Autor Wątek: W następnym odcinku  (Przeczytany 62394 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anula

• Aneta&Marek
Odp: W następnym odcinku
« Odpowiedź #180 dnia: Marzec 20, 2013, 20:57:47 »
Może i do końca odpowiedzialne nie, ale przecież my jesteśmy widzami i bez nas serial prędzej czy później zejdzie z anteny, a tego przecież nie chcemy ;).
Może i forum nie zniknie, ale duża część osób przestanie tu bywać, bo przecież niedawno już tak było. A ja myślę, że w serialu są inne ciekawe wątki o których można podyskutować :)
Anula :)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #181 dnia: Marzec 20, 2013, 23:31:46 »
Ja się tylko tak zastanawiam, bo wiemy na pewno, że w odcinku 1671 Aneta i Marek będą rozmawiać i na to czekaliśmy od ich rozstania, a co będzie dalej? Na co teraz będziemy czekać? Wie ktoś może?
A co do dalszego oglądania PM to codziennie tylko na szybko przewijam odcinek na ipli do napisów końcowych i szukam :Maria Pakulnis lub Maciej Tomaszewski. Jeżeli ich nie widzę- nie marnuję nawet czasu.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #182 dnia: Marzec 21, 2013, 10:34:18 »
Ja powiem tak obejrzałam, ten niby super odcinek 1671. No i co dla mnie ta para ekhm... raczej nie ma już przyszłości. Wszystko się sprawdziło i żeby dał jej spokój i o tym, żeby zapomniał. 'Zapomnij o mnie. Zapomnij o wszystkim...' Nie wiem może jestem dziwna, ale teraz nie mamy na co czekać, bo główny wątki to Patrycja, jak i "SUPER WADLEWO z problemami typu : zielone włosy". A kogo to obchodzi ?!  ???
Coś mnie trafia jak sobie pomyśle, jak nie mogłam obejrzeć odcinka PM, to wracało się do domu. Trzeba prace domową zrobić do szkoły, posprzątać lub się czegoś nauczyć, ale nie najpierw musiałam obejrzeć. A teraz ?
To nawet nie oglądam urywkami. Wystarczają mi streszczenia i zwiastuny.  :D
Nie wiem, przykro mi się robi. Tyle fajnych odcinków z A&M. Przecież tak naprawdę dzięki tej parze trafiłam na ifilm.  :(

Hej dziewczyny, co jest? Przecież od zawsze uwielbiałyśmy Anetę i Marka, a teraz co, przestaniemy tak nagle oglądać nasz serial?
Dziewczyny, nie poddawajmy się, byłyśmy z naszą parą, jak było dobrze, to wytrwajmy też kiedy jest źle.
Każda z nas jest teraz troszkę opowiedzialna za nasz serial i jak my przestaniemy go oglądać, to zginie nie tylko nasze forum, ale też nie przetrwa nasza para, która może jeszcze kiedyś będzie szczęśliwa.
Anula nie przesadzaj. ;) W żadnym stopniu nie jesteśmy odpowiedzialne za PM, za ten serial odpowiedzialni są reżyserzy, producenci i Ci inni, którzy przy nim pracują, a my tylko jesteśmy widzami ;)
Dokładnie nie byliśmy, nie jesteśmy i nie będziemy. Nie można mówić, że jesteśmy odpowiedzialni, bo gdyby tak było, to coś czuję, że w odcinkach byli by Aneta i Marek+ jakieś inne fajne pary, Zero Wadlewa.
Dobra już nie marudzę.  :)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #183 dnia: Marzec 21, 2013, 19:11:36 »
A ja się nie zgodzę, dla jednych Wadlewo może być nudne, ale innym się podoba. Ja na chwilę obecną o wiele bardziej lubię oglądać Wadlewo, niż to co się dzieje we Wrocławiu. Kiedyś mi się bardziej podobało miasto, bo tam była Aneta i Marek, ale od pewnego czasu już tak nie jest. Przy Wadlewie przynajmniej można sie pośmiać, a i romantycznych wątków też nie brakuje. Fakt niektórzy są wkurzający, jak np.: Malwina, ale dla mnie Aurelia i Marian są najlepsi  <buja_w_oblokach>.
A Wrocław to co? Pati i Fabian zaczynają mnie irytować, bo ona non stop ma do niego wąty o tego Dominika. Wkurza się, bo co, bo ona straciła przyjaciółkę, to jemu też nie wolno się z nikim innym oprócz niej zadawać?
Majka i Hubert? Masakra, jak na nich patrzę, to cały czas mi się przypomina, jak potraktowali Anetę, a teraz co? Takie niewiniątka i ona jeszcze mówi do Marka, że jakby chciał pogadać, to z nią zawsze. No to już jest przegięcie.
Ola od zawsze mnie denerwowała, a teraz jeszcze będą ją co raz częściej pokazywać, a wątek z krewnymi Adama, to już w ogóle.
Sabina i Igor, to kolejny przypadek idiotyzmu. Ją lubię, ale obecnie robią z nią przysłowiową ,,tępą blondynkę'', która mu bezgranicznie wierzy, a Igor jest przecież zwykłym... Ach, szkoda gadać.
Jedynymi osobami, które mnie na tę chwilę nie irytują we Wrocławiu, to Grażyna z Grzegorzem, a no i jeszcze Antek, bo jest taki zabawny.
A co do Anety i Marka, to nie wierzę, że ona go nie kocha. Tam naprawdę musiało się wydarzyć coś głębszego, skoro ona nawet do gabinetu wysyła prawnika, bo nie wierzę, że robi to tylko ze względju na takie, a nie inne kontakty z Markiem. Sądzę, że niedługo się dowiemy o co chodzi i że miłość tej dwójki napewno nie zginie ;-)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #184 dnia: Marzec 21, 2013, 21:11:42 »
A może Aneta ma kolejną tajemnice? Bo była taka tajemnicza, z tym Wekslerem coś, może znowu z synem ale wyjaśni się później??

