Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 527433 razy)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1905 dnia: Grudzień 22, 2020, 07:35:49 »
I jak tam wasze wrażenia po dzisiejszym odcinku?
Mnie się bardzo podobała ostatnia scena gdy tylko na siebie patrzyli.  Słowa były niepotrzebne.  W końcu fajna miłość bez sztucznych gestów i słów.
Ostatnia scena faktycznie słodziutka. I naturalna.
Ale scenarzystki jak zwykle nie odrobiły lekcji - Paweł opowiadał swojej towarzyszce, że wspiął się na drzewo w sądzie jak był mały. Tyle że to nie jest ten sam sad, Maria kupiła Lucjanowi nowy sad, bo stary poszedł do kasacji w związku z przetwórnią. Zadziwiające, jak osoby z taką arogancją do własnej pracy zarabiają tak duże pieniądze.
Mała Basia ma podły charakterek. Ciekawe po kim, skoro ojciec raczej spokojny i życzliwy względem otoczenia. Jakoś nie mogę się przekonać do nowej aktorki.

Offline adusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1906 dnia: Grudzień 23, 2020, 11:04:32 »
I jak tam wasze wrażenia po dzisiejszym odcinku?
Mnie się bardzo podobała ostatnia scena gdy tylko na siebie patrzyli.  Słowa były niepotrzebne.  W końcu fajna miłość bez sztucznych gestów i słów.

Mała Basia ma podły charakterek. Ciekawe po kim, skoro ojciec raczej spokojny i życzliwy względem otoczenia. Jakoś nie mogę się przekonać do nowej aktorki.

Mi też jakoś nie przypadła do gustu nowa Basia. Jest zbyt... wredna. Ja rozumiem nastoletni bunt itd. dodatkowo dziewczyna mało czasu spędzała z rodzicami, ciągle na obozach lub kto wie gdzie <mysli>   jednak zbyt duży skok w zachowaniu bohaterki nam zaserwowali, nie kupuję tego, ciężko.

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1907 dnia: Grudzień 25, 2020, 11:25:57 »
witam  :)
Wesołych Świąt  <serduszko>
A jak już będzie na spokojnie po świętach to możemy Meg liczyć na scenki z tego ostatniego odc?  <zakochany>
Pozdrawiam świątecznie!

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1908 dnia: Grudzień 28, 2020, 23:41:52 »
Witam poświątecznie!!!
W wolnej chwili rzućcie okiem na najnowsze Kulisy na stronie eMki. Nowi sąsiedzi Rogowskich na czele z synalkiem chyba są z piekła rodem..
Dzielni policaje z Lipnicy będą mieli znowu "zajęcie". Kisielowa również... <smiech> I jak zwykle doktorkowi nie za bardzo ten kolejny absztyfikant ukochanej córeczki się spodoba. Swoją drogą, dziewcze nie ma jeszcze 12 lat, a w głowie tylko same chłopaczyska.. <szczerzy_sie>
Nie za wcześnie, jak na taki wiek podlotka.. <mysli> Nie dość, że zrobili podmiankę z obsadą Basi i jakoś mnie ta zmiana nie za bardzo się spodobała, to przecież widać od razu, że ta nowa odwtórczyni ma więcej lat i zupełnie inną osobowość. Na razie chyba przestrzelili z tą zmianą.. <bezradny>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1909 dnia: Grudzień 29, 2020, 20:35:57 »
Kulisy całkiem, całkiem. Wreszcie Rogowscy mają swoje życie tzn. Znajomych, wspólne wypady itp. A nie tylko rodziną żyją i ich sprawami.
Co do nowej Basi to faktycznie duża zmiana chociaż się przestawilam. Dziewczyna całkiem fajnie gra i trochę ciekawiej jest. Może scenarzystki pomysły już na poprzednią Basię nie mieli....

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1910 dnia: Grudzień 30, 2020, 20:53:21 »
Kulisy spoko, nowa Basia do mnie nie przemawia <bezradny>. Nie chodzi mi o jej grę aktorską, tylko o charakter. Nie pasuje do wcześniej kreowanej postaci. Tamta dziewczynka była słodka i sympatyczna, ta pannica jest zbuntowana i arogancka.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1911 dnia: Grudzień 31, 2020, 23:06:45 »
Widzieliście scenę premierową?  https://mjakmilosc.vod.tvp.pl/51374796/mistrz-obciachu
Meg... A można liczyć na całość scenek z tego odc?
Można liczyć.

https://megadrive.pl/#/view/file/1o3aywixkmapapigifai/Odc-1552avi.avi

Jak coś nie tak z plikiem to piszcie.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1912 dnia: Styczeń 01, 2021, 15:21:08 »
Meg dobrze, że Jesteś!  <serduszko>
No ale z plikiem rzeczywiście coś jest nie tak, tzn z obrazem. Jest bardzo spowolniony w stosunku do dźwięku. <bezradny>

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1913 dnia: Styczeń 01, 2021, 22:19:53 »
Potwierdzam, że jest coś nie tak z obrazem :-(
Ale i tak dziekujemy Meg!
Pozdrawiam w Nowym.Roku i oby był lepszy niż ubiegły!

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1914 dnia: Styczeń 02, 2021, 16:43:01 »
Zrobię jeszcze raz, program coś mi wariuje.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1915 dnia: Styczeń 02, 2021, 16:45:01 »
No ale z plikiem rzeczywiście coś jest nie tak, tzn z obrazem. Jest bardzo spowolniony w stosunku do dźwięku. <bezradny>
Jestem w święta covid przeszłam i powolutku wracam do żywych ale średnio jest  >:( >:(

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1916 dnia: Styczeń 02, 2021, 17:24:16 »

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1917 dnia: Styczeń 02, 2021, 19:45:28 »
Jestem w święta covid przeszłam i powolutku wracam do żywych ale średnio jest  >:( >:(
Szybkiego powrotu do zdrowia.

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1918 dnia: Styczeń 02, 2021, 21:04:57 »
Meg - zdrówka!

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1919 dnia: Styczeń 02, 2021, 22:01:28 »
Dziękuję  <serduszko> <serduszko>