Autor Wątek: Newsy, wywiady i ciekawostki  (Przeczytany 59617 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alden

• HaPi
Odp: Newsy, wywiady i ciekawostki
« Odpowiedź #90 dnia: Marzec 03, 2013, 13:42:54 »
Wspominałem o tym w innym temacie, tu podlinkuję:

http://www.swiatseriali.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-384/news-najpierw-pocalunek-potem-klotnia,nId,938139

Heh scenarzyści nic nie potrafią zrobić dobrze. Scenarzystów NDiNZ powinno nominować się do Oscara, w kategorii niszczenie i psucie dobrych fabularnie wątków.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Marzec 04, 2013, 16:23:45 »
Artykuł  z Super TV: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544244_421137327978164_1333013384_n.jpg

Szczerze mówiąc, walka o stanowisko dyrektora średnio mnie interesuje, chyba że rzeczywiście Piotr będzie poważnie brany pod uwagę. Ale za to spójrzcie na tą małą wspominkę o Ninie i Krzysiu.. urocze.  <zauroczony>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Marzec 05, 2013, 18:56:26 »
Nie spodziewałam się tego :) ale nie ukrywam, że cieszę się z takiego obrotu spraw, jeszcze gdyby Sambor jej się oświadczył to już w ogóle bajka  <rumieniec> mogliby w końcu stworzyć taką prawdziwą rodzinę dla Krzysia, który swoją drogą sporo się wycierpiał. Oczywiście papier nie jest im taki niezbędny, w sumie to nawet zadowolę się tym 'mamo'  <zauroczony>

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #93 dnia: Marzec 07, 2013, 12:06:53 »
Ponoć zdjęli KULISY, ponieważ mieli za słabą oglądalność... pewnie dlatego, że teraz po NDiNZ leci na TVNie "Top model" i ludzie nie mają czasu oglądać kulis. Chociaż w sumie "TM" leci od wczoraj dopiero... w każdym razie, zdjęli.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #94 dnia: Marzec 07, 2013, 13:16:21 »
Własnie ja się zastanawiałam czemu nie ma. ;/ Tyle dobrze, że zwiastuny na stronie zostawili.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Marzec 07, 2013, 20:06:03 »
I mamy jeszcze przecież premierowe odcinki! <serce>
Ja na przykład nie pamiętam kiedy normalnie oglądałam Ndinz w TV, odkąd jest możliwość oglądania w internecie i to z wyprzedzeniem to oglądam. <haha> Jak jak lubię premiery!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Marzec 08, 2013, 15:49:07 »
Zdjęcia Hany z odcinka 516 (jak wnioskuję), bo przedstawiają trening, a właśnie taki motyw miał się w 516 pojawić. Ślicznie tu wygląda  :D ----->   http://www.nadobre.tvp.pl/114003/index.php?r=nadobre&res=114003&img=114008

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Marzec 10, 2013, 16:04:18 »
Zdjęcia, zdjęciami a ja tam się cieszę, że będzie się częściej pojawiać :D (przynajmniej mam taką nadzieję :D) bo skoro Piotr już wie to na pewno nie zostawią tej sprawy, że tak powiem nie wyjaśnionej, a jeżeli scenarzyści za 5 odcinków zapomną o tej całej sytuacji to własnoręcznie ich uduszę <haha>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Marzec 12, 2013, 14:21:20 »
Nowy artykuł, w którym wyjaśniają wreszcie, jak pozna się Hana z Tosią.  ;) ----> https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531759_424359044322659_779033912_n.jpg

No no, jestem pod wrażeniem grzecznego zachowania Magdy. Myślałam, że jak się dowie o Tosi i Hanie, będzie wkurzona, tymczasem zachowa się całkiem ok. Tylko to pytanie do Piotra nie w porządku, pewnie znów mu powie, że albo one obydwie, albo żadna z nich.
Poza tym jestem ciekawa, czy Hana się wybierze na te uro.  ;D

+ skan (obydwa ze ŚS)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544172_424363654322198_65911728_n.jpg

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #99 dnia: Marzec 12, 2013, 15:42:56 »
Marek Bukowski, czyli wszystkim dobrze znany serialowy Piotr otrzymał wczoraj Telekamerę 2013 w kategorii: Aktor. BRAWO!
Ja się strasznie cieszę, własnie za niego trzymałam kciuki.

Co do ŚS... to się porobiło... kurcze, nie wiem co o tym wszystkim myśleć, bo powrotu HaPi raczej te skany nie zwiastują. Ale z drugiej strony, żal mi się Tosi zrobiło... och, nie wiem. Ale zachowanie Magdy faktycznie w porządku, fajnie by było jakby Hana pojawiła się na tych urodzinach, ale nie wydaje mi się, żeby tak się stało. To nie w stylu Hany..

