Autor Wątek: EURO 2012  (Przeczytany 83643 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
Odp: EURO 2012
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:02:40 »
O ludzie, to nie na moje nerwy :th_0girl_impossible:
Na moje też! :P
W życiu jeszcze tak nie przeżywałam piłki nożnej. :D Ale dobrze się stało. Remis, brawo chłopaki! ;)
Teraz wygrana z Czechami i idziemy dalej, tak? ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #226 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:03:40 »
Brawo Polska, brawo Kuba! Taką reprezentacje jak dzisiaj, przez większość meczu, chciałabym widzieć zawsze! :)
Świetny mecz przede wszystkim Przemka Tytonia, no i defensywy - Wasyl i Boenisch wykonali kawał dobrej roboty. Lewandowski dla mnie zagrał średnio, ale nie było źle. Ogólnie cała reprezentacja grała naprawdę dobrze. Szkoda tylko tych wszystkich obronionych strzałów, myślę, że przy odrobinie większej skuteczności bylibyśmy w stanie ten mecz wygrać, aczkolwiek remis też zły nie jest. Ba, z taką drużyną jak Rosja jest dla nas bardzo dobrym wynikiem, chociaż czasami graliśmy jak równy z równym. smilie_girl_129

Teraz czekamy na sobotę i mecz z Czechami. Musi się udać! Musi, musi i jeszcze raz musi! smilie_girl_120

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #227 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:05:44 »
No i daliśmy radę! Remis jest, drugi punkt jest. Teraz jeszcze 'tylko' wygrać z Czechami...  ;D
Przede wszystkim druga połowa była świetna! Było widać, że Rosjanie już troszkę się zmęczyli, a nasi dobrze to wykorzystywali. Szkoda tylko, że nie udało się wykorzystać chociaż jeszcze jednej okazji, bo kilka było naprawdę ładnych ale i tak jest dobrze!  smilie_girl_299

Nie wiem czy to tylko takie wrażenie moje i mojego brata, ale za każdym razem, kiedy Boenisch dostawał piłkę, my już prawie mieliśmy zawał, bo prawie wszystko tracił.

Ale mi się chciało śmiać ze Smudy po meczu. O mało co, a by się jeszcze pobili z Patyrą przy wywiadzie  smilie_girl_101 smilie_girl_101

Teraz trzymamy kciuki za chłopaków w sobotę! Na pewno darzą radę!  smilie_girl_014

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #228 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:17:35 »
A jeśli Polska - NIE DAJ BÓG! - zremisowałaby z Czechami to kto przechodzi dalej? Czechy, bo będę mieć 4 punkty, tak? :)
Czyli nie ma bata, trzeba ten mecz wygrać i witaj ćwierćfinale! <3 Trzeba wierzyć, ale wydaje mi się, że wygrać to spotkanie będzie ciężko. Bardzo ciężko nawet może być...

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #229 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:20:38 »
Jeśli Polska zremisuje z Czechami będziemy mieli 3 punkty (Rosja ma obecnie 4, podobnie jak Grecja), więc MUSIMY wygrać.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #230 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:22:23 »
Jeśli Polska zremisuje z Czechami będziemy mieli 3 punkty (Rosja ma obecnie 4, podobnie jak Grecja), więc MUSIMY wygrać.
Grecja nie ma czterech punktów. :) Nikt oprócz Rosji nie ma czterech punktów - Czechy mają 3, Polska 2, a wspomniana Grecja 1. :)

Luluś

• Gość
« Odpowiedź #231 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:34:07 »
Rosja ma obecnie 4, podobnie jak Grecja

Chyba na twojej planecie

----------------------------------------------------
Proszę nie spamować.
MG
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2012, 23:47:58 wysłana przez Dodi »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #232 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:36:16 »
Rosja ma obecnie 4, podobnie jak Grecja

Chyba na twojej planecie
Luluś, czy mógłbyś/mogłabyś przestać spamować? Jeśli myślisz, że Twoje posty są śmieszne to się mylisz. :)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #233 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:36:38 »
Więc jeśli teraz Rosjanie wygrają z Grecją, a my zremisujemy z Czechami to Rosjanie wyjdą z pierwszego miejsca, a my chyba z drugiego (zdecyduje bilans bramek). Jeśli Rosjanie przegrają z Grekami(w co wątpię, największą gwiazdą Rosji jest trener Dick Advocaat), a my z Czechami to wyjdą Rosjanie i Czesi. Gdyby Rosja zremisowała z Grecją, a my z Czechami to zajmiemy 3 miejsce. Jeśli przegramy z Czechami wówczas bye bye EURO.

