Autor Wątek: Barwy szczęścia  (Przeczytany 96346 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Barwy szczęścia
« Odpowiedź #90 dnia: Październik 15, 2012, 13:57:29 »
No i co? I Hubert zaczyna się szlajać po hotelach i kto mu biegnie na pomoc? Klara. Ten idiota ma więcej szczęścia niż rozumu.
Powie mi ktoś, kto to jest Daniel? Co to niby był z Sarą, kiedy napadnięto jakąś dziewczynę w parku? I którego to o to podejrzewają.
Nie rozumiem problemu Marty - boi się, że Iga będzie wszystko przekazywać Piotrowi to niech się jej nie zwierza. Jeżeli Iga powie Ewie prawdę o jej matce to zrobi krzywdę dziecku również Piotra. I w ogóle to nie rozumiem po kiego czorta Piotruś chodzi i bez przerwy melduje Marcie, co się dzieje w jego życiu, krok po kroku. Czasami przypomina to szantaż emocjonalny niż informacje o nowej sytuacji życiowej ojca dziecka :P Tak jakby się tym napawał i jak sądzę, gdyby chodzi o inną kobietę to byłby bardziej powściągliwy...

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Październik 15, 2012, 14:04:35 »
Dla mnie to w ogóle już co się w tym serialu dzieje to jakaś farsa. Uwalono WSZYSTKIE fajne wątki, zepsuto wszystkie fajne postacie, ewentualnie usunięto w cień - bo przecież lepiej eksponować Huberta-Anioła i jego cizię czy moralne rozterki cnotki Maryśki albo Sarę-poliglotkę co się wybiera do tej swojej Ziemi Obiecanej jak sójka za morze (jak dobrze pójdzie, to po pożegnaniu się kilkakrotnym ze wszstkimi odjedzie gdzieś za 150 odcinków)... albo nawet te dwie latawice Zwoleńskie.... "Smutek i nostalgia" normalnie.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Październik 15, 2012, 14:09:19 »
Jean - Daniel jest jakimś nowym sąsiadem z Zacisznej czy skądś ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Październik 15, 2012, 14:11:02 »
Jean - Daniel jest jakimś nowym sąsiadem z Zacisznej czy skądś ;)
Taki łysy kolo co uderza do Sary a z kolei na jego widok robi się mokro tej..... no jak jej tam.... co ją sobie Kaśka z urlopu przywiozła jako pamiątkę, tej Żanecie czy coś, co to męża niby zabiła a potem się okazało, ze nie zabiła takie tam jaja   <smiech> <smiech>
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Październik 15, 2012, 14:15:46 »
Mokro... Ale chyba ze strachu bo cały czas podejrzewa, że to on jest tym gwałcicielem...
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Październik 15, 2012, 14:22:14 »
Na oczy kolesia jeszcze nie widziałam...a już tyle słyszałam  <smiech>
Mokro chyba nie tylko ze strachu, choć jak się kłóciły z Sarą to raczej Sara go broniła a Żaneta (tak ma ona na imię?) wręcz oskarżała.  No ale potem wyszło na to, że w godzinę napadu był ten Daniel z Sarą, więc to jednak chyba nie on.
Ciekawą minę robi Basia, kiedy Sara go broni...czyżby zapomniała jaki kiedyś był Adam?

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Październik 15, 2012, 14:23:37 »
Stwierdzam, że ten serial to surrealizm w czystej postaci.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Październik 15, 2012, 20:52:01 »
Nie wiedziałam, że Hubert to już taka gwiazda. Taka, że o rozstaniu z blond pięknością musi powiadomić prasę - składać oświadczenie :D No chyba,m że chodzi tylko i wyłącznie o rozstanie z Patti - menedżerką a nie Patti - dziewczyną (w sensie drugiej połówki). Jak to nawet nie wiem jak i w wyniku czego się oni rozeszli i na jakich płaszczyznach to rozstanie nastąpiło.  ::)
Niemniej, na myśl o Hubercie gwiazdorze mam ubaw.

