Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 49543 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 04, 2012, 20:02:14 »
Malwina- jak zwykle fenomenalna <serduszko> Jak ja ją lubię. Rudy to nie kolor to charakter. Świetna jest, ten jej głos, czepianie się. Ale ona zasługuje na szczęście, i niestety zazdrości Wiktorii.

Malwina jest jedyną nadzieją tej wichury. Aż szkoda jej tam. Ja ją uwielbiam i wreszcie jej było więcej. Chyba do tej pory najdłuższa scena. Poczepiała się trochę jak to ona, ale chociaż za ladą nie stała. I jeszcze jak ganiała muchę. Haha super aktorka.

Wiktoria i Rysiek. O trzymajcie mnie! Jak usłyszałam, że powiedziała do niego 'jaki ty jesteś męski' to dobrze, że nic nie piłam, bo zalałabym sobie komputer :D. Ja się pytam: a z której strony on taki cudowny hahahaha.

Jagna-wielka pani 'bułkĘ przez bibułkĘ' co znieść nie może, że synuś żeni się z chłopką i zostaje na wichurze. O losie! Dobra mogła z nim pogadać, ale gdzieś na spacerze, a nie w domu, gdzie wiadomo każdy może wejść w każdej minucie i podsłuchać. Ah...

Jednym słowem odc. 1535 nudny. Nie piszę bardzo nudny, bo Malwina uratowała odcinek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 04, 2012, 23:08:08 »
Oglądał może ktoś dzisiejszy odcinek? Był w nim tylko ślub czy wesele również? ;)
Był ślub i wesele, ale główna akcja (to, co było pokazane w zwiastunach) będzie dopiero jutro. Dzisiaj wszystko toczyło się na spokojnie ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 04, 2012, 23:32:04 »
Oglądał może ktoś dzisiejszy odcinek? Był w nim tylko ślub czy wesele również? ;)
Był ślub i wesele, ale główna akcja (to, co było pokazane w zwiastunach) będzie dopiero jutro. Dzisiaj wszystko toczyło się na spokojnie ;)
Uuuf, to dobrze! ;) A mogłaby mi jakaś dobra duszyczka streścić co ciekawego się w dzisiejszym odcinku działo? :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 05, 2012, 00:04:01 »
No właśnie w sumie to nic ciekawego ;)

Ostatnie przygotowania do ślubu, jakieś tam rozterki tego policjanta co się z Wiktorią żeni, Jagna chciała wyjechać, ale jak jej Śmiałek nagadał jak może robić takie świństwo własnemu synowi to postanowiła zostać, potem już przysięgi małżeńskie i początek wesela ;) Z tego najważniejsze jest to, że Śmiałek poczęstował Jagnę śliwowicą, ona wypiła troszkę za dużo i podczas tańca z Wojtkiem (fuck yeah! wiem, który to już! ;D) zakręciło jej się w głowie i poszli na mały spacerek... do stodoły ;D Tam znowu piją, Wojtek się do niej dobiera i w takim stanie rzeczy zostają znalezieni przez męża Jagny, Śmiałka i spółkę, którzy jej szukali ;D Tak więc burza rozpętana, dalsza część jutro ;D

A poza tym to Ewka wypaliła przy wszystkich, że jest w ciąży i Dragon zrobił mały surprise Radkowi.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 05, 2012, 17:03:39 »
Dziękuję bardzo, Sandi ;)
Rzeczywiście nic ciekawego, szkoda, że dzisiaj też nie będę mogła obejrzeć, bo jednak  ten dzisiejszy odcinek wydaje się bardziej interesujący od wczorajszego :P

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 07, 2012, 14:35:19 »
Kurde, nie dość że nie znoszę Ewki, ta aktorka jest denerwująca, to jeszcze wymyśliła z tą ciążą, grr :/ ja się domyślałam że ściemnia, ale po co? co ona kombinuje... mam nadzieje że jak się wszystko wyda to Ewka zniknie z serialu...

