Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 491355 razy)

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1335 dnia: Kwiecień 10, 2020, 22:18:30 »
Mam nadzieje ze bede jeszcze mogła czymś zaskoczyć i jakies niespodzianki się znajdą
OBIECUJE !!!!!!!!!
 <o_tak> <o_tak> <o_tak>

To ze jestem tu nowa to moze i potrzebuje trochę mobilizacji :)

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1336 dnia: Kwiecień 11, 2020, 17:28:14 »
Dziewczyny,  A może pamiętacie jakie numery miały odcinki:
- w którym Artur oświadcza się Marysi na Deszczowej
- ślub Marysi i Artura
- spacer w Grabinie,  podczas którego Arur mówi Marysi,  że ja kocha i całuje (później małą Basia ich wola)
- oraz taka scena w Grabinie chyba,  co stoją objęci (Artur w koszuli w kratkę,  Marysia w czarnej narzucie)

Chciałabym sobie obejrzeć, bo nie nam tych scenek

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1337 dnia: Kwiecień 11, 2020, 17:51:21 »
Prosze  bardzo :)
zareczyny 1395
ślub 1401
Spacer w Grabinie z Basią w tle 1204
Scena w Grainie 1256
Miełego oglądania :)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1338 dnia: Kwiecień 11, 2020, 19:11:38 »
Ten odcinek w Grabinie zawiera opis tajemniczej sceny całowania na oczach całej rodziny - niestety, nie wiem, o co chodziło.

Miłko20, wiesz może co Maria i Artur mieli na myśli? Widzę, że w scenkach nie masz sobie równych.

A jeśli lubisz czytać, mogę ci podesłać opowiadanie...czyli moja wersja Rogowskich, ale, uwaga ma ponad 1000 stron  <zniecierpliwiony>
Jak jesteś zainteresowana, wyślij mi w wiadomości prywatnej swój adres email, dostanie pierwsze tysiąc stron :).

Dzięki za scenki, jak nie będę umiała zasnąć już wiem, co będę oglądać ;).

Offline Cukierek

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1339 dnia: Kwiecień 11, 2020, 19:46:06 »
Scena w Grainie 1256

Właśnie sobie obejrzałam i...  chyba wcześniej nie widziałam tego odcinka! Szok.

Ten odcinek w Grabinie zawiera opis tajemniczej sceny całowania na oczach całej rodziny - niestety, nie wiem, o co chodziło.

Też właśnie nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło. W pierwszej chwili pomyślałam o tym "kuszeniu" Marysi, która przyjechała do Grabiny z Antkiem i panią Łucją, ale przecież tam nikt ich nie widział.
Możliwe, że to
a) błąd w scenariuszu (nie pierwszy raz)
b) była scena, ale wycieli i niestety nie dane nam było tego zobaczyć

A mam pytanie... Artur w końcu wprowadził się do Marysi czy nie (nie pamiętam tych odcinków, możliwe że ten watek gdzieś mi uciekł...)

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1340 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:02:07 »
Dokładnie tak, tez nic mi nie przychodzi do głowy, tak jak wczesniej wspomniałas tylko ten odcinek z Antkiem i p.Łucją.
Chyba ze cos przeoczyłam <hahaha>

Zostawił tylko pare kartonów z książkami :)

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1341 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:05:39 »
Drogie Kolezanki :)
Mi jeszcze nie daje spokoju jedna scena z odcinka 1396 (29min) naszyjnik z Allegro???
Maria w koncu go dostała??? Albo ktos inny???
Ktoś?? Coś???

Offline Cukierek

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1342 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:12:48 »

Ale co dalej? tylko książki zostawił i wątek urwali? Bez sensu... ale co się dziwić eMka
Z naszyjnikiem niestety nie pomogę ;/ może ktoś inny pamięta

Co do wspomnianej sceny to jeszcze tak sobie myślę czy nie było odcinka, w którym jest jakaś kawa lub podwieczorek w ogrodzie przed domem, podczas którego są Marta i Gosia? Jakoś krótko po ślubie? Może wówczas ... chociaż nie. Wszystkie pocałunki to fani z pewnością pamiętają  :hahaha: :hahaha: wszak zbyt wielu ich nie było

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1343 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:38:44 »
Drogie Kolezanki :)
Mi jeszcze nie daje spokoju jedna scena z odcinka 1396 (29min) naszyjnik z Allegro???
Maria w koncu go dostała??? Albo ktos inny???
Ktoś?? Coś???

