Marciocha, uważam dokadnie tak samo jak Ty. Wszystko się zgadza

Maria kocha Marka, bo inaczej nie byłaby o niego zazdrosna, a nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że pani prokurator coś wyczuwa, wie, że Agata może stanowić dla niej zagrożenie, dlatego też stała się bardziej podejrzliwa i czujna.. jeszcze te telefony od tamtej babki.. Maria chyba myślała, że chodzi o Agatę, nie? Chyba, że tylko ja to tak odebrałam.
Prawo Agaty to pierwszy serial, w którym ja jestem za tym, żeby główna bohaterka była z osobą, która jest jej przeznaczona, bo zwykle stałam po stronie tzw. czarnych charakterów

Nie wiem czy ktoś wie, o co mi chodzi, bo trochę ciężko jest mi to wytłumaczyć, ale przedstawiając to tak obrazowo to mam na myśli to, że normalnie rzecz biorąc byłabym za tym, żeby Marek był z Marią, a mam na odwrót.. co prawda Marię jakoś na swój sposób bardzo lubię, mimo tego, że gra ją Kożuchowska, do której ostatnimi czasy też się przekonałam, ale Agata bardziej skradła moje serce i zdecydowanie wolę, by była z Markiem

Idealnie się uzupełniają i na pewno też świetnie rozumieją, tylko muszą znaleźć wspólny język i pomalutku się do siebie zbliżyć