Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 491295 razy)

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #2415 dnia: Maj 27, 2026, 08:55:02 »
Obejrzałam sobie odcinek 1387 jak do siebie wrócili. Piękny odcinek, fajnie zagrany. Widać ile są warte obietnice Artura. Chce sobie zasłużyć na miano największego drania w serialu ( inne słowo mam na końcu języka ) W tym ostatnim odcinku przed wakacjami, tak serio zrobiło mi się szkoda Marysi. Troszczy się o niego, leci z herbatą i kanapką a ten jedyne o czym myśli to żeby przelecieć młódkę. Mam nadzieję że Paweł mu tak przywali że będzie zbierał zęby z podłogi. Co do gry Moskwy to jest tak drętwa że szkoda słów 🤮 Do aktorki, która gra Joannę nic nie mam taką rolę jej dali. Można jej tylko współczuć.
« Ostatnia zmiana: Maj 27, 2026, 11:06:27 wysłana przez Skowronek »

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2416 dnia: Wczoraj o 14:17:58 »
Najlepsze jest też to że Moskwa uważa sceny zdrady swojego bohatera za piękne i strasznie się tym jara. A moim zdaniem są okropne delikatnie mówiąc.
Dlaczego ma uważać inaczej?
Przecież sam zostawił swoją pierwszą żonę.
I związał się z sixą,która po wypromowaniu się na jego grzbiecie też go zostawiła.
Wszyscy pamiętamy te ustawki jakie oboje robili.
Nie wiem jak oni poprowadzą ten wątek.
Marysia ma udziały w przychodni w dodatku tam pracuje, Artuś też ,kochanka też pracuje.
Grabina to nie Warszawa wszyscy się znają

M jak Miłość-jubileusz 25 lat.

https://rapidgator.net/file/3c631b0c7168bcc2d6ec01646db0e8cb/M.jak.milosc.25.lat.Nasz.srebrny.jubileusz..avi.html

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2417 dnia: Wczoraj o 14:20:48 »
Właśnie Moskwa tak się jara tymi scenami a wyszedł w nich jak Pinokio - zakłamany i drewniany. Już się nie dziwię, że Pieńkowska ma obrzydzenie do niego. Nie ma tam ani krzty romantyzmu, a młodziutka aktorka pasuje do niego jak siodło na byka. Obleśny wujcio z techniką całowania jakby szorował klozet, a nie rozbudzał namiętność. Wszystkie jego braki warsztatowe widać w tej scenie. Ale còż...on może mieć inną opinię, z którą  niewielu się zgadza.
Jeżeli chodzi o "braki warsztatowe"w całowaniu to  za bardzo nie miał się gdzie ich uczyć  :hahaha: :hahaha: Jak wszyscy wiemy Nasza Maryś wyjao skąpawa była w okazywaniu uczuć.

Za to w przytulaniu jest mistrzem  <hahaha> <hahaha>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #2418 dnia: Wczoraj o 16:21:33 »
Wynika to chyba ogólnie z techniki całowania Roberta. Jako mężczyzna jest kiepski w te klocki, to i żadna.technika warsztatowa nie pomoże.
Miała . wrażenie, że on nie całuje, tylko wsysa jak odkurzacz.

W zdaniu Moskwy chodziło mi nie o jego życie prywatne tylko to, że podnieca się własną grą aktorską, w ta jest po orostuj żenujaco słaba. Nie widziałam tam miłości, dylematów moralnych tylko zwyklą huć seniora, który dawno w PESEL nie zaglądał.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2419 dnia: Wczoraj o 18:53:26 »
Najlepsze jest też to że Moskwa uważa sceny zdrady swojego bohatera za piękne i strasznie się tym jara. A moim zdaniem są okropne delikatnie mówiąc.
Dlaczego ma uważać inaczej?
Przecież sam zostawił swoją pierwszą żonę.
I związał się z sixą,która po wypromowaniu się na jego grzbiecie też go zostawiła.
Wszyscy pamiętamy te ustawki jakie oboje robili.
Nie wiem jak oni poprowadzą ten wątek.
Marysia ma udziały w przychodni w dodatku tam pracuje, Artuś też ,kochanka też pracuje.
Grabina to nie Warszawa wszyscy się znają

M jak Miłość-jubileusz 25 lat.

https://rapidgator.net/file/3c631b0c7168bcc2d6ec01646db0e8cb/M.jak.milosc.25.lat.Nasz.srebrny.jubileusz..avi.html
Te ustawki i te zdjęcia z tą jego drugą żonką były strasznie żenujące.
A co do serialu to nie dość że Marysia kolejny raz będzie przez niego cierpiała to jeszcze będzie musiała go widywać w pracy razem z kochanką. Wątpię żeby nagle się wyprowadził z Grabiny. Nawet kalectwo i próba zabójstwa przez Teresę niczego go nie nauczyła.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2420 dnia: Wczoraj o 18:55:10 »
Wynika to chyba ogólnie z techniki całowania Roberta. Jako mężczyzna jest kiepski w te klocki, to i żadna.technika warsztatowa nie pomoże.
Miała . wrażenie, że on nie całuje, tylko wsysa jak odkurzacz.

W zdaniu Moskwy chodziło mi nie o jego życie prywatne tylko to, że podnieca się własną grą aktorską, w ta jest po orostuj żenujaco słaba. Nie widziałam tam miłości, dylematów moralnych tylko zwyklą huć seniora, który dawno w PESEL nie zaglądał.
Ja też tam nie widziałam miłości. Od pierwszej chwili się napalił na tą Joannę i ciągle dążył do tego żeby skończyło się to tak a inaczej czyli w łóżku.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2421 dnia: Dzisiaj o 11:29:02 »
Mi chodzi raczej o to ze jakoś serial splótł się z jego życiem prywatnym.
I tu i tu młoda dupa a stary lowelas nie widzi jaki śmieszny jest.
Idąc tym tropem-są razem-młoda kobieta chce mieć dziecko co jest raczej normą-i co robi Artuś? wrąbuje się podstarzały dziadek w pieluchy.
Litości.
Moskwa wygląda tragicznie z tą nalaną twarzą,idąc  logiką on w serialu  ma dobrze ponad 60 lat.
Maryś ma przed 70.

Co do całowania- pocałunek na ławeczce był spoko luzik.  <smiech>

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2422 dnia: Dzisiaj o 12:23:39 »
Idąc tym tropem-są razem-młoda kobieta chce mieć dziecko co jest raczej normą-i co robi Artuś? wrąbuje się podstarzały dziadek w pieluchy.
Litości.
Moskwa wygląda tragicznie z tą nalaną twarzą,idąc  logiką on w serialu  ma dobrze ponad 60 lat.
Maryś ma przed 70.

Masz na myśli ten pocałunek z odc 464? 😉

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #2423 dnia: Dzisiaj o 13:23:23 »
Litości.
Maryś ma przed 70.

Pocałunek na ławeczce to chyba ich jeden z 6 lub 7 pocałunkòw u usta, jeśli dobrze liczę  (mam na myśli pierwsze małżeństwo i potem czas po rozwodzie) <i_love_you>.
Ten z ławeczki był taki delikatny, zmysłowy, i to nic, żs trwał jakieś 5 sekund 🤣.

Pieńkowska ma zasznurowane usta jak się z nim całuje. Piękna kobieta, ale przez tą wyniosał manierę chłodnej diwy ogólny odbiór jej jako osoby jest negatywny.