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: Wrzesień 07, 2012, 22:38:51 »
Ewa przeszła samą siebie w dzisiejszym odcinku. Była tak fałszywa. Kłamała Błażejowi w żywe oczy, a jak się wydało to wielkie pretensje do Turczyka jak śmiał to wyjawić. Nie no, brak słów. Do tego ten jej wredny uśmieszek. Nic a nic mi się ta dziewczyna nie podoba. Od początku nie pałałem do niej sympatią. Dobrze, że Błażejowi się odwidziało i nie wyobraża sobie z nią przyszłości. Nie sądziłem, że tak szybko się wyda to kłamstwo o ciąży, ale dobrze, że nie ciągnęli tego jeszcze przez jakieś 20 odcinków. Ciekawe co dalej będzie z Ewą. Może sfiksuje całkiem i będzie prześladowac nie tylko Błażeja, ale też Sabinę, Dagę i innych...

Na plus brak Wadlewa, choć ostatnio było ciekawe. No, ale jak zobaczyłem Ryśka w negliżu... Wybaczcie. <hahaha>

Dzisiaj też w końcu coś działo się u Majki i Huberta. Fajnie się oglądało zwłaszcza sceny Paweł/Hubert, ale dziwne, że Paweł nie zadzwonił po Artura, żeby to jemu się pozwierzać. Ogólnie ciekawe co dalej z postacią Pawła, bo chyba nie będą pokazywać ciągle scen jak zadręcza się rozstaniem z Anką...
Czekam teraz poza tym na dalszy rozwój wątku z zaginięciem Antoniego. Jak zobaczyłem go na weselu, to miałem wrażenie, że nic się nie zmienił od początku serialu, czyli od 2004 roku.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Wrzesień 08, 2012, 08:45:39 »
Ewa przeszła samą siebie, ale ja mówiłam, od początku mówiłam, że ona ma coś z garem! Ma teraz Błażej za swoje- porzucił Grażynę, którą bardzo kochał i która w końcu potrafiła szczerze odwzajemnić mu się tym samym dla kogoś takiego, dla dziewczyny ze śmietnika, która cierpi na jakąś groźna chorobę psychiczną. Więc co? Cierp ciało coś chciało  ::)

Mam nadzieję, że Marek z Anetą (!) pomogą jakoś wyjść z tego Antkowi, bo prawda jest taka, że Marek przecież nic konkretnego Błażejowi nie powiedział...czy ja się mylę? On tylko zasiał ziarno niepewności, z którego Błażej wyciągnął odpowiednie wnioski. A o rozmowie Turczyka z Żukowskim przecież nikt nie wie i nikt nie poświadczy, że rzeczywiście miała miejsce, a poza tym to mogła być konsultacja.

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: Wrzesień 09, 2012, 01:59:12 »
To prawda. Turczyk niczego Błażejowi bezpośrednio nie powiedział, a rozmowę z Markiem można potraktować nawet jako konsultację przypadka medycznego. Antek ma szerokie możliwości obrony, a jak coś to może zatrudnić najlepszego prawnika w mieście, czyli Igora. :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #24 dnia: Wrzesień 10, 2012, 19:54:25 »
Kolejny odcinek z Ewą...boże, co za dziewucha. Zamiast do ginekologa powinna się udać do psychiatry. Też jestem ciekawa jak można się tak zmienić, tzn. ona nigdy normalna nie była, ale teraz przechodzi samą siebie. To chyba jakaś ciężka choroba psychiczna, ubzdurała sobie, że Daga jest jakąś jej mentorką od czasu, gdy ta zrobiła z niej kobietę na jeden wieczór, i tylko ona potrafi okiełznać te jej ataki...chociaż dzięki bogu, że chociaż ona.

Mówcie sobie co chcecie, ale Jan wygląda koszmarnie i nie mogę przestać się śmiać jak na niego patrzę :D Poza tym co za gość z niego...ile razy by do córki nie przyjeżdżał (a umówmy się, robi to bardzo rzadko) to zawsze jakieś nieszczęście. Pierw porwanie Julki, która była pod jego opieką przez Annę, teraz zaginięcie biednego Antoniego.

