Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 40195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Agata&Maciek oraz Marek&Maria
« Odpowiedź #60 dnia: Listopad 01, 2012, 19:12:53 »
Teraz czas żeby coś się działo na linii Agata-Marek!  <zauroczony>
Jeszcze trzeba pozbyć się niejakiej pani Okońskiej. ;D Mam nadzieję, że to szybko nastąpi i wtedy Mareczek zda sobie sprawę, że czuje coś do Agaty. <zauroczony> Chętnie obejrzałabym już jakieś romantyczne sceny z Agatą i Markiem, bez Maćka i bez Marii ;D
Myślę, że ten temat ładniej prezentowałby się w formie: Agata&Marek. :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Listopad 02, 2012, 20:58:22 »
Teraz czas żeby coś się działo na linii Agata-Marek!  <zauroczony>
Jeszcze trzeba pozbyć się niejakiej pani Okońskiej. ;D
Wydaje mi się, że jest to tylko kwestia czasu <haha> ale zanim Marek zbierze się w sobie to minie pół wieku. <haha> Wybaczcie ale on nie okazuje jakiegoś zainteresowania Agacie, ani Marii, z którą ponoć jest... Sama nie wiem dlaczego z nią jest, skoro nie ma między nimi żadnego uczucia, żadnej chemii, żadnego przyciągania... no nie ma niczego... <tancze>

Am, nazwę zawsze możesz zmienić. :)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #62 dnia: Listopad 03, 2012, 09:04:28 »
Też tak uważam, zwłaszcza teraz, gdy Maciek poszedł w odstawkę i chyba gorąco będzie między panią adwokat a Markiem  <serduszko>
I dobrze, bo ja chcę czegoś więcej!  <na_poduszce>

Okońska, mimo tego iż nie przepadam za Kożuchowską o dziwo w ogóle mi nie przeszkadza. Oczywiście stoi na drodze Agaty i Marka, ale jest dość przyjemną dla mnie barierą, którą też nie łatwo ominąć, ale w efekcie i tak wszystko będzie tak, jak być powinno, czyli Agata zwiąże się z Markiem  <pompony>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Listopad 21, 2012, 20:05:12 »
Dziwne było to spotkanie Marii i Marka w kancelarii. Byli ze sobą dość długo i blisko, widać było po nich, że nie jest to jakiś przelotny romansik, Marek w poprzednim odcinku oglądał jej zdjęcia, a teraz co? Wszystko wyparowało zniknęło? Nie to, żeby mnie to jakoś bolało czy coś, ale to dziwne, że tak przeszedł bez emocji.. chyba, że to taki sposób na odcięcie się od przeszłości. Czyżby już Mareczek zrozumiał, że to Agata jest kobietą jego życia? :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Marek i... Agata czy Maria?
« Odpowiedź #64 dnia: Marzec 10, 2013, 12:35:32 »
Temat opustoszał, może mała modyfikacja go rozbudzi na nowo. ;) Maćka można już chyba wyeliminować, więc został bezczelnie usunięty z tematu.  <haha> Czerska, mam nadzieję, nie zagości długo w serialu, dlatego w temacie nie widnieje, aczkolwiek można tu o niej wspomnieć.
Także zapraszam do gorącej dyskusji o naszym serialowym trójkącie.  :buzki:

Ja również uważam tak jak Ala, że Maria jest jakoś z przyzwyczajenia z Markiem, wszędzie ma wszystko poukładane, więc i chce dbać o to aby jej życie prywatne się nie rozsypało przez jakąś tam Agatę. Kiedyś może i go kochała, kiedyś to może i nawet Marek ją kochał, ale jeżeli nawet tak było to to już jest przeszłość, coś się wypaliło i uważam, że już nie da się tego skleić. Nadal uważam, że są ze sobą dla wygody, z przyzwyczajenia i z obawy przed byciem samemu. ;)
I ja mam podobne zdanie. :)
Wydaje mi się, że w poprzednich sezonach więcej było tej chemii między Marią i Markiem. To, że się kochają można było zobaczyć w czasie gdy Maria przeprowadziła się do Marka, ale teraz wydaje się to zwykłym związkiem z rozsądku, że tak powiem. :P
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2013, 16:12:42 wysłana przez Amaranth »

