Autor Wątek: Marta i Andrzej  (Przeczytany 48555 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
Odp: Marta i Andrzej
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 29, 2012, 15:06:03 »
Andrzej i Aga-wreszcie byłoby to mądre posunięcie scenarzystów.

I tak! Jej bohaterka nie powinna być z Andrzejem.
Bo to facet z klasą jest <tak>
Dokładnie. Myślę, że pokazał to szczególnie wtedy, gdy Aga straciła dziecko.

A co do łazjowatego męża to Szymon by się chyba nadawał. I z niej, i z niego takie 'rozmemłane kluchy'.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpień 29, 2012, 15:12:28 »
Ja tam Szymona lubiłam - może przez sympatię do tego aktora ;)

A Andrzej dla Agnieszki? O nie, też mi by go było szkoda...
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 29, 2012, 16:17:26 »
Miała ich trochę, trzech mężów, dwóch kochanków + Wiktor.

Lubiłam Jacka, ale od samego początku nie miał czystych intencji. Przecież miał ją uwieść i odciągnąć od sprawy(Gradonia?). I niby fajnie się na nich patrzyło, Jacek wiecznie ją oszukiwał. Zdradzał ją przed ślubem, spotykał się, u Marty w mieszkaniu ze swoją szefową.
Rafał? hmm pojechał sobie, szukać syna, zostawił ją. A że Marta nie cierpliwa, poszłam do Norberta  <piwo>. Raczej Marta nigdy nie planowała życia z nim.
Norbert- w sumie nie mam nic do Niego :D Może faktycznie na samym początku był "prorodzinnym dupkiem" ale po wypadku zmienił się. I Marta raczej była szczęśliwa, może mieli czasami gorsze dni w związku.
I to jedyny facet który był z nią na dłużej. A nie na sezon.
Szymon- i tu chyba najbardziej odpowiedni partner dla Marty. Zawsze mogła na niego liczyć, chyba jako pierwszy facet nie oszukiwał jej. Był normalnym człowiekiem, lubiłam na nich patrzeć. eh sanki, kolacje, sprzeczki.
I na końcu Andrzej- na początku byłam przeciwna ich znajomości, nie lubiłam go. Z czasem przywykłam do Niego, okazał się całkiem dobrym człowiekiem. Polubiłam sceny z Ania.
Marta była przy Nim szczęśliwa, ale oczywiście trzeba było namieszać. Przecież to kochani scenarzyści MjM.

Wiktor?? Ciekawe czy ma dobrego dentystę- przyda mu się  <soczek> Niech lepiej od Marty trzyma się z daleka, Andrzej to niebezpiecznie zakochany typ.

Jakoś nie wyobrażam sobie Andrzeja w Agnieszką. Lepiej nie, scenarzyści zmarnują kolejny wątek.
Niech pozostanie jak jest :)
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #33 dnia: Sierpień 30, 2012, 12:38:22 »
Spoiler

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Sierpień 30, 2012, 15:52:08 »
Spoiler

Uploaded with ImageShack.us
Zastanawia mnie tylko czy to zdjęcie spoilerowe, czy coś, co już zostało wyemitowane <soczek>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpień 30, 2012, 18:18:59 »
Zdjęcie z AKPY, tylko że powiększone z planu "M jak miłość" nowego sezonu. Na pewno nie został ten odcinek wyemitowany, bo co jak co ale sceny z udziałem Marty i Andrzeja, oglądam bardzo uważnie i TAKIE coś by mi nie przemknęło. Zastanawia mnie tylko, czy oni wrócą do siebie, czy to jest "Marta i Andrzej", czy "Dominika i Krystian". Wyglądają na szczęśliwych <serduszko> Z reszty zdjęć można się dowiedzieć, że była wizyta domowa tego neurologa Kazunia u Ani, więc może wszystko małej się polepszyło i to taki gest z radości? Już za parę dni, wróci NOWY SEZON i wszystko wyjdzie w praniu. A na tym zdjęciu zaskakuje mnie mina Dominiki, chyba po raz pierwszy szczerze się uśmiechnęła nie zaciskając ust, a w dalszym ciągu ma ten aparat na zębach. Uklęknijmy.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #36 dnia: Sierpień 30, 2012, 19:42:03 »
A na tym zdjęciu zaskakuje mnie mina Dominiki, chyba po raz pierwszy szczerze się uśmiechnęła nie zaciskając ust, a w dalszym ciągu ma ten aparat na zębach. Uklęknijmy.

