Autor Wątek: Alicja i Maks  (Przeczytany 11714 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Alicja i Maks
« dnia: Sierpień 29, 2012, 15:55:37 »
Już po pierwszym obejrzanym odcinku wiadomo, że coś się kroi :D
Schemat oczywiście dość przewidywalny, ale jeśli między tą dwójką chemia będzie tak widoczna jak pomiędzy głównymi bohaterami Magdy M, może być naprawdę bardzo ciekawie!

Dyskutujmy zatem! :D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Alicja i Maks
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:28:35 »
Oj, kroi się i to ostro ;D
Maks jest tak zafascynowany Alą, że to widać na kilometr :D
Coś mi tu pachnie przekomarzaniem się aż do wielkiego bum! I wszystko się ładnie ułoży ;) Ładną by stworzyli parę ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:38:02 »
Już po pierwszym obejrzanym odcinku wiadomo, że coś się kroi :D
oooooo taaaak! Alicja teraz nie jest nim zainteresowana, zakończyła (prawie) swój związek z Krzyśkiem i pewnie przez kilka odcinków Maksa będzie traktowała jako kolegę z pracy, ale za jakiś czas będzie wybuch wielkiej namiętności! Widać to na odległość!  <zauroczony>
Podoba mi się ta Jego nachalność, ta Jej obojętność, podoba mi się Małaszyński, podoba mi się Różczka... i w ogóle wszystko mi się w tej parze podoba, o!  <serduszko>

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:50:48 »
To było do przewidzenia, że oni będą razem. Strasznie do siebie pasują.
Jak już pisałam ta nachalność Maksa jest słodka.  <zauroczony>
A tak w ogóle ja nie skapnęłam się, że Alicja i Krzysiek są razem. Ale dobrze, że tak się stało. Lepszy jest Maks nie ukrywajmy tego.  :D
(...)podoba mi się Małaszyński, podoba mi się Różczka... i w ogóle wszystko mi się w tej parze podoba, o!  <serduszko>
I jak tu ich nie kochać?   <serduszka>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:59:44 »
Oh oh, widzę, że wszystkie liczymy na to samo! :D
Maks, mnie urzekł swoją nachalnością, ale mam nadzieję, że nie zniechęcił do siebie Alicji.
Liczę, że coś ich zbliży, gdyż będą tworzyli cudowną parę. <3
Myślę, że to kwestia czasu... Leć czasie, leć... ;)

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 29, 2012, 18:02:02 »
Podoba mi się ta Jego nachalność, ta Jej obojętność, podoba mi się Małaszyński, podoba mi się Różczka... i w ogóle wszystko mi się w tej parze podoba, o!  <serduszko>
Dokładnie tak!
Jak wszystkich chyba tutaj Maks zupełnie urzekł mnie swoją nachalnością. Jest uroczy! Coś takiego mogłoby być strasznie irytujące, ale tutaj (jak kurcze wszystko) wypada to świetnie!  :D
Nie mogę się doczekać, aż ich relacja zacznie się rozwijać. Na pewno będzie się na to miło patrzyło!

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 29, 2012, 18:06:05 »
Jeśli chodzi o Małaszyńskiego, mam pozytywne wspomnienia związane z Magdą M, także od razu byłam pozytywnie nastawiona. Gorzej było z Różczką, ale pierwszy odcinek skutecznie wyperswadował mi takie głupie myślenie! ;D

Och, no w końcu kto się czubi, ten się lubi! Widać, tak jak powiedziała Am, że on jest Alą zafascynowany - i to od pierwszego wejrzenia. Najpierw będą musieli tę skorupę przebić, pewnie wiele jeszcze będzie takich sytuacji, w których na zmianę będą się przybliżać do siebie i oddalać, ale koniec końców... I tak będą razem!

Jullcia, Krzysztof się Alicji oświadczył i się całowali, i w ogóle! :D
To, że ich związek dopiero co się zakończył na pewno będzie miało jakiś wpływ na relacje Ali i Maksa. W każdym razie z pewnością opóźni ewentualne zbliżanie się do siebie, bo ona przez jakiś czas będzie nastawiona sceptycznie nie tylko do niego, ale być może i do facetów.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 29, 2012, 18:14:17 »
Tak, tak wiem widziałam to. Ale chodzi mi na początku jak przyjechali to ja myślałam, że ona jest po prostu jego asystentką. A jak wypalił o tych zaręczynach to myślałam, że pod wpływem tego, że pił, ale się pomyliłam. Bo oni byli razem.
Aj ja to jestem..

W każdym razie z pewnością opóźni ewentualne zbliżanie się do siebie, bo ona przez jakiś czas będzie nastawiona sceptycznie nie tylko do niego, ale być może i do facetów.
Na wszystkich zwiastunach jak by tego nie widać. Ale zapewne przez jakiś okres tak będzie, bo zazwyczaj tak jest.  :D
Mam nadzieje, że nie będziemy musieli, aż tak bardzo an to długo czekać, bo przecież to widać, że coś jest na rzeczy!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 29, 2012, 18:16:09 »
Gorzej było z Różczką, ale pierwszy odcinek skutecznie wyperswadował mi takie głupie myślenie! ;D
I bardzo dobrze, że już nie masz głupich myśli! Różczka genialnie pasuje do tej postaci, świetnie się nadaje  jest taaaaaaaaka cudowna!  <zauroczony>

