Autor Wątek: Euro 2012  (Przeczytany 66321 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alden

• HaPi
Odp: Euro 2012
« Odpowiedź #120 dnia: Czerwiec 20, 2012, 09:41:32 »
Dobra to dodam komentarz skoro regulamin każe i na przyszłość będę o tym pamiętał :)

Jeśli Petr Cech faktycznie jakoś pocieszał Lewandowskiego to tylko świadczy o nim, że jest równie wysokiej klasy bramkarzem co człowiekiem :)

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: Czerwiec 20, 2012, 10:00:25 »
Ja odkąd pamiętam mam wielki szacunek dla tego gościa- zawsze zachowuje się kulturalnie, zero skandali no i ten poziom piłkarski.... Super! I co z tego, że na tych mistrzostwach zdarzył mu się kiks? Najlepszym się zdarza! A co to? Ronaldo nie dał ciała w dwóch pierwszych meczach?! smilie_girl_141

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #122 dnia: Czerwiec 20, 2012, 10:32:28 »
Dał i to nieźle, a Cech mimo wszystko zawsze świetnie bronił i skupia się na piłce nie na swoich włosach. Jeszcze jak szybko po urazie czaszki wrócił na boisko...Prawdziwy twardziel, Ronaldo to by pewnie się zamartwiał czy mu się coś z włosami nie stało...

Choć dla mnie prawdziwy Ronaldo jest jeden i nie jest to CR :)

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: Czerwiec 20, 2012, 10:37:37 »
Dla mnie też. ;)

A Cech, mimo tego kiksa, jest dla mnie najlepszym obecnie bramkarzem. smilie_girl_321

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #124 dnia: Czerwiec 20, 2012, 12:23:40 »
Ależ to nie jest off... Przecież sprawa dotyczy Euro i dobrze, że ją poruszyłaś. Też dziś słyszałam o tym i równie mocno jak Ty trzymam kciuki za to by wszystko dobrze się skończyło. Miejmy nadzieję, że odnajdzie się lada chwila cały i zdrowy.
No niby dotyczy, ale gdzieś tak obok trochę, dlatego nie wiedziałam, czy nie zostanie to odebrane jako off.
Swoją drogą - złe wieści. Znaleźli ciało młodego mężczyzny w Brdzie przy Wyspie Młyńskiej niedaleko Starego Rynku. Trwa wyławianie, będą identyfikować :(

Postawa sędziego rzeczywiście tragiczna. Właściwie byłam raczej za Anglikami, ale trzeba być sprawiedliwym.. Szacunek dla Ukraińców. Szkoda mi ich.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #125 dnia: Czerwiec 20, 2012, 12:56:20 »
Jakoś tak wczoraj podskórnie byłam za Ukrainą,  ale niestety "nie pykło". :P
Płakać nie będę, choć mi ich szkoda.
Teraz to już totalnie nie wiem za kim stać! ;)

A kto wygrał w meczu Szwecja - Francja? ;D
I kiedy kolejne mecze oraz kto z km gra? ;)

Miałam egzaminy i siedziałam przy książkach wypadając z tego całego rytmu "euro".
Tak więc będę wdzięczna za odpowiedzi, ot co. ;)

Offline Zuz

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #126 dnia: Czerwiec 20, 2012, 12:57:26 »
A kto wygrał w meczu Szwecja - Francja?
I kiedy kolejne mecze oraz kto z km gra?

Niestety Szwecja :(
2:0 chyba.

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #127 dnia: Czerwiec 20, 2012, 13:07:24 »
A kto wygrał w meczu Szwecja - Francja?
I kiedy kolejne mecze oraz kto z km gra?

Niestety Szwecja :(
2:0 chyba.

Niestety?! W pełni na to zasłużyli!! :) Żabojadki i tak pojadą do domu po meczu z Hiszpanią! smilie_girl_014
Włosi będą grać z Angolami i też mam nadzieję, że Ci pierwsi wygrają- za wczoraj!

