Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 48171 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 24, 2012, 21:12:41 »
Czy tylko ja odniosłam wrażenie, że Kinga mimo wszystkich zapewnień nie jest zbyt szczęśliwa z Adamem tylko zależy jej na Robercie i to go tak naprawdę kocha? Jej reakcja na to, że już nie jest sam chyba mówi wszystko... Ona też nie jest mu obojętna, w zapowiedzi mówi przecież Markowi, że nadal kocha jego córkę... ;)

Ogólnie dzisiejszy odcinek na plus, szkoda mi tylko Grzegorza, tak kocha Renatę, a ona go zdradza i okłamuje... Ciekawe jak on zareaguje na tą wiadomość jak się wreszcie dowie ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 24, 2012, 21:18:55 »
Kinga jest dziwna, zachowuje się jak pies ogrodnika (i to zresztą od zawsze) najpierw mówi, że kocha Adama, że chce z nim być, a między nią a Robertem może być tylko przyjaźń, teraz nagle wraca i robi awanturę o to, że Robert się związał z Olką. No przepraszam, a co myślała, że Robert będzie siedział w kącie i płakał bo ona go nie chciała? Kurde! Podoba mi się para Ola&Robert i mam nadzieję, że jednak definitywnie się nie rozstaną, bo jeśli tak to naprawdę zaprzestanę oglądać PM, bo scenarzyści mają zdolność do rozwalania bardzo dobrze prosperujących par takich jak Grażyna&Błażej, Grzesiek&Renata (jeszcze są razem, ale to tylko kwestia czasu), Majka&Paweł, Sabina&Radek teraz Ola&Robert, niech do kompletu rozwalą związek Anety i Marka i będzie wszystko na tip top...

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 27, 2012, 16:13:53 »
Czy tylko ja odniosłam wrażenie, że Kinga mimo wszystkich zapewnień nie jest zbyt szczęśliwa z Adamem tylko zależy jej na Robercie i to go tak naprawdę kocha? Jej reakcja na to, że już nie jest sam chyba mówi wszystko... Ona też nie jest mu obojętna, w zapowiedzi mówi przecież Markowi, że nadal kocha jego córkę... ;)

No ja też odniosłam takie wrażenie. Chyba że to faktycznie taka zazdrość, że jednak sobie kogoś znalazł i nie rozpacza po jej odrzuceniu. Ale będę im kibicować, bo o wiele bardziej wolę Roberta z Kingą niż z Olką ;)

Dużo ostatnio Wadlewa.. i to jakie głupoty! Seweryn i Śmiałek bijący się o względy? Makowskiej.. paranoja! Już chyba naprawdę scenarzyści nie mają pomysłu..  ::)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Wrzesień 27, 2012, 16:23:04 »
Sytuacja Kingi i Adama jest dosyć dziwna...facet od początku ich bycia razem był jakiś problemowy, teraz znowu ma coś przeskrobać, ale wcześniej jednak dostrzegalna była między nim a Kingą miłość, to jak o nią dbał, gdy była w ciąży, zajmował się dzieciakami. Teraz odkąd wrócili nie ma między nimi NIC. Rutyna gorsza niż w jakimś wieloletnim związku. Pewnie, scenarzyści na pewno wielu rzeczy nie pokazują, ale jednak wydaje mi się, że w tym może być jakiś cel...
Chociażby właśnie to, że Kindze bardziej zależy na Robercie niż na Adamie. Kto wie, może dlatego nie ma Adama w czołówce? Hmm...

Dużo ostatnio Wadlewa.. i to jakie głupoty! Seweryn i Śmiałek bijący się o względy? Makowskiej.. paranoja! Już chyba naprawdę scenarzyści nie mają pomysłu..  ::)
Nawet mi nie mów...  ::) Durniejszego wątku niż Wadlewo nigdy nie widziałam. Nigdy. Będę to powtarzała uparcie, dopóki się to nie zmieni. Ja rozumiem, że serial jest po to, by relaksować, ale kurde, kogo obchodzi jak Seweryn Makowskiej obornikiem nawozi krzaki? No błagam...

