Dajcie spokój...to nie wybory parlamentarne, tylko forumowe

ZABAWA. Rozumiem, że kogoś to nie rajcuje, ale też bez przesady, aby się teraz wyrzekać głosów, rang. Po co? To nie jest wielce zobowiązujące mieć taki czy inny tytuł na forum. To świadczy tylko o tym, jak postrzegają Cię użytkownicy, mała zbiorowość teoretycznie anonimowych ludzi. To ma sprawiać radość i być miłym wyróżnieniem, a nie pokazaniem, że znowu ja jestem najmądrzejsza, najmilsza, najbardziej oczytana...nie dorabiajcie temu niepotrzebnych ideologii. Przecież wiadomo, że taki sobie "polonista" nie staje się raptownie kimś wybitnym, nie poprawia to jego sytuacji w szkole, na studiach, nie zatrudnią go przez to w żadnej redakcji, nie wyda książki tylko dlatego, że został okrzyknięty najlepszym polonistą forum dyskutujesz.pl. To subiektywna ocena kilku/kilkunastu osób i nikt mi nie wmówi, że nie jest miło dowiedzieć się, że jest się postrzeganym jako miła, oddana swojej pasji persona
Nikomu oczywiście rang na siłę w profilach umieszczali nie będziemy, ale muszę przyznać, że trochę mi przykro jakie zamieszanie robi się tutaj z tak błahego powodu. To oznacza, że nie ma co się dalej z takimi akcjami wygłupiać skoro nikomu prócz nas się to nie podoba, a dla paru osób okazuje się to być problemem.