Sara już nie jedzie - ostatnia sprawiedliwa będzie teraz za rączkę prowadzić Daniela, coby zeznał prawdę. A, i ta dziewczyna, co to ją Kaśka do Warszawy przywlokła, ma na imię Marlena a nie Żaneta. Żaneta to przecież ta nastolatka z Zakrzewia co to ma małe dziecko ;)

I dobrze, że dzisiaj obejrzałam, bo znowu nie wiedziałabym kto jest kto...a jest...Daria :o

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Październik 15, 2012, 21:00:19 »
Rozstał się z Pati - dziewczyną. Jego menadżerką jest nadal - powiedział, że to dziecinne zrywać wszystkie kontakty i mieszać sobie w pracy. A rozstanie - cóż no - zdrada. Z Dawidem (zapamiętałam w końcu imię), który rozstał się z Blanką by być z Pati, ale ona oczywiście potrzebuje czasu...

Sara... Czy tylko mnie irytuje strasznie ta postać? Zmartwiłam się jak dziś ogłosiła, że jednak jeszcze nie wyjeżdża. Grr.!

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #99 dnia: Październik 15, 2012, 21:06:44 »
Kto potrzebuje czasu: Blanka na otrząśniecie się czy Patti blond piękność na nowy związek? Fajnie, bo z Dawidem pasują do siebie. Dla takich ludzi, szkoda innych ludzi...Blanki czy nawet Huberta.

A mnie Sara, od czasu kiedy nauczyła się odmieniać czasowniki, właściwie nie drażni. Może zostać, może wyjechać, ale niech w końcu się na coś zdecyduje i niech nie zmienia planów z błahych powodów, często gęsto śmiesznych :P

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Październik 15, 2012, 21:08:14 »
Pati podobno potrzebuje czasu ;)

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #101 dnia: Październik 16, 2012, 06:32:14 »
A tymczasem w Zakrzewiu....

Pojawia się kolejna już w tym serialu - za przeproszeniem - dupa wołowa (ta jakaś tam zawyta Daria czy takie cuś), którą OCZYWIŚCIE przygarnia pod dach jedna z wielu, wielu Sióstr Miłosierdzia w tym serialu - nasza kochliwa Natasia. Teraz tylko patrzeć jak będą szukać prawnika, oczywiście w całej Wa-wie i okolicach prawnik jest tylko jeden (bo jakże - zgadujecie już kto?) - no i związek Xawcia-picusia i Natalci odżyje. Ech..... niech to się już skończy....

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Październik 16, 2012, 09:59:08 »
Wątek Darii, jej ojca i tej całej kamienicy, zaistniał w dwóch celach (dobrze, że jakiś ce jest w ogóle :P).
Po pierwsze, przygotowywany jest grunt pod powrót Golonki - łachudry, drania i krętacza. Po drugie, Ksawery wróci do łask i będzie miał okazję się zrehabilitować. Zapewne jako jedyny prawnik w promieniu wielu tysięcy kilometrów podejmie się tej sprawy, w dodatku charytatywnie, pewnie jeszcze po drodze za to oberwie czysto fizycznie...i już nikt nie będzie miał do niego żadnych pretensji a Zwoleńscy wręcz wepchną Natalkę w jego ramiona...i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie...no, przez jakiś czas <tancze>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Październik 17, 2012, 06:54:22 »
Ja pierniczę! i nie mówiłem, że Xawcio znowu zaistnieje? Ech jaki ten serial jest nudny, smutny i przewidywalny...

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Październik 17, 2012, 20:39:04 »
Nie bądźmy znowu tak niesprawiedliwi. Tego, że Sabina ślubu nie weźmie, nawet ja nie przewidziałam :D
Klara - jeszcze trochę a dziewczyna wpędzi się w chorobę. Ona już wygląda na niezbyt zdrową a chore są emocje a tłumaczenie, że jest ok nic nie daje. Maria na pewno nie da się na to nabrać. Nie chcę widzieć Klary, kiedy dotrze ostatecznie do niej, że to co było z Hubertem kiedyś już nigdy nie wróci...
A osoba, która w tym serialu powinna dostać medal za cierpliwość to zdecydowanie Zenek! Jak nie Basia, to Sara i tak w kółko, zwłaszcza, że ta druga będzie się wybierać do domu miesiącami - a i tak nie wyjedzie, bo się zakocha...w Danielu. Tak więc, Zenek, powodzenia :)