Autor Wątek: Marta i Andrzej  (Przeczytany 48556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Marta i Andrzej
« dnia: Sierpień 26, 2012, 23:03:09 »
Przez zapomnienie Andrzeja i spędzenie nocy z panią prokurator, małżeństwo Andrzeja i Marty wisi na włosku.
Marta rzuciła się w romans z innym mężczyzną, Andrzej stara się wszystko naprawić.
Czy mają jeszcze szanse?
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Odp: Marta i Andrzej
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2012, 00:14:48 »
Aż mi się wierzyć nie chce, że nikt nie ma zdania na temat przedpremierowej sceny wstawionej na stronę eMki... Oto ona:
Przekaz piękny i jednoznaczny - on ją nadal kocha, ona jego też, choć nie jest póki co w stanie wybaczyć mu zdrady, jednak namiętność zwycięża - szkoda tylko, że to wszystko zakończy się tak, jak się zakończy...

Kiedy dowiedziałam się, że Andrzej Martę zdradził, byłam jego zachowaniem bardzo rozczarowana i wręcz na niego wściekła (o ile oczywiście można być wściekłym na postać fikcyjną). Ale z każdym kolejnym odcinkiem, widząc, że szczerze żałuje tego, co się wydarzyło, miałam nadzieję, że gdy Marta się o wszystkim dowie - wybaczy mu. Bo że się dowie byłam pewna na sto procent.

Przecież było im ze sobą tak dobrze... Mam nadzieję, że jednak nastąpi ten, jak to zostało nazwane w zwiastunie, "banalny happy end" :D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2012, 10:30:12 »
e tam, to chyba wstawili tak tylko o, żeby nakręcić widzów ;) ta scenka właściwie o niczym nie świadczy, Marta wydaje się zaskoczona, że go widzi ;) chociaż daje nadzieję na ten happy end :D

A tak właściwie kiedy oni ostatnio się widzieli i przy jakiej okazji? Bo ostatnio kojarzę tylko Martę z Wiktorem i Andrzeja, który "przy okazji" kiedyś tam go pobił :P

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2012, 11:38:28 »

"Wszystkie portale przekonują, że Marta i Andrzej będą razem. No cóż, dla nas nie jest to oczywiste." - cytuję, wpis z oficjalnej strony na Facebooku serialu "M jak miłość", czyli że nie robią, nadziei na zejście się tej pary. A szkoda.

Wstawiłam obraz w miniaturce, aby łatwiej było przeglądać stronę. Następnym razem, proszę, zrób to samo. - Kiki
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2012, 12:38:23 wysłana przez Kiki »

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 27, 2012, 12:35:09 »
Happy endu nie będzie, przynajmniej na razie.
Spoiler
Ale wspólna noc - tak.
czyli że nie robią, nadziei na zejście się tej pary. A szkoda.
Eee tam, i tak będą razem. Kiedyś ;D

Szczerze powiedziawszy - nie mam pojęcia kiedy oni się ostatni raz widzieli... Oglądałam serial tylko pobieżnie, także mogłam coś przegapić.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 27, 2012, 14:40:37 »
Ostatni raz widzieli się, i byli pokazani w odcinku 921. Andrzej przyjechał zabrać Anię, i pożegnać się z nią przed tym wyjazdem do Rabki. Potem Marcie wpadło coś w oko, i on namawiał ją żeby pojechali do okulisty, jednak ona jak zwykle "Nie dotykaj mnie", "Popłaczę sobie, popłaczę i samo przejdzie". Ale w końcu, byli u tego okulisty. I potem minimalne ocieplenie stosunków. Marta zaprosiła go na górę by poczytał Ani, i zgodziła się by zawiózł ją i małą do tej Rabki. Potem rozmawiali "sam na sam" i Andrzej stanowczo powiedział, że nigdy nie da jej rozwodu. Czyli, że sezon skończył się w ich wątku na tym, że wraz z Anulką, pojechali do Rabki. <skacze>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 27, 2012, 18:20:49 »
czyli że nie robią, nadziei na zejście się tej pary. A szkoda.
Eee tam, i tak będą razem. Kiedyś ;D

