Autor Wątek: Newsy, wywiady i ciekawostki  (Przeczytany 59619 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alden

• HaPi

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy, wywiady i ciekawostki
« Odpowiedź #106 dnia: Marzec 14, 2013, 17:58:18 »
No no, jestem pod wrażeniem grzecznego zachowania Magdy. Myślałam, że jak się dowie o Tosi i Hanie, będzie wkurzona, tymczasem zachowa się całkiem ok. Tylko to pytanie do Piotra nie w porządku, pewnie znów mu powie, że albo one obydwie, albo żadna z nich.
A dlaczego nie w porządku?
Oczywiście nie wiemy jak to będzie zaprezentowane w serialu (na to, o czym piszą gazety trzeba brać niezłą poprawkę). Kobieta chce wiedzieć na czym stoi, chce żeby Piotr powiedział konkretnie jak sobie wyobraża dalsze relacje. I zarówno z nią jak z dzieckiem. Bo Piotr jak to Piotr raczej konkretny to nie jest.

Rozumiem, że chce wiedzieć na czym stoi i nie dziwię się, że chce od Piotra wyłożenia sprawy wprost. Tylko nie podoba mi się, że Piotr ma do wyboru dwie opcje. Albo będzie ojcem dla Tosi i jednocześnie mężem dla Magdy, albo nie dostanie dziecka w ogóle. Magda nie potrafi zaakceptować, że Piotr jej nie kocha i chce wykorzystać dziecko, aby się z nim związać. Tymczasem najbardziej zdrowe wyjście to po prostu odwiedzanie Tosi, zabieranie na wakacje itp., a nie zmuszanie się do związku z kobietą tylko dlatego, że jest matką jego dziecka. Bo to najwyraźniej jest dla Magdy definicją 'prawdziwego ojca'.

A to już ona postawiła takie ultimatum?
Kurczę, znów coś ominęłam (tak to jest jak się trzy rzeczy naraz robi) <slucha>
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #107 dnia: Marzec 14, 2013, 18:25:48 »
Dzisiaj Katarzyna Dąbrowska (Wiki) obchodzi urodziny.
Wszystiego najlepszego!  <ciacho>

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #108 dnia: Marzec 15, 2013, 19:54:02 »
A to już ona postawiła takie ultimatum?
Kurczę, znów coś ominęłam (tak to jest jak się trzy rzeczy naraz robi) <slucha>

Rozumiem.  :D
Niestety tak, postawiła. Powiedziała Piotrowi, że bycie 'weekendowym tatą' nie wystarczy, poza tym co chwila jakieś sugestie (prawdopodobnie to ona wkręciła Tosi, żeby ta do niego zagadała o ożenek z jej mamą) no i zachowanie, albo to, co powiedziała Hanie.  ;)

Offline Alden

• HaPi

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #110 dnia: Marzec 17, 2013, 14:47:40 »
Proszę bardzo jak Dorotka szaleje. A ja ją nawet polubiłam, choć mało jej było.

Czy Agata zemści się na rywalce i powie o wszystkim Markowi? 

Nie sądzę. Nie ma w sobie woli walki o tego faceta. A jak będzie chciała powiedzieć, to zaraz zjawi się Radek i nie będzie zadowolony z tego, że się Agata wtrąca.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #111 dnia: Marzec 17, 2013, 17:15:39 »
Ja dalej lubię Dorotę. Myślę, że ten romans był bardziej chwilą słabości niż działaniem z wyrachowania. W ogóle lubię wszystkich z tego trójkąta. Najbardziej Dorotę, a najmniej Marka.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #112 dnia: Marzec 17, 2013, 19:45:11 »
Mi też się podoba postać Doroty. Wiadomo, że nie pod względem tej zdrady, ale całokształt mnie ujął. Nie zdziwię się, jeżeli to ona zostanie nowym dyrektorem.

Czy Agata zemści się na rywalce i powie o wszystkim Markowi?

Nie sądzę. Nie ma w sobie woli walki o tego faceta. A jak będzie chciała powiedzieć, to zaraz zjawi się Radek i nie będzie zadowolony z tego, że się Agata wtrąca.