Najpierw będą musieli tę skorupę przebić, pewnie wiele jeszcze będzie takich sytuacji, w których na zmianę będą się przybliżać do siebie i oddalać, ale koniec końców... I tak będą razem!
Pewnie jestem inna ale wolę takie długie rozbiegi, niech to co ma się stworzyć między nimi pomału się tworzy, nic na siłę, niczego nie powinno się przyspieszać! Wolę oglądać jak para niby chce być ze sobą, niby coś do siebie czuje, ale z różnych względów razem nie może być, niżeli od razu skok do łóżka, bez miłości, bez uczucia, bo takie związki potem są nuuuuuudne! Schemat oczywiście wszędzie jest taki sam, ale akurat tutaj to mi nie przeszkadza, najważniejsze, że Maks będzie musiał się trochę postarać, żeby Alicja zaczęła zwracać na niego uwagę i z tego co się orientuję będzie miał sporą konkurencję.  <haha>

I był powiedzmy, że słodki buziak na szczęście przed operacją!  <haha>

Mam nadzieje, że nie będziemy musieli, aż tak bardzo an to długo czekać, bo przecież to widać, że coś jest na rzeczy!
A ja chcę dłuuuugo czekać, bo wiadomo, że jak się na coś długo czeka, to to coś smakuje duuuuużo lepiej!  <serduszko>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 30, 2012, 21:23:45 »
A ja chcę dłuuuugo czekać, bo wiadomo, że jak się na coś długo czeka, to to coś smakuje duuuuużo lepiej!  <serduszko>
Jedna z ważnych prawd życiowych! Podpisuję się rękami i nogami, o!

Ale wiecie co? Tak sobie oglądam Lekarzy (znowu ;D) i po raz kolejny rozbawił mnie tekst Maksa: (...) także... ja panią odprowadzę, bo widzę, że pani zgubiła się w naszym szpitalnym labiryncie, także... służę pani pomocą, jeżeli oczywiście pani pozwoli, żebym to właśnie ja panią odprowadził... <hahaha>

Udany jest ten facet! I jeszcze jak się słodko plątał i gadał jak nakręcony! :D

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 01, 2012, 11:24:50 »
Cieszę się, że właśnie Ci Aktorzy wcielają się w swoje postacie. ;)
Różczkę, uwielbiam przede wszystkim z Lejdis, natomiast Małaszyński urzekł mnie w Ciacho. :D
Po pierwszym odcinku trudni zdefiniować tak naprawdę każdą z postaci, jedynie możemy dowiedzieć się czegoś więcej po opisach oraz recenzjach.
Strasznie mi się podobały "zagrania" Maksa i obojętność Alicji. Scena przy windzie była do schrupania.  <zauroczony>
Liczę na jakiś większy rozwój więzi między tymi dwoma osobami, a co! Pewnie nie tylko ja! :D
Spoiler
Alicja, musi przyjąć staż w toruńskim szpitalu i zacząć nowe życie u boku Maksa i z resztą świetnej obsady. ;D
Ale sądzę, że takim szpitalem, to Ona nie pogardzi. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 01, 2012, 11:38:37 »
Udany jest ten facet! I jeszcze jak się słodko plątał i gadał jak nakręcony! :D
I przy tym robi taaaakie fajne miny!  <serce>

Liczę na jakiś większy rozwój więzi między tymi dwoma osobami, a co! Pewnie nie tylko ja! :D
Pewnie, że nie tylko Ty  <o_tak> Mam nadzieję, że małymi kroczkami (ale takimi naprawdę bardzo małymi!) będą się do siebie zbliżać, a już na starcie wiadomo, że ich droga nie będzie prosta i łatwa, jest Krzysiek, będzie Piotr, z pewnością Beata też jakoś w pewien sposób im namiesza, także czekają nas baaaaaaaardzo urocze scenki starania się Maksa o Alę!  <serduszko>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 03, 2012, 23:25:21 »
Nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod postami napisanymi przez Was, dziewczyny :D

Alicję polubiłam od jej pierwszej sceny, tak samo Maksa, muszę przyznać, że naprawdę aktorzy są świetnie dobrani do swoich ról. :wub:
Cieszy mnie niesamowicie to, że Ala jednak pojechała do Torunia, tak jakoś mi bardziej pasuje do tamtego szpitala, aniżeli do tego we Warszawie. ;D

Jeśli chodzi o nich, jako parę, którą co prawda jeszcze nie są, ale zapewne niebawem będą, to jak już ktoś napisał, na pewno z początku on będzie o nią zabiegał, a ona będzie go odrzucać, aż w końcu staną się parą, na co czekam :D Ale te starania to takimi małymi kroczkami i z uroczymi scenami proszę! :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 04, 2012, 17:57:33 »
Ale te starania to takimi małymi kroczkami i z uroczymi scenami proszę! :D
Będą małe kroczki i urocze sceny!  <zauroczony> Jestem już po 2 odcinku i aaaaaa  <rumieniec> piękne sceny nas czekają! Zauważyłam tylko, że niby Maks jest nachalny, niby chce się do niej za wszelką cenę zbliżyć (pomijając już oczywiście to, że robi to w słooooodki sposób!  <serduszko>) to jednak nie pałęta się za nią wszędzie, chociaż nie!  <haha> wszędzie próbuje do niej podejść, zagadać, ale po chwili odpuszcza - dziwna taktyka swoją drogą! Ale wiemy, że będzie działała.  <jupi>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:04:06 »
Będą małe kroczki i urocze sceny!  <zauroczony> Jestem już po 2 odcinku i aaaaaa  <rumieniec>
Kusisz dziewczyno, kusisz...  :D

Muszą być "ohy" i "ahy", bo na to liczę, robaczki. ;)
Jakie tam kroczki?! Niech robią wielkie kroki i poproszę gorące sceny... Rozpalające nadchodzącą jesień...  <zauroczony>