Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 52174 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #75 dnia: Marzec 15, 2013, 16:09:10 »
A ja myślę, że częściowym powodem jego chwilowego "alkoholizmu" będą te plotki, według których jego związek z Okońską był opłacalny i takie tam. No i myślę też, że będzie trochę wkurzony tą sytuacją, coś mu się jednak w życiu nie udało, a to jednak bardzo ambitny człowiek jest. Ale szybko dojdzie do siebie dzięki mecenas Przybysz. <serduszko>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #76 dnia: Marzec 15, 2013, 19:22:51 »
Agata z Markiem już się kilka razy całowali <haha> i za każdym razem nic z tego nie wychodziło, więc teraz jednak wolałabym aby najpierw porozmawiali, żeby wyznali sobie uczucia a dopiero potem mogą się pocałować :D i niech to nie będzie pod wpływem chwili, błagam! :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #77 dnia: Marzec 15, 2013, 21:28:34 »
Momenty uniesień też są fajne, szczególnie te w czasie kłótni  ;D Od razu mi się przypomina scena z Na wspólnej między Kingą a Michałem, gdy wrócili do domu po rozwodzie, ach... <buja_w_oblokach>
Ale fakt mogłoby w końcu paść z ust Marka albo Agaty to magiczne: Kocham Cię!

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #78 dnia: Marzec 15, 2013, 21:42:43 »
Jak dla mnie nie muszą sobie od razu miłości wyznawać i padać w ramiona, bo to by było za szybko, ale mogłoby dojść do kilku sytuacji, które uświadomiłyby im, że ich do siebie ciągnie ze wszystkich stron. <calus> Jakieś takie drobniejsze i bardziej okazałe czułości, ale bez zbędnych słów typu: "nie było żadnego wczoraj" lub kłótni. Mogliby sobie wreszcie zaufać jeśli chodzi o sferę uczuciową. <serce>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #79 dnia: Marzec 15, 2013, 21:53:57 »
Ktoś kiedyś powiedział, że związek należy budować na przyjaźni i Marek i Agata myślę, że pójdą tą właśnie drogą. Ale to dobrze. W miłości jak i w przyjaźni ważne jest wzajemne zaufanie, szacunek, szczerość, lojalność itd. Chociaż między Agatą i Markiem chyba już jest coś więcej...chodzi też o to cielesne zbliżenie tylko oni się tego obawiają

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Marzec 16, 2013, 15:23:05 »
Marek dostał już dwa razy kosza i boi się jak gdyby kolejnego odrzucenia, dlatego teraz się do niej nie zbliża, dlatego nie wyznaje swoich uczuć tylko tkwi bez sensu w związku z Marią (ale na szczęście już niedługo <haha>) teraz dla odmiany to Agata jakoś mogłaby zacząć się do niego zbliżać, pokazać, że jej też na nim zależy, bo do tej pory to on wykonywał pierwszy krok, a ona potem zbywała go jakimiś głupimi gadkami. Ja chcę szczerą rozmowę, tu, teraz, natychmiast! <haha>

Offline okońska jest koniem

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #81 dnia: Marzec 16, 2013, 20:39:10 »
Nie ty jedna,coraz więcej ich do siebie zbliża :)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Marzec 17, 2013, 12:04:58 »
Kancelaria ma 4 miniony złotych długu.

Dębski (Leszek Lichota, 36 l.) jest wściekły na wspólniczkę. Boi się, że nie wystarczy im pieniędzy nie tylko na spłatę długu, ale również dalsze funkcjonowanie kancelarii.

Agata dowiaduje się, że niezadowolony klient był cały czas manipulowany. Osobą winną całej afery może być adwokat uważany za specjalistę w wyłudzaniu odszkodowań. Przystępuje więc do działania...

superseriale.se.pl

A więc Marek jednak się wścieka. Nie mógłby przytulić, pocieszyć?   <jezyk>
Odcinek 4 zapowiada się ciekawie. Trio wspólnie będzie działało, a i Bartek pewnie się przyłączy. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #83 dnia: Marzec 17, 2013, 13:46:23 »
No gdzież Mareczek by przytulił, pocieszył? On woli sobie trochę pokrzyczeć, a później i tak pójdzie do Agaty z podkulonym ogonem i powie, że razem dadzą radę i wygrają tą sprawę. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #84 dnia: Marzec 17, 2013, 14:36:57 »
Na planie Prawa Agaty od 1.35.

Po wypowiedzi Leszka mniemam, że miedzy Dębskim a Agatą jednak coś się wydarzy, ale nie wiadomo jak się to zakończy. Oby nie jak wcześniej. :P
A skąd on ma jej szczoteczkę do zębów?  <soczek>

Offline okońska jest koniem

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #85 dnia: Marzec 17, 2013, 16:52:44 »
Niech się dzieje co ma się dziać! I tak wiadomo jak się skończy. Chciałbym aby koło Okońskiej się jakiś facet zakręcił, grany może przez Tomka Kota.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2013, 17:10:55 wysłana przez Amaranth »

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #86 dnia: Marzec 17, 2013, 17:10:32 »
A moim zdaniem scenarzyści powinni się skupić na bohaterach, którzy są od początku. Dodanie nowych postaci zwykle jest skutkiem braku pomysłów. Wystarczy, że pojawiła się ta cała Czerska, która jak mniemam jeszcze nie skończyła nachalnego podrywania Dębskiego, a Okońska i tak zerwie z Markiem, więc nie będzie zbyt szkodliwa ;D i pewnie co jakiś czas będzie się pojawiać w serialu jako pani prokurator.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #87 dnia: Marzec 18, 2013, 18:22:41 »
Otóż to! Maria nie potrzebuje nikogo innego, bo nie jest postacią pierwszoplanową, więc niech scenarzyści się nie rozdrabiają na milion niepotrzebnych wątków, tylko zajmą się tymi głównymi bohaterami i niech pokazują ich jak najwięcej ;D Najlepiej zakochanego Marka i zakochaną Agatę!  <rumieniec>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #88 dnia: Marzec 18, 2013, 23:23:36 »
Lubię Marię i chciałabym żeby za jakiś czas pokazali, że jest z kimś szczęśliwa. Mogłaby się pojawiać od czasu do czasu. :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #89 dnia: Marzec 19, 2013, 14:34:38 »
Od czasu do czasu tzn dwa razy w sezonie? Bo jeżeli tak to i ja bym chciała, żeby się z kimś związała, ale nie chcę, żeby właśnie jej losy, czy losy Bartka przyćmiły główną parę i ich losy. ;)