Autor Wątek: Alicja i Maks  (Przeczytany 9080 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Alicja i Maks
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:05:55 »
Będą małe kroczki i urocze sceny!  <zauroczony> Jestem już po 2 odcinku i aaaaaa  <rumieniec>
Kusisz dziewczyno, kusisz...  :D
ooo! To siadaj i oglądaj bo warto!  <zauroczony>

(...) Nie mam do Ciebie siły, ale wiesz co? Ożenię się z Tobą. + mina Alicji!  <serduszko>
Uwielbiam ich!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:07:36 »
Ja też jestem już po drugim odcinku i należą się brawa scenarzystom za kreację bohaterów oraz pisanie tekstów. Absolutnie zakochałam się w Maksie po uszy (jak niemalże we wszystkich postaciach Małaszyńskiego), gdy powiedział do Alicji...
Spoiler
"Kiedyś Cię dogonię" i podczas przeprowadzki...jak to było? No, że kiedyś się z nią ożeni. Piękne to było!  <wstydnis>

Chociaż jest jeszcze ten "drugi", też niczego sobie...oj, może być ciekawie ;) W drugim odcinku widać, że Maks będzie miał rywala i w końcu to zauważył. Tym bardziej, że Alicji bliżej do tego "grzecznego" i ułożonego faceta, poważnie myślącego o życiu, niż do szalonego Maksa. Będzie walka o serce pięknej pani doktor? :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:10:36 »
Będzie walka o serce pięknej pani doktor? :D
Będzie na pięści nawet!  <haha> Maks zauważył rywala w Piotrze, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby czuł się AŻ tak bardzo zagrożony. Póki co Alicja niby odpycha Maksa, ale za każdym razem uśmiecha się jak czy za nią biegnie, czy przychodzi i przymocowuje półkę  <haha> a Piotr? On wydaje się jej być takim ułożonym facetem, kochającym dzieci (co jest ważne!) ale myślę, że prędzej czy później połączy ich... ale przyjaźń.

Spoiler
"Kiedyś Cię dogonię" i podczas przeprowadzki...jak to było? No, że kiedyś się z nią ożeni. Piękne to było!  <wstydnis>
(...) Nie mam do Ciebie siły, ale wiesz co? Ożenię się z Tobą. + mina Alicji!  <serduszko>
<zauroczony>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:15:00 »
A ja bym aż tak bardzo nie ignorowała Piotra. Oczywiście, Maks nie jest Alicji tak do końca obojętny i widać, że chociaż nie myśli wcale o byciu z kimś, to coś ją do Maksa ciągnie. Poza tym dzięki tej pomocy w przeprowadzce pokazał się z takiej bardziej ludzkiej, normalnej strony. Wydaje mi się, że jeśli coś się między nimi stanie to właśnie dzięki temu, że Maks porzuci trochę ten swój obraz podrywacza o kiepskim- zdaniem Alicji- ego :D
Za to Piotr...no cóż, na jego widok też się uśmiecha i cieszyła się, gdy go zobaczyła, pomagała nie tylko pacjentce, ale też jemu. Jego zaletą jest to, że jest taki ułożony właśnie, a doskonale wiemy jak Alicja marzy o tym, aby kiedyś założyć rodzinę, mieć męża, dzieci. Wydaje mi się, że Piotr ostro namiesza i że prędzej z nim zacznie się spotykać niż z Maksem.

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 04, 2012, 19:08:31 »
Mogę się podpisać pod wszystkim, co napisałyście.  :)

A ja bym aż tak bardzo nie ignorowała Piotra. 
No właśnie. Mimo, że strasznie chamsko postąpił mówiąc o tej niby-ciąży Alicji, przez co straciła staż, to jednak wydaje mi się, że ona gdzieś nadal coś do niego może czuć. Bo jednak chyba ma słabość do spokojnych, ułożonych facetów. Niemniej jednak wolałabym zobaczyć ją w parze z Maksem. Widać na pierwszy rzut oka, że spodobała mu się Alicja. Mówiąc oględnie, leci na nią.  ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 04, 2012, 19:42:35 »
No właśnie. Mimo, że strasznie chamsko postąpił mówiąc o tej niby-ciąży Alicji, przez co straciła staż, to jednak wydaje mi się, że ona gdzieś nadal coś do niego może czuć.
Inka ale Piotr to jest ten ginekolog z Torunia (Piotr Wanat) a ten fajtłapa, przez którego straciła staż to Krzysztof. ;)

Wydaje mi się, że Piotr ostro namiesza i że prędzej z nim zacznie się spotykać niż z Maksem.
A niech się zacznie z nim spotykać, a w Maksie niech się gotuje z zazdrości! Tylko mam nadzieję, że jednak koniec końców panowie się nie powybijają, bo jednak coś mi się wydaje, że wcześniej przed pojawieniem się Alicji, wraz z tym Jivanem (czy jak mu tam) się przyjaźnili, więc szkoda, żeby to się posypało przez... kobietę.  <haha>

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Wrzesień 04, 2012, 20:18:27 »
No właśnie. Mimo, że strasznie chamsko postąpił mówiąc o tej niby-ciąży Alicji, przez co straciła staż, to jednak wydaje mi się, że ona gdzieś nadal coś do niego może czuć.
Inka ale Piotr to jest ten ginekolog z Torunia (Piotr Wanat) a ten fajtłapa, przez którego straciła staż to Krzysztof. ;)
No właśnie ja tak czytam. Mówię czy mi się już coś w głowie wali czy jak?  <haha>
Tak o tym małżeństwie było świetne. Albo to" a no tak przecież Ty jesteś taki śliczniutki"  <haha>

Wydaje mi się, że Piotr ostro namiesza i że prędzej z nim zacznie się spotykać niż z Maksem.
A niech się zacznie z nim spotykać, a w Maksie niech się gotuje z zazdrości! Tylko mam nadzieję, że jednak koniec końców panowie się nie powybijają, bo jednak coś mi się wydaje, że wcześniej przed pojawieniem się Alicji, wraz z tym Jivanem (czy jak mu tam) się przyjaźnili, więc szkoda, żeby to się posypało przez... kobietę.  <haha>
Ale było nawet w jakimś zwiastunie, że oni są w barze. I Maks bodajże mówi, że ma się od niej odczepić(coś w tym stylu). I potem się trochę biją.
Ale mam nadzieje, że wszystko się ustatkuję. W sumie takie rozwiązanie nie było by głupie gdyby Alicja się z nim spotykała a Maksa zazdrość by paliła. Hmmm... :D

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #22 dnia: Wrzesień 05, 2012, 16:56:13 »
Musiałam obejrzeć! :D
Matko, jacy Oni słodcy do zdjedzenia. *.*
I te ich teksty... ;D
- Co Ty tu robisz?
- Przechodziłam akurat.
- Z wiertarką?

;D
Zapowiadają się świetne sceny! :D
Oby jak najwięcej jakiś namiętnych...  <zauroczony>

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #23 dnia: Wrzesień 05, 2012, 17:15:52 »
No właśnie ja tak czytam. Mówię czy mi się już coś w głowie wali czy jak?  <haha>
Tak o tym małżeństwie było świetne. Albo to" a no tak przecież Ty jesteś taki śliczniutki"  <haha>

Jeeej, ale gafa.  <olaboga> Fakt, przepraszam za pomyłkę.  <mruga>
Swoją drogą, te podchody Maksa do Alicji są słodkie.  :)