Autor Wątek: Sezon V  (Przeczytany 27668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Sezon V
« dnia: Listopad 30, 2013, 18:10:23 »
Sezon IV dobiegł nie tak dawno końca, a już ruszyły zdjęcia do kolejnego, piątego sezonu :) Aktorzy weszli na plan, więc zaczęły pojawiać się różne nowinki, a wśród nich interesujący wywiad z Agą Dygant: KLIK

Nie wiem jak zareagują fanki Krzysztofa (i pary Agata&Krzysztof), ale ja cieszę się, że scenarzyści są wierni Markowi, Markowi i Agacie...i że coś w tym kierunku zacznie się w końcu dziać :) Zdziwiły mnie nieco słowa Agnieszki, że dziwne by było, gdyby tak NAGLE zapanowała między nimi miłość, bo jak dobrze pamiętam to przed poprzednie sezony (z wyjątkiem IV) było ciepło, a miejscami nawet gorąco :P Ale to "no...tak" pod koniec daje nadzieje <serduszko> i super, że ten sezon będzie należał do Agaty i Marka. Może się nam mecenas Dębski zrehabilituje za to co ostatnio się z nim działo :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon V
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 30, 2013, 19:54:56 »
A ja byłam za Krzyśkiem i szkoda, że skończyło się tak jak się skończyło :( Tośka była niesamowita i szkoda, że zniknie z V sezonu (a tak prawdopodobnie będzie :()

Jeżeli Marek zacznie w końcu myśleć to i może coś z tego wyniknie (za kolejne 3 sezony <haha>)

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 30, 2013, 22:32:27 »
A wiadomo coś nt. premiery nowego sezonu? Będzie standardowo na wiosnę?
Czas nie leczy ran.
To my w swych czynach uzdrawiamy
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 01, 2013, 23:15:48 »
A ja się cieszę, że Agatę postanowiono połączyć wreszcie z Markiem. I może to niezbyt adekwatne miejsce na czynienie tego typu uwag, ale bardzo, bardzo podobało mi się zrobione z klasą zakończenie czwartego sezonu - nie walnęli pocałunków ni z gruszki, ni z pietruszki, nie pokazali ewidentnie, że Marek i Agata są razem, ale zasygnalizowali, że może zacząć się między nimi coś dziać. No i się zadzieje.
Super. <serduszko>

Świeżuteńkie zdjęcie z planu świeżuteńkiego sezonu :D
http://distilleryimage1.ak.instagram.com/60897280578211e382b512617d8fdbd6_8.jpg

A wiadomo coś nt. premiery nowego sezonu? Będzie standardowo na wiosnę?
Pewnie tak. <usmiech>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 04, 2013, 08:01:49 »
Jak oni cudnie na siebie patrzą!!! Ach!  <serce> <serce> Uwielbiam ich razem, gdy są obok siebie i dokuczają sobie nawzajem, gdy się do siebie uśmiechają, a najbardziej gdy na siebie patrzą  <zakochany> <zakochany> No i czekam z utęsknieniem od 1 sezonu na jakieś cielesne zbliżenie. Czas w końcu na miłość fizyczną   <na_poduszce>

Zdziwiła mnie w tym wywiadzie z Agnieszką Dygant jedna rzecz...gdyż według mnie to Agata zakochana jest w Marku od momentu, w którym się spotkali i troszkę lepiej zaczęli poznawać, a nie dopiero od 5 sezonu... od 5 serii to Agata conajwyżej mogła zdać sobie z tego sprawę, uświadomić to sobie, ale zakochana była już wcześniej  <jezyk>

Nie mogę się doczekać aż w końcu zobaczę ich razem.
Marek pewnie w najnowszym odcinku wręczy Agacie ten medalik, który został mu po matce i wyzna jej wtedy miłość, a ona pewnie nic nie powie, tylko go pocałuje  <tancze>

Szczerze, nie wiem jak ja wytrzymam do wiosny. Zwłaszcza, że krążą takie plotki, że między Markiem a Agatą ma w końcu być naprawdę gorąco!  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 07, 2013, 09:52:17 »
Marek pewnie w najnowszym odcinku wręczy Agacie ten medalik, który został mu po matce i wyzna jej wtedy miłość, a ona pewnie nic nie powie, tylko go pocałuje  <tancze>
Sądząc po słowach Agi Dygant - nie liczyłabym raczej na aż tak szybki rozwój zdarzeń :D Finałowym odcinkiem pięknie zasugerowali nam, że Marek wraca do gry i że tak naprawdę - pomimo tych wszystkich perturbacji, które miały miejsce w jego życiu osobistym - zawsze gotowy jest wspierać Agatę i być przy niej, bo jest dla niego bardzo ważna. Teraz potrzeba trochę czasu, aby znów coś ich połączyło ;) Najważniejsze jest jednak to, że informacja jest potwierdzona: w kolejnym sezonie między Agatą i Markiem w końcu poważnie zaiskrzy! Skoro nawet Aga to przyznała to pewnie będzie coś bardzo fajnego :D

Offline MJ

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 09, 2013, 02:04:53 »
O ile Agata po raz kolejny nie okaże się fujarą.

