Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 50360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #90 dnia: Marzec 19, 2013, 14:47:18 »
Marciocha, ja o dziwo też lubię Marię i nie mogę się dzieiejszego odcinka doczekać!!!

Oby było coś fajnego! Jakieś zbliżenie!

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Marzec 19, 2013, 14:56:00 »
Oby było coś fajnego! Jakieś zbliżenie!
Albo rozmowa <haha> Jeżeli chodzi o A&M to ja nadal czekam na poważną, szczerą rozmowę, całować się będą później, bo jeżeli zaczną od całowania to będzie tak jak ostatnio i tak jak jeszcze wcześniej, a tego przecież nie chcemy. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Marzec 20, 2013, 13:14:33 »
I znów nic. :( Kurczę, liczyłam na to, że Marek będzie wspierał Agatę, przytuli ją czy coś, a on zobojętniały jakby nic do niej nie czuł, a bu! Nie odzywam się do niego <haha>
A Bitner mocny przeciwnik, i oczywiście za wszystkim stoi szanowny pan Marczak. Nie ciekawie.
Sprawa tego niesłusznie oskarżonego mi się podobała. Niby nic wciągającego, ale łapała za serce. Pokazali, że wymiar sprawiedliwości nie zawsze jest sprawiedliwy. Facet stracił najlepsze lata swojego życia, a przede wszystkim stracił kochającą kobietę i upragnionego syna, przesiedział w więzieniu 14 lat i co teraz? Jak on się odnajdzie w świecie? Przykre. Brawa dla Agaty.
A nie wiem czy dobrze skojarzyłam z tym podłożonym dokumentem, było tak, że ten Janusz przyszedł ze swoim księgowym, nie? A był tam wtedy Bartek? Bo wtedy nie zwróciłam uwagi.

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Marzec 20, 2013, 13:29:00 »
A nie wiem czy dobrze skojarzyłam z tym podłożonym dokumentem, było tak, że ten Janusz przyszedł ze swoim księgowym, nie? A był tam wtedy Bartek? Bo wtedy nie zwróciłam uwagi.

Faktycznie mogłoby i tak być! Bartka wtedy nie było, na bank, więc to pewnie ten księgowy podłożył ten dokument...

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Marzec 20, 2013, 13:35:48 »

Faktycznie mogłoby i tak być! Bartka wtedy nie było, na bank, więc to pewnie ten księgowy podłożył ten dokument...
Chyba zatrudnię się jako prywatny detektyw. <haha>
Jestem ciekawa jak to wszystko się rozwiąże, czy Bitner i Marczak okażą się sprytniejsi? Ale bardziej mnie ciekawi kiedy zacznie się coś dziać między Agatą i Markiem. :P
Może Dębski poleci na nową brykę Agaty? <haha>

Offline Diabelek91

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: Marzec 22, 2013, 19:52:30 »
Witam, nowa jestem ;)

Z pewnością ta świnia księgowy to zrobił. Akcja robi się coraz lepsza ... Okońska rzuci Marka mówiąc mu, że Agata u niego była tamtej nocy xD Jego mina będzie wstrząsająca :D No i Bitner niestety przejmie kancelarie..cóż będzie kolorowo.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2013, 11:31:13 wysłana przez Amaranth »

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #96 dnia: Marzec 22, 2013, 20:26:18 »
Joł Diabełku. <czesc>

Ano, Dębski teraz będzie miał niezły miszmasz w głowie, bo sobie uświadomi, że przez durną Okońską zmarnował tyle czasu, a mógł walczyć o kogoś innego... Do tego dochodzą problemy z kancelarią i na początku może być rzeczywiście ciężko w ich relacjach, ale myślę, że szybko zaczną współpracować i jakoś się z tego łajna wygrzebią.  <mruga>

Offline Diabelek91

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: Marzec 23, 2013, 13:38:42 »
A to to na pewno, ale okładka poniedziałkowego Świata Seriali jakoś mnie nie zachęca.

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Marzec 24, 2013, 10:16:10 »
Diabełek - to "ten" Diabełek z ifilmu z Magdą Schejbal na avie, czy inny Diabełek? ;D

Wczoraj nadrobiłam dwa ostatnie odcinki, więc uwaga - komentuję:
- Słuchaj Marek...
- Tak?
- Co? Chciałeś coś?