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #185 dnia: Marzec 21, 2013, 22:19:53 »
Ja zauważyłam, że ona była jakaś inna po rozmowie z nim. Strasznie posmutniała i przez moment mi się wydawało, że ma łzy w oczach, ale to może dlatego, że sama płakałam ;). Ale sądzę, że jak patrzyła wtedy na Marka, to myślała: ,,przecież ja mam rodzinę, tylko nie umiem się do tego przyznać''.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #186 dnia: Marzec 22, 2013, 09:36:30 »
Następne streszczenia  :D

1682
Emilka chce wrócić do panieńskiego nazwiska. Bartek stara się przekonać Ryśka do przyjęcia nazwiska żony. Marcin informuje Radka o przyspieszonym terminie wyjazdu do niemieckiej hurtowni. W trakcie podróży Radek uświadamia sobie, że bierze udział w nielegalnym procederze, ale jest już za późno, by się wycofać. Filip i Sandra udają się na spotkanie z przedstawicielami firmy, dla której Hubert ma zorganizować rajd. Filip liczy na nawiązanie bliższej relacji z Sandrą.

1683
Podczas nielegalnej akcji na terenie hurtowni doszło do strzelaniny. Sylwek, kolega Marcina, został ranny. Mimo protestów Marcina Radek odwozi Sylwka do zaufanego lekarza, Juliana. Filip natarczywie podrywa Sandrę, co bardzo ją denerwuje. Hubert ratuje byłą żonę z kłopotliwej sytuacji. Schultz rezygnuje ze współpracy z Filipem. Nikola uświadamia sobie, że związek z Julianem był błędem, a prawdziwe uczucie łączy ją z Radkiem.

1684
Nikola rozstaje się z Julianem i wprowadza do Radka. "Kaśka", zaaferowany wakacyjnym wyjazdem, odstępuje parze własny pokój. Matka Nikoli nie potrafi zrozumieć decyzji córki. Sandra kategorycznie odmawia dalszej współpracy z Filipem. On stara się wytłumaczyć, ale dostaje od Sandry w twarz. Beata jest świadkiem tej sytuacji, podejrzewa, że jej mąż ma romans z Sandrą. Wybucha płaczem.

1685
Beata domaga się od Filipa wyjaśnienia dwuznacznej sytuacji, której była świadkiem. Mąż zaprzecza, jakoby miał romans z Sandrą. Między małżonkami wybucha kłótnia. Beata wyrzuca Filipa z domu. Do Wadlewa przyjeżdża kolega Wojtka, Rączka, w towarzystwie ochroniarzy. Informuje Wojtka, że niedawno został ojcem. Pomiędzy Filipem i Hubertem dochodzi do konfliktu z powodu podziału zysków z organizacji rajdu. Grzegorz nieustannie poucza ochroniarzy Grażyny, aby w końcu ich zwolnić

1686
Rączka stara się wmówić Wojtkowi, że jest ojcem dziecka nastoletniej Marleny. Wojtkowi nie udaje się mu tego wyperswadować. Dopiero rozmowa z Marleną wyjaśnia nieporozumienie. Okulska prosi Patrycję, by dała Mirce korepetycje z fizyki. Pomimo wzajemnej niechęci dziewczyny spotykają się, by wspólnie się uczyć. Chwila szczerej rozmowy sprawia, że wybaczają sobie ostatnie nieporozumienia. Błażej informuje Grażynę o zwolnieniu ochroniarzy przez Grzegorza.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #187 dnia: Marzec 22, 2013, 11:40:59 »
Nikola wprowadza się do Radka. Cudownie. ::) Taką miałam nadzieję, że ona niebawem zniknie, a teraz jak ma być z Radkiem, to nie zapowiada się na to, że prędko się jej "pozbędą". Szkoda :P

Ogólnie to zapowiada się nudno, ale cóż, pewnie i tak będę z przyzwyczajenia oglądała :D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #188 dnia: Marzec 22, 2013, 11:50:12 »
Znowu ta Nikola. Tez miałam nadzieję, że już nie trzeba będzie na nią patrzeć.

