Autor Wątek: Sezon I i II  (Przeczytany 39972 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Markoagatoholiczka

• MarGatoGatkoLichoholiczka
  • Nowy użytkownik
  • *
Odp: Sezon II
« Odpowiedź #75 dnia: Wrzesień 04, 2012, 23:10:42 »
To był piękny odc <3
"Ale ja wolę Marka"
" Dziękuję, dziękuję dzieci... Aaa ty za wysoki jesteś" - dzieci - Agata córka, Marek zięć :D
"Ej, to moje. Postawie sobie na biurku w kancelarii"
" Trzej przyjaciele z boiska - skrzydłowy - Agata, bramkarz - Marek, łacznik - Andrzej" :D
Marek wyrywający się na stadionie bezcenne <3 Wkurzona pleśń - padłam.
Marek nie odebrał telefonu od pleśni - chłopie, kocham cię <3
Paczenie w samochodzie i jak jeszcze byli w  kancelarii <3
"Markowe gatki znakiem markowym Marka. Agatka w szoku, a Ewka w kanarkach" <3
"I ciągle sobie zadaje pytanie: W jakich gatkach chodzi dziś moje kochanie?" <3
Lichy <3

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon I
« Odpowiedź #76 dnia: Wrzesień 05, 2012, 13:50:08 »
Odpowiada. ;)
W ogóle fajnie jakby ktoś zrobił (Am, Cyśka) jakieś bannerki, żeby wstawić sobie do podpisu i może nasze grono będzie się z odcinka na odcinek powiększać. :)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #77 dnia: Wrzesień 05, 2012, 15:26:15 »
Odcinek taki sobie. Pewnie liczyłam na coś więcej, to dlatego, ale było na kim oko zawiesić  ;D Najlepsza scena oczywiście na tarasie, gdy Maciek wchodzi i stara się jakoś zwrócić uwagę Agaty na swoja osobę.. trochę było to nieudolne. Marek niby uwadał takiego, co to go nic nie obchodzi, a już zwłaszcza to, gdzie i z kim Agata wychodzi, ale ja tam widziałam w jego oczach zazdrość.

Marii było mi trochę żal, bo na Marku jej zależy. Charakter ma jaki ma, ale to w głębi duszy dobra kobieta. Jednak mimo wszystko nie wyobrażam sobie Agaty z Maćkiem - oni po prostu do siebie nie pasują.

Ciekawa i zaskakująca końcówka. Zobaczymy, co dalej odnośnie Huberta  :D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon I
« Odpowiedź #78 dnia: Wrzesień 05, 2012, 17:09:24 »
W ogóle fajnie jakby ktoś zrobił (Am, Cyśka) jakieś bannerki, żeby wstawić sobie do podpisu i może nasze grono będzie się z odcinka na odcinek powiększać. :)
Myślałam o tym, ale dzisiaj cały dzień spędziłam poza domem, więc nie miałam jak. Ale zapowiada mi się wolny wieczór, więc coś postaram się wypocić ;D

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #79 dnia: Wrzesień 06, 2012, 17:48:51 »
wiecie co, Maciek mnie wkurzał o granic możliwości. Już chyba Maria była dla mnie do zniesienia, ale on jest taką.. ciapą, że masakra, nie znoszę takich facetów.

Ale jeżeli chodzi o odcinek to ogólnie ciekawy, ale.. nie porwał mnie. Jakoś się chyba bardziej nastawiłam na coś wow, a tutaj po prostu miły odcinek. Oczywiście najlepszy moment, to ten, kiedy Agata żegna się z ojcem i Marek na nią czekał. ;)

Cieszę się, że będzie powrót do prawy Huberta, aż nie mogę się doczekać! :)
Czas nie leczy ran.
To my w swych czynach uzdrawiamy
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Wrzesień 06, 2012, 17:53:36 »
Ale najpierw musi być miło, żeby potem było wielkie wow. ;)
Jakby w pierwszym odcinku było bum to potem byłoby nudno, a tak to wszyscy czekają z niecierpliwością co będzie dalej. ;)

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #81 dnia: Wrzesień 06, 2012, 18:03:42 »
Ja wiem, wiem, ale np. mam porównanie z innymi serialami gdzie potrafią wynagrodzić miesiące czekania. ;)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2012, 18:23:06 wysłana przez Amaranth »
Czas nie leczy ran.
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Wrzesień 06, 2012, 18:24:10 »
Mam nadzieję, że i w tym serialu scenarzyści pięknie nam wynagrodzą to czekanie, i Marię, i Maćka.. <zauroczony>

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #83 dnia: Wrzesień 07, 2012, 13:52:09 »
Na wstępie napiszę, że dopiero przy czołówce zdałam sobie sprawę jak bardzo tęskniłam za tym serialem ^^
wiecie co, Maciek mnie wkurzał o granic możliwości. Już chyba Maria była dla mnie do zniesienia, ale on jest taką.. ciapą, że masakra, nie znoszę takich facetów.
Dokładnie! Mam to samo. Łukasz Nowicki jest spoko, a tu zrobili z niego... takie coś  <haha>
Za to plusa ma u mnie Lichota, który do tej pory kojarzył mi się z niezbyt mądrym Grzesiem z "Na wspólnej"  ;D A patrząc na Małgosię Kożuchowską ciągle w głowie mam Panią Boską z "Rodzinki.pl", nie mogę się przestawić na inne jej postrzeganie  <haha>

Ze scen to wszystkie Agata&Marek były urocze. Jak oglądał jej zdjęcia i To Ty jesteś? Mogę je zatrzymać? Postawię sobie w kancelarii.  <smiech>
Dorota sprzątająca łazienkę Skoro i tak muszę tu siedzieć, to pomyślałam, że się przynajmniej czymś zajmę , no i Jak kocha to poczeka ;D

Hey, little rich girl!

