Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 52167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Diabelek91

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #105 dnia: Marzec 25, 2013, 21:23:30 »
Hehhe inny Diabełek :D

Cóż.. po kilku latach oglądania House już się nauczyłam ,że jedno mówią drugie robią. Prawo Agaty podobnie świruje :D i za to ich kocham.

Dorota widzę dogaduję się z byłą koleżanką.

Ej komu serce stanęło kiedy Marek podszedł do Agaty pod salą sądową?  <zauroczony> <zauroczony>

No i teraz żeby nie było : A nie Marek , słuchaj nie było tamtego wieczoru, zapomnij tak jest lepiej. Bo zejdę , jeb**e i nie wstanę.

Post Merge: [time]Marzec 26, 2013, 22:53:48[/time]
To już dla podsumowania ostatniego odcinka posłużę się swoim wpisem na FB ;)
"Parafrazując ( może nie do końca , bo zmieniam jedno słowo) cytat Harlana Cobena -> "To był dobry odcinek, jeden z tych, które chowasz w pudełku na dnie szuflady i wyciągasz kiedy jest ci naprawdę smutno"

Zmieniłam znaki zapytania na cudzysłów. Podejrzewam, że zmieniło się przy wklejeniu tekstu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2013, 10:56:59 wysłana przez Amaranth »

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #106 dnia: Marzec 27, 2013, 11:03:44 »
Odcinek był cudowny! Nareszcie między Agatą a Markiem coś się zaczyna dziać. Scena w sądzie była prze urocza, ten wzrok Dębskiego i wystraszona mina Agaty, ach! Jak tylko zobaczyłam, że Marek wchodzi na salę to już wiedziałam, że coś jest na rzeczy. Mam nadzieję, że tym razem tego nie popsują. ;)
A, i sprawa też była ciekawa. Przez chwilą myślałam, że z tym klientem jest coś nie tak, ale podobało mi się zakończenie. Agata odzyskała dobrą passę :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #107 dnia: Marzec 28, 2013, 18:09:23 »
Agata odzyskała dobrą passę :D
I oby ta passa trwała jak najdłużej! ;) Odcinek naprawdę przyjemnie się oglądało, sprawa była średnia jakoś mnie nie porwała, ale za to Marek i Agata nadrobili wszystko :D Uwielbiam ich, kiedy się kłócą i nawet kiedy patrzą na siebie w taki sposób jak w sądzie, uroczo!  <rumieniec>

Offline Diabelek91

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #108 dnia: Marzec 31, 2013, 23:06:57 »
oczywiście może przesadzę ale najnowszy zwiastun udowadnia ,że nic między nimi nie będzie. Dębski załamany chce choć trochę uczucia ... ale że jest pijany wygarnia wszystko, Agata sprawę zlewa bo Marek w końcu po pijaku to mówi i wracamy do 1 sezonu gdzie słyszeliśmy żadnego wczoraj nie było.. niby fajnie trzymać ich na dystans bo mamy na co czekać .. ale przeciągnie struny nikomu nigdy nie pomogło

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Kwiecień 01, 2013, 12:42:17 »
W 6 odcinku nie spodziewam się wybuchu namiętności, ale staram się myśleć pozytywnie. A w którym odcinku będzie ten wyjazd do Krynicy? ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #110 dnia: Kwiecień 01, 2013, 18:14:15 »
Ja już dawno przestałam liczyć na jakiekolwiek wybuchy namiętności :D wolę być miło zaskoczona niżeli znowu bardzo, ale to bardzo rozczarowana. Wyjazd do Krynicy chyba będzie gdzieś niedługo, nie? :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #111 dnia: Kwiecień 01, 2013, 18:19:51 »
Ja ciągle mam nadzieję. Scenarzyści nie mogą nas zawieść ;)

Wyjazd do Krynicy chyba będzie gdzieś niedługo, nie? :D
Mnie się kojarzy, że w 7 odcinku, ale pewna nie jestem. ;) Jak ten czas wolno leci, ja chcę już jutro! Ciekawość mnie zżera co wyjdzie z tym seksem <haha>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #112 dnia: Kwiecień 01, 2013, 18:23:09 »
Mnie się kojarzy, że w 7 odcinku, ale pewna nie jestem. ;) Jak ten czas wolno leci, ja chcę już jutro! Ciekawość mnie zżera co wyjdzie z tym seksem <haha>
Z seksem nic nie wyjdzie <haha> jak to zawsze w polskich serialach bywa, najpierw wielkie newsy, które wszystko wyolbrzymiają, a jak przyjdzie co do czego to wielkie rozczarowanie, norma. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #113 dnia: Kwiecień 01, 2013, 18:27:40 »
Z seksem nic nie wyjdzie <haha> jak to zawsze w polskich serialach bywa, najpierw wielkie newsy, które wszystko wyolbrzymiają, a jak przyjdzie co do czego to wielkie rozczarowanie, norma. <haha>
W zwiastunie Marek miał taką minę jakby chciał jej udowodnić, że się myli <hahaha> no, ale lepiej niech trzyma łapki przy sobie, bo znowu dostanie kosza, szczególnie, że nie był zbyt trzeźwy ;)

