Autor Wątek: Ploteczki z show-biznesu  (Przeczytany 15913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alden

• HaPi
Odp: Porozmawiajmy o Gwiazdach
« Odpowiedź #30 dnia: Październik 26, 2012, 14:09:24 »
Może ślub Kwaśniewskiej nie byłby taki przemilczany gdyby A.Kwaśniewski był dalej prezydentem.

Sprawa Waśniewskiej pokazuje nie tylko to o czym wyżej pisze kazia, ale to i o czym ja pisałem - jak tylko jesteś postacią powiedzmy kontrowersyjną to media już dopilnują byś był/a popularny/a.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #31 dnia: Październik 26, 2012, 14:10:27 »
+oczywiscie Grycanki... Sama do zbyt chudych nie naleze, ale one sa naprawde przesada. Pojawily sie znikad, szumu narobily, a media bez przerwy o nich pisza, chociaz oprocz tego, ze wyrozniaja sie tym, ze sa najzwyczajniej w swiecie grube, nic innego do zaoferowania nie maja ::)

Mnie rozśmieszył news gdzie ta "tancerka" Weronika chyba, stwierdziła że jeszcze w Nowym Jorku o niej usłyszą...Ja myślę że prędzej zobaczą jak usłyszą <smiech>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Październik 26, 2012, 14:11:51 »
Grycan pozuje z chłopakiem i z Dodą
Ale sobie psiapsiółę znalazła <haha>
A tak w ogóle to skoro ma kasę to mogłaby sobie zrobić jakieś odsysanie tłuszczu. ::)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Październik 26, 2012, 14:20:33 »
Mnie rozśmieszył news gdzie ta "tancerka" Weronika chyba, stwierdziła że jeszcze w Nowym Jorku o niej usłyszą...Ja myślę że prędzej zobaczą jak usłyszą <smiech>
Właśnie zobaczą a nie usłyszą.  <haha>

No to na wysokim poziomie ta przyjaciółka pewnie na takim jak ona. Szczerze wam powiem, że ja tak za bardzo o tych super gwiazdach (grycanki) praktycznie nie słyszałam i gdy by nie to, że Wy on nich tu piszecie to do końca nawet bym nie wiedziała kto to. Wiem tylko to, że wszędzie ich pełno.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #34 dnia: Październik 26, 2012, 14:21:35 »
Hm...te wszystkie tabloidy, a raczej zatrudnieni w nich pseudodziennikarze przekroczyli już poziom dna..
Zastanawiam się tylko, jakim trzeba być walniętym w łeb człowiekiem, żeby "wymyślić" sesję zdjęciową morderczyni dziecka, a dodatkowo zezwolić na publikację czegoś takiego w jakiejkolwiek gazecie.
W ogóle w tym naszym kraju, to dzienikarze prezentują zarówno poważne braki w wykształceniu, jak i w poziomie osobistej kultury, a o tzw.wartościach moralnych to już można zapomnieć.
Gonitwa za tanią sensacją, kompromitowanie ludzi, obrzucanie błotem, fakt są tzw.czwartą władzą, ale powinny być jakieś granice, których nie powinno się przekraczać.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Październik 26, 2012, 14:23:09 »
Gdzie tam psiapsiola, ten chlopak to jest dopiero... :D Chociaz wydaje mi sie, ze to zaden jej chlopak nie jest, tylko zaplacila mu, zeby jej potowarzyszyl, zeby jeszcze wiekszego szumu narobic. Jesli jednak bylby jej chlopakiem, to naprawde nie wiem co by mial w niej widziec... Okej, nie ocenia sie po wygladzie, ale charakteru to ona raczej zbyt ciekawego nie posiada ;)

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Październik 26, 2012, 14:26:57 »
I to jest właśnie to - totalne zeszmacenie się dla tych 5 minut sławy i przekonanie, że za kasę kupi się wszystko - co okazuje się jednak w sporej części prawdą.
Ta młodsza z Grycanek to chyba jakaś nastolatka dopiero - a wygląda jak ludzik z reklamy Michelin. To już nie jest "puszysta pani"  to jest poważna choroba.
"Czarnoskóry chłopak"? Nie, no litości... albo faktycznie jakiś desperat się za nią złapał, bo wiadomo - kasa, albo zwykły żigolak.

