Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 492570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #2415 dnia: Maj 27, 2026, 08:55:02 »
Obejrzałam sobie odcinek 1387 jak do siebie wrócili. Piękny odcinek, fajnie zagrany. Widać ile są warte obietnice Artura. Chce sobie zasłużyć na miano największego drania w serialu ( inne słowo mam na końcu języka ) W tym ostatnim odcinku przed wakacjami, tak serio zrobiło mi się szkoda Marysi. Troszczy się o niego, leci z herbatą i kanapką a ten jedyne o czym myśli to żeby przelecieć młódkę. Mam nadzieję że Paweł mu tak przywali że będzie zbierał zęby z podłogi. Co do gry Moskwy to jest tak drętwa że szkoda słów 🤮 Do aktorki, która gra Joannę nic nie mam taką rolę jej dali. Można jej tylko współczuć.
« Ostatnia zmiana: Maj 27, 2026, 11:06:27 wysłana przez Skowronek »

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2416 dnia: Maj 28, 2026, 14:17:58 »
Najlepsze jest też to że Moskwa uważa sceny zdrady swojego bohatera za piękne i strasznie się tym jara. A moim zdaniem są okropne delikatnie mówiąc.
Dlaczego ma uważać inaczej?
Przecież sam zostawił swoją pierwszą żonę.
I związał się z sixą,która po wypromowaniu się na jego grzbiecie też go zostawiła.
Wszyscy pamiętamy te ustawki jakie oboje robili.
Nie wiem jak oni poprowadzą ten wątek.
Marysia ma udziały w przychodni w dodatku tam pracuje, Artuś też ,kochanka też pracuje.
Grabina to nie Warszawa wszyscy się znają

M jak Miłość-jubileusz 25 lat.

https://rapidgator.net/file/3c631b0c7168bcc2d6ec01646db0e8cb/M.jak.milosc.25.lat.Nasz.srebrny.jubileusz..avi.html

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2417 dnia: Maj 28, 2026, 14:20:48 »
Właśnie Moskwa tak się jara tymi scenami a wyszedł w nich jak Pinokio - zakłamany i drewniany. Już się nie dziwię, że Pieńkowska ma obrzydzenie do niego. Nie ma tam ani krzty romantyzmu, a młodziutka aktorka pasuje do niego jak siodło na byka. Obleśny wujcio z techniką całowania jakby szorował klozet, a nie rozbudzał namiętność. Wszystkie jego braki warsztatowe widać w tej scenie. Ale còż...on może mieć inną opinię, z którą  niewielu się zgadza.
Jeżeli chodzi o "braki warsztatowe"w całowaniu to  za bardzo nie miał się gdzie ich uczyć  :hahaha: :hahaha: Jak wszyscy wiemy Nasza Maryś wyjao skąpawa była w okazywaniu uczuć.

Za to w przytulaniu jest mistrzem  <hahaha> <hahaha>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #2418 dnia: Maj 28, 2026, 16:21:33 »
Wynika to chyba ogólnie z techniki całowania Roberta. Jako mężczyzna jest kiepski w te klocki, to i żadna.technika warsztatowa nie pomoże.
Miała . wrażenie, że on nie całuje, tylko wsysa jak odkurzacz.

W zdaniu Moskwy chodziło mi nie o jego życie prywatne tylko to, że podnieca się własną grą aktorską, w ta jest po orostuj żenujaco słaba. Nie widziałam tam miłości, dylematów moralnych tylko zwyklą huć seniora, który dawno w PESEL nie zaglądał.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2419 dnia: Maj 28, 2026, 18:53:26 »
Najlepsze jest też to że Moskwa uważa sceny zdrady swojego bohatera za piękne i strasznie się tym jara. A moim zdaniem są okropne delikatnie mówiąc.
Dlaczego ma uważać inaczej?
Przecież sam zostawił swoją pierwszą żonę.
I związał się z sixą,która po wypromowaniu się na jego grzbiecie też go zostawiła.
Wszyscy pamiętamy te ustawki jakie oboje robili.
Nie wiem jak oni poprowadzą ten wątek.
Marysia ma udziały w przychodni w dodatku tam pracuje, Artuś też ,kochanka też pracuje.
Grabina to nie Warszawa wszyscy się znają

M jak Miłość-jubileusz 25 lat.

https://rapidgator.net/file/3c631b0c7168bcc2d6ec01646db0e8cb/M.jak.milosc.25.lat.Nasz.srebrny.jubileusz..avi.html
Te ustawki i te zdjęcia z tą jego drugą żonką były strasznie żenujące.
A co do serialu to nie dość że Marysia kolejny raz będzie przez niego cierpiała to jeszcze będzie musiała go widywać w pracy razem z kochanką. Wątpię żeby nagle się wyprowadził z Grabiny. Nawet kalectwo i próba zabójstwa przez Teresę niczego go nie nauczyła.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2420 dnia: Maj 28, 2026, 18:55:10 »
Wynika to chyba ogólnie z techniki całowania Roberta. Jako mężczyzna jest kiepski w te klocki, to i żadna.technika warsztatowa nie pomoże.
Miała . wrażenie, że on nie całuje, tylko wsysa jak odkurzacz.

