Autor Wątek: EURO 2012  (Przeczytany 83641 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: EURO 2012
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwiec 08, 2012, 17:10:36 »
Podczas przedstawiania składu z użyciem wizualiazji ;D

Szaranowicz: Dobrze, chłopacy są tu tacy dziarscy, bojowi. Nie ma co pękać!

Spodobało mi się! ;D

I cudownie się patrzy na ten biało-czerwony stadion  smilie_girl_301
Zazdroszczę wszystkim, którzy tam są ;)

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwiec 08, 2012, 17:17:27 »
Sercem jestem za Naszymi, ale rozum niestety "podpowiada", że może być remis 0:0, bo tak z reguły kończą się mecze inauguracyjne na wielkich, piłkarskich imprezach. Mam nadzieję, że polscy piłkarze pokażą wolę walki i zaangażowanie, tak, jak walczą nasi siatkarze. Nota bene - 3mam kciuki za nich w dzisiejszym meczu z Kanadą!!!
A wracając do meritum sprawy-Grecy będą murować swoją bramkę i liczyć na kontry oraz na rzuty wolne lub rożne, Nasi natomiast nie bardzo radzą sobie z atakiem pozycyjnym. Żeby tylko nie okazało się, że z napompowanego balonu oczekiwań, nie zeszło zbyt szybko powietrze, bo Grecy mogą również Nam dokopać - minimalnie 1:0....No i skopać gwiazdy:Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, Obraniaka, Rybusa. Ale mimo wszystko liczę, że ten mecz nie okaże się przecietną,nudą kopaniną...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwiec 08, 2012, 18:26:43 »
Sercem jestem za Naszymi, ale rozum niestety "podpowiada", że może być remis 0:0, bo tak z reguły kończą się mecze inauguracyjne na wielkich, piłkarskich imprezach.
A tam remis! Jak się nigdy piłką nożną jakoś bardzo nie fascynowałam, tak teraz "GOOOOOOOOOL!!!!" mi się wyrwało   smilie_girl_149 Początek meczu, kilka naprawdę ładnych akcji, jedna brameczka...dobrze jest! Oby tak dalej, a naprawdę fajny mecz będzie smilie_girl_014

Emi

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwiec 08, 2012, 19:26:55 »
Piękny gol... ale Grecja się odbiła, mamy remis.... :P Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Nie będzie.

I zaczynamy od nowa. Mamy lekką przewagę liczebną ale Grecy przeciągają... widać że odżyli i czują moc.... a my musimy zawalczyć, by nie dać im prowadzenia, a samemu zdobyć gola.

Lewandowski.... prosimy powtórkę! ;D

O JA.
Czerwona dla naszego bramkarza. I karny. ;/

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwiec 08, 2012, 19:56:14 »
Remis, moja babcia, to przewidziała. :P
Przystojni Ci Grecy nie powiem, ale grają z taką przemocą, że szok. :/
Już lepsze 1-1 niż nasza przegrana. Dobrze grali nasi chłopcy, kilka pięknych akcji! :D

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 08, 2012, 19:58:58 »
Tytoń moim mistrzem!!!!! :D

Jejuś, tak się przejęłam że aż mnie serce boli  :th_girl_haha: no i remis.. ale nic dziwnego, nasi zazwyczaj grają tak, że w 1 połowie mają wielkiego powera, dają z siebie wszystko, za to w 2 grają ostatkiem sił.. Nie rozumiem, czemu nie było żadnej zmiany? Albo że Smuda chciał kogoś zmieniać w ostatniej minucie..  smilie_girl_101

Szkoda Szczęsnego, przekonaliśmy się już że to świetny bramkarz, ale Tytoń pokazał, że wcale gorszy nie jest!! :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:04:24 »
I tak kocham Wojtka Szczęsnego... :wub: Mistrz, który potrafił z klasą opuścić boisko, nie to co Grecy, którzy za każdym razem robili dzikie awantury. Nie znam się na piłce nożnej, więc nie wiem dlaczego dostał od razu czerwoną kartkę, tym bardziej, że moim amatorskim okiem patrząc- przewinienia nie było, ale ok. Może ktoś to wytłumaczy, kto się bardziej zna. smilie_girl_253

