Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 50337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #45 dnia: Marzec 09, 2013, 19:32:51 »
Widać Dębski też jej nie lubi i myślę, że będzie próbował na wszystkie sposoby się od niej odgonić. :D Ponoć Czerska ma być jeszcze w kilku odcinkach tej serii, ale wydaje mi się, że na trzeźwo Marecki jej nie tknie. <mruga> Jego "związek" z Maryśką to jedna wielka pomyłka, według mnie on z nią po prostu jest z czystego przyzwyczajenia. Właściwie to tylko kwestia czasu aż ze sobą skończą. Natomiast Czerska nie dorasta Agacie do pięt. I morał z tego jaki? A taki, że prędzej czy później Margata będzie razem.  <serce>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #46 dnia: Marzec 09, 2013, 19:47:25 »
I morał z tego jaki? A taki, że prędzej czy później Margata będzie razem.  <serce>
Nie może być inaczej. ;D

Aaaa może będzie tak: Maryśka będzie zazdrosna o Czerską, bo wiadomo, ta wydzwania i takie tam, Marek się wkurzy, rozstaną się i wtedy Marek uderzy do Agaty... <haha> Znowu zaczynam fantazjować ;)

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #47 dnia: Marzec 09, 2013, 20:20:45 »
W jakimś wywiadzie mówili, że relacja Dębskiego z Okońską ulegnie degradacji z jej winy. <pompony> Haha. ^^ Ponoć będzie szukała dla Mareckiego pracy, kiedy kancelaria będzie miała kłopoty finansowe i prawdopodobnie to będzie gwoździem do trumny. <jupi> Coś mi się wydaje, że on tak od razu do Agaty nie poleci, ale mam nadzieję, że ona zdziała coś w tym kierunku.  <piwo> No a potem wiadomo jak się to skończy.  <na_poduszce>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #48 dnia: Marzec 10, 2013, 10:47:36 »
Czerska jest mocno irytująca <hahaha> sama nie wiem co tak naprawdę mam o tej postaci sądzić, bo najpierw jak dowiedziałam się, że ktoś taki się pojawi to na starcie już mnie denerwowała i wiedziałam, że jej nie polubię, potem była zabawna w tym wszystkim co robiła, nie wiem jak Wy ale ja się trochę uśmiałam jak ona za wszelką cenę chciała się spotkać z Markiem i jakoś się do niego zbliżyć <haha> no a teraz to mnie irytuje <haha> zobaczymy co będzie w kolejnych odcinkach, chociaż mam cichą nadzieję, że już niedługo sobie zniknie z serialu.

Na rozstanie (ale takie prawdziwe!) Marii i Marka czekam już bardzo długo i tu nawet nie chodzi o to, że wtedy będzie mógł szybko się związać z Agatą, tylko o to, że oni są razem z czystego przyzwyczajenia i dla wygody. Nie ma tam chemii, nie ma jakiegokolwiek uczucia, aż dziwię się, że oni jeszcze naprawdę są razem.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #49 dnia: Marzec 10, 2013, 11:15:09 »
Mnie się wydaje, że Maria kocha Marka, może jest w tym wszystkim trochę za bardzo zaborcza, ale go kocha. To raczej Marek jest z nią raczej dla wygody po tym jak Agata go tak chamsko odrzuciła. Moim zdaniem Agata i Marek czują coś do siebie, ale się tego boją, bo mają wrażenie, że dla drugiego są tylko chwilową zachcianką. Marek może mieć takie wrażenie, bo Agata najpierw pozwala mu na coś, a później go odrzuca, a z kolei Agata może mieć takie wrażenie, bo Marek zawsze po tym wszystkim grzecznie drepta do Okońskiej. Niemniej uważam, że to teraz Agata powinna coś zrobić żeby ich do siebie zbliżyć. Tak poza tym wszystkim to uwielbiam Cielecką. <3

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #50 dnia: Marzec 10, 2013, 12:04:48 »
Marciocha, uważam dokadnie tak samo jak Ty. Wszystko się zgadza  <herbatka>

Maria kocha Marka, bo inaczej nie byłaby o niego zazdrosna, a nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że pani prokurator coś wyczuwa, wie, że Agata może stanowić dla niej zagrożenie, dlatego też stała się bardziej podejrzliwa i czujna.. jeszcze te telefony od tamtej babki.. Maria chyba myślała, że chodzi o Agatę, nie? Chyba, że tylko ja to tak odebrałam.

