Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 40177 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Agata&Maciek oraz Marek&Maria
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 30, 2012, 19:35:35 »
Marek mnie rozwala :D Na oficjalnym fb serialu natknęłam się na jego teksty i zaczęłam się śmiać sama do siebie <haha>
1. Nie zachowuj się jak gimnazjalistka, jakoś Ci się oprę.
2. Co Ty tam Krzyżaków przepisujesz?
Jak sobie przypomnę te sceny  to wyglądam jak ta emotka - <hahaha>

Haha pamiętam to doskonale i moja reakcja jest identyczna!  <haha> Kocham ten serial! Wszystko mi odpowiada, absoultnie! Tematyka, obsada, muzyka, która także jest rewelacyjna, nawet czołówka przyciąga wzrok. Nie ma co, kocham dzień, w którym obejrzałam serial po raz pierwszy, a był to jeden z końcowych odcinków, ale zaraz potem tak mi się spodobało, że nadrobiłam wszystko w dwa dni  <komputer>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:03:33 »
Fajnie, że Marek i Agata tak się ze sobą droczą ;D Uwielbiam te sceny jak się kłócą, a potem Marek ją przeprasza, chociaż nie łatwo mu to przychodzi ;)
Jeszcze teraz jak na horyzoncie pojawi się Maciek to Marek będzie chodził nabuzowany, pewnie nie raz zetnie się z Agatą, a potem ją będzie przepraszał.. <zauroczony>

Spoiler
I ta wspólna kolacja.. i nie wiadomo co potem ;D Mam nadzieję, że po tej kolacji nie pożegnają się zwykłym 'cześć' :D
Ten stół mógłby im się jeszcze przydać do innych rzeczy, a nie tylko do jedzenia <hahaha>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:08:12 »
eeeeeeej, nie pamiętam tych odcinków  <gafa> Am, pamiętasz może numery?
Oglądałam wszystkie odcinki, niektóre nawet dwa razy, ale jakoś te słowa mi umknęły, przynajmniej na chwilę obecną nie mogę sobie jakoś skojarzyć.  <haha>

Fajnie, że Marek i Agata tak się ze sobą droczą ;D Uwielbiam te sceny jak się kłócą, a potem Marek ją przeprasza, chociaż nie łatwo mu to przychodzi ;)
Marek jest takim TYPEm faceta, któremu w ogóle przyznanie się do błędu, czy przyznanie komuś innemu racji przychodzi z wieeeeeeeeelkim trudem, ale dla mnie te Jego nieśmiałe przepraszam, niekiedy wypowiedziane nawet z lekką pretensją jest słoooooooodkie!  <rumieniec>

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:09:59 »
eeeeeeej, nie pamiętam tych odcinków  <gafa> Am, pamiętasz może numery?
Oglądałam wszystkie odcinki, niektóre nawet dwa razy, ale jakoś te słowa mi umknęły, przynajmniej na chwilę obecną nie mogę sobie jakoś skojarzyć.  <haha>

To był odcinek 12 :D
Z gimnazjalistką to scena w recepcji, a z krzyżakami, kiedy Maciek wysyła Agacie smsa, wtedy po tej bijatyce, w pokoju (Marek na kolanach Agaty :P)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #34 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:24:44 »
Dziewczyny Wy jesteście okropne(Mi się taki tok myślenia podoba, ale czy wiem czy Marii?) Dla mnie jesteście mega pomysłowe.
Oj tam, od razu okropne! :P
My po prostu chcemy jak najlepiej dla naszej Agatki. ;D
Ale coś czuję, że będzie tylko pod górkę...
Maria nie odpuści tak łatwo, więc szykujmy się na ciekawe sytuacje, a przede wszystkim walkę między kobietami.
W sumie, walki jako takiej pewnie nie będzie, ponieważ Agata będzie bardziej zdystansowana.
A Marię będzie zalewać krew kiedy zobaczy A&M w gorącej scenie.  <buja_w_oblokach>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:28:37 »
Tak dokładnie, odcinek 12 :D Przed chwilą robiłam z niego avatary, więc pamiętam dokładnie :D
Mnie też często coś umyka z odcinków, więc nie jesteś sama :D

Mareczek to takie duże dziecko ;D A Maria się zachowuje jak jego mamusia <haha> z Agatą na pewno byłby szczęśliwszy <zauroczony>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:30:18 »
Karo, Am, dziękuję! W wolnej chwili będę musiała sobie odświeżyć pamięć  <haha>