Eeee, średnio szczery ten uśmiech  <szczerzy_sie> Ten jej uśmieszek już nigdy nie będzie taki jak dawniej. Ja tam lubiłam te jej niby krzywe zęby  <zakochany> Teraz te zdjęcia aktualne są raczej słabej jakości albo robione gdzieś z daleka i średnio widać efekty osiągnięte po ściągnięciu aparatu. Mam nadzieję, że w MjM w miarę szybko będą puszczane odcinki z "nową" Dominiką  <szczerzy_sie> Wierzę, że brak tego na zębach przywróci radość i szczęście na twarzy serialowej Marty  <mruga>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Sierpień 30, 2012, 21:30:40 »
No raczej mi to zdjęcie na "Dominikę i Krystiana" nie wygląda, zbyt duże spoufalanie się <haha>
Czyli jest jeszcze światełko w tunelu i nie wszystko stracone! A nawet istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że to zdjęcie - to pogodzeni ze sobą Marta i Andrzej... Mam taką nadzieję.
A na tym zdjęciu zaskakuje mnie mina Dominiki, chyba po raz pierwszy szczerze się uśmiechnęła nie zaciskając ust, a w dalszym ciągu ma ten aparat na zębach. Uklęknijmy.
Uwielbiam Cię! <hahaha>

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpień 30, 2012, 21:41:58 »
"Uklęknijmy" rozwaliło mnie totalnie!!!!!! hahaahah Ann, gratulacje! Dawno się tak nie uśmiałam czytając forum!

Jeśli to pogodzenia Marta i Andrzej to mogę nawet się położyć!
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpień 30, 2012, 21:44:58 »
"Uklęknijmy" rozwaliło mnie totalnie!!!!!! hahaahah Ann, gratulacje! Dawno się tak nie uśmiałam czytając forum!

Jeśli to pogodzenia Marta i Andrzej to mogę nawet się położyć!
Ja też! Jaki z tego wniosek? Powrót do siebie Marty i Andrzeja rozkłada forum na łopatki! <hahaha>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpień 30, 2012, 21:53:27 »
No nie wiem, nie wiem.
Ja to się chyba powieszę ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpień 30, 2012, 23:53:47 »
Fajnie, że was rozbawiłam. Teraz nawet sama się z tego śmieje. Dla mnie Andrzej jest najodpowiedniejszym facetem dla Marty.
Fajny facet- Przystojny, opiekuńczy, dowcipny. Na prawdę ją kocha, nie tylko ją ale i jej córeczkę. Poza tym zrobił by dla niej wszystko, kurdę jakby mógł to 24/h nosił by ją na rękach. Zmienił się dla niej tak, że to już nie jest ten sam facet. Miał misję. Kobieta po przejściach po czterdziestce wdowa z dwójką dzieci i upośledzonym Heniem, normalnie spadł jej z nieba bo to ideał. Ale nie dziwię mu się, że w końcu wymiękł, bo ta Marta, choć ją lubię i mam do niej słabość, ale z nią się nie da żyć. Wiecznie skrzywiona, zmartwiona, co by nie zrobił i potrafi wykrzesać z siebie odrobiny spontaniczności i zadowolenia, zawsze ma jakiś dylemat "ale". Ale fajnie się na nich patrzyło dobrali się mówią, że "Przeciwieństwa się przyciągają". Może i Marta jest wkurzająca, ale on za nią nadrabiał. I gdyby Marta tylko dała mu szansę wybaczyła nie mówię, że teraz już, ale za jakiś czas, i obdarzyła by go na nowo zaufaniem, ale takim bezgranicznym i niech by byli razem bez zdrad. Jakieś drobne spięcia, ciche dni, kryzysy ale bez rozstań, zdrad. To była bym zadowolona z takiego obrotu spraw. Chociaż jeden udany związek. Ja mam już dla nich dużo fajnych wątków. Mogli by scalić swój związek chciałabym, żeby starali się o dziecko. Wiem, to raczej nie możliwe bo Marta jest bezpłodna, no ale in - vitro, albo adopcja jakiegoś kilkumiesięcznego dziecka, albo mogli by założyć własną kancelarię. Chociaż najbardziej widzi mi się opcja z tym dzieckiem. Marta miała tyle fajnych scen z małą Anią, może taki maluszek by ją jakoś zmienił. Niech pokażą, że życie zaczyna się po 40.  <lece>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 31, 2012, 15:45:37 »
Dla mnie Andrzej jest najodpowiedniejszym facetem dla Marty.

Ale Marta nie jest dla niego odpowiednią kobietą.
A mnie ten jej uśmiech raczej klauna przypomina.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Wrzesień 01, 2012, 10:31:38 »
Nie zauważyłam, żeby ktoś wstawiał Marta i Andrzej znowu razem?

Natknęłam się przypadkiem i pomyślałam, że może Was to zainteresować ;)

Offline MoN21

• Nowy użytkownik
  • *
  • Walczę do końca !
« Odpowiedź #44 dnia: Wrzesień 08, 2012, 10:57:38 »
Scenarzyści Mjm widać bardzo lubią komplikować życie bohaterów , miałam nadzieję , że Marta z Andrzejem zejdą się po tym jak Ania będzie chora , ale chyba na to nie wygląda <olaboga> Ta opera mydlana nie długo będzie lepsza od MODY NA SUKCES .  Czytaliście http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-syn-dominiki-ostalowskiej-zagra-nieslubnego-syna-andrzeja-budzynskiego_277838.html