Autor Wątek: EURO 2012  (Przeczytany 65169 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lisbeth

• Gość
Odp: EURO 2012
« Odpowiedź #210 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:13:39 »
Kurka... Nowy Rosjanin włazi... Niech Smuda nam też zmianę zrobi, bo juz chłopcy się gubią...
A ten nowy Rosjanin może nam zabałaganić... Wrrr

Znów mają fajne okazje i nie korzystają. 20 minut...

A! No i Tytoń. Super jest!

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #211 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:15:02 »
Smuda znowu nie robi zmian? Co za...
Boje się jak słyszę z drugiego pokoju wycie kibiców... :P

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #212 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:15:47 »
Schodzi Dudka, wchodzi Mierzejewski.

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #213 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:20:20 »
A czy jak dziś jednak zremisujemy to wpłynie to dla nas korzystnie czy nie bardzo? Bo tego jakoś nie łapie :P

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #214 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:23:12 »
Jak zremisujemy, to nic nam nie daje. Wtedy i tak musimy wygrać z Czechami...
Bo remis z Czechami przy naszym remisie z Rosją daje nam 3pkt., ale w tym co dalej się liczy jak drużyny mają po 3pkt. to Czesi przechodzą. :/

Tak więc musimy wygrać z Czechami... Czesi są od nas w lepszej sytuacji.

Bądziu gramy w 10, bo któryś zszedł a wszedł drugi, nowy Rosjanin.

Kurka... wprost do bramkarza... ale ładna akcja.

Offline asia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #215 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:25:19 »
Gdyby nie Tytoń... Jeszcze kilka minut dobrej gry. Dadzą radę.
Wierzę, w końcu już tyle grają.
Czyż Rosjanie nie będą po tym meczu źli?

Ten mecz jeszcze się nie skończył, ale już z niecierpliwością czekam na sobotę i spotkanie z Czechami.
Przegrali z Rosją, wygrali z Grecją... A nasze szanse chyba rosną, nie? :D

Jeśli Rosja wygra z nami (co się nie stanie!) ma zapewniony awans, tak słyszałam XD
"Może brakować mi słów, ale nie własnego zdania"

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #216 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:29:55 »
4 minuty... plus pewnie kilka doliczy... Hehe Hymn śpiewają :D Miło.

Wytrwajcie, błagaaam..

Rosjanie to są mało powiedziane że źli... Oni są wkur... :D Dobra Smuda, zmieniaj jak masz zmieniać.
Kurcze no nasi są troszkę zbyt wolni.

Offline asia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #217 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:38:29 »
No właśnie: ile to jeszcze potrwa?

I koniec!
Drugi remis. Nie pokonali nas.
Za to my pokonamy Czechów. Czy jest ktoś, kto nie wierzy?

No to koniec dnia zakończam z zadowoleniem, dzięki temu o to wynikowi. Dziękuję. :D
"Może brakować mi słów, ale nie własnego zdania"

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #218 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:41:18 »
Za to my pokonamy Czechów. Czy jest ktoś, kto nie wierzy?

Ja wierzę.. o wiele bardziej niż w ten dzisiejszy mecz :)

Emi

• Gość
« Odpowiedź #219 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:43:57 »
Z Czechami trzeba wygrać - to nasza przepustka dalej. Remis czy porażka - nie wchodzą w grę :P
Ale jesteśmy w stanie to zrobić.

Dzisiaj może trochę szczęścia zabrakło ale Rosji się wszyscy obawialiśmy, remis jest bardzo dobrym wynikiem. ;)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #220 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:47:50 »
Brawo za remis mogło być gorzej. Teraz czekamy na mecz z Czechami. Obyśmy wygrali  :) :)

Powiem, że mecz mi się podobał, wygrała nasza drużyna do końca nie dała się im. No tak w ogóle BRAWO dla Smudy za zmiany smilie_girl_014

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #221 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:48:38 »
Widzę, widzę ogromną różnicę w grze naszej reprezentacji. Zmienił się nie tylko trener i zawodnicy ale i sposób grania naszych. Świetny występ defensorów w drugiej połowie, zwłaszcza było widoczne doświadczenie Wasilewskiego. Co prawda tylko 1:1 ale pamiętajmy, że już dawno nie zdarzyło się nam dwóch meczy z rzędu nie przegrać na światowym/europejskim czempionacie. To nie ta reprezentacja, która 04.06.2002 przerypała 0:2 z Koreą, później 10.06.2002 0:4 z Portugalią, to nie ta Reprezentacja, która przegrała 0:2 z Ekwadorem i 0:1 z Niemcami w 2006 i wreszcie nie ta, która przegrała 0:2 z Niemcami, zremisowala 1:1 z Austrią i przegrała 0:1 z Chorwacją. Widać przede wszystkim ogromną różnicę w grze defensywnej - Perquis, Piszczek, Wasilewski i Boesnich nie są gorsi od Bąka, Żewłakowa, Baszczyńskiego i Jopa. Rosjanie myśleli, że mecz z naszą reprezentacją będzie dla nich spacerkiem, a tu proszę 1:1 po golu Błaszczykowskiego. Oby tak dalej Panowie!

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #222 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:50:14 »
Musimy pokonać Czechów. Nie ma bata. Druga połowa to zupełnie inna drużyna, trochę za wolna, ale pokazali że potrafią, że się da.
Najważniejsze, że honor obroniony!

Wasilewski, Obraniak, Błaszczykowski, Lewandowski... mistrzunie... zresztą wszyscy spisali się...
No i Adrian Mierzejewski... młody chłopak, ale widać, że sobie radzi. Dobrze, że wszedł.
Tytoń... kurcze świetny jest i jak widać nie było błędem umieszczenie go w bramce. Gola wpuścił, ale zawaliła nasza obrona.
Natomiast zdjęcie Obraniaka i wprowadzenie "pieska" (Brożka) było błędem. Już powinien dać ten ostatni strzał Obraniakowi. Zasłużył sobie.

Jak tak zagrają z Czechami, to naprawdę mamy szansę wygrać.

Jej... zawału przez nich prawie dostałam. Oby tak dalej.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #223 dnia: Czerwiec 12, 2012, 22:59:31 »
O ludzie, to nie na moje nerwy :th_0girl_impossible:
Czegóż to ja nie doświadczyłam oglądając to spotkanie, a po golu Błaszczykowskiego, to założyłam... rękawiczki :laie_67: Moje paznokcie były zagrożone! smilie_girl_305

Pewnie, że musimy wygrać z Czechami smilie_girl_014

Ale jak przegramy, to i tak kocham naszych chłopaków. Za dumę, za wolę walki... smilie_girl_301
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #224 dnia: Czerwiec 12, 2012, 23:02:04 »
Uwielbiam się tak mylić!!!!!!!!!!  smilie_girl_149

Ale swoją droga to nie był dobry mecz- tyle sytuacji a tylko jedna bramka... Masakryczna ilość głupio straconych piłek i wreszcie stówy, które nie wpadły choć powinny! Pomijam już, że bramka Rusków też głupio wpadła... Za dużo błędów Panowie, za dużo! Do soboty trzeba to poprawić! Czesi grają jak my- o wszystko! Także albo pełna mobilizacja albo nas rozjadą! Rosicky już będzie grał więc nie będzie żartów... smilie_girl_30