Autor Wątek: W następnym odcinku  (Przeczytany 62471 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: W następnym odcinku
« Odpowiedź #45 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:21:50 »
Może i przerysowane, może i mało realna, nie wiedziałam, że w ogóle kiedykolwiek to napiszę, ale będę oglądała Wadlewo! Przynajmniej odcinek ze ślubem, oooo tak!  <o_tak>

W: Kurde nooo. W szopie byliśmy, tam nie ma łóżka. Nie mogłem jej zaciągnąć do łóżka!
M: Ufałam Ci kurduplu jeden! Ufałam Ci!

M: Tu można stracić życie, Antek wychodzimy... Co Ty chcesz?
A: Nieeeeee, a mnieeee się tuuu podoba.  <hahaha>

Mina Marysi i Artura w 0:54 - 0.56 jest najlepsza  :hahaha:
+ mina Marysi i Artura w 0.44 - 0.46  <haha>

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #46 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:24:31 »
Może i przerysowane, może i mało realna, nie wiedziałam, że w ogóle kiedykolwiek to napiszę, ale będę oglądała Wadlewo! Przynajmniej odcinek ze ślubem, oooo tak!  <o_tak>

W: Kurde nooo. W szopie byliśmy, tam nie ma łóżka. Nie mogłem jej zaciągnąć do łóżka!
M: Ufałam Ci kurduplu jeden! Ufałam Ci!

M: Tu można stracić życie, Antek wychodzimy... Co Ty chcesz?
A: Nieeeeee, a mnieeee się tuuu podoba.  <hahaha>

Ja też, stwierdzam, że będzie niezły ubaw.
Chciałam to samo zacytować.  <hahaha> Może to dobrze, że Anety tam nie ma, bo Marek się troszeczkę upił.. <haha>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #47 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:27:17 »
Może to dobrze, że Anety tam nie ma, bo Marek się troszeczkę upił.. <haha>
Troszeczkę? Upił się jak dzika świnia, o!  <piwo> A ja tam bym chciała zobaczyć Anetę patrzącą na takiego pijanego Marka, próbująca ustawić go do pionu.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #48 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:28:11 »
Zapowiada się świetnie! :hahaha:
Rzeczywiście, miny Marysi i Artura najlepsze, tak samo jak Antkowe "Mnie się tuuuuu podoba!" :D Szczerze mówiąc, nie mogę się doczekać tego odcinka! ;D

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #49 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:32:04 »
Nie no, ja też będę oglądać ten odcinek ze ślubem. Po takich zapowiedziach... :hahaha:
Że według mnie jest przerysowane to jedno, ale, że przez to zapowiada się wesoło to drugie! I dlatego obejrzę ten odcinek ;D

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #50 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:33:01 »
Może to dobrze, że Anety tam nie ma, bo Marek się troszeczkę upił.. <haha>
Troszeczkę? Upił się jak dzika świnia, o!  <piwo> A ja tam bym chciała zobaczyć Anetę patrzącą na takiego pijanego Marka, próbująca ustawić go do pionu.
Już nie chciałam nazywać rzeczy po imieniu. W sumie to mogli by pokazać, jak Marka zawożą do domu.  <haha> A tam Aneta czeka na niego..
Antkowe "Mnie się tuuuu podoba"! Wymiata. Takie wesela w PM to ja dawno nie widziałam. Z pierwszej chwili to nie jak nasze PM. Oj będzie się działo. Jedyni normalni to Hubert, Artur i Majka.  :D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #51 dnia: Wrzesień 01, 2012, 15:53:34 »
O kurczę jaka akcja! Nie mogę się doczekać. Scenarzyści się wreszcie postarali z Wadlewem. Najbardziej jestem ciekawa w Wadlewie wątku Malwiny i Wojtka.
Antek-jak zwykle genialny. Zdecydowanie za mało jest go w serialu.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #52 dnia: Wrzesień 04, 2012, 16:59:09 »
Odcinek 1544.

Daga ma coraz większe problemy związane z niespłaconymi kredytami. Jest załamana ciągłymi wezwaniami od komorników. Malwina przypadkiem jest świadkiem namiętnego spotkania Jagny i Wojtka. Rodzina Antoniego nie ustaje w jego poszukiwaniach. Oszuści próbują wyłudzić od Marysi pieniądze za fałszywe informacje o zaginionym.

Odcinek 1545.

Malwina żąda od Jagny, aby zostawiła Wojtka i wróciła do Gdańska. Marysi udaje się w końcu odnaleźć dziadka we wrocławskim schronisku dla bezdomnych. Kaśka przeznacza pieniądze z napiwków na zakup wymarzonego pojazdu, ale pierwszego dnia powoduje kolizję, w której poszkodowaną jest Gabrysia.