Offline Zuz

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #128 dnia: Czerwiec 20, 2012, 13:08:52 »
Niestety, bo byłam za Francją :) Wiem, że pojadą. W meczu z Hiszpanią nie mają szans. Ale ten mecz będzie mi obojętny, ponieważ kibicuję i Francji i Hiszpanii :)

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: Czerwiec 20, 2012, 13:11:11 »
Ja Francuzów nie trawię od czasu EURO 2000. Moja sis także- nawet wiedząc, że wygrają nigdy na nich nie stawia. :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #130 dnia: Czerwiec 20, 2012, 13:18:01 »
Włosi będą grać z Angolami i też mam nadzieję, że Ci pierwsi wygrają- za wczoraj!
Widzę, że nie jestem sama. :D Ja również chcę żeby Anglia odpadła - nie lubię ich, tak samo jak Portugalii. Tylko, że tą drugą raczej zobaczymy w półfinale - nie trzeba ukrywać, że Czesi szanse z nimi mają dość małe...

Ależ to nie jest off... Przecież sprawa dotyczy Euro i dobrze, że ją poruszyłaś. Też dziś słyszałam o tym i równie mocno jak Ty trzymam kciuki za to by wszystko dobrze się skończyło. Miejmy nadzieję, że odnajdzie się lada chwila cały i zdrowy.
No niby dotyczy, ale gdzieś tak obok trochę, dlatego nie wiedziałam, czy nie zostanie to odebrane jako off.
Swoją drogą - złe wieści. Znaleźli ciało młodego mężczyzny w Brdzie przy Wyspie Młyńskiej niedaleko Starego Rynku. Trwa wyławianie, będą identyfikować :(
Dzisiaj rano, oglądając bodajże "Dzień dobry TVN" wypowiadali się, że przeszukują jakieś jezioro, chyba o Brdę chodziło. Oby to nie był ten zaginiony chłopak, liczę na to. :(

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #131 dnia: Czerwiec 20, 2012, 13:41:52 »
A ja Portugalię lubię- grają ładnie i walecznie, no i (co najważniejsze) nie dostali się do ćwierćfinałów cudownym zrządzeniem losu...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #132 dnia: Czerwiec 20, 2012, 14:25:50 »
Ja, jak już pisałam, Portugalii nie lubię. Zresztą nie lubię to mało powiedziane, nie cierpię. Nie tylko ze względu na pana "najpiękniejszego" (czyt. Cristiano Ronaldo), również zbyt nie podoba mi się ich gra i w ogóle dla mnie mają coś takiego odpychającego - wyglądają na bardzo pewnych siebie, tak samo jak Anglicy - chociaż ci drudzy bardziej.
Ze zrządzeniem losu się zgadzam, akurat dzięki temu się do ćwierćfinału się nie dostali. Chociaż wolałabym w najlepszej ósemce widzieć Danię, bo grali naprawdę dobrze.

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #133 dnia: Czerwiec 20, 2012, 14:41:05 »
Nie myl kochana CR (którego zresztą tez nie lubię) z całą drużyną- to już prędzej Włosi czy Anglicy wyglądają na pewnych siebie. I co Ci się nie podoba w ich stylu gry? Grają dużo ładniej niż Włosi np.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #134 dnia: Czerwiec 20, 2012, 14:52:45 »
Nie myl kochana CR (którego zresztą tez nie lubię) z całą drużyną
Tylko, że on według mnie psuje wizerunek całej drużynie - to przede wszystkim przez niego nie lubię Portugalii. Kto normalny nie cieszy się z bramki, dającej prowadzenie swojej drużynie, tylko dlatego, że się jej nie strzeliło? CR, w meczu z Danią, np. O ich stylu się zbyt nie wypowiem, bo nie oglądam ich meczy na co dzień - tylko te, które grają na EURO. To jak grają na tym turnieju zbyt mi się nie podoba, ja wolę taki styl, jaki mają np. Hiszpanie, czy Barcelona - długie utrzymywanie się przy piłce, tzw. "tiki-taka". :)