Prawo Agaty to pierwszy serial, w którym ja jestem za tym, żeby główna bohaterka była z osobą, która jest jej przeznaczona, bo zwykle stałam po stronie tzw. czarnych charakterów  :D Nie wiem czy ktoś wie, o co mi chodzi, bo trochę ciężko jest mi to wytłumaczyć, ale przedstawiając to tak obrazowo to mam na myśli to, że normalnie rzecz biorąc byłabym za tym, żeby Marek był z Marią, a mam na odwrót.. co prawda Marię jakoś na swój sposób bardzo lubię, mimo tego, że gra ją Kożuchowska, do której ostatnimi czasy też się przekonałam, ale Agata bardziej skradła moje serce i zdecydowanie wolę, by była z Markiem  ;D Idealnie się uzupełniają i na pewno też świetnie rozumieją, tylko muszą znaleźć wspólny język i pomalutku się do siebie zbliżyć  <serce>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #51 dnia: Marzec 10, 2013, 14:55:40 »
A ja mam wrażenie, że Maria sobie trochę wmawia, że kocha Marka. Wynika to z takiej chęci stabilizacji. Okońska jest niezwykle poukładana jeśli chodzi o życie zawodowe, przekłada to też na sferę prywatną. Dębski jest z nią już długo związany, coś tam ich głębszego może kiedyś łączyło, więc pewnie wydaje jej się, że tak już będzie zawsze. Gdyby się rozstali, jej poukładane życie trochę by się rozklekotało i musiałaby na nowo układać klocki.
Też mi się wydaje, że pani prokurator wyczuwa, że coś jest na rzeczy między Dębskim i Przybyszową i własnie dlatego jest dla Agaty czasami taka "miła", chociaż raczej nazwałabym to zwykłą kurtuazją. Blondyna bada teren, chociaż marne szanse, że jej związek nie legnie w gruzach. Nie ma szans z Agatą. :D
Natomiast z Czerskiej mam zwykłą polewkę. :D Komiczna kobieta. Nie widzę w niej żadnego zagrożenia, taka sobie postać, żeby trochę urozmaicić fabułę i rozbawić widza.   <mruga>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Marzec 10, 2013, 15:53:19 »
Ja również uważam tak jak Ala, że Maria jest jakoś z przyzwyczajenia z Markiem, wszędzie ma wszystko poukładane, więc i chce dbać o to aby jej życie prywatne się nie rozsypało przez jakąś tam Agatę. Kiedyś może i go kochała, kiedyś to może i nawet Marek ją kochał, ale jeżeli nawet tak było to to już jest przeszłość, coś się wypaliło i uważam, że już nie da się tego skleić. Nadal uważam, że są ze sobą dla wygody, z przyzwyczajenia i z obawy przed byciem samemu. ;)

Maria już jakiś czas temu zaczęła wyczuwać, że coś jest na rzeczy między Markiem i Agatą, widzieliście jak się zachowywała u Doroty? Jaką miała minę jak Agata przyszła? Albo jak w ostatnim odcinku poprzedniego sezonu zataiła przed Markiem fakt, że to przyszła Agata a nie jakieś dzieci? Maria wyczuwa zagrożenie w Agacie <haha> i dobrze! Bo moim zdaniem nie ma z nią żadnych szans, tylko niech Mareczek przejrzy w końcu na oczy <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #53 dnia: Marzec 10, 2013, 16:08:26 »
Wybaczcie, że Wam przerywam, ale proponowałabym tę dyskusję na temat Marii i Marka przenieść tutaj:buzki:

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #54 dnia: Marzec 10, 2013, 16:12:27 »
A już tak ładnie nam się tutaj rozmawiało <haha> i przyszła Am i rozstawia nas po kątach  :buzki:
Już idziemy do odpowiedniego wątku, prawda dziewczyny? :D

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Marzec 12, 2013, 23:05:11 »
I jak po dzisiejszym seansie?
U mnie mieszane uczucia. Chodź poczatek mnie rozwalił z tym pchaniem auta Agaty! Boskie!
Całość odc jakoś tak nie specjalnie, sprawy takie...takie sobie jak dla mnie, ale końcówka to mnie zaskoczyła na maxa! Dosłownie szczęka mi opadła z wrażenia słysząc, że koleś oskarżył ich o celowe przegranie sprawy! Dobre!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Marzec 13, 2013, 13:26:28 »
Sprawy mnie w tym sezonie nie porywają, ale Agata i Marek patrzą na siebie jakby mieli ochotę na małe co nieco...  <rumieniec>
Podobały mi się sceny z Margatą, i to nawet baaardzo! Niby nie było nic szczególnego, ale mam wrażenie, że z każdym odcinkiem pożądają się bardziej tylko żadne z nich nie może się zdobyć na odwagę..

Scena z pchaniem auta - the best!  <haha>
Ogólnie odcinek mnie wciągnął i nawet się nie zorientowałam, że to już minęło te czterdzieści parę minut.
No i Frycz! Uwielbiam tego aktora, a tutaj zapowiada się jakiś czarny charakterek, ale fajnie!  <niecierpliwy>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #57 dnia: Marzec 13, 2013, 14:12:29 »
Fajny był wczorajszy odcinek. Lepszy niż ten z tamego tygonia. Te ich spojrzenia, a szczególnie Agaty jeszcze bardziej przepełnione pożądaniem  ;) I jeszcze ten tekst: zamknij te drzwi, bo się skupić nie mogę to mówi samo przez siebie  ;)
Juz niedługo nie wytrzyma ani jedna, ani druga strona i będzie wielkie buuum namiętności  <na_poduszce> Nie mogę się doczekać!!  ;)

Plus za Małeckiego i Grabowską  :D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Marzec 13, 2013, 15:34:56 »
oj tak! Za Małeckiego plus i to duży! Mimo iz się okazał...draniem?
Owszem :P Frycz troszkę dłużej zagości w serialu :P nie ma kurcze wątku "newsy"?? bo w ŚS jest coś tam więcej o nim i o Agacie i Marku, więc bym skan wrzuciła jak chcecie. Fajny tytuł nawet. "Blisko, coraz bliżej..."

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Marzec 13, 2013, 15:56:24 »
Cukierku skan możesz wrzucić tutaj :)

I jeszcze ten tekst: zamknij te drzwi, bo się skupić nie mogę to mówi samo przez siebie  ;)
Taaaak! :D  I Z tamtej strony czy jakoś tak... słodka była ta scena <zauroczony>
Plus za Małeckiego i Grabowską  :D
Podpisuję się pod tym. :)
Jeżeli chodzi o gościnne występy aktorów to większość jest świetnie dobrana.