Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89234 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #225 dnia: Grudzień 27, 2012, 20:24:56 »
To zauroczenie Tomka Martą było bardzo ciekawe. Mnie się to bardzo podobało. Szkoda, że to był tylko taki malutki epizod  :(
Romans tej dwójki spowodowałby niezłe komplikacje w rodzinie, skoro już pocałunek porządnie namieszał. Te odcinki były cuuudowne! To wtedy rozpoczęła się moja obsesja na punkcie Dominiki  ;D

Okres przyjaźni i bliższych relacji z Szymonem miał swoje mocniejsze i słabsze strony, podobnie jak to było z Andrzejem. Powoli się wypala, brakuje pomysłów, stare scenariusze się powtarzają, więc zainteresowanie serialem spada  <jezyk>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #226 dnia: Styczeń 19, 2013, 23:04:56 »
http://www.youtube.com/watch?v=-vkThBpayPU

Taka mała niespodzianka! Nareszcie mamy śliczną, spontaniczną, szczęśliwą Martę, i jej ŚMIECH (taki z prawdziwego zdarzenia). Uklęknijmy!;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #227 dnia: Styczeń 20, 2013, 07:56:33 »
Mnie się ta scena średnio podoba. Isia może i okej, ale ta koszula nocna jest za długa.. Powinna być zdecydowanie krótsza, zwłaszcza w takiej scenie  <na_poduszce>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #228 dnia: Styczeń 20, 2013, 13:36:22 »
To ta koszula, którą dostała od Andrzejka jakieś milion odcinków temu :D
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #229 dnia: Styczeń 20, 2013, 19:18:26 »
Może i Marta się śmieje, i tak dalej, ale mam jakiś niedosyt. Mam nadzieję, że cały odcinek będzie ciekawy, to może zmienię zdanie! :D

PS To ich wyremontowane mieszkanie? :o
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #230 dnia: Styczeń 20, 2013, 19:45:30 »
PS To ich wyremontowane mieszkanie? :o

Taaaak! Mnie się mieszkanie bardzo podoba! Tylko kolor ścian, który chyba w każdym pokoju jest identyczny mi troszkę przeszkadza, ale po za tym jest naprawdę ładnie! Szczególnie gabinet Marty...Marzenie!  <zakochany>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #231 dnia: Styczeń 26, 2013, 13:46:30 »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #232 dnia: Styczeń 29, 2013, 21:21:36 »
Haha. Urocze zdjęcie. Wszyscy poubierani jak na Syberie  <serce> Kto to ta pani z ciemnymi włosami?

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #233 dnia: Styczeń 29, 2013, 22:13:24 »
Pani z ciemnymi włosami wygrała w jakimś konkursie, że zagra w serialu u boku Wieczorka, no i dzięki temu chyba kolejny raz będziemy mieli okazję oglądać Budzynki na lodowisku, tylko tym razem z córeczką <zakochany>. Poubierani, ale Martę to tutaj chyba przebrali. Nie podoba mi się, chociaż plus za to, że nie ma jakieś zasłonki na nogi. Jedno jest pewnie będą miłe dla oka rodzinne scenki  <usmiech>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #234 dnia: Styczeń 30, 2013, 13:22:17 »
Taaa, Martusia na lodowisku czy na sankach to piękne widoki! Niepowtarzalne i do tego te Isi piski - urocze! Ja to kocham! <zakochany> Do tego dochodzi jeszcze ta mina pod tytułem:" przejęcie"  ;) Uwielbiam!