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #65 dnia: Marzec 10, 2013, 16:39:15 »
Więc módlmy się, żeby Dębski poluzował trochę swój rozsądek i dopuścił do działania uczucia. ;) Bo inaczej to oni nigdy się ze sobą nie zejdą. W grę wchodzi też charakter Agaty i Marka... Oboje są nieźle uparci, ale myślę, że z miłości pan mecenas niejednokrotnie odpuści Przybyszowej i może ona wtedy zrozumie, że piłka jest po jej stronie i teraz to ona powinna zagrać. <caluje_w_reke> Wydaje mi się, że Marecki już na to czeka od kilku odcinków.  <cwaniak>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Marzec 10, 2013, 16:47:22 »
Marek już uderzał 2 razy i nic, więc sobie pewnie myśli, że do siebie nie pasują, że ona go nie chce i takie tam... ja mu się nie dziwie, że odpuścił, boi się kolejnego odrzucenia. Agata, być może, traktuje Marka jak kolegę z pracy, jak przyjaciela... tylko przyjaciela, a być może nie chce po prostu rozbijać związku Marka i Marii, nie chce być tą drugą. Może jak Marek rozstanie się z Marią to Agata uderzy do ataku ;)

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #67 dnia: Marzec 10, 2013, 17:03:25 »
Tak, tak, Agata zdecydowanie nie chce przyczyniać się do rozpadu związku pleśni z Dębskim, więc czeka. Właściwie większość z nas raczej postąpiłaby tak samo jak ona na jej miejscu. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji, więc wiem jak się czuje, ale u mnie to stare dzieje i to jednak nie było takie uczucie jak to między Margatą. ;) Mam nadzieję, że Mareczek szybko skończy z Okońską i wtedy Aga będzie mogła wziąć sprawy w swoje ręce.  <i_love_you>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #68 dnia: Marzec 10, 2013, 17:06:08 »
Owszem Marek dostał 2 razy kosza, boi się kolejnego odrzucenia, boi się, że znowu wyjdzie na idiotę, że znowu będzie się przed Agatą płaszczył i łasił się do niej i okej z jednej strony go rozumiem, bo ileż można, że tak powiem zarywać do jednej kobiety, skoro ona nie wykazuje zainteresowania? Ale z drugiej strony wiemy jaka jest Agata i co przeszła, najpierw ten cały Hubert, który ją oszukał, potem ten Maciek, który był był i zniknął, więc Agata będzie trzymała Marka i innych facetów na dystans. Oczywiście liczy się też z tym, że Marek oficjalnie jest w związku z Marią, a ona nie chce tego wszystkiego rozbijać, nie chce być tak jak napisała Am, tą drugą, chce być jedną i jedyną tak jak każda z nas. <haha>

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: Marzec 11, 2013, 10:43:46 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/prawo-agaty-653/news-blisko-coraz-blizej,nId,941471

Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tego, że Dębski będzie cierpiał po rozstaniu z Maryśką! :zla: Ale skoro ma to doprowadzić do zbliżenia z Agatą, to niech cierpi, niech cierpi... :D Czyli w 6 odcinku koniec związku Marka z Pleśnią, a w 7 odcinku ma być wyjazd do Krynicy - zapowiada się ciekawie! <skacze> Usz, nie mogę się doczekać.  <pompony>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Marzec 11, 2013, 13:18:36 »
Ten wyjazd do Krynicy zapowiada się baaaardzo ciekawie ;D Szczególnie, że Dorota będzie musiała wrócić do Warszawy. Będą sami... będą się nudzić...  <haha> Marek będzie cierpiał to Agata go ładnie pocieszy.  <serduszko>

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #71 dnia: Marzec 11, 2013, 13:27:38 »
Tak go będzie pocieszać, że aż ręcznik z siebie zrzuci.  <serce>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Marzec 11, 2013, 17:06:56 »
Ala skąd wiesz, że będzie z siebie ręcznik zrzucała? :D

Osobiście nie wyobrażam sobie Mareczka wdającego się w bójkę <haha> biedactwo będzie tak się broniło, że aż będzie miał rozcięty łuk brwiowy, coś czuję, że owa scena będzie bardzo komiczna. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Marzec 11, 2013, 17:21:23 »
O tak, na bank będziemy mieć ubaw z tej sceny! <haha> Nigdy bym nie pomyślała, że Marek może się załamać po rozstaniu z Marią... ale mam nadzieję, że Agata go pocieszy i szybko zapomni ;D

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: Marzec 11, 2013, 17:34:40 »
Ala skąd wiesz, że będzie z siebie ręcznik zrzucała? :D

Wiem, bo w jakimś wywiadzie kiedyś mówili... Nie pamiętam już dokładnie w jakim, ale ma być właśnie tak, że ręcznik poleci i Dębski sporo zobaczy. <brawo>