Ale coś czuję, że będzie tylko pod górkę...
Maria nie odpuści tak łatwo, więc szykujmy się na ciekawe sytuacje, a przede wszystkim walkę między kobietami.
I dobrze, że pod górkę! Nie mogą sobie na początku II sezonu paść w objęcia, bo po pewnym czasie powieje nudą... nie ukrywajmy takie serialowe sielanki szybko zaczynają się nudzić, a tak jak jeszcze nie są razem to fajnie się ich ogląda! Te podchody, ut niby chcą być razem, a jednak się oddalają od siebie - to w tym wszystkim jest faaaaaaaajne!  <rumieniec>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:32:38 »
I dobrze, że pod górkę! Nie mogą sobie na początku II sezonu paść w objęcia, bo po pewnym czasie powieje nudą... nie ukrywajmy takie serialowe sielanki szybko zaczynają się nudzić, a tak jak jeszcze nie są razem to fajnie się ich ogląda! Te podchody, ut niby chcą być razem, a jednak się oddalają od siebie - to w tym wszystkim jest faaaaaaaajne!  <rumieniec>

Ooo taaak! Tak jak było w I sezonie, wszystko stopniowo, powoli, aż chciało się czekać na następne odcinki, bo było warto! Nie raz myślałam, że to już, teraz.. a tu nici. I dobrze ;D Lubię jak mi tak ciśnienie skacze <haha>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:35:53 »
Broń boże, nie chce(my) sielanek! ;D
Liczymy na ciekawą, zażyłą akcję, ot tak!
Tym bardziej między Marią i Agatą może być intrygująco, a w tym wszystkim zagubiony Mareczek.  <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpień 30, 2012, 20:49:19 »
Tym bardziej między Marią i Agatą może być intrygująco, a w tym wszystkim zagubiony Mareczek.  <haha>
I jeszcze ten ciapowaty Maciuś..

Spoiler
Jaką minę będzie miał Mareczek jak będzie z Agatą w pokoju, a Maciek wejdzie. Widać, że mu nie po nosie, że Agata z nim będzie. Ale będzie fajnie. <zauroczony>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:46:39 »
Dobrze, że nie będzie kolorowo - to jest najważniejsze! Z jednej strony Maciek, z drugiej Maria, a pośrodku niezdecydowany Marek i zabłąkana Agata - taki scenariusz na najbliższy sezon mi się podoba! Oczywiście liczę, że jednak w ostatnich odcinkach między nimi bardziej zaiskrzy, ale na razie zadowolę się gburowatą miną Marka na widok Maćka i udającą szczęście Agatę widzącą Marysię przy boku Marka.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #41 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:54:15 »
Akurat to, że będą komplikacje etc., było oczywiste.
Teraz mam nadzieję, że scenarzysta nas nie zanudzi banalnymi scenami tylko będzie się działo coś intrygującego.
Ba, nawet nas zaskoczy w nieoczekiwanym momencie! Na to liczę! ;)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Wrzesień 02, 2012, 19:04:24 »
Oglądaliście mecz? ;D Jak Marek, znaczy Leszek mówił, że w drugim sezonie będą kontynuować to co w pierwszym tak fajnie się toczyło.. :)
Nie wiem dlaczego, ale od razu na myśl przyszedł mi pocałunek, który był w pierwszym, a skoro będą kontynuować to... <serce>
Aj.. 2 dni. ;D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #43 dnia: Wrzesień 02, 2012, 22:09:42 »
Oglądałam. On nie tylko jest świetnym aktorem, ale i cudownym człowiekiem. Jest mega zabawny i dowcipny i taki... normalny. Po prostu normalny. Nie gwiazdorzy, nie zgrywa Bóg wie kogo, jest sobą.  :D

Nie mogę się doczekać <napalony>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Markoagatoholiczka

• MarGatoGatkoLichoholiczka
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: Wrzesień 03, 2012, 00:02:05 »
Am... Oglądałam wszystkie wejścia, reklamy w przerwie, mecz. A jak prosił o smsy to mnie nie musiał dwa razy. Powiedział tylko słowo, raz przewalił oczami i mogłabym iść za nim na koniec świata toteż i 5 esów poszło. :D
Poza tym chciałam powiedzieć, że cudownie, nieziemsko, bosko wygląda w tych krótki gatkach w dodatku niebieskich  <zakochany>

Co do MarGaty to myślę, że w drugiej serii będzie na każdym kroku gorąco. Nie dość, że jak to oni będą się ciąć i o przeszłość i o sprawy zawodowe to jeszcze oliwy do ognia doda zazdrość. Marek coraz bardziej będzie paczył na Agatę, a ona coraz bardziej będzie brnąć w bagno z tym gumisiowatym żelkiem z Biedronki, bo nie chce się przyznać do tego, że czuje coś do Marka. Maruś zaś co raz bardziej będzie zagrzybiany przez Pleśń niestety. Szczerze powiedziawszy to chciałabym, żeby Maciek oświadczył się Agacie. Ciekawa jestem coby Maruś począł przez taki obrót spraw, bo na pewno nie schowałby głowy w piasek.
"Markowe gatki znakiem markowym Marka. Agatka w szoku, a Ewka w kanarkach" <3
"I ciągle sobie zadaje pytanie: W jakich gatkach chodzi dziś moje kochanie?" <3
Lichy <3