Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 40193 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Agata&Maciek oraz Marek&Maria
« Odpowiedź #45 dnia: Wrzesień 03, 2012, 12:59:13 »
Ja wysłałam jednego, ale cóż, zawsze coś, w końcu gest się liczy. Oglądałam spotkanie i kibicowałam gwiazdom, bo polityków nienawidze, ale Kalisz był boski  <smiech> Strasznie się ucieszylam z występu Tatiany i Dawida, bo to jest chłopak, którego całym sercem miłuję, jest nieziemski po prostu!

Co do PA, jestem zła, bo pewnie będę musiała poczekać na odcinek powtórkowy, gdyż we wtorek nie będę miała jak obejrzeć  :zla: Jak ja tyle wytrzymam?

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #46 dnia: Wrzesień 03, 2012, 13:09:32 »
Co do PA, jestem zła, bo pewnie będę musiała poczekać na odcinek powtórkowy, gdyż we wtorek nie będę miała jak obejrzeć  :zla: Jak ja tyle wytrzymam?
Nareli, nawet mi nie mów, gdyż zepsuł mi się telewizor.  <papa>
I w związku z tym mam małe pytanie - Czy mogę obejrzeć odcinek PA na tvnplyer podczas gdy on leci w tv?  <zakochany>

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #47 dnia: Wrzesień 03, 2012, 13:51:18 »
Odcinek na TVN player ma być dostępny od razu po odcinku, więc dopiero wtedy. Ale to jest plus, bo wiosną odcinek był wyświetlany dopiero następnego dnia ;)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #48 dnia: Wrzesień 03, 2012, 14:27:05 »
O, to i tak dobrze! Tyle to chyba wytrzymam! :D
Dzienks, Karo! :-*

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #49 dnia: Wrzesień 04, 2012, 22:43:46 »
Wiecie co.. może nie śledziłam nałogowo serialu, ale uważam, że postać Marii jest zupełnie niepotrzebna. Tzn. wiem po co jest.. żeby nie było od razu tak kolorowo między Agatą i Markiem no ale dziwi mnie że Kożuchowska zgodziła się na taką rolę, epizodyczną rolę! Pojawia się raz na ruski rok i nic sensownego do serialu nie wnosi.. jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale akurat w tych odcinkach co ja oglądałam to to był po prostu niepotrzebny epizod..

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #50 dnia: Wrzesień 04, 2012, 22:46:04 »
Bo w pierwszym sezonie było jej mało.
Ale myślę, że NIESTETY teraz się to zmieni. Maria będzie mieszkała z Markiem i będą pokazywać ich sielskie życie.. ach. ::)

Zastanawia mnie jedno. Co Agata widzi w tym.. tym.. tym Maćku? ::) On w ogóle do niej nie pasuje!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #51 dnia: Wrzesień 05, 2012, 13:55:07 »
Zastanawia mnie jedno. Co Agata widzi w tym.. tym.. tym Maćku? ::) On w ogóle do niej nie pasuje!
Dobre pytanie! Agata poszła do Maćka bez potrzeby, najwidoczniej WTEDY nie widziała innej opcji... Wolała pójść do niego niż być sama, bo zrobiła to po tym jak ujrzała Marka z Marią... no nie wiem ja liczyłam, że jednak porozmawiają o tym pocałunku, że jednak nie powiedzą, że to nic nie znaczyło, tylko no... Wiecie! A tu bach i wpada Maria, która jeszcze się kleiła do Marka (ookeeeej, miała prawo  <haha>) i może wtedy Agata zrozumiała, że Marek jest zajęty? Że mimo pocałunku, mimo tego, że ją do niego ciągnie nic z tego nie będzie?  <cwaniak>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Wrzesień 13, 2012, 11:38:03 »
Spoiler
Cieszę się, że jednak ten cały Maciek zerwie z Agatą. Wtedy Marek zobaczy, że Agata taka samotna, to może pocieszy.. <haha>

