Mnie się wszystko podobało! Ciekawa sprawa, fajne sceny i spojrzenia pełne uczucia też były, tylko ta Agata nie potrafi przyznać się do uczucia. Miałam nadzieje, że padnie coś w rodzaju "kocham cię" albo "było świetnie, super itd" no ale to dopiero pierwszy odcinek liczę na to, że sytuacja się rozwinie

Najbardziej mi się podobało to jak Marek i Agata wsiadali po rozprawie do samochodów i to nie on pierwszy popatrzył w jej stronę, ale Agata jakaś taka rozmarzona, w sumie nie wiem co było w jej oczach, ale jakieś uczucie bliskości na pewno

Bardzo fajna ta scenka

W ogóle Marek i Agata zaczęli ze sobą inaczej rozmawiać. Widać postęp między nimi... w sumie nie dziwie się Agacie, że "wygoniła" Marka, bo to nowa sytuacja, pewnie takiego obrotu spraw się nie spodziewali obydwoje... szybko i bardzo nieoczekiwanie się to stało.
Żałuję tylko, że nie pokazali tego jak to się wszystko potoczyło po kolei w sensie, że Marek przychodzi z tym chińczykiem i co dalej?? Coś jeszcze powinno było się wydarzyć, a nie od razu potem scena w łóżku ;p
Niemniej jednak było całkiem w porządku. Mam wrażenie, że jakby Agacie bardziej zależy teraz

Ale to bardzo dobrze, pora na krok z jej strony ;d