Autor Wątek: EURO 2012  (Przeczytany 83640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Odp: EURO 2012
« Odpowiedź #105 dnia: Czerwiec 09, 2012, 09:49:49 »
Ta zmiana w 92 minucie (  smilie_girl_101 ) miała chyba tylko przedłużać przerwę, żeby nam Grecy w ostatnich minutach bramki nie strzelili. Gra na zwłokę po prostu.

Ale zmiana powinna była nastąpić wcześniej, o wiele wcześniej... Wszystko mogło wyglądać zupełnie inaczej.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #106 dnia: Czerwiec 09, 2012, 09:56:23 »
Ale zmiana powinna była nastąpić wcześniej, o wiele wcześniej... Wszystko mogło wyglądać zupełnie inaczej.
Dokładnie! Wszyscy tak mówią... ;)
Był taki mecz, że nasi mogliby to wygrać, nie wiem ile w tym prawdy, bo nie śledziłam meczu minuta w minutę.

Dziś o 7 rano obudzili mnie robotnicy, którzy robią bruk pod moim blokiem.
Jeden śpiewał na cały głos "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stałooooo!" :th_0girl_dance:

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #107 dnia: Czerwiec 09, 2012, 10:27:58 »
Na razie mamy jeden punkt podobnie jak Grecy, Rosja ma trzy punkty, Czechy zero. Jeśli we wtorek przerżniemy z Rosją, a Grecja wygra z Czechami, wówczas Rosjanie będą pewni awansu z grupy, Grecy będą mieli 4 punkty i będziemy musieli wygrać z Czechami...
Wygrana z Rosją wcale nie jest niemożliwa - jestem pewien, że Smuda przemyśli i przeanalizuje błędy z wczorajszego meczu. Gdyby udało się nam grać z Rosją przez cały mecz tak jak z Grecją to jest nadzieja...No i jednak potrafiliśmy też zremisować 0:0 z mocną ekipą Portugalii.
Ja dziś też kibicuje Niemcom jest to zespół mający w swojej ekipie solidnych piłkarzy, nie jak Portugalia indywidualność w postaci Ronaldo, który bardziej skupia się na sobie jak na grze.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #108 dnia: Czerwiec 09, 2012, 11:47:50 »
http://www.youtube.com/watch?v=BrBQvJ-anB8

Powiem tylko wow....CIARY! <3
Cudowny widok :)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #109 dnia: Czerwiec 09, 2012, 11:54:00 »
http://www.youtube.com/watch?v=BrBQvJ-anB8

Powiem tylko wow....CIARY! <3
Cudowny widok :)

O matko, matko! Coś pięknego:) aż się wzruszyłam! a na żywo to musiało robić piorunujące wrażenie...

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #110 dnia: Czerwiec 09, 2012, 11:55:55 »
Normalnie piorunujące wrażenie, jak Polska potrafi się cieszyć. No nieźle, nieźle chciałabym zobaczyć kolejny taki widok w meczu z Rosją.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #111 dnia: Czerwiec 09, 2012, 12:08:33 »
Dokładnie- ciarki. Ciarki i wzruszenie. To chyba w sporcie lubię najbardziej- że tak bardzo łączy ludzi, łączy naród. Niektórzy mówią, że to hipokryzja, że na czas Euro te flagi, przyozdobione domy, samochody, ludzie poprzebierani, wymalowani, ale kurczę, dla mnie to bzdura, bo to wspaniałe, że tak ładnie wykorzystujemy ten czas, że tak potrafimy się jednoczyć nie tylko w tragicznych chwilach, ale właśnie w chwilach radosnych i że dajemy się poznać także z tej dobrej strony jako obywatele Polski smilie_girl_253 Bo czy nie pięknie i dumnie brzmiał wczoraj nasz hymn wyśpiewywany przez tłum Polaków na stadionie? Czy nie piękniej było, niż podczas cichego przeżywania tej chwili przez Greków? Ja byłam bardzo dumna, mogąc obserwować taki moment! Byłam dumna z naszego kraju i pewna, że pozostałe kraje mogą nam zazdrościć takich właśnie chwil ;)

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #112 dnia: Czerwiec 09, 2012, 12:37:05 »
Wczorajszy mecz - chyba w życiu się tak nie wczuwałam. A kiedy strzeliliśmy bramkę to u mnie w domu salwa radości.  :D
I żal trochę Szczęsnego, ale z kolei pokochałam Tytonia, mistrz po prostu, taki kompletnie nierozgrzany wchodzi na boisko i broni karnego.
A Grecy są tacy śmieszni! :th_girl_haha: Do teatru, nie na boisko.
Szkoda, że nie wygraliśmy, szkoda. Chociaż mogło być gorzej.  :)

Z ceremonii otwarcia najbardziej mi się spodobały te flagi, które zostały utworzone na trybunach. Szacun dla organizatorów tego.