Odcinek 1546.

Gabrysia rozpoczyna pracę barmanki w Barbarianie. Nieustannie dochodzi do nieporozumień pomiędzy nią a Kaśką. Marysia i Bartek organizują najlepszą opiekę medyczną dla Antoniego. Daga i Mikser, dzięki przypadkowo znalezionym zaproszeniom, uczestniczą w pokazie mody, podczas którego poznają samego Oskara Billa.

Odcinek 1547.

Uszczęśliwiona Daga zostaje zaproszona przez Oskara na kolejną imprezę. Patrycja chce przedstawić Radkowi Michała. Jacek pojawia się w Wadlewie. Bartek usiłuje wymóc na ojcu namówienie Jagny do powrotu do Gdańska. Jacek wysłuchuje porad Wojtka odnośnie dobrych relacji w związku.

Odcinek 1548.

Z okazji pierwszej rocznicy ślubu Ola i Błażej organizują Grzegorzowi i Renacie przyjęcie, ale Grzegorza bardziej absorbują pogarszające się relacje z żoną. Za wszelką cenę stara się je naprawić. Z kolei Renata zwierza się Marysi. Dragon przeprasza Pati i w końcu spotyka się z jej bratem. Po powrocie do domu Kinga znajduje w pokoju ubrania Anety.

Odcinek 1549.

Marysia jest zdegustowana zwierzeniami Renaty, która za pośrednictwem portalu społecznościowego nawiązała kontakt z Jarkiem, przyjacielem z czasów studenckich. Radek stara się wymóc na siostrze zerwanie z Dragonem. Mimo starań Grzegorza Renata coraz bardziej oddala się od męża. Teraz liczy się dla niej tylko Jarek. Kinga podejmuje decyzję odnośnie do Anety.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #53 dnia: Wrzesień 04, 2012, 17:45:02 »
O cholera...no aktorka wcielająca się w postać Renaty mówiła coś o zmianach w życiu bohaterki, ale żeby aż tak? Renata i jakaś nowa miłość...no nie wierzę! <olaboga> Teraz coraz bardziej prawdopodobne wydaje mi się być to, że się rozstaną (z powodu czego bardzo by mi było przykro, bo uwielbiam ich razem i uwielbiam Renatę), a Grześka zaczną swatać z Grażyną, ale proszę, obym się myliła.

Ucieszyła mnie za to wzmianka o przyjeździe Kingi i wzmiance o Anecie...w końcu! ;) Szkoda jednak, że to dopiero ok. 20 września będzie miało miejsce. Oby do tego czasu zrobili jakieś wprowadzenie do powrotu Kingi, scenki rodzinne Żukowskich, czy coś...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #54 dnia: Wrzesień 04, 2012, 17:47:56 »
Mimo starań Grzegorza Renata coraz bardziej oddala się od męża. Teraz liczy się dla niej tylko Jarek.
CUDOWNIE! Nie rozumiem po co scenarzyści tworzą coś na siłę? Niby takie szczere, prawdziwe i dojrzałe uczucie ich łączyło, a teraz co? Niebawem się rozstaną, bo przecież miejsce Renaty w czołówce zajęła Grażyna. PIĘKNIE!

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Wrzesień 04, 2012, 19:56:04 »
Mimo starań Grzegorza Renata coraz bardziej oddala się od męża. Teraz liczy się dla niej tylko Jarek.
CUDOWNIE! Nie rozumiem po co scenarzyści tworzą coś na siłę? Niby takie szczere, prawdziwe i dojrzałe uczucie ich łączyło, a teraz co? Niebawem się rozstaną, bo przecież miejsce Renaty w czołówce zajęła Grażyna. PIĘKNIE!
Brak słów na kolejne pomysły jakże świetnych scenarzystów. ::)

Grzegorz i Grażyna... Nie wyobrażam sobie ich jako pary, do tego dochodzi fakt, że przecież nie tak dawno temu Wekslerowa rozstała się z Błażejem, czyli synem Błażeja. Czyżby na naszych oczach powstawała druga "Moda na sukces"? ::) Liczę na to, że jednak nie i, że scenarzyści wreszcie wymyślą coś ciekawego, bo momentami naprawdę odechciewa się PM oglądać.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Wrzesień 04, 2012, 20:09:28 »
Wiecie co oni może jeszcze niech połączą Błażeja i Renatę.  <histeryk> Boże niech oni ogarną swoje pomysły, bo to jest lekka przesada. Przecież Grzesiek z Renatą do siebie pasują. Jak oni go połączą z Grażyną to już jest "Moda na sukces". Tylko kto będzie Ridgem ? Masz rację Donia czasami to nie chcę się oglądać, no ręce opadają.
Chyba oni sobie jakieś jaja robią, ze pokażą ich dopiero 21 września!? Jak nie będzie ich wcześniej, tylko zajmą się tą Ewunią całą i jej zmyśloną ciążą, to się wkurzę, ale to tak naprawdę.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #57 dnia: Wrzesień 08, 2012, 08:51:42 »
Zwiastun nowych odcinków