No właśnie też mnie to zastanawiało. Pewnie scenę nagrali, ale ją wycieli, bo chodziło im tylko o reklamę Allegro, a nie o wątek Marii i Artura.

Czasem mam wrażenie, że najciekawsze sceny nam umykają  <buja_w_oblokach>

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1344 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:40:03 »
Hej! Jestem nowa na forum  :D Witam Wszystkich fanów M&Ar. Mogę się przyłączyć do dyskusji?  :)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1345 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:43:41 »

Ale co dalej? tylko książki zostawił i wątek urwali? Bez sensu... ale co się dziwić eMka

Tak, zostawił karton z książkami, później Maryś się miała zastanowić co ma mu odpowiedzieć, ale w między czasie Bilski jej zagroził, że jak wróci do byłego męża, to go zabije, nie oglądając się na prawo  <i_love_you>.

A parę odcinków dalej Maria przespała się z Bilskim, ot, logika scenarzystów  <skacze>
Z naszyjnikiem niestety nie pomogę ;/ może ktoś inny pamięta Wszystkie pocałunki to fani z pewnością pamiętają  :hahaha: :hahaha: wszak zbyt wielu ich nie było
Tak, pocałunków ci u nich było jak na lekarstwo, za to teraz, po ślubie, Państwo Rogowscy szaleją  <serduszko>. I może to nie są jakieś długie, namiętne sceny, ale jakieś takie ciepluchne jak dla mnie i niesamowicie urocze. A postać Rogowskiej, to mam wrażenie, że kipi szczęściem, tak, jakby nie mogła uwierzyć, że go odzyskała  <brawo>.

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1346 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:44:47 »
Hej! Jestem nowa na forum  :D Witam Wszystkich fanów M&Ar. Mogę się przyłączyć do dyskusji?  :)

Witaj, Skowronku, obyś niosła dobre słowa i dobre wieści, jak skowronek na wiosnę :).

Fajnie, że jesteś.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1347 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:46:57 »
oooo tak to najlepszy odcinek..........
 <serduszko> <zakochany> <zakochany> <serduszko>
Bardzo często do niego wracam
Chciałam tylko wspomniec ze odcienek (koncówka) 795 ma sie do odcinka początek 1363 :) :)
A:"I nigdy tego dnia nie zapomnę"

Odcinek 795 był super, szczególnie fajna końcówka. Mi jednak najbardziej podobał się początek i scena w której Marysia oblewa Renatę kawą!  ;D ;D

Swoją drogą nie zastanawiałyście się czasem czy Renata była rzeczywiście taką szczerą przyjaciółką dla Marysi? Jak dla mnie nie zawsze była w porządku, nieraz były różne docinki ( naiwna Marysia z Gródka odnośnie Lucyny która niby była przemęczona jak Marysia była na urlopie odc 535, komentowanie na bieżąco relacji z Arturem albo obgadywanie z Dorotą. Później niby wszystko sobie wyjaśniały ale moim zdaniem Renia często była zazdrosna czemu dawała wyraz.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1348 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:48:21 »

Witaj, Skowronku, obyś niosła dobre słowa i dobre wieści, jak skowronek na wiosnę :).

Fajnie, że jesteś.

Hej! Sylwia_Kasia_Jot  :) Dzięki za miłe powitanie  :)

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1349 dnia: Kwiecień 11, 2020, 20:50:06 »

Tak, zostawił karton z książkami, później Maryś się miała zastanowić co ma mu odpowiedzieć, ale w między czasie Bilski jej zagroził, że jak wróci do byłego męża, to go zabije, nie oglądając się na prawo  <i_love_you>.

A parę odcinków dalej Maria przespała się z Bilskim, ot, logika scenarzystów  <skacze>
Z naszyjnikiem niestety nie pomogę ;/ może ktoś inny pamięta Wszystkie pocałunki to fani z pewnością pamiętają  :hahaha: :hahaha: wszak zbyt wielu ich nie było
Tak, pocałunków ci u nich było jak na lekarstwo, za to teraz, po ślubie, Państwo Rogowscy szaleją  <serduszko>. I może to nie są jakieś długie, namiętne sceny, ale jakieś takie ciepluchne jak dla mnie i niesamowicie urocze. A postać Rogowskiej, to mam wrażenie, że kipi szczęściem, tak, jakby nie mogła uwierzyć, że go odzyskała  <brawo>.

Po tym drugim ślubie rzeczywiście tych pocałunków jak na nich jest duuużo. Oby tak dalej  :D