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 27, 2012, 16:35:18 »
Ja osobiście lubię Wadlewo, ale teraz też mnie trochę wkurza. A najbardziej to, że Śmiałek podwala się do Makowskiej. No czy ten facet już kompletnie oszalał?! Nie widzi jaką ma wspaniałą kobietę w domu  <histeryk>. A niech sobie ten Seweryn będzie z Dorotką, nawet do siebie pasują.
Anula :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Wrzesień 27, 2012, 22:06:40 »
Niech sobie Seweryn będzie z Dorotką, Marian z Aurelką, niech się kochają, rozstają itp., ale niech już tej wioski nie pokazują. Przecież to jest nudne jak flaki z olejem. Jedynie wątek Malwiny, Wojtka i Jagny dało się oglądać i był ciekawy, reszta to porażka ::) A ta "bójka" Śmiałka i Seweryna o Makowską to naprawdę paranoja ;)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #36 dnia: Wrzesień 27, 2012, 22:14:16 »
Chociażby właśnie to, że Kindze bardziej zależy na Robercie niż na Adamie. Kto wie, może dlatego nie ma Adama w czołówce? Hmm...

Ja tam bym się zbytnio czołówką nie sugerował. To, że jakiejś postaci w niej nie ma, nie znaczy, że zniknie niebawem z serialu, albo rozstanie się z danym bohaterem. Dagi nie ma i co też wygląda na to, że zniknie? To zwyczajne niedopatrzenie moim zdaniem, że nie ma takich postaci jak Daga, Renata, Aurelia, Adam, którzy są stałymi partnerami pierwszoplanowych bohaterów. W ogóle powinni zaktualizować czołówkę, skoro dalej jest w niej Anka, która raczej w przyszłości się nie pojawi. Ale jak znam życie, to oni szybko tego nie zaktualizują (mimo iż to tylko zdjęcia), skoro wcześniej trzymali tak długo w starej czołówce Teresę i Patryka.
No i właśnie a propos starej czołówki: w niej było max 10 najważniejszych postaci, podczas gdy w serialu byli inni, także uchodzący za pierwszoplanowych. Jak mówię, czołówka mogłaby być bardziej dopracowana i nie ma się zbytnio co nią sugerować.

Cieszy mnie to, że w czołówce są tylko najważniejsze postaci z Wadlewa, bo tam przecież jest cała masa mało istotnych bohaterów.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Październik 03, 2012, 19:13:10 »
Adama jako striptizera skomentuje tylko tak - <smiech> Czy facet, głowa rodziny, powinien się tak zachowywać? Moim zdaniem nie. Tak samo jak z tymi pieniędzmi, które stracił w kasynach... Moim zdaniem jak tylko Kinga się o tym dowie to długo już razem nie będą ;)

Ogólnie dzisiejszy odcinek zły nie był, szczerze mówiąc nawet mi się podobał ;) W ogóle, jak nie ma Wadlewa to w PM z reguły jest ciekawie. :D

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #38 dnia: Październik 03, 2012, 19:17:41 »
Nie obraziłabym się, gdyby Kinga go zostawiła :D Faktycznie, niczego się nie nauczył, a przecież już mieli problemy finansowe. Jest nieodpowiedzialny i tyle. Teraz żeby to nadrobić to raczej nie ma wyboru i musi w taki sposób pracować.. pewnego dnia pewnie do tego klubu wpadnie Kinga Majka i Hubert :D ale by były kabarety ;)
Odcinek w miarę ale jednak za dużo Adama ;) A Szymka już lubię :D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Październik 09, 2012, 23:32:00 »
Marysia przesadziła dzisiaj, moim zdaniem ;) Oskarżenie Szymona o to, że przyprowadza kolegę, który udaje niepełnosprawnego było trochę nie na miejscu. Przecież to od razu widać, że Zbyszek jest chory, bo kto normalny w tym wieku by się tak zachowywał? Raczej nikt, także...