Na tym filmiku normalnie ciary przechodzą. Podobnie było po obronie karnego przez Tytonia. Obejrzyjcie sobie jeszcze, jak śpiewają hymn - po prostu jest moc!

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #113 dnia: Czerwiec 09, 2012, 12:51:04 »
Oj tak, wczoraj to były emocje! I naprawdę z meczu zrobił się niezły dramat.
Pierwsza połowa była naprawdę świetna. Wydawało się, że może z tego wyjść coś naprawdę fajnego, ale druga... zupełnie siadła.
Co do Szczęsnego to nie wiem czy gol dla Greków, to był aż tak bardzo jego błąd. Wydaje mi się, że Wasilewski też tam trochę namieszał i przeszkodził... A później chyba nie miał innego wyboru jak sfaulować Greka kiedy wyszedł z nim sam na sam. Gdyby nie jego interwencja mogłoby być w tedy już 1:2.
I w tym momencie świetnie zachował się Tytoń! Od razu po wejściu na boisko, zupełnie nie rozgrzany obronił karnego  :clapping:
A o Smudzie to już chyba nic nie mówię! Nie pojmuję tego w ogóle! Jak można chcieć zmieniać kogoś w 93 minucie?  :laie_67:

Drugi mecz oglądałam jednym okiem, ale Rosjanie są naprawdę dobrzy! We wtorek może być naprawdę ciężko! Ale i tak jeszcze wszystko przed nami i przegrana z Rosją też nie będzie końcem świata, oby tylko jak najniższa. Bo chyba zaczynam wątpić, że zdołali wygrać, chociaż w tedy byłoby pięknie.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #114 dnia: Czerwiec 09, 2012, 13:04:58 »
A o Smudzie to już chyba nic nie mówię! Nie pojmuję tego w ogóle! Jak można chcieć zmieniać kogoś w 93 minucie?  :laie_67:
Też mnie to zastanawia  smilie_girl_289 Może zegarek mu spóźniał i nie wiedział że to już koniec.

Oglądałam w pracy, przyniosłam mały telewizorek to nic że czarno-biały. Ważne że oglądałam i pierwszej połowie zastanawiałam się czy to grają Nasi. W drugiej nie miałam już złudzeń to była Polska.
Szkoda że, było tylko 1:1. Polacy zasługiwali na więcej  smilie_girl_253 Grecja grała agresywnie, dużo fauli.
Czerwone kartki dla oby drużyn nie słuszne.
I pięknie Tytoń  smilie_girl_149 Nie ma jak wejście smoka  smilie_girl_014 Jest Wielkim Bohaterem EURO 2012  :clapping:
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #115 dnia: Czerwiec 09, 2012, 14:27:53 »
http://euro.wp.pl/title,Szczesny-gdyby-nie-ten-faul-byloby-12,wid,14558227,wiadomosc.html Oto jak Szczęsny się tłumaczy :) Przede wszystkim brawa za klasę jaką pokazał schodząc z boiska!

Offline Caro

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #116 dnia: Czerwiec 09, 2012, 19:08:44 »
Ja też oglądałam szkoda no, że było to 1:1 tzn. remis no ale cóż na to poradzimy :)
Trzymam kciuki, aby w następnych meczach poszło im lepiej :D
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2012, 19:14:38 wysłana przez Justek »

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #117 dnia: Czerwiec 09, 2012, 19:47:38 »
Albo duńscy Wikingowie bramkę swoją zaczarowali, albo Pomarańczowym rozregulowały się celowniki :th_girl_haha:
Tyle sytuacji straconych :th_0girl_impossible:
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Emi

• Gość
« Odpowiedź #118 dnia: Czerwiec 09, 2012, 19:58:32 »
Ojej. Jestem w szoku. Przykro mi Holandio, że moje kibicowanie Wam nie pomogło. :P Ale chyba na Wasze własne życzenie... co to była za gra :P
Niemcy i Portugalio, bójcie się Danii.  :D
Ale byłoby śmiesznie, jakby Dania pokonała jeszcze Niemców albo Portugalię. Będę jej kibocować bo obu tych drużyn nie lubię, a Dania jest mi całkowicie obojętna. Ale zaskoczenie jest. ;) Świetna gra w obronie!

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #119 dnia: Czerwiec 09, 2012, 20:06:08 »
Liczyłam na Holandię, ale się przeliczyłam. Do tej pory jestem w szoku, że Dania wygrała. Masz rację Emi na własne życzenie Holandia przegrała to nie była gra to było"podawanie piłki". Nie wykazali się dobrą grą oj nie wykazali. Za to brawo Dania bardzo dobrze grała dopiero pod koniec tak już opadli. Jeżeli dobrze widziałam to już prawie na koniec była by jeszcze jedna bramka :P Zawiodłam się na Holandii..

Kolejny mecz Portugalii i Niemiec  ;) ;) Ciekawa jestem tych rozgrywek oj bardzo, bardzo :)