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #114 dnia: Kwiecień 03, 2013, 00:04:12 »
JEJ! Nie zawiedli mnie! Po prostu cudownie oglądało się ten odcinek, od początku do końca! To chyba najlepszy jaki do tej pory wyszedł! Tyle ciepła ile biło z tego wszystkiego... no jeszcze nigdy nie było. Takie sceny są sto razy lepsze niż nawet jakieś całowanie z zaskoczenia. Chyba nie zasnę. :D
Czas nie leczy ran.
To my w swych czynach uzdrawiamy
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #115 dnia: Kwiecień 03, 2013, 13:21:25 »
Tak, to był piękny odcinek! Cudowny! Do tej pory nie mogę uwierzyć, że to się tak potoczyło. Ależ ta ostatnia scena była słodka, wyrażała więcej niż tysiąc słów.  <zauroczony> Teraz w głowie mam setki wersji jak to się dalej rozwinęło. ;D
A z tym piciem Marka to nie jestem przekonana, że to z powodu Marii, bardziej z kłopotów w kancelarii i tego szumu wokół ich kancelarii. Od początku wydawało mi się dziwne, że Dębski załamie się po rozstaniu z Okońską. Jak było widać szybko wziął się do ataku <haha> Chociaż zachowanie Agaty mnie zaskoczyło, w pozytywnym znaczeniu, nie spodziewałam się, że z własnej woli pojedzie do Marka.
Jak to się dalej będzie tak pięknie toczyć to ozłocę scenarzystów.  <buja_w_oblokach>

A: Jak sprawdzasz czy już jestem w łóżku, to już jestem.
M: W łóżku? To propozycja.

<haha>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #116 dnia: Kwiecień 03, 2013, 15:54:49 »
A ja czuję pewien niedosyt! Mogę powiedzieć, że całkiem spory. Oczywiście odcinek był piękny i niezwykle uroczy. Nie dało się niezauważyć tego uczucia, które jest i w Marku i w Agacie, ale chciałam żeby się przyulili. Jak Marek już objął Agatę w tali, chciałam żeby ją do siebie przyciągnął i przytulił - tak mocno, jak tą butelkę wódki wczesniej musiał przytulać  <haha> Po prostu brakło mi, nie tyle sexu, pocałunku, co po prostu uścisku  :D

Mimo to było dobrze, chociaż jak zobaczyłam jak się wyminęli to na początku myślałam, że szlag jasny mnie trafi! Ale dzisiaj już jest lepiej! Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.

No i plus dla Marii, że potrafiła się rozstać z klasą  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #117 dnia: Kwiecień 03, 2013, 16:11:19 »
Uścisku nie było, ale ja byłam wręcz pewna, że nie będzie nic. Szczególnie po tej scenie w kancelarii, gdzie Agata się odwróciła i wyszła, czy w sądzie jak Marek powiedział, że do 15 mają jeszcze trochę czasu. Miałam wrażenie, że to Markowi zależy, a Agata traktuje go jak kolegę z pracy, a tu na koniec taka niespodzianka! :D Teraz jestem pełna nadziei, że w kolejnych odcinkach będą przytulanki ;)

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #118 dnia: Kwiecień 03, 2013, 17:19:29 »
Po prostu cudownie oglądało się ten odcinek, od początku do końca! To chyba najlepszy jaki do tej pory wyszedł! Tyle ciepła ile biło z tego wszystkiego... no jeszcze nigdy nie było. T
Podpisuje się pod tym!
I ta rozmowa o seksie :p no cudowna :p i jedno i drugie nie żartowało <hahaha> więc pytam się dlaczego to się nie stało  <smiech>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 03, 2013, 18:56:35 »
Po prostu cudownie oglądało się ten odcinek, od początku do końca! To chyba najlepszy jaki do tej pory wyszedł! Tyle ciepła ile biło z tego wszystkiego... no jeszcze nigdy nie było. T
Podpisuje się pod tym!
I ta rozmowa o seksie :p no cudowna :p i jedno i drugie nie żartowało <hahaha> więc pytam się dlaczego to się nie stało  <smiech>

Może się stało tylko nam nie pokazali. ;) Kto wie co tam się działo po napisach końcowych <hahaha>
Swoją drogą, mam nadzieję, że nam z grubsza powiedzą co wyszło z tego spotkania pod mieszkaniem Agaty, a nie puszczą to w zapomnienie, jakby się nic nie stało. :P