Za to strasznie nudny jest dla mnie wątek Mariana... Z tego co widziałam na zdjęciach to razem z Śmiałkiem w mieszkaniu Pawła będzie również bodajże Kłosek, więc może i niedługo całe Wadlewo przeniesie się do Wrocławia ::) Jedynym plusem tego wątku jest to, że pojawił się Artur, bo ostatnio bardzo rzadko mogliśmy oglądać tą postać ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Październik 10, 2012, 06:26:37 »
A ja po wczorajszym odcinku jedno: KINGA! ODDAWAJ KOSZULĘ ANETY! Ja rozumiem, zaprzyjaźniły się, ale żeby od razu jej podkradała koszulę? TĘ akurat koszulę? Tę która jest znakiem rozpoznawczym Pałkowskiej od dawien dawna? Pff, zgłaszam sprzeciw :P

Co do Mariana to się zgadzam. Nuda, nuda, nuda ::) Nie dziwię się, że ta Aurelia go rzuciła. Jak się tam teraz zjedzie cała wieś, to na pewno ją to zachęci do powrotu, no jaaasne...

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #41 dnia: Październik 10, 2012, 20:43:19 »
Eee tam, mnie się nawet wątek Śmiałka spodobał, a najbardziej to jak mówił, że bez Aurelii nie chce żyć i, że bez niej nie wróci do Wadlewa i koniec! Właśnie tak powinien się zachowywać, jak prawdziwy facet, brać sprawy w swoje ręce i już ;-)
Anula :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Październik 17, 2012, 18:49:45 »
Szkoda Grześka. Renaty też, bo chociaż dzisiejsza scena aktorsko była tragiczna (czemu aktorka wcielająca się w postać Reni nawet jednej łzy nie uroniła? przecież to było rozstanie! z ukochanym! z mężem!) to zawsze lubiłam tę postać, trudno jest mi pogodzić się z tym, że prawdopodobnie już nie będziemy jej widywali w serialu, no chyba że jakimś cudownym trafem dojdzie do pogodzenia, ale zwiastun następnego odcinka na to nie wskazuje... ::) Jak zobaczyłam to miałam ochotę krzyknąć: CO JEST, GRAŻYNA?! Grzegorz będzie pijany, wiem, ale jej co uderzyło do głowy? Przecież Grzesiek to...Grzesiek. Jeszcze niedawno szczęśliwy mąż Renaty, ojciec jej byłego chłopaka. Są przyjaciółmi i fajnie, ale jako para...MASAKRA.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Październik 19, 2012, 12:02:57 »
MAREK  1:0  ADAM
 :hahaha:

O boże, już zapomniałam jak cudownie było jak Marek czepiał się Adama, wszystko komentował, wszystko co robił było złe... ;D
A tu proszę, wystarczyła tylko jedna scena jak Marek nabija się z Adama, po tym jak wydało się, że jest striptizerem i przypomniało mi się jak to kocham ;D Swoją drogą mina dziewczyn jak "kowboj" się odwrócił też była cudowna :D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Październik 19, 2012, 12:23:36 »
Taak, oby dwie sceny wspomniane przez Ciebie, sandi, byly swietne :D Zarowno ta, w ktorej Marek sie czepial Adama, jak i ta w tym klubie, z minami dziewczyn na czele ;D
A tak swoja droga, dziwne, ze Kinga nie poznala Adama na tej ulotce... Kto jak kto, ale ona chyba powinna, przeciez golym okiem mozna bylo zauwazyc, ze to on ;)

Mam nadzieje, ze Grzegorz kiedys wybaczy Renacie i znow beda razem, bo naprawde lubie ich jako pare... Widac, ze i jej i jemu na sobie zalezy, ale oczywiscie "cudowni" scenarzysci musieli wszystko popsuc ::) +Krol i Grazyna... Blagam, niech ta sytuacja na schodach bedzie ostatnia w takim "stylu". ::) Moim zdaniem onie w ogole do siebie nie pasuja, jako para, oczywiscie. Jako przyjacieli ich lubie ;)