Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 50337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #60 dnia: Marzec 13, 2013, 16:37:02 »
Strasznie podobają mi się aktorzy pojawiający się w jednym odcinku, naprawdę co tydzień jest inna ciekawa postać, z taką a nie inną przeszłością. Mimo, iż dobór aktorów jest świetny to jednak sprawy jakoś mnie nie porywają, jakoś mnie nie zachwycają, sama nawet nie wiem czemu. Chciałabym, żeby to było coś takiego jak w I serii podczas gościnnego występu Kuleszy, to był dopiero odcinek! To była dopiero sprawa! A tutaj niestety szału nie ma. :(

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Marzec 13, 2013, 16:48:21 »
Mimo, iż dobór aktorów jest świetny to jednak sprawy jakoś mnie nie porywają, jakoś mnie nie zachwycają, sama nawet nie wiem czemu. Chciałabym, żeby to było coś takiego jak w I serii podczas gościnnego występu Kuleszy, to był dopiero odcinek! To była dopiero sprawa! A tutaj niestety szału nie ma. :(
Zgadzam się z Tobą. Aczkolwiek te spojrzenia i miny Agaty i Marka po części mi to wynagradzają. Chociaż to z założenia serial prawniczy, więc to nie Agata i Marek mają być całkowicie na pierwszym planie, a dodatkiem, że tak powiem, wisienką na torcie ;) Ale liczę na jakąś poprawę.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #62 dnia: Marzec 13, 2013, 19:57:35 »
Poziom pod tym względem nie jest taki zły. Mnie nawet rozprawy interesują, ale nie jest to jednak to samo zainteresowanie co w przypadku pierwszego sezonu  :) Jednak sądzę, że sytuacja się rozwinie i pojawi się wkrótce jakaś gruba, dobra sprawa  :)

Aktorzy są super. Fajnie by było jeszcze Dominikę w "Prawie Agaty" zobaczyć  <buja_w_oblokach>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Marzec 13, 2013, 20:49:07 »
Aktorzy są super. Fajnie by było jeszcze Dominikę w "Prawie Agaty" zobaczyć  <buja_w_oblokach>
Ja to  kolei chciałabym zobaczyć Kuleszę  <serce>

Sprawy akurat we wczorajszym odcinku były nudne, naprawdę. Jakoś mnie niczym nie zainteresowały, oczywiście plus za Grabowską i Frycza, ale to jednak nie wszystko. Do tego to oskarżenie Agaty wzięte z kosmosu? Co to w ogóle ma być? Najpierw ten facet od Huberta, potem kłopoty z lokalem, w którym znajduje się kancelaria, a tera to? Czy to już nie można wymyślić innych kłopotów tylko te finansowe? Bezsensu.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #64 dnia: Marzec 14, 2013, 00:32:22 »
Ja tam jestem mega zadowolona, że była Cielecka. Uwielbiam ją, a zwłaszcza jej głos. Ze względu na to, że gra zazwyczaj takie twarde babki, teraz jej bohaterka miała też dość chłodną powierzchowność, miałam przez chwilę wrażenie, że rzeczywiście jej bohaterka bije tę dziewczynkę, ale jej "Oddajcie mi moje dziecko." mnie po prostu poruszyło. <3 Agaty Kuleszy chyba drugi raz nie dadzą, a szkoda, bo jej sprawa była najlepsza z dotychczasowych. Dominika...dość ciekawy pomysł.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #65 dnia: Marzec 14, 2013, 13:24:03 »
Co do postaci jednoodcinkowych odsyłam tutaj. :-*

Też uważam, że sprawa oskarżenia Agaty za celowe przegranie sprawy jest niedorzeczne, ale może to jakoś zbliży naszych ulubieńców.. przynajmniej taką mam nadzieję.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Marzec 14, 2013, 14:40:26 »
Zbliżenie, zbliżeniem, ale scenarzyści powinni być bardziej kreatywni moim zdaniem. ;) Poza tym Agata będzie się pewnie sama chciała bronić, odsunie Marka i nici wyjdą ze zbliżenia. ;D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Marzec 14, 2013, 16:56:28 »
Zwiastun 4 odcinka

Nooo.. ostra bitwa się zapowiada. 4 miliony to całkiem spora suma, szczególnie w czasie kryzysu kancelarii. Mam tylko nadzieję, że Marek będzie wspierał Agatę, a nie się z nią kłócił :P

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #68 dnia: Marzec 14, 2013, 18:39:43 »
No proszę proszę, Agata nie będzie chciała sama walczyć z tym gościem? <haha> A już myślałam, że uniesie się honorem i sama sobie będzie radziła z tym wszystkim, a tutaj i Dębski i Dorota, uroczo!  <serce>

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: Marzec 14, 2013, 22:31:21 »
Ja myślę, że na początku się trochę posprzeczają, ale w końcu dojdą do wniosku, że atmosfera jest wystarczająco napięta przez ogromną sumę i zrezygnują z docinek na rzecz pięknej współpracy. <usmiech>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Marzec 15, 2013, 10:06:31 »

Będzie dobrze :p powalczą o swoich
I ładnie to wygląda. taka troska o Marka

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #71 dnia: Marzec 15, 2013, 10:48:05 »
Nie wiem czy to już gdzieś pisałam, ale ten problem alkoholowy Marka jakoś dziwnie będzie wyglądał, zrozumiałabym to jeszcze gdyby oni się kochali, gdyby zabiegali o swoje względy, a tak? Nie ma tam niczego co mogłoby Marka skłonić do picia, naprawdę. Trochę naciągany wątek moim zdaniem, ale skoro zbliży to do siebie Marka i Agatę to wytrzymam <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Marzec 15, 2013, 13:12:00 »
O matko! Jestem jasnowidzem! <haha> Wczoraj pisałam nowe opowiadanie o Agacie i Marku, w którym Marek rozciął sobie łuk brwiowy, a Agata go opatrywała ;D Opowiadanie zaraz przepiszę na komputer, więc niedługo się pojawi.

Wracając do serialu, zgadzam się z Klaudią, ten alkoholizm Marka to dziwna sprawa, ja raczej myślałam, że to on zostawi Marię, a nie ona jego, a tu proszę jakie zaskoczenie ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Marzec 15, 2013, 13:19:53 »
Ja również myślałam, że to on będzie chciał to wszystko zakończyć, bo będzie uważał, że tak będzie dla nich lepiej, że wówczas będzie mógł zbliżyć się do Agaty, będzie mógł sobie na nowo ułożyć życie z kimś kogo naprawdę kocha, a tutaj taka niespodzianka. Swoją drogą ciekawa jestem czy postać Marii zniknie jakoś na dobre z serialu, czy jednak będzie się pojawiała od czasu do czasu. ;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #74 dnia: Marzec 15, 2013, 15:30:43 »
Ale urocze zdjęcie!! Suuper, naprawdę, aż się ciepło na sercu robi w ten jakże śnieżny dzisiaj dzień  ;)

Trochę dziwna sytuacja z tym alkoholizmem, bo wychodzi na to, że Marek był do Marii przywiązany. Myślałam, podobnie zresztą jak większość, że to Marek zerwie z Marią, bo w końcu zrozumie, że kocha Agatę, ale czy to ważne kto z kim zerwie? Istotne jest to, żeby Marek w końcu pocałował Agatę albo ona jego i tym razem żeby im się ułożyło  :D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.