Oby później, niż wcześniej. Może w międzyczasie Andrzej znajdze sobie nową kobietę, bo jak się zwiąże z Martą, to 'chłop na straty' (o matko, czy jestem jedyna, która im nie kibicuje?? <cwaniak>)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 27, 2012, 18:23:58 »
Skorpionica, nie jesteś sama. ;D
Tzn. jakoś mi nie zależy, żeby się zeszli ;)
Marta by sobie mogła znaleźć kogoś innego. :) Jakoś przestał mnie ten wątek interesować. ;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 27, 2012, 19:13:39 »
Oby później, niż wcześniej. Może w międzyczasie Andrzej znajdze sobie nową kobietę, bo jak się zwiąże z Martą, to 'chłop na straty' (o matko, czy jestem jedyna, która im nie kibicuje?? <cwaniak>)

Jestem jeszcze ja  ;)

Nie ukrywam, że Andrzeja nigdy nie lubiłam, denerwuje mnie i mimo tego, że się zmienił, to i tak nie do końca w to wierzę. Ostatnio nawet sam to udowodnił. Okej, teraz żałuję... jak to się mówi:"Polak mądry po szkodzie"  <haha> Ja tam bardziej widzę Buca z Agnieszką. Oboje mają charakterki  <histeryk>

Było tu wiele takich, co mówili, że związek Marty z młodszym facetem wprowadzi do jej życia energie, wigor itd. Ja jakoś tego nie widzę... zauważam jedynie snującą się po mieszkaniu, skrzywioną Martę, smutną i niepewną swoich uczuć, rozdartą...

Był taki czas, że się do mecenasa przekonałam, nawet go polubiłam, ale po tej zdradzie to znowu mnie do siebie zniechęcił. Teraz żałuję, stara się o względy Marty, cierpliwie czeka, przeprasza, ale wkurza mnie to, że nie pomyślał o tym wcześniej, zanim wskoczył do łóżka pani prokurator  <soczek>

Koniec końców i tak wyjdzie na to, że będą razem. Wychodzę z założenia, że Marta się poboczy, zrobi przy okazji jakąś głuotę i w ten sposób "wyrówna rachunki" i będzie ten wymarzony happyend  <na_poduszce>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 27, 2012, 20:39:52 »
Marta się wiecznie snuje bo ona już taka jest... Bez życia...
Tęsknię za Jackiem - te ich początki, ona taka wesoła, na to można było patrzeć godzinami ;)
Teraz mecenasa mi wyłącznie szkoda, on do niej nie pasuje, a leci jak ćma do światła ;)

Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 27, 2012, 21:07:18 »
O, a ja myślałam, że tu sami zwolennicy Marty i Andrzeja ;)
Ale znając seriale to potoczy się tak, że Marta będzie kręcić z tym drugim (nie wiem kto to i jak się nazywa, wiem tylko, że w 'Barwach szczęścia' gra Borysa), a potem i tak wróci do Andrzeja.. obym się myliła ;)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 27, 2012, 21:19:04 »
Wiktor chyba ;) Już nawet z nim kręci ;)
A te jej nieudane flirty na początku, makijaż, sukienka... W najgorszych koszmarach to mi się nie śniło ;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 28, 2012, 07:59:52 »
Tęsknię za Jackiem - te ich początki, ona taka wesoła, na to można było patrzeć godzinami ;)

Niestety te czasy nie wrócą.. i chyba już do końca przyjdzie nam oglądać marudzącą Martę, bez energii i ochoty do życia.  :(

A czasy Jacka możemy oglądać od poniedziałku do piątku o 7  <serduszko> Cudownie jest wrócić do tego wszystkiego. Marta promienieje, ładnie wygląda, uśmiecha się często - miło się patrzy, po prostu.. nie raz ciężko wzrok oderwać   <mruga>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 28, 2012, 11:18:42 »
Marta się wiecznie snuje bo ona już taka jest... Bez życia...
Otóż to! Nigdy nie pałałam jakąś sympatią do Marty, wręcz przeciwnie z reguły ciężko mi się oglądało jej postać, wiecznie smutna, wiecznie przygnębiona, bez chęci do życia - nudna po prostu! Jedynie za czasów Jacka i poniekąd Huberta była taka radosna, momentami nawet dobrze mi się na nią patrzyło, a teraz? Teraz mimo iż nie oglądam serialu praktycznie wcale to jak włączę i ona pojawia się na ekranie to aż muszę przełączyć, dosłownie.
Chciałabym aby pojawił się w jej życiu jakiś facet pokroju Jacka (bez uzależnień oczywiście) i aby tchnął w nią trochę życia, żeby nie chodziła wiecznie smutna!

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 28, 2012, 11:41:11 »
Jakiego Huberta?
Mówisz o Jacku Poniedziałku? On chyba nie był Hubertem ;)