Autor Wątek: Hana i Piotr  (Przeczytany 78639 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Hana i Piotr
« Odpowiedź #210 dnia: Czerwiec 01, 2013, 20:57:01 »
Ona go kocha, on ją kocha a niepotrzebnie Hana to wszystko teraz komplikuje jeszcze bardziej, bo przecież cała ta sytuacja nie jest łatwa.
Mam nadzieję, że w kolejnym sezonie trochę zmądrzeje ;)

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #211 dnia: Sierpień 24, 2013, 12:10:05 »
Długi zastój tu był, mnie nie było, ale wracam do żywych i od razu z taaaaaaaaaakim newsem!
Okładka najnowszego ŚS: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b2a6f13b1038bd83.html
Nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, ale na razie się straaaaaaasznie cieszę, żyję emocjami, nie patrzę na razie, czy to dobrze, czy nie... w końcu razem! <3

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #212 dnia: Sierpień 26, 2013, 10:34:58 »

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #213 dnia: Sierpień 27, 2013, 18:57:33 »
Ślub w szpitalu? To się robi znajome.... Rozumiem, że lekarze chyba lubią ten szpital, ale żeby aż tak.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #214 dnia: Sierpień 27, 2013, 19:05:06 »
No co? Lena i Witek ślub w szpitalu, z powodu choroby - jak Izzie i Alex w "Chirurgach", a Hana i Piotr ślub w pośpiechu, w szpitalu - jak Merdedith i Derek z tego samego serialu. Nie od dziś wiadomo, że twórcy NDiNZ inspirują się zagranicznymi serialami medycznymi :P Tylko u nas to zawsze słabiej wypada, a ślub HaPi jakkolwiek może cieszyć fanów - resztę ludzi raczej dziwi. Jeszcze nie tak dawno, tuż przed wakacjami, Hana wyznała Piotrowi prosto w twarz, że wcale go nie kocha. A tu ślub, miłość, szczęście.

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #215 dnia: Sierpień 27, 2013, 20:40:28 »
Bo Hana kłamała bo durna jest ;)
Ale nieumiejętnie i tak jej to wyszło :P
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Xr

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #216 dnia: Sierpień 27, 2013, 21:48:49 »
Nigdy ich nie kupowałem,a zwłaszcza ten ich seksualny wybuch,potem wycofanie się,potem głupie podchody i niby wielka miłość.

Offline Justyś

• Diabełek :-)
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #217 dnia: Sierpień 27, 2013, 21:57:36 »
Jeszcze nie tak dawno, tuż przed wakacjami, Hana wyznała Piotrowi prosto w twarz, że wcale go nie kocha. A tu ślub, miłość, szczęście.

To takie love bardziej dla fanów 8)
Najpierw płacz i zgrzytanie zębów, w przenośni oczywiście, a teraz nagła poprawa sytuacji do szczęścia <piwo>
"Najgorsza rzecz w życiu kobiety to czekanie, aż mężczyzna rozumu nabierze" - Lucy, "Ranczo"

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #218 dnia: Sierpień 28, 2013, 17:23:50 »
Telewizja Polska zaskakuje mnie newsami z nowych sezonów seriali na każdym kroku. Najpierw powrót Beaty do Klanu, teraz ślub Hany i Piotra... Ludzie, takiej wytrzymałości na odczuwanie skrajnych emocji, to ja nie mam... <smiech>

ślub HaPi jakkolwiek może cieszyć fanów - resztę ludzi raczej dziwi.
Otóż to! Do zagorzałych fanów się nie zaliczam, ale życzę im jak najlepiej i decyzją o ślubie jestem najzwyczajniej w świecie zdziwiona. Tym bardziej, że ma się on odbyć już tak szybko. 18 września? Niezłe mają tempo. I tu wszystko sprowadza się do tego, co powiedziała Justyś:
To takie love bardziej dla fanów 8)
Fani mają być zadowoleni, więc jak najszybciej ślub, obrączki, a potem będą sobie żyli długo i szczęśliwie. Tylko, że biorąc pod uwagę realia serialowe, za 15, góra 30 odcinków spadnie na nich gradowa chmura problemów i znów wszyscy będą wzdychać jacy to oni są pokrzywdzeni i jak wszystko idzie nie po naszej myśli... Dużo lepiej obserwowałoby się powolny powrót tej pary do siebie. Pewnie byłoby wiele pięknych scen, a tak ukrócą to do minimum.

Ona go kocha, on ją kocha a niepotrzebnie Hana to wszystko teraz komplikuje jeszcze bardziej, bo przecież cała ta sytuacja nie jest łatwa.
Klaudia... Na Twoje życzenie Hana szybko poszła po rozum do głowy... Mówisz - masz! ;D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #219 dnia: Sierpień 28, 2013, 18:59:16 »
Klaudia... Na Twoje życzenie Hana szybko poszła po rozum do głowy... Mówisz - masz! ;D
Tylko, że widzisz mi nie chodziło od razu o ślub <haha> Tylko o jakieś małe kroczki w kierunku tego aby być razem, o szczere rozmowy, o wyjaśnienie sobie tego wszystkiego, a nie od razu wkładać sobie na palce obrączki.  <olaboga>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #220 dnia: Sierpień 29, 2013, 16:34:09 »
Hana nie uznaje półśrodków, wszystko robi pełnym sercem! <haha>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #221 dnia: Sierpień 29, 2013, 16:50:58 »
<haha> zastanawiam się teraz czy ona w ogóle ma serce <haha> jak ten ślub ma się do tego co niedawno powiedziała Piotrowi? <mysli>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #222 dnia: Sierpień 29, 2013, 16:54:40 »
Ja się zastanawiam jak będzie wyglądała scena, w której oni sobie padną w ramiona. ;)
No chyba, że wezmą ślub z rozsądku, z bliżej nieznanego nam powodu. :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #223 dnia: Sierpień 29, 2013, 17:13:02 »
Hana nagle oprzytomnieje i padnie przed Piotrem na kolana <haha>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #224 dnia: Sierpień 29, 2013, 17:16:54 »
Nie no, nie doczytałyście :P przecież tutaj chodzi o to, że Piotr będzie miał nogę w gipsie. Oczywiście stanie się to w jakichś "dramatycznych" okolicznościach, dzięki którym Hana uświadomi sobie, że mogła stracić ukochanego.