Ciekawie za to zapowiada się u Sandry. Jej postać mi nie przeszkadzała. Przeciwnie fajnie się ją oglądało, dlatego fajnie, że wróci.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #189 dnia: Marzec 22, 2013, 12:03:10 »
Ciekawie za to zapowiada się u Sandry. Jej postać mi nie przeszkadzała. Przeciwnie fajnie się ją oglądało, dlatego fajnie, że wróci.
O właśnie, zapomniałam o Sandrze :D U niej zapowiada się rzeczywiście ciekawie, dla mnie jest to najciekawszy wątek z tych streszczeń ;)

Offline Juliia17

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #190 dnia: Marzec 22, 2013, 15:51:43 »
Eh. A ja liczyłam, że coś o Anecie i Marku będzie... :(

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #191 dnia: Marzec 24, 2013, 08:44:32 »
Nikola rozstaje się z Julianem i wprowadza do Radka. "Kaśka", zaaferowany wakacyjnym wyjazdem, odstępuje parze własny pokój.
A tego to ja bym się nie spodziewała <haha> myślałam, że Nicola będzie już z tym Julianem i dalej będziemy oglądać nudnego Radka, nudną Nicolę, nudnego Juliana, a tu proszę. <haha> Chociaż przypuszczam, że w tym wątku nadal będzie nudno.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #192 dnia: Marzec 28, 2013, 13:51:53 »
1687
Podczas wspólnej nauki Mirka częstuje winem Patrycję i Fabiana. Patrycja, zniechęcona propozycją, wychodzi. Mirka wykorzystuje jej nieobecność i całuje Fabiana. Emilka i Bartek opiekują się Jasiem. Wojtek stara się odnaleźć prawdziwego ojca dziecka. Prosi Ryśka o znalezienie w policyjnych kartotekach informacji na temat Łysego. Filip i Beata decydują się na rozstanie. Kiedy rozżalony Filip zwierza się Kindze, z kurtki wypadają mu lekarstwa i wizytówka lekarza.

1688
Kinga domaga się od Filipa informacji na temat stanu jego zdrowia. Okazuje się, że ma on zaplanowaną wizytę u profesora Mrozińskiego, specjalisty w dziedzinie tętniaków mózgu. Załamana Kinga decyduje się poinformować o tym Beatę. Wojtek postanawia pomóc Marlence i prawdziwemu ojcu jej dziecka, Darkowi. Mirka upija Fabiana do nieprzytomności podczas imprezy u Krystiana.

1689
Emilka pomaga Marlence w przygotowaniach do ślubu. Rączka i Łysy niespodziewanie pojawiają się w Wadlewie. Skruszony Fabian próbuje przeprosić Patrycję za niewłaściwe zachowanie. Zbliża się finał konkursu Mister Polska. Zwycięzca zostanie wybrany głosowaniu SMS-owym. Robert jest jednym z faworytów, ale ma nadzieję, że nie wygra. Tymczasem Błażej i Mikser namawiają wszystkich znajomych do głosowania na niego.

1690
Robert ciężko pracuje pod okiem Laury przed zbliżającym się finałem konkursu. Biuro podróży, które organizowało wakacje "Kaśki", zbankrutowało, a on utknął na lotnisku w Zurychu bez pieniędzy. Zapłakana Beata opowiada Kindze o wynikach konsultacji Filipa u profesora Mrozińskiego. Okazuje się, że Filip powinien być operowany w Kanadzie. Hubert dowiaduje się o problemach zdrowotnych Filipa. Czuje się winny za atmosferę, w jakiej zakończyli współpracę.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #193 dnia: Marzec 28, 2013, 14:20:22 »
Podczas wspólnej nauki Mirka częstuje winem Patrycję i Fabiana.

Ta dziewczyna jest nieprzewidywalna. Co jeszcze ten głupi rozumek wymyśli??

Robert jest jednym z faworytów, ale ma nadzieję, że nie wygra. Tymczasem Błażej i Mikser namawiają wszystkich znajomych do głosowania na niego.

Trala lala wiadomo, że wygra, przecież to serial. A potem będzie miał mnóstwo fanek, a Olka będzie zazdrosna. Pf

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #194 dnia: Marzec 28, 2013, 17:46:16 »
Podczas wspólnej nauki Mirka częstuje winem Patrycję i Fabiana.
No tak bo wino pije się jak soczek do nauki <haha> co Ci scenarzyści jeszcze wymyślą?

Dużo Roberta na plus oczywiście, ale mam nadzieję, że przez ten cały konkurs nie pojawią się nowe wielbicielki i Ola nie zostawi Roberta, bo uduszę!