To starcie dwóch silnych charakterów, w dodatku egoistów. Początkowo Dębski był przedstawiany jako ten zły bufon, ale to właśnie nasza kochana Pani adwokat za często myśli,  że wszystko kręci się wokół niej. I gdy już to przyznała - Marek musiał jej to wprost oznajmić - kolejna przeszkoda.
Iskrzy od początku, maślane oczka od początku... myślę, że tu w grę wchodzi bardziej dotarcie do siebie, znalezienie kompromisu niż wybuch uczucia.... ;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 11, 2014, 14:16:50 »
Piękne zdjęcia pojawiły się na stronie serialu!!! <zakochany> Matko, jak udawało mi się przez dłuższy czas nie myśleć o tej dwójce, tak teraz, po obejrzeniu tych fotek, wszystko wróciło. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu! W końcu zapowiada się bardzo ciekawie i bardzo gorąco!!! Ach.

http://prawoagaty.tvn.pl/foto,794,g/mamy-zdjecia-z-najnowszego-sezonu-prawa-agaty,36030.html

Ta rączka na Agaty udzie - czekałam na takie sceny bardzo dłuuuuuugo   <serduszko> <serduszko> <serduszko>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 05, 2014, 15:05:46 »
NIESPODZIANKA!

klik

+ króciutki i jak zwykle zabawny wywiad z Agą i Leszkiem na temat seksu Agaty i Marka :D klik

Pasuje tutaj tylko jedno określenie: JARAM SIĘ! Nie spodziewałam się, że już od pierwszego odcinka takie akcje będą miały miejsce :D Ten sezon rzeczywiście będzie gorący i wszystko wskazuje na to, że rzeczywiście w końcu będzie należał do Agaty i Marka. Przed nimi długa droga, ale skoro wszystko ma się TAK zacząć...no, to musi się ułożyć :D

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 06, 2014, 13:06:42 »
Czas nie leczy ran.
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 06, 2014, 19:13:29 »
O nie, jak oni mogą coś takiego pokazywać! :D Jeszcze tyle czasu do premiery kolejnego sezonu (bo pewnie dopiero w marcu?), a oni już takie gorące nagrania prezentują :D Tyle pocałunków, to słodkie łapanie za nogę, uśmieszki, spojrzenia (znowu zakocham się w Marku!), no i ostatnia scena HOT! <3 I ta mina Agaty na tekst Doroty, że Marek powiedział, że Przybysz dużo pracuje i kiepsko sypia  <haha>
Ale warto było czekać tyle sezonów na TAKIE sceny - to i do tego marca czy tam nawet kwietnia jakoś przeżyję ^^

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 06, 2014, 23:23:26 »
Hahaha no trochę masakra, 4 marca dopiero premiera. Ale mówię Ci Justuś, że tak mi się mordka cieszyła dzisiaj cały dzień jak to zobaczyłam ;) mam tylko nadzieje że scenarzyści nie wymyślą zaraz jakiś przeszkód dla tych dwojga tylko będzie tak już cały czas :)
Czas nie leczy ran.
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 07, 2014, 21:23:35 »
Ja już chyba z dwadzieścia razy obejrzałam ten zwiastun  ::) boski jest! W połączeniu z tą muzyką - romantycznie, namiętnie i zabawnie jednocześnie. Dopiero to mi uzmysłowiło jak bardzo brakowało mi "Prawa Agaty" przez te wszystkie miesiące i jak głupia byłam, gdy w pierwszym sezonie nie rozumiałam fenomenu połączenia Agaty z Markiem. Teraz już będzie taka chemia, że na pewno wszyscy się do nich przekonają :D

A "przeszkodą" będzie pewnie to, o czym mówiła Aga: dużo seksu, mało uczuć, a raczej to, że nadal będą się tych uczuć bali, nie będą potrafili ich wyrazić, być ze sobą na poważnie. Jednak pewnie po paru takich gorących scenach zrozumieją o co chodzi ;D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #13 dnia: Luty 08, 2014, 09:10:25 »
Też się jaram, dziewczyny! Szczerze powiem, że po tych 4 sezonach, w których raczej mało było fizycznych zbliżeń między Agatą i Markiem, jakoś przestałam wierzyć, że kiedykolwiek coś między nimi będzie więcej, ale po tych zwiastunach, zdjęciach i wszystkich nowościach, które pojawiają się na stronie, wiem, że warto było czekać!!!

Będzie ostro, ale jednocześnie romantycznie, namiętnie i bardzo grzesznie  <zakochany> <zakochany> Cuuuuuuuuudo! Ale najważniejsze jest to, że tych czułych spojrzeń między nimi nie braknie i że Agata też będzie wychodzić z inicjatywą ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Luty 10, 2014, 20:55:26 »
Jestem w szoku <haha> normalnie nie wierzę, że pojawią się takie gorące sceny. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć <haha> Tak jak napisał Justek, warto było czekać tych kilka sezonów na takie urocze sceny A&M  <zauroczony> CUDOWNIE!  <serduszko>

Jednak pewnie po paru takich gorących scenach zrozumieją o co chodzi ;D
Wydaje mi się, że zrozumieją o co chodzi gdzieś na początku 5 sezonu <haha>