KazdyDzien dziękuję za zdjęcia!

Nie widziałam ich wcześniej, bo jak na razie staram się unikać szukania czegokolwiek na temat kolejnego sezonu, bo znowu wpadnę w jakąś manię, co momentami może przypominać nawet obłęd.

Ale kurcze Agata i Marek tak słodko razem wyglądają, tak ładnie się na nich patrzy

i niby nie chciałabym, żeby od razu na początku II sezonu się zeszli bo to będzie zdecydowanie za wcześnie, wolę na coś dłużej poczekać, niżeli później mam się zanudzać. We wrześniu chciałabym zobaczyć jak no nie wiem... Marek się o nią stara, jak będzie zazdrosny o tego doktorka, jak będzie chciał Agacie we wszystkim pomagać, no nie wiem... powiedzmy, że liczę na inwencję twórczą scenarzystów! Ale to poniższe zdjęcie jest MEGA! Zakochałam się w nim po prostu!

3
Zwykle nie lubię słuchać i oglądać czołówek, bo denerwują mnie te piosenki na wstępie, ale tutaj jest zupełnie inaczej... nawet się chce śpiewać z wokalistką 
Ja też tak mam! Z reguły czołówki albo są za długie, albo są strasznie nudne więc ich nie oglądam, albo przewijam jak oglądam czy w necie czy na ipli, albo po prostu włączam na inny kanał na 2 minutki i dopiero po zakończeniu czołówki zasiadam do wygodnego oglądania.

A tutaj nie trzeba nic przewijać, nic przełączać. Miłym okiem patrzy się i na czołówkę i miłym uchem słucha się wykonania tytułowej piosenki - super!