Autor Wątek: Hana i Piotr  (Przeczytany 78642 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
Odp: Hana i Piotr
« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 21, 2013, 21:08:50 »
Świetnie Karolina, witaj!  :-* A jak do nas trafiłaś?
Ja miałam tak samo, jak Ty, oglądałam wyrywkowo i dołączam za każdym razem, gdy jest wprowadzany ciekawy wątek.
Alden, a ja właśnie myślałam, że facetom podobałaby się Nina, nie Wiktoria.. czego to się można dowiedzieć..  :D A mogę spytać, co takiego jest w Wiktorii, że Twoim zdaniem jest atrakcyjna?  ;)

Karolina, nie ma takiego konkretnego odcinka, w którym oni się poznają. Gawryło już jakiś czas wcześniej był, zanim do zespołu dołączyła Hana. Ale taki odcinek z ich pierwszą rozmową to 478 'Damski bokser'. Hana przeprowadza w nim jakąś skomplikowaną operację i Piotr jej gratuluje.  ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #61 dnia: Styczeń 21, 2013, 21:16:54 »
Karolina witamy i życzę miłej dyskusji.
Proszę Cię jednak, żebyś nie pisała postów jednego pod drugim (można edytować swoje posty).

co tu dużo gadać, a Marek Bukowski...   Przystojniak, jakich mało.

Dobre! Ale jak dla mnie jest ich jeszcze w serialu 4  ;D
Zdradź, kto to taki?  ;D

Ah, chciałam napisać, że ich jest razem 4, czyli oprócz Piotra to Konica, James i jeszcze wg mnie Przemek się załapuje. :D

Jak myślicie Piotr dowie się,że Hana była z nim w ciąży ?

No oby, oby się dowiedział. Nie ma innej opcji ;-)

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
  • This love is be and end all..
« Odpowiedź #62 dnia: Styczeń 21, 2013, 21:22:10 »
Świetnie Karolina, witaj!  :-* A jak do nas trafiłaś?
Ja miałam tak samo, jak Ty, oglądałam wyrywkowo i dołączam za każdym razem, gdy jest wprowadzany ciekawy wątek.
Alden, a ja właśnie myślałam, że facetom podobałaby się Nina, nie Wiktoria.. czego to się można dowiedzieć..  :D A mogę spytać, co takiego jest w Wiktorii, że Twoim zdaniem jest atrakcyjna?  ;)

Karolina, nie ma takiego konkretnego odcinka, w którym oni się poznają. Gawryło już jakiś czas wcześniej był, zanim do zespołu dołączyła Hana. Ale taki odcinek z ich pierwszą rozmową to 478 'Damski bokser'. Hana przeprowadza w nim jakąś skomplikowaną operację i Piotr jej gratuluje.  ;)

O dziękuję właśnie o ten odcinek mi chodziło bo widziałam urywek w jakimś filmiku..
A trafiłam tutaj przez przypadek bo szukałam różnych informacji na internecie o Hanie i Piotrze bo po prostu mnie bardzo zainteresowali,i tak chodziłam,szukałam i trafiłam do Was:) akurat szukałam odpowiedzi na pytanie które nie daję mi spokoju czyli czy Piotr się dowie w najbliższych odcinkach,że Hana była z nim w ciąży..ale niestety nie znalazłam odpowiedzi..

Bardzo się cieszę,że dołączyłam do Was i mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie nas coraz więcej..:) Pozdrawiam Was .:)

Skorpionica przepraszam nie wiedziałam,że można edytować,zapamiętam i jeszcze raz przepraszam.:)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Styczeń 21, 2013, 21:35:40 »
Nie ma sprawy, w razie czego dysponuję listą odcinków, w których dzieje się coś z HaPi.  :D Także jakby ktoś szukał konkretnej sceny, to można wbijać do mnie na PW, albo po prostu spytać gdzieś tutaj.  ;)

