Autor Wątek: Hana i Piotr  (Przeczytany 78638 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amour

• HaPi
Odp: Hana i Piotr
« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 19, 2013, 20:10:17 »
Normalnie proponuję założenie grupy HaPi, skoro nawet grupa fanów A&M z PM jest...  ;D

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #46 dnia: Styczeń 19, 2013, 21:00:27 »
No, jeżeli będzie więcej chętnych, to ja w to wchodzę.  ;)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #47 dnia: Styczeń 19, 2013, 21:42:21 »
Zgłoście to w odpowiednim dziale. Zobaczymy co Skorpionica i reszta na to.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #48 dnia: Styczeń 19, 2013, 22:30:11 »
Ja ze swojej strony pozwolę sobie na off top w tym temacie i powiem, że bardzo się cieszę, że nasz dział się tak rozwinął przez kilka ostatnich dni. Mam nadzieję, że tak pozostanie, a nawet w przyszłości będzie jeszcze lepiej. Mimo sympatii do serialu i tychże bohaterów ja jednak pozostanę neutralna, ale jeśli tylko macie ochotę, to działajcie ;-)

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #49 dnia: Styczeń 20, 2013, 10:15:42 »
To ja sobie pozwolę na małe rozporzędzenie (mam nadzieję, że Skorpionica mnie nie zabije  :-*), więc...

JEŻELI JEST TU KTOŚ, KTO CHCIAŁBY BYĆ W GRUPIE HaPi I CHCIAŁBY, ŻEBY TO BYŁA JEGO GRUPA GŁÓWNA (CO SIĘ WIĄŻE Z KOLORKIEM  ;D) TO PROSIŁABYM O NAPISANIE DO MNIE PW.

Potrzebujemy min. 5 użytkowników, fajnie by też było jakbyście od razu w PW napisali jakąś propozycję naszego kolorku :D

Lista chętnych na razie:
1. Amour
2. ...
3. ...

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #50 dnia: Styczeń 20, 2013, 11:24:56 »
Ja się zgłaszam do grupy :)
No i ogólnie dobry pomysł! :)

Lista chętnych na razie:
1. Amour
2. Aga
3. ...

Może różowy kolor?

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #51 dnia: Styczeń 20, 2013, 13:05:23 »
Dziewczyny z tą rozmową dotyczącą grupy powinnyście przenieść się do tematu Ogólnie o naszym dziale ażeby tutaj nie zaśmiecać, bo przecież jest to wątek do dyskusji na temat Hany i Piotra. :) I tak jak napisała Justek, póki co zajmijcie się dyskusją i dopiero potem myślcie o grupie. :)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Styczeń 20, 2013, 18:27:10 »
No ok, widzę że już dawno nikt tu się nie wypowiadał nt. HaPi, to może ja coś skrobnę i wystawię na publiczne rozstrzelanie.  <boi_sie>
A tak na serio, to po prostu uwielbiam tą parę i mam nadzieję, że ktoś się dołączy do rozmowy i będę miała z kim ponarzekać na Magdę i porozpływać się nt. Piotra. ^
Osobiście głęboko wierzę, że scenarzyści ich w końcu połączą. Tak patrząc na chłopski rozum, to są jedną z najbardziej lubianych serialowych par i ostatnio NDiNZ właśnie dzięki nim odzyskało wielu fanów i przyciągnęło nowych. Ja sama przyznam, że serial oglądam od zawsze, ale z przerwami. Był taki czas, kiedy była Patrycja Sambor i Stefan Drzewiecki, wtedy też powrcóciłam do oglądania. Potem przerwa kilka lat... i teraz znów.  ;)
Sama nie wiem, na czym to polega, że tak bardzo ich lubię, ale po prostu strasznie miło się na nich patrzy. Dwoje ludzi rozbitych, po przejściach. Gawryło, który przedtem zachowywał się jak typowy flirciarz, najpierw Zosia, potem Wiktoria, dopiero na Hanie czuje się, że naprawdę mu zależy. A Hana znów, wydaje mi się że jest naprawdę zamknięta w sobie, choć może się wydawać, że jest przyjazna i wszystko jest ok. Ale jest jakaś taka... czuje się, że trudno jej zaufać i się zaangażować. Poza tym, nie można zaprzeczyć, że są bardzo atrakcyjną parą.  ;D Kamilla Baar jest świetna, co tu dużo gadać, a Marek Bukowski...  <serce> Przystojniak, jakich mało.
Za pomysł ciąży byłam gotowa uściskać scenarzystów... za to poronienie było najmniej sensownym pomysłem tego sezonu. Nie rozumiem, jaki był sens wprowadzania wątku tego dziecka. W związku HaPi nic to nie zmieniło, jedynie dodali Hanie dodatkowych zmartwień, niepotrzebnie.
Spoiler
Magdę uważam za kompletną idiotkę, jak można tak się zachowywać i jeszcze zrzucić winę na kilkuletnie dziecko? W nieemitowanym jeszcze odcinku będzie próbowała wcisnąć Piotrowi, że to Tosia wykasowała połączenia....  ::)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #53 dnia: Styczeń 20, 2013, 21:25:27 »
Niepodważalnie ta dwójka swoimi losami odświeżyła trochę serial. Oczywiście, że miło się na nich patrzy. Tylko za bardzo kręcą ich losy. Naprawdę chwilami przechodzą pewną granicę, bo czy Hana została wprowadzona tylko po to, żeby komuś ciągle rzucać kłody pod nogi?