Ogólnie to nie mogę się doczekać scenek z Hubusiem. Nie wyobrażam sobie Isi z synkiem na scenie razem. To będzie takie słodkie  <haha>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #235 dnia: Styczeń 30, 2013, 21:00:21 »
Ja już widziałam pierwszy odcinek z Hubertem i nie wiem czy za bardzo się zasugerowałam, ale widziałam w spojrzeniu Marty miłość do tego dziecka, patrzyła na niego jak dumna matka w trakcie przedstawienia. Ogólnie trudno mi ocenić jego grę, nie mogę się przyzwyczaić do jego, poważnego jak na ten wiek głosu...ogólnie "niezła" faza, gdy Marta się z nim witała. Nie wiem, ja coś czuję, że matkę Piotra uśmiercą i Andrzej z Martą będą wychowywać małego.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #236 dnia: Styczeń 30, 2013, 21:48:20 »
Też widziałam ten odcinek ;) To spojrzenie kiedy wchodzili przez bramę  <na_poduszce> Tak! To prawda, Hubert ma zadziwiająco poważny głos jak na swój wiek, zaskoczyło mnie to bardzo! Co to matki małego Piotrusia... Hm, nie przypadła mi do gustu jako postać serialowa i jako sama aktorka. Nie widzę jej w tym serialu i mam nadzieję, że tak samo jak szybko się tu pojawiła, tak samo szybko zniknie. Hubert może zostać, nic przeciwko nie mam ;)
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #237 dnia: Styczeń 30, 2013, 22:11:25 »
Zatrudnienie Huberta w Emce, było dobrym pomysłem bo obecność małego dodała jego mamusi skrzydeł, i Marta jest nie do poznania :o Na pierwszy rzut oka widać, że szczęśliwa, spełniona kobieta, żona, matka. Nie wiem, czy to tylko moje złudzenie, ale w tym odcinku gra Isi była o niebo lepsza. Tylko faktycznie od razu w pierwszej scenie można było zauważyć "to" o czym nasza Dominika mówiła w kulisach, że trudno jej "zatuszować" tą relację matka - syn. Ta scena gdy Edyta z Piotrkiem się witają była co najmniej dziwna, bo w oczach Marty powinniśmy ujrzeć zamieszanie, zazdrość, a nie dumę. Ale wybaczam, przecież to jej kochany synuś.  <zakochany> Natomiast co do Hubcia to się nie wypowiadam, bo mało go było, ale mam mieszane uczucia. Chyba kreują go na takie małego mężczyznę, taki rozsądny, poważny, dojrzały.. A przecież to jeszcze dziecko. W tej scenie jak sobie kostkę skręcił (?) normalnie to taki chłopczyk były uryczany, a Piotruś tylko taki mały grymas na twarzy. Pożyjemy, zobaczymy. Natomiast Edyta vel. Kamienna Twarz.. Nie podoba mi się.

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #238 dnia: Styczeń 30, 2013, 22:13:26 »
Nie wiem, ja coś czuję, że matkę Piotra uśmiercą i Andrzej z Martą będą wychowywać małego.

Podobno mały Hubert ma się wcielić w rolę ciężko chorego chłopca, więc  to chyba on prędzej zakończy żywot?
To byłoby nawet bardziej logiczne, bo nie chce mi się wierzyć, że Ostałowska zgłupiała do tego stopnia, że pozwoliłaby na stałą obecność syna na planie. Ponoć uległa, by spełnić jego marzenie. Rola Piotrka nie wydaje się więc  rozwojowa.

A wracając do roli Dominiki Ostałowskiej jako ambasadorki kanału ID i jej występu w programie "Rezydencja" - aktorka powinna obowiązkowo odkupić wszystkie ciuchy w których tam występuje!
Może na stare lata nauczy się w końcu właściwie ubierać, bo patrząc na to, jak tam wygląda, trudno  nie oprzeć się wrażeniu o prawdziwości stwierdzenia, że nie ma brzydkich kobiet, tylko zaniedbane.

Mimo, że Jej rola w "Rezydencji" do ambitnych nie należy, a bardziej polega na tym, że ma "leżeć i pachnieć" to naprawdę trudno nie zachwycać się jej nowym, kobiecym obliczem.
Miejmy nadzieję, że przeniesie je w końcu do serialu "M jak miłość" i uwiarygodni seksapil pani sędzi Mostowiak - Wojciechowskiej -Budzyńskiej. <usmiech>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #239 dnia: Styczeń 30, 2013, 22:37:41 »
Styliści, się nie popisują w przypadku Pani sędzia, która wygląda jak chodzące bezguście. W tym odcinku akurat miała fajnie upięte włosy. Troszkę jej to odjęło lat. O, przypomniało mi się, czy wy też zauważyliście, że Marta występuje w prywatnych ubraniach Ostałowskiej? Może się mylę, ale te czarne spódnico - spodnie, to przypadkiem nie te same, które Dominika założyła na Ramówce Discovery? Dalej.. Długa lekko pomarańczowa spódnica (Chociażby ta, w której Marta była na Mazurach, gdzie godziła się z Andrzejem), to ta sama w której przyłapano Dominikę jak odbierała Huberta ze szkoły? Jeśli już to faktycznie lepiej by wyszli na tym jakby zaraz po nagraniu "Rezydencji" pojawiała się na planie Emki, taka PIĘKNA!  :-X