A znowuż taka Doda - jak się dziewczyna zeszmaciła przez te lata to bajka. Powiem, że gdy zaczynała to normalnie podobała mi się z wyglądu - taka fajna, wyszczekana laska. Teraz - to jakiś mutant z piłkami do kosza zamiast cycków, obcasami o metrowej długości i pontonem zamiast ust. Dodatkowo nie ma już w ogóle newsów, że "Nagrała to i to, zaśpiewała tam i tam" tylko jakiego ma nowego faceta i co założyła na galę jakiegoś tam szmatławca. Szok.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Październik 27, 2012, 10:35:44 »
Obejrzałam dziś przypadkiem program "Dzień dobry TVN" - akurat z Martą Grycan.
Zaskoczyła mnie ta kobieta - ładnie, elegancko ubrana, inteligentna, stonowana - czyli ta jeszcze ujdzie - projektuje i gotuje ;)
Ale siostry - bezguścia nie zdzierżę - jej akurat nie było - na całe szczęście ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Ploteczki z show-biznesu
« Odpowiedź #38 dnia: Listopad 22, 2012, 11:25:12 »
Bohaterką ostatnich wieści showbiznesowych jest niewątpliwie J. Krupa. Mega jurorka jednego z mega programów, fabryki modelek - rozstała się z pięcioletnim narzeczonym (w sensie stażu). Uwaga - aby się tego dowiedzieć nie musiałam zaglądać na stronę typu Pudelek czy Fakt. To jest wszędzie, wielkimi literami.
Podobnie jak to, że Sablewska swojej cud urody nie zawdzięcza jedynie zdrowemu stylowi życia a przede wszystkim wstrzykiwaniu botoksu (element zdrowego stylu życia) i skalpelowi...odrobinę. Na Boga, na Allaha, na Ozyrysa - czy ktoś na tym świecie jeszcze potrafi starzeć się z godnością? Po prostu pozwolić się organizmowi zestarzeć?
Wszyscy Brytyjczycy czekają na kolejnego następcę tronu co się równa ciąży Kate. Swoją drogą, ponoć publicznie takową może ona ogłosić dopiero po 12 tygodniu. Nawet w królewskiej rodzinie nie chcą zapeszać?

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Listopad 22, 2012, 13:02:42 »
Dziwi mnie fenomen tej "Dźołany". Z tego co wiem, raczej u siebie (USA) modelką jakąś specjalnie popularną nie jest, o jej walorach umysłowych nie ma co rozmawiać, zaś jej walory "widowiskowe" są dorabiane, więc też rewelacji nie ma.
Do tego to przekonanie o własnej doskonałości i plucie na każdego kto nie podziela jej zdania...
Wygłupiła się już tyle razy, że...... pamiętacie jak jej siostra brała udział w "Tańcu z ...khm..khm...gwiazdami" i odpadła? Jak "Dźołana" później się żaliła jak to Polacy są wredni i zawistni i nie dali Marcie szans na finał.
Albo te jej pożałowania godne sesje w schroniskach i kampania antyfutrzarska. Sama, cholera, nosi buty ze skóry, torebki ze skóry, używa kosmetyków gdzie są produkty pochodzenia zwierzęcego - a po tych futrach tak jeździ. Mało tego - swoim zwyczajem każdego kto futra nosi nazywa "mordercą".

