze wiadomości i tutaj starajmy się pisać o wrażeniach z przedpremierowo obejrzanych odcinków, może nie każdy chce wiedzieć co się dokładnie wydarzyło ;)

Chociaż ja chcę :D Kiedy dowiedziałam się, że nie ma Anety to nie zabrałam się za oglądanie (tym bardziej, że u mnie wiązałoby się to kosztami), więc może mi ktoś dokładnie opowiedzieć jak wyglądała ta rozmowa, z której wynika, że Aneta nie chciała jechać do Wadlewa i o jakiej rozmowie Anety z Marysią mowa?

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:09:24 »
Najlepsza scena w odcinku to właśnie ta u Majki. Ale nie podoba mi się jej fryzura.  :-X Właśnie co ta Aneta odwala, może tutaj wchodzi w grę Andrzej? Wszyscy na weselu, to spotka się z synem? Inna ewentualność nie chce obcować z Janem, albo Wadlewo jej się źle kojarzy.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:21:37 »
Rzeczywiście dość nudny ten odcinek, ale wiadomo - musi się rozkręcić ;)

Wadlewo to 3/4 odcinka, z początku nawet o dziwo nie przewijałam, ale jak przyjechała matka Bartka to już nie mogłam wytrzymać, żeby nie przewinąć :P

Radek i Patrycja. Jak ona się tak nie rzuca i nie pyskuje to jest nawet całkiem sympatycznie, już mi przestało przeszkadzać, że z powrotem się do nich wprowadza. I widać że to taki odcinek na wprowadzenie był, to wszystko takie rach ciach, żeby tylko wkręcić ją z powrotem do serialu ;)

Hubert i Marysia - omomomom! <3
Najzwyklejsza scena na świecie jak przygotowują się do wyjazdu, a tak mi się mordka ucieszyła jak ich zobaczyłam :D
Jeśli chodzi o rozmowę Anety i Marysi to dopiero będzie miała ona miejsce ;) Na razie tylko Marek przyszedł do H&M, żeby poprosić Marysię, żeby spróbowała się dowiedzieć od Anety, dlaczego nie chce jechać do Wadlewa, tylko tyle, nic konkretnego ;)

I Paweł, który się rozchorował i zamierza nie przyjeżdżać na ślub Bartka (no ładnie ładnie....) Swoją drogą zero wzmianki o Ance i jej wypadku, dziwnie tak :P

Tak czy siak - odcinek bez szału, idę sobie obejrzeć jakiś starszy ;D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:24:43 »
Na razie tylko Marek przyszedł do H&M, żeby poprosić Marysię, żeby spróbowała się dowiedzieć od Anety, dlaczego nie chce jechać do Wadlewa, tylko tyle, nic konkretnego ;)
Tylko tyle? Nic konkretnego? ŻARTUJESZ? :D To fantastyczna wiadomość! Mam nadzieję, że pokażą nam tę rozmowę, bo naprawdę może być ciekawa. Chociaż...tyle we mnie wątpliwości, że wolę się na nic nie nastawiać.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:25:06 »
Hubert i Marysia sobie gadają o tym, że Marysia się denerwuje, że będzie świadkiem.
(Wchodzi Marek)
M: Cześć, nie przeszkadzam za bardzo?
H: Ne w ogóle nie przeszkadzasz.
Ma: Nie
H: Marysia się trochę denerwuje tym świadkowaniem
Marysia : Nie denerwuje się ! Tylko sie bardzo ciesze. Ja się z Emilką znam od dziecka, i nie zawsze między nami było fajnie, i teraz się lubimy, więc ja się bardzo ciesze.
H: No jak się denerwuje.
M: (Taki śmiech) Mogę?
Marysia: Tak.
M: Marysiu Ty nie rozmawiałaś z czasem Anetą. Dlaczego nie Ona chcę jechać do Wadlewa ? No bo przecież nie może chodzić o Danusie, bo my ją bierzemy ze sobą no i tyle tak jak Wy bierzecie Julkę.
Marysia: Ale co? Aneta nie chcę jechać ?
M: No nie chcę. iii nic z tego nie rozumiem, a mogłabyś się czegoś dowiedzieć
Marysia: Pewnie. Dowiem się
H: Dowie się.
Marysią: Tylko dokończę prasować, a Ty się pakuj.
M: (Śmiech)
No tak miej więcej Ci coś napisałam nie wiem czy może być.  :D :D 