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Marzec 12, 2013, 15:49:37 »
Marek Bukowski, czyli wszystkim dobrze znany serialowy Piotr otrzymał wczoraj Telekamerę 2013 w kategorii: Aktor. BRAWO!
Patrząc na poziom tego pożal się Boże plebiscytu- nie wiem czy jest się z czego cieszyć :D

Nieszczególnie coś rozumiem. To Magda tak po prostu opowie Tosi jaka jest prawda? A to małe dziecko, zamiast być w totalnym szoku jakby nigdy nic przyjedzie do Piotra, aby zapytać czy będzie ją chciał jako córkę? To ładnie...

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #101 dnia: Marzec 12, 2013, 15:52:52 »
Patrząc na poziom tego pożal się Boże plebiscytu- nie wiem czy jest się z czego cieszyć :D

Nieszczególnie coś rozumiem. To Magda tak po prostu opowie Tosi jaka jest prawda? A to małe dziecko, zamiast być w totalnym szoku jakby nigdy nic przyjedzie do Piotra, aby zapytać czy będzie ją chciał jako córkę? To ładnie...
W sumie też racja. Ale i tak się cieszę :P

Niekoniecznie jej tak po prostu opowie... sądzę, że mała sama się domyśli... ale cholercia wie, może to i sprawka Magdy..

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #102 dnia: Marzec 12, 2013, 18:13:02 »
Gratulacje dla Pana Marka Bukowskiego za Telekamerę!
Należała mu się! :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Marzec 12, 2013, 18:49:48 »
Co do ŚS... to się porobiło... kurcze, nie wiem co o tym wszystkim myśleć, bo powrotu HaPi raczej te skany nie zwiastują. Ale z drugiej strony, żal mi się Tosi zrobiło... och, nie wiem. Ale zachowanie Magdy faktycznie w porządku, fajnie by było jakby Hana pojawiła się na tych urodzinach, ale nie wydaje mi się, żeby tak się stało. To nie w stylu Hany..
To bardzo źle, że nie w jej stylu. Dziewczynka nie jest niczemu winna, a skoro zaprosiła nową znajomą, którą widocznie polubiła, Magda to zaaprobowała, to będzie dla małej zawód. To, co się dzieje między dorosłymi nie powinno odbijać się na relacjach z dzieckiem.

No no, jestem pod wrażeniem grzecznego zachowania Magdy. Myślałam, że jak się dowie o Tosi i Hanie, będzie wkurzona, tymczasem zachowa się całkiem ok. Tylko to pytanie do Piotra nie w porządku, pewnie znów mu powie, że albo one obydwie, albo żadna z nich.
A dlaczego nie w porządku?
Oczywiście nie wiemy jak to będzie zaprezentowane w serialu (na to, o czym piszą gazety trzeba brać niezłą poprawkę). Kobieta chce wiedzieć na czym stoi, chce żeby Piotr powiedział konkretnie jak sobie wyobraża dalsze relacje. I zarówno z nią jak z dzieckiem. Bo Piotr jak to Piotr raczej konkretny to nie jest.

Tak w ogóle, to uważam, że dziewczynka powinna wiedzieć, kto jest jej ojcem. I nie wiemy jak taka rozmowa przebiegała. Może to nie było prosto z mostu, może Magda skorzystała z okazji stworzonej przez sytuację (może Tosia zadała jakieś pytanie). Jedyny minus to to, że nie było przy tym Piotra. Jeśli wyszło spontanicznie, to Magda powinna go uprzedzić (no, ale może nie zdążyła).

Małe dziecko nie musiało być w szoku. Ono pojmuje jeszcze niektóre sprawy w sposób naturalny. Na dodatek, w przypadku Tosi (tak w ogóle to ile ona ma lat?), ona już wcześniej przyswajała sobie myśl, że Piotr będzie jej tatusiem.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Marzec 13, 2013, 10:48:51 »
A dlaczego nie w porządku?
Oczywiście nie wiemy jak to będzie zaprezentowane w serialu (na to, o czym piszą gazety trzeba brać niezłą poprawkę). Kobieta chce wiedzieć na czym stoi, chce żeby Piotr powiedział konkretnie jak sobie wyobraża dalsze relacje. I zarówno z nią jak z dzieckiem. Bo Piotr jak to Piotr raczej konkretny to nie jest.

Rozumiem, że chce wiedzieć na czym stoi i nie dziwię się, że chce od Piotra wyłożenia sprawy wprost. Tylko nie podoba mi się, że Piotr ma do wyboru dwie opcje. Albo będzie ojcem dla Tosi i jednocześnie mężem dla Magdy, albo nie dostanie dziecka w ogóle. Magda nie potrafi zaakceptować, że Piotr jej nie kocha i chce wykorzystać dziecko, aby się z nim związać. Tymczasem najbardziej zdrowe wyjście to po prostu odwiedzanie Tosi, zabieranie na wakacje itp., a nie zmuszanie się do związku z kobietą tylko dlatego, że jest matką jego dziecka. Bo to najwyraźniej jest dla Magdy definicją 'prawdziwego ojca'.

Nie wiem, co o tym myśleć ---> http://superseriale.se.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-odc-519-latoszek-i-agata-razem-w-lozku-lena-wyrzuca-witka-z-domu_311359.html
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2013, 13:55:50 wysłana przez china doll »