Tak poza konkursem - intryguje mnie "pompowanie" ust bardzo modne ostatnio w kręgach celebryckich. Czy te baby nie widzą jak je to cholernie oszpeca? Chyba lepsze są usta naturalne niż taki "ponton" na twarzy.....
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 22, 2012, 13:27:36 »
W jednym z odcinków szwedzkiego "Wallandera" (a Szwedzi są bardzo szczerzy, bezpośredni i brutalni w swoich przekazach) chora psychicznie laska zapierniczyła jednemu chirurgowi plastycznemu botulinę (z czego ten botoks się też robi) i wstrzyknęła innemu do jedzenia - gość nawet nie zdążył oddechu złapać. Cyjanek potasu wysiada przy tym :D Musi to mieć jakąś siłę, skoro zmarszczkę potrafi wyprostować :D
Widziałeś jak Mickey Rourke się odmłodził i wyładniał? Też się botoksował. Jak zobaczyłam to się wystraszyłam. Nie wiem dlaczego ludzie się na to skazują, ale nie rozwijam tematu bo się dowiem jeszcze, że zazdroszczę, że mnie samej nie stać, że się nie znam i tym podobne. Po co mi to ? :D

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 22, 2012, 14:01:11 »
Nie wiem dlaczego ludzie się na to skazują, ale nie rozwijam tematu bo się dowiem jeszcze, że zazdroszczę, że mnie samej nie stać, że się nie znam i tym podobne. Po co mi to ? :D
To już nie jest kwestia "stać - nie stać" - bo przecież nikt normalny nie zrobiłby sobie "pontonu" na twarzy nawet mając możliwość zafundowania sobie takiej "atrakcji".
Ale to przecież potwornie wygląda - przyjrzyj się celebrytom co  "pontony" mają zamiast warg - takie np. Siwiec, Doda, Krupa, Ibisz, Górniak - karykaturalne to jest i zwyczajnie nieestetyczne. Ale mało tego - z wiekiem wygląd takiej twarzy z "pontonem" będzie coraz gorszy, bo dojdą zmarszczki, zwiotczenia itp. Takie coś JUŻ nie jest ładne i atrakcyjne, a jak to będzie wyglądać za 15 kolejnych lat?

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Listopad 22, 2012, 14:25:56 »
A widzisz, a celebryci robią i chyba wszyscy nie są nienormalni? Jedynie można powiedzieć, że zmusza ich do tego sam show biznes - im dłużej jesteś młody i ładny tym dłużej pracował będziesz. W końcu produkcje teraz są kręcone takie, zwłaszcza seriale, w których nie ma ludzi zwyczajnych, różnych, grubszych, są tylko młodzi i piękni ::)

Mickey Rourke po zabiegach upiększająco - odmładzających.
Wersja - średni hardcore. Z pewnością miał źle dobrany botoks, nie ta dawka albo nie ten skalpel :) Wszystko da się jakoś wytłumaczyć :D

Gdyby ktoś zapomniał lub nie kojarzył ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Listopad 22, 2012, 15:32:26 »
Sama, cholera, nosi buty ze skóry, torebki ze skóry, używa kosmetyków gdzie są produkty pochodzenia zwierzęcego - a po tych futrach tak jeździ. Mało tego - swoim zwyczajem każdego kto futra nosi nazywa "mordercą".
Jesteś tego pewien? Czy tylko paplesz byleby paplać? Dla mnie to jedna wielka bzdura. Joanny Krupy może nie kocham, nie uważam, że jest fantastyczną modelką, a jedyne jej zdjęcia jakie mogę znaleźć w Internecie (z sesji itp.) to zdjęcia...półnagie. Niemniej jednak szanuję ją za to, co robi dla zwierząt. Polecam zaglądanie na jej stronę na Facebooku, zrzesza tam miłośników zwierząt, pomaga w odnalezieniu domów dla potrzebujących zwierząt, sama jeździ (zresztą bardzo często towarzyszy jej inny celebryta- Michał Piróg) po schroniskach, niesie swoją pomoc. Widać jaka jest w tym szczera i bezinteresowna. Może inne jej "zagrania" nie są fajne, ale tym akurat mi imponuje.
Więc nie wypowiadaj się proszę na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Listopad 22, 2012, 15:36:58 »
To rozstanie "Dżoany" to pewnie tylko tak specjalnie zrobione, żeby media o nich pisali. Znając życie niedługo się zejdą, wezmą ślub, sprzedadzą swoje zdjęcia do którejś z gazet i znowu będą "świetną parą". W show-biznesie już chyba naprawdę nie będzie niczego, co mogłoby zdziwić, także no... ::)