Tak patrząc na chłopski rozum, to są jedną z najbardziej lubianych serialowych par i ostatnio NDiNZ właśnie dzięki nim odzyskało wielu fanów i przyciągnęło nowych.

Na fejsie jest nawet ankieta z kim powinna być Hana. Aktualnie 873 do 211 dla Piotra, więc to chyba o czymś świadczyć musi :D

co tu dużo gadać, a Marek Bukowski...   Przystojniak, jakich mało.

Dobre! Ale jak dla mnie jest ich jeszcze w serialu 4  ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #54 dnia: Styczeń 20, 2013, 21:28:32 »
Hanę i Piotra pokochałam już dawno  <zauroczony> i nie ukrywam, że to właśnie dzięki tej dwójce powróciłam do oglądania serialu. ;) Bardzo podobały mi się starania Piotra, to jak non stop chciał być przy niej, jak chciał każdą wolną chwilę z nią spędzać - piękne!
Nie podoba mi się to, ze od pewnego czasu wszystko jest tak jak jest, że wszystko tak się skomplikowało, ale jednak mam nadzieję, że scenarzyści się opamiętają i jednak ich połączą, bo jak nie to przyrzekam, że rzucę oglądanie, O!

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #55 dnia: Styczeń 20, 2013, 21:38:50 »
Ja się dołączę, ja! Z ogromną przyjemnością, gdyż wstyd się przyznać, ale jeszcze tutaj się nie wypowiadałam.

Jak dla wielu innych, Hana i Piotr to zdecydowanie moja ulubiona para NDiNZ! Na pewno po części wzięło się to z tego, że uwielbiam Hanę, ale nie tylko dzięki niej... przecież jest jeszcze Piotr... mmm, ciacho! Moim zdaniem naprawdę jeden z przystojniejszych bohaterów tego serialu, więc również mogę się nad nim rozpływać godzinami  ;D A w połączeniu z charakterem, stylem bycia, barwą głosu Hany stanowią idealną całość...
Tak jak china doll wspomniała, oboje są po przejściach. Każdy z nich ma pewne zamknięte etapy swojego życia, do których nie chcieliby wracać, ale niestety część wspomnień wraca, poprzez powrót Magdy z Tosią oraz Jamesa... James irytuje mnie, jak nikt inny. I to nie dlatego, że mąż Hany, że próbuje wejść w miłość HaPi. Nie dlatego. Po prostu nie podoba mi się ta postać. Jak już ktoś gdzieś nawet napisał, aktora grającego Jamesa chętnie obejrzałabym sobie w innej roli... ale James... nie  :-X Ale za to Magda... Magda irytuje mnie jako postać. Nie rozumiem po co scenarzyści znów wprowadzili ją do serialu... bez sensu... nieprzemyślana decyzja, moim zdaniem, jakby zmartwień HaPi było mało.

Osobiście głęboko wierzę, że scenarzyści ich w końcu połączą. Tak patrząc na chłopski rozum, to są jedną z najbardziej lubianych serialowych par i ostatnio NDiNZ właśnie dzięki nim odzyskało wielu fanów i przyciągnęło nowych.

A Hana znów, wydaje mi się że jest naprawdę zamknięta w sobie, choć może się wydawać, że jest przyjazna i wszystko jest ok. Ale jest jakaś taka... czuje się, że trudno jej zaufać i się zaangażować. Poza tym, nie można zaprzeczyć, że są bardzo atrakcyjną parą.  ;D Kamilla Baar jest świetna, co tu dużo gadać, a Marek Bukowski...  <serce> Przystojniak, jakich mało.

Za pomysł ciąży byłam gotowa uściskać scenarzystów... za to poronienie było najmniej sensownym pomysłem tego sezonu. Nie rozumiem, jaki był sens wprowadzania wątku tego dziecka. W związku HaPi nic to nie zmieniło, jedynie dodali Hanie dodatkowych zmartwień, niepotrzebnie.
Dokładnie. I tak jak wspomniała Skorpionica głosowanie na fejsbuku rónwnież o czymś świadczy.