Nie rozumiem, czemu nie było żadnej zmiany? Albo że Smuda chciał kogoś zmieniać w ostatniej minucie..  smilie_girl_101
A daj spokój, to było straszne! Nie rozumiem w ogóle jego decyzji, bo gołym okiem było widać zmęczenie niektórych zawodników, zmęczenie, które bardzo mocno się odbiło na ich grze. Pierwsza a druga połowa to jak ziemia a niebo- kolosalna różnica. Gdyby mieli grać do rozstrzygnięcia to połowa naszej reprezentacji by popadała  smilie_girl_356

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:10:35 »
Błaszczykowski jest od dzisiaj moją miłością :) Lewandowski dziś naprawde w świetnej formie, aż miło się oglądało. Niestety 1-1, liczyłam na wygraną nie na remis. Strasznie mnie Grecy irytowali jak takie niezdary ciągle się wywracali...

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:12:10 »
Się wnerwiłam!  :th_0girl_hysteric:
Po pierwsze sędziowie z d*py! Ile fauli na Naszych i nic, a byle przewinienie po stronie greków i wznowienie gry!
Pierwsza połowa, aż chciało się patrzeć na grę Polskich piłkarzy dużo ruchu, szybkie podania i strzał na bramkę - oto chodzi!  smilie_girl_307
Ale można było się spodziewać po grekach, że lekko nie będzie.. Ale pierwsze minuty nie radzili sobie z presją.
Tytoń dziękujemy Ci!  :clapping:
Lewy, tylko ucałować tą Twą główkę! Dzięki Tobie remis!  smilie_girl_014
Grecy aktorzy, podkładali się jak belki! :<
Mogłoby być lepiej, ale nie narzekam.. teraz bądźmy dobrej myśli z Rosją!  smilie_girl_120
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:14:40 »
I tak kocham Wojtka Szczęsnego... :wub: Mistrz, który potrafił z klasą opuścić boisko, nie to co Grecy, którzy za każdym razem robili dzikie awantury. Nie znam się na piłce nożnej, więc nie wiem dlaczego dostał od razu czerwoną kartkę, tym bardziej, że moim amatorskim okiem patrząc- przewinienia nie było, ale ok. Może ktoś to wytłumaczy, kto się bardziej zna. smilie_girl_253

Wiesz, ja też nie znam się za bardzo, bo jak Szczęsny dostał kartkę i była zamiana to sobie myślę "Eee, lepsze to niż karny.." a zaraz patrze.. a to karny też będzie...  :hahaha: A co do Greków to faktycznie niewychowane bestie, za każdym razem z pretensjami do sędziów..

Offline Anuszia

• Pink Cadillac
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:16:20 »
ktoś powiedział, że spokojnie można Greków już do łódzkiej filmówki wysyłać  :)

Justek, też bardzo Go lubię. Jak oglądałam Kubę z Jego udziałem, wydawał się bardzo sympatycznym gościem ;) fajnie się cieszył jak nie strzelili karnego ;D

a co do karnego i czerwonej kartki to wydaje mi się że to za faul w polu karnym...
Czas nie leczy ran.
To my w swych czynach uzdrawiamy
Nasze chore dusze,
Dzieci naszych lęków.
W Tobie tonę i
Zapominam.

music!

