Autor Wątek: Prawo Agaty  (Przeczytany 53327 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
Odp: Prawo Agaty
« Odpowiedź #90 dnia: Czerwiec 30, 2012, 15:09:43 »
No, no, no... Będzie chemia :D
Chyba po raz pierwszy chciałabym, aby był już wrzesień xD

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Czerwiec 30, 2012, 15:42:35 »
Karo bardzo prosiłabym aby Twoje posty były troszkę dłuższe, które zapoczątkują dyskusję, nie chcemy przecież aby ten temat zaśmiecały wątki, które nie wnoszą do niego prawie nic.  smilie_girl_253

Jeżeli chodzi o tą chemię to taaaaaaaaaaak będzie jej z pewnością dużo, zwłaszcza, że zarówno Agacie jak i Markowi owy przypadkowy pocałunek w ostatnim odcinku się podobał mimo, iż tak naprawdę tego nie pokazali.  smilie_girl_253 Wracając na chwilę do tego ostatniego odcinka, który wczoraj oglądałam to bardzo nie podobało mi się wejście Marysi do gabinetu Agaty, kiedy ta rozmawiała z Markiem o pocałunku, miałam nadzieję (jak pierwszy raz oczywiście oglądałam ten odcinek) że jakoś coś bardziej zaiskrzy, że Marek zda sobie sprawę, że nie chce być z Marią, a tu taka kicha. Teraz pozostaje wyczekiwać wrześniowych niedzieli.  smilie_girl_241

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Czerwiec 30, 2012, 15:48:26 »
Nie zapominajmy, że koło Agaty kręci się ten cały Maciek :P Marek jest postacią o dość trudnym charakterze i nie będzie mu się łatwo przyznać Agacie, że najnormalniej w świecie na nią leci  smilie_girl_241
Jednak sądzę, że może w drugim sezonie zaiskrzy bardziej między Markiem a Agatą  smilie_girl_159

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Czerwiec 30, 2012, 15:52:09 »
Tak, tak niby jest ten Maciek, ale jak dla mnie to takie ciepłe kluchy, Agata dwa czy trzy razy go spławiła i o jego podboje się zakończyły, co innego gdyby spławiała tak Marka, ten nie pozwoliłby jej ot tak odejść, nawet gdyby nic ich jeszcze nie łączyło.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #94 dnia: Lipiec 09, 2012, 23:05:00 »
Uwielbiam ten serial, kocham po prostu!  smilie_girl_159 Szczególnie dwa odcinki są mega! Ten, w którym Agata i Marek lądują w jednym pokoju i on patrzy na Agatę, która stoi za drzwiami naga - ten jego wzrok - ach!  smilie_girl_231

Później oczywiście scena pocałunku. Kłócą się, kłócą, a tu nagle....niespodzianka! Kocham takie sytuacje!  smilie_girl_321

Maciek? Nie lubię go, wkurza mnie aktor, który gra te postać... jest taki sztywny, trochę nawet natrętny.

Nie mogę się doczekać rozwoju akcji w następnym sezonie  smilie_girl_307 Oby było jak najwięcej Marka i Agaty  smilie_girl_301

Powiem nawet, że Kożuchowska, której ogólnie nie znoszę, która mnie tak wkurza tymi swoimi minami dziwnymi, w tym serialu mi się podoba. Może dlatego, że jest takim troszkę czarnym charakterem, a ja do tych zawsze miałam słabość  smilie_girl_356

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Lipiec 10, 2012, 12:15:57 »

Powiem nawet, że Kożuchowska, której ogólnie nie znoszę, która mnie tak wkurza tymi swoimi minami dziwnymi, w tym serialu mi się podoba. Może dlatego, że jest takim troszkę czarnym charakterem, a ja do tych zawsze miałam słabość  smilie_girl_356

Dokładnie! Mnie też Kożuchowska wkurza, bo ona to jest wszędzie (o Karolaku to już nie wspomnę) ale mi też się podoba tutaj. Ona jest stworzona do grania czarnych charakterów (wcześniej w filmie "Dlaczego nie!" też była czarnym charakterem :D)

A Kożuchowska prawdopodobnie była brana pod uwagę do roli Agaty! Całe szczęście, że nie została wybrana! Agnieszka pasuje tu jak najbardziej ;)

I jeszcze taki mały szczegół, który mi przykuł uwagę:
W każdym odcinku (chyba prócz 12) Marek ma ciągle ręce w kieszeni xDD

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #96 dnia: Lipiec 10, 2012, 14:19:43 »
Ona jest stworzona do grania czarnych charakterów (wcześniej w filmie "Dlaczego nie!" też była czarnym charakterem :D)

Nawet jej nie pamiętam z "Dlaczego nie?"  :th_girl_haha:

Nie oglądałam serialu w czasie roku szkolnego, tylko teraz na wakacjach nadrobiłam i wcześniej nie widziałam nawet czołówki, a gdy zobaczyłam to się zakochałam od pierwszego wejżenia, uwielbiam tą piosenkę Amy MacDonald  smilie_girl_159 Idealnie mi pasuje do tej czołówki. Magiaaa!  smilie_girl_231

Co do Kożuchowskiej... właśnie w czołówce ma taki fajny wzrok - urzeka  smilie_girl_308

Serio? Kożuchowska miała grać Agatę? Nie wyobrażam sobie tego...Zdecydowanie bardziej do tej roli pasuje mi Dygant  :D

Hahaha. Masz rację, że Marek często trzyma ręce w kieszeni, ale nie wiem, czy w każdym odcinku, aż tak to ja mu się nie przypatrywałam.