W zdaniu Moskwy chodziło mi nie o jego życie prywatne tylko to, że podnieca się własną grą aktorską, w ta jest po orostuj żenujaco słaba. Nie widziałam tam miłości, dylematów moralnych tylko zwyklą huć seniora, który dawno w PESEL nie zaglądał.
Ja też tam nie widziałam miłości. Od pierwszej chwili się napalił na tą Joannę i ciągle dążył do tego żeby skończyło się to tak a inaczej czyli w łóżku.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2421 dnia: Maj 29, 2026, 11:29:02 »
Mi chodzi raczej o to ze jakoś serial splótł się z jego życiem prywatnym.
I tu i tu młoda dupa a stary lowelas nie widzi jaki śmieszny jest.
Idąc tym tropem-są razem-młoda kobieta chce mieć dziecko co jest raczej normą-i co robi Artuś? wrąbuje się podstarzały dziadek w pieluchy.
Litości.
Moskwa wygląda tragicznie z tą nalaną twarzą,idąc  logiką on w serialu  ma dobrze ponad 60 lat.
Maryś ma przed 70.

Co do całowania- pocałunek na ławeczce był spoko luzik.  <smiech>

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2422 dnia: Maj 29, 2026, 12:23:39 »
Idąc tym tropem-są razem-młoda kobieta chce mieć dziecko co jest raczej normą-i co robi Artuś? wrąbuje się podstarzały dziadek w pieluchy.
Litości.
Moskwa wygląda tragicznie z tą nalaną twarzą,idąc  logiką on w serialu  ma dobrze ponad 60 lat.
Maryś ma przed 70.

Masz na myśli ten pocałunek z odc 464? 😉

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #2423 dnia: Maj 29, 2026, 13:23:23 »
Litości.
Maryś ma przed 70.

Pocałunek na ławeczce to chyba ich jeden z 6 lub 7 pocałunkòw u usta, jeśli dobrze liczę  (mam na myśli pierwsze małżeństwo i potem czas po rozwodzie) <i_love_you>.
Ten z ławeczki był taki delikatny, zmysłowy, i to nic, żs trwał jakieś 5 sekund 🤣.

Pieńkowska ma zasznurowane usta jak się z nim całuje. Piękna kobieta, ale przez tą wyniosał manierę chłodnej diwy ogólny odbiór jej jako osoby jest negatywny.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2424 dnia: Wczoraj o 05:36:48 »
Litości.
Maryś ma przed 70.

Pocałunek na ławeczce to chyba ich jeden z 6 lub 7 pocałunkòw u usta, jeśli dobrze liczę  (mam na myśli pierwsze małżeństwo i potem czas po rozwodzie) <i_love_you>.
Ten z ławeczki był taki delikatny, zmysłowy, i to nic, żs trwał jakieś 5 sekund 🤣.

Pieńkowska ma zasznurowane usta jak się z nim całuje. Piękna kobieta, ale przez tą wyniosał manierę chłodnej diwy ogólny odbiór jej jako osoby jest negatywny.

Obejrzałam sobie wczoraj odcinek 1372. Zawsze mi podobała się scena jak Marysia pytała się Artura: Jak mogłeś mnie zdradzić? Niedługo znowu będzie mogła to powiedzieć... niestety. Lubiłam oglądać sceny ich kłótni.

Ciekawe jak Barbara zareaguje na kolejną zdradę ukochanego zięcia i jak zachowają się Basia i Agnes. Baśce kolejny raz tatuś funduje powtórkę z rozrywki, Agnes raczej na pewno będzie po stronie Marysi. Na Instagramie są pokazane zdjęcia Pieńkowskiej i Marcina Kwaśnego. Czyżby kolejny ukochany? Oby, chociaż każdy z nas by wolał aby byli razem z Arturem ale to już chyba niemożliwe. Dla mnie też obecność Moskwy w serialu z inną partnerką nie ma racji bytu. Dołączył do Emki jako ukochany jednej z głównych  bohaterek. A stworzenie mu oddzielnego wątku nie powinno mieć miejsca ale po scenarzystach można się wszystkiego spodziewać. Trochę się rozpisalam 🫢😉