Za to Grażyna wygląda fantastycznie  <zauroczony> Cieszę się, że pokazują ją teraz z Izabelą, bo obie panie bardzo lubię. Dodatkowo Izabela z Kaśką, z Arturem...tekst Kaśki: "ja wiem, że nigdy z Izą nie będę, ale może Wy, ja Cię tak lubię...może Wam się uda? pomyśl o tym" :D Mam nadzieję, że Artur rzeczywiście weźmie sobie do serca te rady :D Powtórzę się, ale fantastycznie razem wyglądają!
No i w ogóle ten serial bez Wadlewa to zupełnie inny serial, aż chce się oglądać! Nawet jak tak mało jest Anety i Marka, którzy mnie przy nim trzymają.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #25 dnia: Wrzesień 14, 2012, 19:41:52 »
Lubię Anetę, Grzegorza, Artura (z Izą zwłaszcza) wątek młodzieżowy (oczywiście bez Ewy!), ale ostatnio moją ulubienicą stała się Malwina. Bardzo mi jej szkoda, ten Wojtek (Czy aktor grający Wojtka nie grał przypadkiem prokuratora w "Instynkcie" to niezły gagatek, gdy powiedział do Jagny, że Malwina wróci, bo zawsze wraca to miałam ochotę go porządnie trzasnąć. Mimo, że wątek jest kiczowaty (jak wszystkie w Wadlewie...) to lubię go oglądać ponieważ jest w nim dużo Malwiny, ale to nie jest jedyny powód. Od lat mam wielki sentyment do Marii Gładkowskiej mimo tego, że jej gra zawsze pozostaje wiele do życzenia.

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #26 dnia: Wrzesień 19, 2012, 14:05:58 »
A ja się tak zastanawiam, jakie kwalifikacje trzeba mieć, żeby dostać pracę w BarBarianie.. wygląda na to, że .. żadne? Byłam pewna że ta Gabi to pewnie niezłe drinki potrafi robić, a tu Mikser dopiero ją uczył :D no więc ja tu czegoś nie rozumiem... poza tym jest wnerwiająca, kiepska z niej aktorka...

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #27 dnia: Wrzesień 20, 2012, 19:03:05 »
Ja też nie lubię tej aktorki. Może i w 'Galeriankach' zagrała fajnie, ale nie pasuje do duetu Kaśka-Mikser w BarBarianie. Jestem ciekawa czy na gości też tak będzie krzyczeć jak na Kaśkę, kiedy prawie w nią wjechał :D
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Wrzesień 22, 2012, 08:37:17 »
Poprzednie dwa odcinki...kupiły mnie w całości ;) Dawno żadne streszczenia nie zachęciły mnie na tyle, abym oglądała odcinki w telewizji, zwykle nadrabiałam sobie fragmenty po kilku dniach na ipli.

Bardzo ucieszył mnie powrót Kingi z całą gromadką, wynikające z tego rozmowy z Marysią (brakowało mi tej ich siostrzanej relacji), z Markiem, w końcu wczorajsza cudna rozmowa z Anetą...świetnie, naprawdę ;)

Wątek Grzegorza i Renaty też fajnie się ogląda, chociaż bardzo mnie smuci. Przyznam się szczerze, że miałam łzy w oczach widząc radość Grześka, no normalnie jak dziecko się cieszył!, i stale powtarzał jaki jest szczęśliwy, jaki zakochany, jak się cieszy, że ją ma. I potem takie stopniowe przygasanie tej radości, spowodowanej chłodem i obojętnością Renaty. Kurczę, przecież Król słynie z takiej powagi, a tutaj po raz pierwszy od dawna aż tak się otworzył, po to by niedługo zostać definitywnie zgaszonym :( A ja tak bardzo lubiłam Renię :(

Poza tym Patrycja, Radek i Dragon też ciekawie. Dragon to cwany gość, okłamuje Patrycje, potem wciska jej takie kity, a na koniec jeszcze opowiada historię znajomości z Radkiem w taki sposób, aby podkreślić złe uczynki jego, nie swoje. Pozostaje teraz czekać na rozwój zdarzeń, ciekawe jak to wyjdzie między Radkiem, a Patrycją, czy rzeczywiście autorytet sięgnie bruku, a Patrycja znów rzuci się w ramiona Dragona...

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Wrzesień 22, 2012, 14:19:19 »
Co do ogólnego wrażenia całkowicie się zgadzam. Ostatnie odcinki naprawdę bardzo mi się podobały. W zasadzie wszystkie wątki. Jak to o wiele ciekawiej jest jak nie ma z nami Wadlewa ;D  (odczucia czysto subiektywne oczywiście ;D)

O Patrycji, Radku i Dragonie pisałam w innym temacie. Tutaj tylko co do Grześka i Renaty. Nie podoba mi się, że psują ten wątek. Tak ją lubiłam, tak ich lubiłam... A teraz wygląda na to, że kolejna para się rozleci. Radość Króla była urzekająca, aż przykro mi się robiło jak spoglądałam na Renatę i wiedziałam co się za tym kryje :(