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:18:10 »
Pierwsza połowa była świetna! Graliśmy z ogromną przewagą, prawie cały czas utrzymywaliśmy się przy piłce. Dodatkowo czerwona kartka dla Greka... Wszystko zapowiadało na to, że wygramy. A tu proszę. :( Druga połowa - przewaga Greków, niestety. Grali o jednego zawodnika mniej, a wyglądało jakby było ich więcej. :D Błędy Szczęsnego straszne - i przy pierwszym golu i przy karnym, którego na szczęście Przemek Tytoń obronił. <3 Miałam łzy w oczach po tym jak obronił, naprawdę. Choć mimo tych błędów Wojtka nadal go uwielbiam. :D
Pan Smuda popełnił ogromny błąd nie wpuszczając nikogo - oprócz Tytonia, oczywiście. :-) Gołym okiem było widać, że większość "naszych" jest strasznie zmęczona.
Prawdę mówiąc, mogło być lepiej, aczkolwiek remis aż zły nie jest. :) Miejmy nadzieję, że i Czechów i Rosjan pokonamy, chociaż może być ciężko. :)

Nie znam się na piłce nożnej, więc nie wiem dlaczego dostał od razu czerwoną kartkę, tym bardziej, że moim amatorskim okiem patrząc- przewinienia nie było, ale ok. Może ktoś to wytłumaczy, kto się bardziej zna. smilie_girl_253
Moim zdaniem również kartki być nie powinno, tyle, że był to faul w polu karnym - nie kopnięcie piłki, tylko zawodnika, ale wydaje mi się, że za to należał się żółty kartonik, a nie czerwony. :th_0girl_dance:

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:19:03 »
Szczerze mówiąc po pierwszej połowie liczyłam na wygraną naszej reprezentacji. Niestety po drugiej połowie  w to zwątpiłam. Nie wiem jak mogła się zmienić gra. Jeden cios to 1:1, a drugi to zejście Szczęsnego. :o Gdyby nie TYTOŃ byśmy przegrali :clapping: . Lewandowski  dziękujemy za gola smilie_girl_321
Ogólnie brawo dla Polski, bo mogło być gorzej :) Czekamy na kolejny mecz z Rosją.

Albo że Smuda chciał kogoś zmieniać w ostatniej minucie..  smilie_girl_101

:hahaha: To było przegięcie. Rozwaliło mnie to po prostu

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:20:35 »
Też nadal kocham Szczęsnego. Za tę dumę, o!
Słusznie dostał czerwoną, bo zaatakował nogi Greka, nie piłkę smilie_girl_356

1:1 - remis. Nie było źle. Pierwsza polowa piekniuchno. Nerwy na ostatnich postronkach, a po golu SZAŁ, SZAŁ, SZAŁ. Przez miasto przeszła eksplozja radości! smilie_girl_014
Potem czerwona dla Greka. Hmm.. nie musiało jej być, ale jak to się mówi "szczęście sprzyja lepszym". A w pierwszej połowie to my byliśmy lepsi smilie_girl_356
Tytoń - wejście smoka! :clapping:
Druga połowa o wiele słabsza, szkoda, ale ja nie jechałabym teraz po chłopakach. Jak dobrze, to złoci, jak nieco noga się powinie, to obrzuca się ich błotem. Tak nie robi prawdziwy kibic, prawdziwy fan.

A to jeszcze nie koniec.
Ja nadal wierzę, tym bardziej, że naprawdę nieźle to dziś wyglądało.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #74 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:26:41 »
Z Rosją może być trudno, bo to drużyna dość dobra i mało bramek traci w rozgrywkach, więc mamy wyzwanie do pokonania..
Smuda i jego zmiana w ostatnich sekundach. Seriously?!  :th_0girl_hysteric: To był największy błąd całego meczu, gdyby 15 min. przed końcem dałby kogoś świeżego, nawet podwójna zmiana. Jedna dobra akcja i byłby gol! A tak remis, ale lepsze to niż nic! Na spotkanie z reprezentacją Rosji Franciszek Smuda będzie miał nauczkę, aby zmieniać kogoś. Bo Tytonia on nie zmienił, tylko zmienił go czerwony kartonik dla Wojtka.. A co do tej kartki i karnego.. szczerze? Grek się podłożył, aby posprzątać wszystko, czyli aby Grecja wygrała. Szczęsny powinien dostać żółty kartonik, a nie od razu czerwony.. Ale naprawdę podziwiam go, bez nerwów, a raczej bez okazywania ich opuścił boisko, a Grecy to jakieś niewychowane bestie!  :th_0girl_hysteric:
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”