Oj tak, Hana jest naprawdę zamknięta w sobie... ale przecież Piotr już powodował, że się otwierała, że zaczynała żyć na nowo, widać, że przy nim odżyła. Ale scenarzyści jak zwykle mieli swoje do powiedzenia... ale również myślę, że nie bez powodu i w końcu się doczekamy wielkiego powrotu HaPi. Marzy mi się to  <zakochany>

Również tak uważam, ale - wydaje mi się, że jeszcze nic straconego i scenarzyści to jakoś połączą... że na przykład Piotr prędzej czy później się dowie o dziecku i zacznie pocieszać Hanę, z nią być, będzie uparty, nie będzie się poddawać... i w końcu będą razem. Przecież to jest prawdziwa miłość. A prawdziwa miłość ZAWSZE wygrywa.

(Taka już jestem, że tak naiwnie wierzę w scenarzystów  <zniecierpliwiony> )

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Styczeń 21, 2013, 12:02:06 »
co tu dużo gadać, a Marek Bukowski...   Przystojniak, jakich mało.

Dobre! Ale jak dla mnie jest ich jeszcze w serialu 4  ;D
Zdradź, kto to taki?  ;D
Jak dla mnie interesujący byłby Marek, gdyby trochę podrósł... biedny chłopczyna niższy jest nawet od Agatki. James też nie powiem.. jak zobaczyłam jego mięśnie w którymś tam odcinku, to aż mi się słabo zrobiło.  <haha> Poza tym taaaki jest wysoki i zbudowany, zwłaszcza przy drobnej Hanie to widać.. Falkowicz też ma to 'coś', może przystojny to za dużo powiedziane, ale nie powiem, lubię sobie na niego popatrzeć.  <cwaniak>

Ta ankieta na fb pocieszająca, lecz zauważyłam rosnącą falę osób, którzy wolą Hanę z Jamesem... ale pięknie ich ignoruję. Nas wciąż jest o wiele więcej. ^

Kurczę, ja to nie mogę doczekać się 511 odcinka, o którym pisała Skorpionica w 'W następnym odcinku'. Będzie się działo, ale! Jeżeli nie będzie przy niej Piotra to naprawdę będę zła.  <histeryk> Nie mogą mi tego zrobić..

Wiktorię rozumiem, że nie powiedziała o dziecku Gawryle. W końcu to była ich prywatna sprawa, Hana mogłaby się wściec (łuhu, chciałabym zobaczyć jak z niej wypływa to wielotygodniowe napięcie), poza tym prawdopodobnie Hana sama chciałaby mu o tym powiedzieć. I chciałabym taką właśnie smutaśną scenę, jak mówi mu o dziecku a on ją pociesza. Marzeniaa...

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #57 dnia: Styczeń 21, 2013, 12:26:09 »
Wątek Hany i Piotra niewątpliwie trudny ale powinniśmy poszukać jasnych stron - przede wszystkim to, że gdyby ich ostatecznie połączyli i stanęliby przed księdzem na ślubnym kobiercu (w NDiNZ tylko taki ślub przechodzi) to odesłaliby ich na boczny plan jak LiL i innych, a zapewne skupiliby się na relacji Marek - Agata.

Najładniejsze aktorki w NDiNZ to dla mnie Komarnicka (Agata), Kamila Baar (tu nie będę pisał kto to, każdy wie), jeszcze jak grała to lubiłem Paulinę Chruściel (Ludmiła), Kasia Dąbrowska (Wiktoria), a tak to nikt...na Ninę patrzeć się nie da, pielęgniarki brzydkie, a Wasiakowa za stara ot co ;P

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
  • This love is be and end all..
« Odpowiedź #58 dnia: Styczeń 21, 2013, 17:55:07 »
Wiecie co z chęcią dołączę się do waszego forum:) Ja na dobre i na złe oglądałam dawniej,ale przestałam bo nudy były i teraz powróciłam do oglądania dzięki Hanie i Piotrowi,tak mnie zainteresowali,że nie mogę się doczekać kolejnych odcinków. :) Jak myślicie Piotr dowie się,że Hana była z nim w ciąży  ? I mam jedno pytanie nadrabiam odcinki i chciałam się dowiedzieć czy wiecie w którym docinku Hana poznała się z Piotrem ? :)

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
  • This love is be and end all..
« Odpowiedź #59 dnia: Styczeń 21, 2013, 20:11:41 »
Ja także się dołączam

Lista chętnych na razie:
1. Amour
2. Aga
3. Karolina
4. ...