Offline Markoagatoholiczka

• MarGatoGatkoLichoholiczka
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: Wrzesień 13, 2012, 14:58:30 »
Mógłby ją w końcu pocieszyć, bo ile można czekać :(
Marek zdecydowanie przesadza. Pacząc na foty z przyszłych odcinków to mi serce pęka. <placze>
Agata z Gumisiem to samo nic tylko  <placze>
Pewnie MarGata w tym sezonie razem będzie tylko w naszej wyobraźni  <placze> <papa>
"Markowe gatki znakiem markowym Marka. Agatka w szoku, a Ewka w kanarkach" <3
"I ciągle sobie zadaje pytanie: W jakich gatkach chodzi dziś moje kochanie?" <3
Lichy <3

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #54 dnia: Wrzesień 13, 2012, 15:15:51 »
A ja jednak mam nadzieję, że scenarzyści jakoś ładnie zakończą ten sezon. ;D
Skoro I sezon zakończyli pocałunkiem, to II powinni zakończyć jakimś małym bara bara. <haha>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Październik 02, 2012, 20:23:06 »
Wiecie co :D strasznie się cieszę, że to właśnie Marek był z Agatą na komisariacie, że to właśnie on jej pomaga, a nie ten cały pożal się Boże Maciek... Nie wiem dlaczego ale nawet ta ich współpraca była taka feee, taka bez uczucia, bez ... no bez niczego po prostu, z Markiem zawsze jest to COŚ, jest jakaś chemia, a tutaj nic, bo niby są razem, niby rzekomo się kochają, ale przepraszam ja tego nie widzę... <hahaha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Październik 18, 2012, 19:14:21 »
Klaudia, podpisuję się pod Twoim postem rękami i nogami! :D
Maciek jest taki.. bez życia. Tak mnie denerwuje, że nie mogę na niego patrzeć. Niby jest z Agatą, ale skoro widzi jak ona go traktuje to niech się zachowa jak facet, a nie jest na siłę i jeszcze się wprasza.
Zdecydowanie Marek bardziej pasuje do Agaty. Widać jak on na nią patrzy! <zauroczony>

No i Maćkowi możemy powiedzieć papa  <czesc> Nawet mi go nie było za bardzo szkoda, wręcz przeciwnie. Tak mi działał na nerwy, że tylko czekałam na ten moment. Zostaje jeszcze Maria, ale mam nadzieję, że szybko doczekam się sceny, w której pani prokurator zabierze swoje manatki i wyprowadzi się od Marka, choć jej chyba będzie mi trochę szkoda, bo już zdążyłam się do niej przyzwyczaić. Oby wtedy Agata i Marek trochę się do siebie zbliżyli, bo mnie szlak przed telewizorem w końcu trafi. :P

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #57 dnia: Październik 19, 2012, 09:02:24 »
Nawet najbardziej denerwujący człowiek i kompletny idiota czy kompletna sierota zasługuje na humanitarne potraktowanie. Ludzkie rozwiązanie sprawy. Nic z tego nie będzie? Ok, ale po co było tyle zwodzenia? Agata chciała w ogóle kogoś mieć, byle był?
W temacie tego związku niestety Agatę oceniam źle.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Październik 25, 2012, 17:52:07 »
Agata nie była w porządku wobec Maćka, ale jakoś nie robi to na mnie wrażenia ;D wiem, jestem straszna. Maciek był i na szczęście już go nie ma :D
Teraz czas dla Marka. Sceny w szpitalu przywróciły moją nadzieję, że zacznie się coś w końcu między nimi dziać. Oby szybko Marek zdał sobie sprawę, że Agata jest mu bliska, bo zwariuję. :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Listopad 01, 2012, 19:05:45 »
Agata była z Maćkiem tylko dlatego, że Marek był/jest w związku z Marią. Nie było tam miłości, ba! innego jakiegoś uczucia z jej strony nie widziałam, nie wiem po co to wszystko było... W pewnym momencie faceta jednak mimo wszystko zrobiło mi się szkoda, ale teraz cieszę się, że już go nie ma. <haha>
Teraz czas żeby coś się działo na linii Agata-Marek!  <zauroczony>