No ja też nawet nie przyjmuję do wiadomości, żeby w ogóle mogliby tak zrobić. Piotr musi dowiedzieć się o ciąży... Jej, jak to teraz napisałyście, to sama się zastanawiam, czy czasem nasi kochani scenarzyści tego przed Piotrem nie zatają.  <olaboga>

Mam nadzieję, że nie, ale z drugiej strony kto by mu powiedział? Raczej nikt ze znajomych, bo Lena i wszyscy pozostali, którzy wiedzieli o ciąży, zachowają się jak Wiktoria, będą się zasłaniać tajemnicą lekarską. James na pewno mu nie powie, bo to logiczne, że jak chce się pozbyć rywala, nie może mu o takim czymś powiedzieć. Hana, też nie sądzę, chociaż jest oczywiście najbardziej prawdopodobna. Ale ciekawe, czy wgl będzie chciała rozmawiać z Piotrem.  ::)

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:06:02 »
A powiedzcie mi jakie są wasze ulubione momenty Hany i Piotra ? :) :D Może jest jakiś moment którego nie widziałam a jest interesujący (tak jak pozostałe oczywiście) :)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #65 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:12:44 »
Moje ulubione momenty HiP:

Gdy Hana pochyla się nad ciałem Piotra po strzelaninie w LG

Gdy Piotr proponuje im wspólne zamieszkanie

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:14:46 »
Ojeju, mam mnóstwo takich momentów.  <zauroczony>
Tak mniej więcej po kolei..
Scena, kiedy Piotr wyciąga Hanę z aresztu  i siedzą w tym samochodzie. Albo potem, jak przyniósł jej szpitalne ubrania i zaczął z uśmiechem czekać, jak zacznie się rozbierać.  :D
Oczywiście ich pierwsza noc razem.. a potem ta cała akcja z pistoletem i napadem.
Był też taki odcinek, którego streszczenie skupiało się jedynie na innych bohaterach. Obejrzałam go niedawno z ciekawości, a tam były takie niby nic nie znaczące, ale świetne sceny. Pokazywali ich typowo od strony pary.
Kiedy zwierzali się sobie na ławce przy szpitalu, Hana powiedziała mu o Jamesie, on jej o Tosi.
Kiedy organizowała kolację dla kilku osób, ale okazało się, że będą tylko sami.
Kiedy Hana powiedziała mu, że chce mieć z nim dziecko.

Mam nadzieję, że niedługo do tej listy będę mogła co chwila coś dopisywać...  :(

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
« Odpowiedź #67 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:21:37 »
Scena, kiedy Piotr wyciąga Hanę z aresztu  i siedzą w tym samochodzie. Albo potem, jak przyniósł jej szpitalne ubrania i zaczął z uśmiechem czekać, jak zacznie się rozbierać.  :D
Oczywiście ich pierwsza noc razem.. a potem ta cała akcja z pistoletem i napadem.
Kiedy zwierzali się sobie na ławce przy szpitalu, Hana powiedziała mu o Jamesie, on jej o Tosi.
Kiedy Hana powiedziała mu, że chce mieć z nim dziecko.

Mam nadzieję, że niedługo do tej listy będę mogła co chwila coś dopisywać...  :(

Noo te sceny widziałam i są cudowne,też mam nadzieję,że tych scen będzie coraz więcej i mam nadzieję,że niebawem będziemy mogły dopisać scenę jak Hana mówi o dziecku Piotrowi. Kurczę mogłoby być na przykład tak,że ona w łzach powie mu o dziecku,on będzie w szoku wzruszy się,będzie długi i namiętny pocałunek i spędzą razem noc...Lecz znając nasze seriale pewnie on dowie się przez przypadek i pojedzie do niej i będzie miał pretensje,że mu nie powiedziała i będzie niby jej wina..:)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2013, 22:24:52 wysłana przez Justek »