W tym zwiastunie po raz pierwszy poczułam sympatię do Malwiny. Szkoda mi jej, że ten Wojtek tak ją potraktował. Ona sama nigdy święta nie była, ale facet ostro przesadza- jednoczesne schadzki z Jagną, a potem z Malwiną to świństwo.
Na minus też Ewka...ja pierniczę, kiedy ta okropna dziewucha zniknie z serialu? Co jeszcze zrobi strasznego Błażejowi i jego rodzinie, nim na dobre zakończą jej wątek? Masakra.
Na plus za to Artur z Izabelą...ej, ej, coś tam będzie na rzeczy? Niby streszczenia nic nie mówią, ale pierw zdjęcia, potem ta scenka...  <zauroczony>

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Wrzesień 09, 2012, 15:43:25 »
Przyszłam Wam powiedzieć, że w poniedziałkowym odcinku jest Aneta przez jakieś 2 minuty?  <haha> Wychodzi Jan potem wchodzi Marek pyta "czy nie ma nic nowego"(coś w tym stylu). Siada na krześle i się patrzy najpierw na Huberta i Majkę potem na Anetę. Także jest ich naprawdę bardzo dużo.. <gafa>

Co do Malwiny to jakoś szkoda mi się jej zrobiło.. Ewa.. Nie dość, że ten pierwszy tydzień był popsuty przez nią to jeszcze teraz?
Właśnie na plus to Artur z Izabelą, mi też się coś tak wydaję.  :D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Wrzesień 11, 2012, 16:28:42 »
1550
Radek opowiada Patrycji, jak wspólnie z Dragonem okradali dziewczyny. On zerwał z procederem, ale Michał nadal w ten sposób zarabia na życie. Pomimo wcześniejszych zapowiedzi Renata ponownie spotyka się ze swoją szkolną miłością. Ola widzi ich razem. Postanawia porozmawiać z Renatą, ponieważ zachowanie pary jest dwuznaczne i pozostawia wiele wątpliwości. Pierwszy raz po powrocie do kraju Kinga kontaktuje się z Robertem. Umawiają się na kawę. Podczas spotkania Kinga dowiaduje się, że Robert ma dziewczynę.

1551
Kinga nie może przeboleć faktu, że skompromitowała się przed Olą i Robertem. Ma żal do Marysi, że nie powiedziała jej o jego nowej dziewczynie. Robert jest zmieszany zajściem poprzedniego dnia. Pyta Kingę, czy ma do niego żal, że tak ułożyły się sprawy między nim a Olą. Seweryn oferuje Makowskiej pomoc przy wykonywaniu prac wokół domu. Marian jest zazdrosny. Hubert wpada na pomysł, by wyswatać Pawła z Klaudią. Marysia sceptycznie podchodzi do planu. Jest pewna, że Krzyżanowski będzie zły, ale za namową Huberta ściąga byłego męża do Barbariana.

1552
Marysia reaguje emocjonalnie na wyznanie Pawła, który zarzuca jej, że sama zadecydowała o tym, jak mają się potoczyć relacje między nimi. Nie mówiąc mu o dziecku, nie dała mu szansy być ojcem dla Julki. Śmiałek jest zazdrosny o Makowską i Seweryna. Przesiaduje u kobiety pod domem i prawi cięte uwagi Sewerynowi podczas pracy. Aurelia jest zaskoczona dziwacznym zachowaniem Mariana. Ciszę nocną w kamienicy Żukowskich przerywają odgłosy imprezy, dochodzące z jednego z mieszkań. Jak się okazuje, nowy lokator, Szymon, urządził parapetówkę.

1553
Szymon przeprasza Marysię za to, że tak hałasował i obudził jej dziecko. Korzysta z okazji, by poflirtować z sąsiadką. Seweryn zamierza uderzyć w konkury do Makowskiej. Daga boi się powiedzieć Mikserowi, że nie został zaproszony przez Oskara Billa na imprezę z okazji otwarcia jego nowego butiku. Ma wątpliwości, czy chłopak nie będzie miał nic przeciwko temu, że ona pójdzie tam sama. Mikołaj udaje przed Dagą, że nie widzi w tym problemu. Adam proponuje Kindze i Marysi, by wybrali się wspólnie na otwarcie nowego klubu muzycznego jego kolegi.

Wygląda na to, że znowu będzie straszna nuda, ale do tego powinniśmy się już przyzwyczaić... :P