- Mogłam coś ugotować, nie chciałeś?
- Zależało mi na dobrym jedzeniu

(daje samochodzik) Jak kogoś zabierzesz - od razu scementujesz z nim przyjaźń

:hahaha:
Nie wiem czy te wszystkie teksty to zasługa scenarzystów, czy aktorów (tego się spodziewam oglądając wywiady z nimi), ale najważniejsze, że są genialne i wychodzą "od tak sobie"  <tak>

Podobały mi się sprawy z tych dwóch odcinkach. Nie wiem, może dlatego, że się na nich bardziej niż poprzednio skupiłam.
Można się czegoś z serialu dowiedzieć - ja na przykład nie wiedziałam, że można pozwać adwokata za złe prowadzenie sprawy  ;D
Sprawa z tym błędnie skazanym więźniem smutna. Niby odzyskał wolność, jednak znów musi zaczynać od nowa, nawet nie pozwalają spotkać mi się z synem. Przykre.

Jedno "ale", które mnie troszkę denerwuje - Dorota chodzi spać w makijażu  ;D Lekko pomalowane oczy - spoko, ale ona położyła się z cieniami na powiekach  <haha>

Hey, little rich girl!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #99 dnia: Marzec 24, 2013, 14:03:50 »
Nie spodziewałam się, że sprawa z Bitnerem i Marczakiem to JEDNA sprawa <haha> Naprawdę byłam zdziwiona jak zobaczyłam Bitnera z Marczakiem na spotkaniu w więzieniu. Cóż nieciekawie teraz będzie miała Agata, Marek i Dorota.

Jeżeli chodzi o sprawę, to mi się podobała, jak zawsze niezawodna Agata czuwa! <haha>

Post Merge: Marzec 25, 2013, 13:35:47
odcinek 5
Spoiler
Agata składa w sądzie odwołanie od nakazu zapłaty Januszowi G. 4 mln PLN zadośćuczynienia za "celowe przegranie sprawy". Razem z Dębskim starają się dowiedzieć jak najwięcej o mecenasie Bitnerze (Jan Frycz), który jest ich oponentem na sali sądowej. Podejrzewają, że mężczyzna dopuścił się szantażu na Januszu G., aby zaszkodzić kancelarii. Agata prowadzi sprawę 83-letniego Lucjana Z. (Krzysztof Kowalewski) przeciw wnuczce, która wystąpiła do sądu z wnioskiem o ubezwłasnowolnienie dziadka.
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2013, 13:35:47 wysłana przez Klaudia »

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Marzec 25, 2013, 17:49:03 »
Dziewuszki! Widziałyście:
http://prawoagaty.tvn.pl/video,727,v/szokujace-wyznanie-okonskiej,715319.html
JEJ, normalnie, jak oni nas oszukają w tym filmiku i tak to poskładali, że niby coś, a w odcinku nic, to osobiście ostrzę noże! :D
Czas nie leczy ran.
To my w swych czynach uzdrawiamy
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #101 dnia: Marzec 25, 2013, 17:55:23 »
JEJ, normalnie, jak oni nas oszukają w tym filmiku i tak to poskładali, że niby coś, a w odcinku nic, to osobiście ostrzę noże! :D
O nie, lepiej wypluj te słowa :D
To już czas, żeby między Markiem i Agatą w końcu do czegoś doszło... nie mówię tu o pocałunku i tyle... chodzi mi o jakąś romantyczną scenkę, wyznanie, a jak na razie cały czas się mijają. :(

Post Merge: [time]Marzec 25, 2013, 18:01:39[/time]
O, znalazłam takie coś na streemo:
KLIK
KLIK2
i, tak jak Anuszia, mam nadzieję, że to nie jest zwykły, tani chwyt, żeby przyciągnąć widza, wszyscy się nastawią, a później będzie kicha.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Marzec 25, 2013, 18:55:57 »
KLIK
KLIK2
i, tak jak Anuszia, mam nadzieję, że to nie jest zwykły, tani chwyt, żeby przyciągnąć widza, wszyscy się nastawią, a później będzie kicha.
Am, co wstawiłaś w tych linkach? Bo nie jestem zarejestrowana na streemo i nic mi się nie wyświetla :(

A co do filmiku, to no cóż nie chcę sobie robić nadziei, bo później wyjdzie tak jak zawsze, ale nie ukrywam, że byłabym prze szczęśliwa, gdyby w końcu coś się ruszyło, gdyby powiedzieli co do siebie czują i że nie chcą już tego ukrywać!  <zauroczony>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Marzec 25, 2013, 19:01:55 »
KLIK
KLIK2
Am, co wstawiłaś w tych linkach? Bo nie jestem zarejestrowana na streemo i nic mi się nie wyświetla :(
Oj, przepraszam, nie wiedziałam ;)
KLIK, KLIK 2
Mam nadzieję, że teraz jest ok ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Marzec 25, 2013, 19:10:02 »
Tak, tak teraz jest okej ;) Dziękuję!  :buzki:
Teraz niech tylko streszczenia mają przekład na serial i będę w siódmym niebie.  <buja_w_oblokach>