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #68 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:49:58 »
Scena z aresztem to do tej pory chyba the best of. Poza tym scena gdy przechodzą na 'ty' i...mi się jeszcze podobało jak kupowali dywan. Wiem, że to może być dziwne, to mi szczególnie w pamięć zapadło :-)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #69 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:55:22 »
O, a kiedy było to przejście na 'ty'? Bo właśnie oglądam 478, tą ich pierwszą rozmowę i są jeszcze na 'Pan', 'Pani'. Ale mimo wszystko świetna scena, jeżeli ktoś niedokładnie pamięta to naprawdę warto sobie odświeżyć.  ;)
Tu podaję link, jakby ktoś się skusił:  http://www.putlocker.com/file/8CA408387CB92A97#

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
« Odpowiedź #70 dnia: Styczeń 21, 2013, 22:59:15 »
china doll ja właśnie skończyłam oglądać odcinek 478 i oglądam 479 by zobaczyć czy jakaś jeszcze scenka nie umknęła :)

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #71 dnia: Styczeń 22, 2013, 08:56:35 »
Ojeeeeeej, moje ulubione sceny z HaPi?
Hmmm... na pewno jakoś mi utknęła w pamięci scena, kiedy Hana bez ogródek powiedziała mu, że chce mieć z nim dziecko :D To było takie miłe, szczere i otwarte... do tego scena, o której wspomniał Alden... jak Hana pochylała się nad Piotrem po strzelaninie. Myślę, że dokładnie wtedy uświadomiła sobie jak bardzo jej na nim zależy..

Był też taki odcinek, którego streszczenie skupiało się jedynie na innych bohaterach. Obejrzałam go niedawno z ciekawości, a tam były takie niby nic nie znaczące, ale świetne sceny. Pokazywali ich typowo od strony pary.

I dokładnie wszystko to, o czym napisała china doll. Mogę się pod jej postem podpisać obiema rękami i nogami. Scen na ławce przy szpitalu... również uwielbiam. Albo ich pierwsza noc... pamiętam dokładnie jaka byłam zachwycona i jestem, jak widzę tę scenę... o matko  <zakochany>

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #72 dnia: Styczeń 22, 2013, 10:24:46 »
Witaj Karolina w dziale :) Moje ulubione momenty z Haną i Piotrem to wtedy jak Hana została aresztowana. Więcej aż tych momentów nie pamiętam ale ten najbardziej mi utkwił w mojej pamięci :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Styczeń 22, 2013, 11:52:26 »
Wiecie co, zauważyłam że sporo odcinków, kiedy Hana i Piotr już byli w serialu (ale jeszcze nie razem), nie oglądałam. Teraz mam świetną zabawę i nadrabiam.  ;)
Jakby ktoś miał ochotę, to gorąco polecam odc. 458 - http://www.putlocker.com/file/148CBA6DC88D0703#
Niestety Hana i Piotr jeszcze kompletnie nie zwracają na siebie uwagi, ale jest sporo fajnych scen o Hanie. I świetna akcja pod koniec, jak facet tej dziewczyny się na Hanę rzuca i Sambor zaczyna się z nim bić. Polecaaaam.  <tak>

Albo ich pierwsza noc... pamiętam dokładnie jaka byłam zachwycona i jestem, jak widzę tę scenę... o matko  <zakochany>
To samo! <serce>

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
« Odpowiedź #74 dnia: Styczeń 22, 2013, 12:46:58 »
Ja właśnie mam ferie i jestem chora i z nudów właśnie biorę i oglądam stare odcinki i faktycznie niektóre sceny są fajne z nimi a jeszcze nic do siebie nie czuli.Piotr w ogóle do niej fajnie się zachowywał bo np.te opinie co ktoś wystawił o niej on zrobił wszystko by zostały usunięte,lub jak w gazecie był artykuł,że Hana robi aborcje też jej pomógł....niby to takie drobiazgi a cieszą:D:)

A oglądaliście już odcinek 508 ? :D
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2013, 15:15:38 wysłana przez Karolina »