Macie rację odcinek bez szału... Połowa to ta wiocha.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:30:24 »
Na razie tylko Marek przyszedł do H&M, żeby poprosić Marysię, żeby spróbowała się dowiedzieć od Anety, dlaczego nie chce jechać do Wadlewa, tylko tyle, nic konkretnego ;)
Tylko tyle? Nic konkretnego? ŻARTUJESZ? :D To fantastyczna wiadomość! Mam nadzieję, że pokażą nam tę rozmowę, bo naprawdę może być ciekawa. Chociaż...tyle we mnie wątpliwości, że wolę się na nic nie nastawiać.
Oj tam, miałam na myśli, że w tym odcinku niczego konkretnego się nie dowiedzieliśmy, trzy zdania na krzyż o tym, że ze sobą porozmawiają dopiero ;D Ale jak to Cię ucieszyło to cieszę się razem z Tobą ;D

EDIT
O, Jullcia nawet Ci dokładnie przybliżyła rozmowę :D

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:30:59 »
pewnie będzie, że Aneta nie chce, by odżywały w niej jakieś wspomnienia, choć dziwi mnie, że nie powiedziała tego Markowi. No ciekawa jestem tej rozmowy! ja już chce ten odcinek!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:32:04 »
Dziękuję, Jullcia :*

Jednak po tym dialogu doszłam do wniosku, że nadzieję na tę rozmowę są małe. Tym bardziej, że wesele już trwa, tak? Pewnie tylko Aneta wspomni Markowi o przebiegu rozmowy. Ale obym została miło zaskoczona :) Choć raz! :D

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:35:07 »
Nie ma za co Justek :*
Nie, nie trwa. Może ich pokażą, OBY! Fajnie by było gdyby Aneta stwierdziła, że jednak pojedzie na to wesele...
Skończyło się na rozmowie Jagny i Bartka jak dobrze pamiętam z przewijania.  :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:36:33 »
No pewnie, że fajnie by było, ale jak widzieliśmy na zdjęciach- nie będzie jej raczej. Dlatego fajnie by było, gdybyśmy chociaż powód znali. Wydaje mi się, że będzie to miało związek albo z Emilką (która przecież była jej synową) albo ogólnie, ze wspomnieniami jakie są związane z tym miejscem, z tymi ludźmi.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:40:25 »
Czyli widzę, że odcinek nie zapowiada się za ciekawie  <haha> fajnie by było gdyby Aneta sama powiedziała Markowi dlaczego nie chce jechać, ale myślę, że takowej sceny nie ujrzymy, więc chociaż dobrze by było zobaczyć/usłyszeć relację z ust Majki.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 27, 2012, 23:41:40 »
Jagna? Aaaa, to ta Jagna co gdzieś tam się przewinęła w streszczeniach? Czyli, że ona też zostanie w tym Wadlewie potem? Boże... jak można niszczyć serial tym nudnym Wadlewem i ciągle dokładać tam postaci, żeby te wątki jeszcze się powydłużały :(

Ale masz rację Jullcia, na tym stanęło ;) Przewijałam i przewijałam, mając nadzieję, że dadzą na koniec jeszcze jakąś scenę, nie związaną z Wadlewem, ale niestety :P

A czemu myślicie, że nie pokażą rozmowy Anety i Marysi? ;)
To chyba nie jest jakaś skomplikowana scena do zagrania/nagrania, żeby scenarzyści mieli ją omjać szerokim łukiem ;D