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #234 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:46:16 »
My nie możemy zremisować z Czechami. Musimy wygrać. Jeśli wygralibyśmy z Grecją, to mecz z Czechami byłby formalnością... A tak to... No niestety.

Jeśli Rosja  wygra z Grecją to będzie miała punktów 7
Grecja zostanie z 1 punktem
Jeśli my wygramy z Czechami to będziemy mieć punktów 5, jeśli zremisujemy 3
Jeśli Czechy z nami wygrają będą mieć punktów 6, jeśli zremisują 4 a jeśli przegrają 3
Tak więc... Musimy wygrać..., bo inaczej przejdą Czechy.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #235 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:52:05 »
Dziękuję za wyjaśnienia, Alden i Lisbeth. :)
Nie ma wyjścia - wygrać trzeba, ale jak już pisałam - będzie ciężko... Nawet jednobramkowe zwycięstwo będzie cieszyło! STRASZNIE cieszyło, naprawdę! smilie_girl_120

Emi

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:55:42 »
No właśnie, Czechom z nami wystarczy remis by przejść dalej, nam TYLKO wygrana... no niestety z tą Grecją tak się nie pofarciło :/
Mam jednak nadzieję i wierzę że pokonamy Czechy - dzisiaj pokazali, że są w stanie! ;) Więc trzymamy kciuki, wierzymy i jesteśmy z Nimi! :)

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #237 dnia: Czerwiec 13, 2012, 00:04:53 »
Tylko wiecie... Niby pokazali, że są w stanie, ale... Oni mieli naprawdę szanse, by wygrać te dwa mecze.
Przecież tyle sytuacji, tyle goli, które prawie wpadły... Ten na początku ze spalonego... Szkoda, że był spalony, szkoda...
Naprawdę stać ich było na to 2:1... zabrakło nie wiem czego? Szczęścia? Umiejętności? Sprytu?
Ech...
Mam nadzieję, że z Czechami będzie lepiej... I nie... 1:0 nie wystarczy. Przynajmniej nie wystarczy jak wbiją na początku. Potem powinni dobić na 2:0 żeby się "zabezpieczyć" a nie jak z Grecją... odpuścili i trach.

Zresztą dziś z Rosją to samo... Bramkę stracili przez taki głupi błąd...

Boję się, że z Czechami będzie to samo..., że stać nas tylko na remis. :(

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #238 dnia: Czerwiec 13, 2012, 00:05:28 »
Co za mecz!

Cały czas jestem podekscytowana... Jest remis z Rosją, mamy realne szanse na wyjście z grupy! :)
Tak strasznie szkoda mi niewykorzystanych sytuacji z początku pierwszej połowy, spalonego (!)... tego, że często traciliśmy piłkę, za wolno się poruszaliśmy, że nie upilnowaliśmy Rosjan, gdy strzelili nam bramkę, że dostawałam zawału za każdym razem jak nasi głupio tracili piłkę i przeciwnicy ruszali pod nasze pole karne...ale kocham ich i kocham Kubę Błaszczykowskiego 1242098 razy mocniej. Wszyscy go kochamy. Byłam w strefie kibica. Coś cudownego przeżywać to wszystko z innymi ludźmi :) CUDOWNEGO!

I atmosfera po... Kocham to jak sport łączy ludzi. To nic, że był remis. To nic, że jeszcze musimy wygrać z Czechami. Tłumy wracających ludzi, tłumy jadących samochodów, kibice śpiewają, samochody trąbią, wszyscy krzyczą, machają do siebie... jakbyśmy już wyszli z tej grupy!! :D
Aż "strach" się bać co to będzie jak naprawdę wyjdziemy w sobotę... :D  smilie_girl_159

A wierzę w to mocno! Bardziej niż kiedykolwiek :)

Ale mi się chciało śmiać ze Smudy po meczu. O mało co, a by się jeszcze pobili z Patyrą przy wywiadzie   :laie_67: :laie_67:
A czemu? :D

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #239 dnia: Czerwiec 13, 2012, 00:08:24 »
Ale mi się chciało śmiać ze Smudy po meczu. O mało co, a by się jeszcze pobili z Patyrą przy wywiadzie   :laie_67: :laie_67:
A czemu? :D

A bo Patyra coś zaczął pytać o błędy, o straconą bramkę... Nie pamiętam dokładnie o co... A Smuda się wkurzył i go ofuknął, że zamiast się cieszyć, że nie przegrali, że zremisowali z taką drużyną jak Rosja. Zamiast choć chwilę po meczu pozwolić sobie na radość, to ten od razu krytykuje i neguje.
I w sumie miał rację. To było trochę nie w porządku ze strony tego dziennikarza.