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #84 dnia: Wrzesień 07, 2012, 15:39:08 »
Czołówka jest magiczna! Uwielbiam ją  ;D Już na samym wstępie serial punktuje.

Lichotę w Na Wspólnej lubiłam. Dobrze, że odszedł, bo scenarzyści nie zdążyli zepsuć jego postaci. Wybrał dobry czas  :) Powrócił w fajnym, odmienionym stylu. Z Dygant tworzą naprawdę zgrany duet  <serce>

Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #85 dnia: Wrzesień 08, 2012, 18:48:44 »
Wtorek zbliża się wielkimi krokami. ;D
Zwiastun 2 odcinka.

Dzisiaj w DD TVN była Agnieszka, Małgosia i Leszek. ;D
Zaciekawiło mnie, że Kożuchowska mówiła coś o tym, że
Spoiler
Agata wciśnie się między Marka a Marię. ;D A Leszek mówił, że czuje się w tym trójkącie dobrze, bo jest po środku. ;)
I jeszcze taka wymiana zdań między dziennikarką a Leszkiem
D: Leszek, pamiętasz godzinę emisji?
L: yy. wtorek!

Słodki jest. <serduszka>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #86 dnia: Wrzesień 08, 2012, 22:29:03 »
Ooo, nie widałam! :(
Ale zapowiada się super odcinek po zwiastunie, ot co. ;)
Niech się dzieje jak najwięcej między tą trójeczką, nanana!

Taaak, chcemy wtorek! ;D

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #87 dnia: Wrzesień 09, 2012, 14:23:52 »
Odc 4
Spoiler
Bartek jest aplikantem w sądzie. Uważa, że jest gotowy do bardziej odpowiedzialnych zadań. Agata prowadzi sprawę światowej sławy neurochirurga, dr. Wolińskiego, który został oskarżony o błąd podczas operacji pacjenta. Maciek ją wspiera, co nie podoba się Dębskiemu. Bartek musi zadowolić się rolą asystenta. Sam klient także nie ułatwia Agacie zadania. Wybitny lekarz jest równocześnie wyjątkowo konfliktowym i egocentrycznym człowiekiem, skłóconym z niemal całym środowiskiem.

No, no, Dębski będzie się robił zazdrosny, najwyższa pora. Chociaż jak Maciek ma ją wspierać tak jak w sprawie z ojcem, to za dużego problemu Marek mieć nie będzie^^ :D
Czas nie leczy ran.
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Wrzesień 11, 2012, 15:53:45 »

edit:
No cóż. Odcinek 2, szczerze mówiąc, taki sobie. :P Za mało Marka, za dużo Maćka.
Ta akcja z różami, beznadzieja. Włożysz do wanny? Tzn. wazonu.. <haha>
Z każdym odcinkiem moja niechęć do tego doktorka narasta. :P
A ta mina Agaty jak przekonywała sędziego. :D 50 białych gołąbków zamkniętych w ciasnych klatkach.. pim..pim... <haha>
Ale dalsze odcinki zapowiadają się ciekawie. Ten TYPEk spod ciemnej gwiazdy na pewno będzie próbował dorwać Agatę. Może Mareczek dzielnie ją obroni przed jakimś bandziorem? :D
Znowu fantazjuje <haha>

Bądź co bądź żądam wtorek! Tu, teraz, natychmiast! ;D
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 12, 2012, 12:31:33 wysłana przez Amaranth »

Offline Markoagatoholiczka

• MarGatoGatkoLichoholiczka
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: Wrzesień 12, 2012, 15:46:14 »
Odcinek jak zwykle super, ale zdecydowanie za mało Marka, chociaż jak był to nie powiem konkretnie przewalał oczami, przyprawiając mnie o palpitację serca  <zakochany> Akcja z różami od Gumisia w skrócie jedna wielka beznadzieja. Jak była ta scena, co on się nachylał nad Agatą to myślałam, że zwymiotuje, a już w ogóle mnie zmogło jak było zbliżenie na jego  oczy  <histeryk> I jeszcze ten detektyw "Dobrze mu z oczu patrzy" no ja cię nie mogę, aż chce się rzucić "Gdzie ty człowieku podziałeś swoje oczy?". Pan sędzia był pro <3 Gołąbki mnie rozwaliły totalnie :D A ta scena jak znów przyszedł ten gościu i to "Do widzenia panie mecenasie" (Swoją drogą niech mi ruszy ino Mareczka to ja mu we śnie tak jego .... spiorę, że mnie popamięta)  i wzrok Marka, którym mógłby zabić <3  Oczywiście błękitna koszula  <zakochany>

Am...
Spoiler
Przecież Marek będzie wyciągał Agatę z więzienia i to już w tym sezonie, czyli niebawem :D
"Markowe gatki znakiem markowym Marka. Agatka w szoku, a Ewka w kanarkach" <3
"I ciągle sobie zadaje pytanie: W jakich gatkach chodzi dziś moje kochanie?" <3
Lichy <3