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Lipiec 27, 2012, 19:00:46 »
Mam coś dla tych, którzy nie mogą się doczekać drugiego sezonu ;D
Kilka zdjęć z planu, znalezione na fb
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Zapowiada się całkiem ciekawie ;D

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Lipiec 27, 2012, 20:30:43 »
Ona jest stworzona do grania czarnych charakterów (wcześniej w filmie "Dlaczego nie!" też była czarnym charakterem :D)

Nawet jej nie pamiętam z "Dlaczego nie?"  :th_girl_haha:
Jak można nie pamiętać tej samby (?) z Zakościelnym  :hahaha: A raczej obok Zako, bo on zbytnio nie tańczył  :th_girl_haha:

Zdjęcia widziałam na facebooku, super są. Agnieszka jest piękna  :D

Chyba mam coś z głową, bo oglądam nawet w wakacje powtórki. Oglądałam premierowe odcinki, powtórki tego i jeszcze w wakacje jak lecą. Obsesja  ;D A przy czołówce zawsze śpiewam razem z Amy   smilie_girl_120

Co do wywiadu z Agnieszką - zdziwiłam się, że ogląda seral. Zwykle aktorzy nie oglądają tego w czym grają  ;)

Hey, little rich girl!

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #99 dnia: Lipiec 27, 2012, 21:49:13 »
Jak można nie pamiętać tej samby (?) z Zakościelnym  :hahaha: A raczej obok Zako, bo on zbytnio nie tańczył  :th_girl_haha:

Aaaa, teraz to już coś kojarzę. Rzeczywiście była taka scenaa  :th_0girl_cleanglasses1:

A przy czołówce zawsze śpiewam razem z Amy   smilie_girl_120

Kooocham tą piosenkę! Idealnie mi pasuje do tego serialu, pięknie się to wszystko razem komponuje  :D
Zwykle nie lubię słuchać i oglądać czołówek, bo denerwują mnie te piosenki na wstępie, ale tutaj jest zupełnie inaczej... nawet się chce śpiewać z wokalistką  :th_0girlchant:

Co do wywiadu z Agnieszką - zdziwiłam się, że ogląda seral. Zwykle aktorzy nie oglądają tego w czym grają  ;)

Hehe. Rzeczywiście to troszkę zjawiskowe. Aktorzy nie lubią siebie samych oglądać na ekranie, a tutaj takie zaskoczenie  ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Lipiec 27, 2012, 23:14:07 »
KazdyDzien dziękuję za zdjęcia!  :buzki: Nie widziałam ich wcześniej, bo jak na razie staram się unikać szukania czegokolwiek na temat kolejnego sezonu, bo znowu wpadnę w jakąś manię, co momentami może przypominać nawet obłęd.  :th_girl_haha: Ale kurcze Agata i Marek tak słodko razem wyglądają, tak ładnie się na nich patrzy  :wub: i niby nie chciałabym, żeby od razu na początku II sezonu się zeszli bo to będzie zdecydowanie za wcześnie, wolę na coś dłużej poczekać, niżeli później mam się zanudzać. We wrześniu chciałabym zobaczyć jak no nie wiem... Marek się o nią stara, jak będzie zazdrosny o tego doktorka, jak będzie chciał Agacie we wszystkim pomagać, no nie wiem... powiedzmy, że liczę na inwencję twórczą scenarzystów! Ale to poniższe zdjęcie jest MEGA! Zakochałam się w nim po prostu!  smilie_girl_321
3

Zwykle nie lubię słuchać i oglądać czołówek, bo denerwują mnie te piosenki na wstępie, ale tutaj jest zupełnie inaczej... nawet się chce śpiewać z wokalistką  :th_0girlchant:
Ja też tak mam! Z reguły czołówki albo są za długie, albo są strasznie nudne więc ich nie oglądam, albo przewijam jak oglądam czy w necie czy na ipli, albo po prostu włączam na inny kanał na 2 minutki i dopiero po zakończeniu czołówki zasiadam do wygodnego oglądania.  :th_girl_haha: A tutaj nie trzeba nic przewijać, nic przełączać. Miłym okiem patrzy się i na czołówkę i miłym uchem słucha się wykonania tytułowej piosenki - super!  smilie_girl_308

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Lipiec 29, 2012, 15:12:11 »
Ann, jeśli wstawiasz jakiś link, jakiegoś newsa, to staraj się w miarę możliwości dodawać komentarz od siebie ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Lipiec 29, 2012, 19:37:07 »
Widzowie, którzy liczą na to, że kolejny sezon zacieśni relacje między parą głównych bohaterów, nie powinni więc nastawiać się na jakieś intymne sceny.
No choroba jasna! Ja tu liczyłam naprawdę na jakieś fajne miłosne scenki, a tu guzik... Zadowolę się co prawda kolacją przy świecach, jakąś szczerą rozmową, ale jakiekolwiek buzi buzi by się tam przydało.  smilie_girl_308

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #104 dnia: Lipiec 30, 2012, 09:36:49 »
Co to ma być? Nie zniosę drugiego sezonu, gdy oni nadal będą siebie unikać, zwodzić swoje uczucia.. przecież to widać, że ich do siebie ciągnie, no to jak tak bez pocałunków? Rozumiem, że o miłości można mówić na wiele różnych sposobów, ale ja wolę te oparte na zbliżeniach cielesnych  smilie_girl_308