Też myślę, że nie, z tego samego powodu, ale charakter Agaty dostarcza jeszcze jednego. Nie wydaje mi się, żeby teraz była zdolna do wykorzystania tych informacji  w celu zdobycia Marka czy chociażby rozbicia ich związku. To po prostu nie byłoby w jej stylu, nie wyobrażam sobie takiego zagrania w jej wykonaniu.

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #113 dnia: Marzec 19, 2013, 16:36:20 »
O ja ale... romans! Nie przypuszczałam że aż do tego dojdzie... A w ogóle Marek z kim chodzi? Bo jakoś nie obczajam tego serialu :D

Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #114 dnia: Marzec 19, 2013, 20:24:55 »
A w ogóle Marek z kim chodzi? Bo jakoś nie obczajam tego serialu :D

Obecnie to chyba próbuje odbudować związek swój i Doroty.  ;) Mi też czasem ciężko nadążyć, jeszcze niedawno myślałam, że 'startuje' to Agaty. Ona chyba również była tego zdania.

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #115 dnia: Marzec 20, 2013, 17:53:49 »
Ja wolę żeby Marek był z Agatą. Po pierwsze to ona jest ładniejsza i taka miła w tym serialu :) A Dorotę bym wyrzuciła z serialu bo ona (moim zdaniem) do Marka nie pasuje.

Ewelina Lisowska!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #116 dnia: Marzec 25, 2013, 18:52:50 »
A JEDNAK ZDRADA!
Pojawienie się Pawła (Maciej Marczewski) wyprowadzi Agatę (Emilia Komarnicka) z równowagi. W ramach pocieszenia Latoszek będzie? uprawiał z nią seks w sali rehabilitacyjnej!
Wyrzucony z domu Latoszek (Bartek Opania) zamieszka u Konicy (Robert Koszucki). Będzie zły na żonę (Anita Sokołowska) o to, że nie chce z nim rozmawiać i nie daje mu szansy na wyjaśnienie nieporozumienia.
Lena zaś sama dojdzie do wniosku, w rozmowie z Haną (Kamilla Baar), że stała się zazdrosna o Witka, bo przez brak piersi nie czuje się pełnowartościową kobietą. ? Byłam wobec niego niesprawiedliwa ? wyzna.
Tymczasem w Leśnej Górze zjawi się Paweł, były mąż Agaty. Oznajmi, że przyszedł oddać jej rzeczy, które znalazł porządkując dom. Jego wizyta wytrąci Woźnicką z równowagi.
Mężczyzna przytrzyma ją mocno za rękę, chociaż Agata zacznie się szarpać. Z pomocą przyjdzie jej Latoszek.
Następnego dnia Woźnicka znajdzie w pokoju lekarskim swoje zdjęcia z Pawłem z okresu małżeństwa. Poczuje, że były mąż znowu ją prześladuje. Przerażona schowa się w sali rehabilitacyjnej. Tam przypadkiem znajdzie ją Latoszek. Zacznie pocieszać zapłakaną przyjaciółkę. Wtedy sytuacja wymknie się spod kontroli?

I mój wieczór został bardzo brzydko zepsuty. Scenarzyści chyba upadli na głowę, ot co! Przecież jak w związku robi się nudno, to zamiast wprowadzić więcej chemii między małżonkami to oni wymyślają zdradę, głupota ludzka jednak nie zna granic, przykre.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #117 dnia: Marzec 25, 2013, 20:02:02 »
Biedna Lenka. Wkurza mnie, że w polskich serialach zdrada jest "lekiem" na wszystko!
Niby Falkowicz taki drań, ale ten: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=414766618619432&set=pb.382137831882311.-2207520000.1364237923&ENGINE=3&theater news wydaje mi się przyjemniejszy.  <zauroczony>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #118 dnia: Marzec 28, 2013, 18:07:02 »
Falkowicz był draniem, jest nim i z pewnością będzie, ale uważam, że do Wiki ma inny stosunek niżeli do wszystkich i mam nadzieję, że jednak wyjdzie z tego coś fajnego  <zauroczony>

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 05, 2013, 09:14:34 »
A kiedy wgl będzie odc z pojawieniem się Pawła?