Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #120 dnia: Kwiecień 11, 2013, 21:37:52 »
To fakt, rodzinny bilans będzie się im zgadzał. :D

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #121 dnia: Kwiecień 12, 2013, 06:49:02 »
Taki numer to był do tej pory chyba tylko w Dynastii  :D
No chyba, że jeszcze w "Modzie na sukces" wchodzili dwa razy do tej samej rzeki :)
Podejrzewam, że scenarzyści "eMki" muszą ostro imprezować razem ze scenarzystami "Barwów". W "Barwach" też będziemy mieli Kaśkę & Xawerego w wersji 2.0 :D
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #122 dnia: Kwiecień 17, 2013, 09:37:29 »
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #123 dnia: Kwiecień 17, 2013, 11:52:40 »
Właśnie teraz kiedy Pawełek rozstał się z Izą (to znaczy, przestał się puszczać :) to znowu Madzi szykują nowego kawalera. Z pewnością bardziej udanego od poprzedniego  ::)
Wątek Magdy i Pawła, o ile w ogóle taki jest, to totalny bezsens. Może gdyby nigdy ze sobą nie spali to jeszcze napięcie by teraz rosło (bo stworzeni są dla siebie, bo może w końcu się pocałują i takie inne tam bajery). A tak? Nie wiadomo co to w ogóle jest między nimi.

Uwielbiam jak ktoś mówi "Kinia". Od czasu kiedy K. Maciąg powiedziała tak do Dereszowskiej  w jednym filmie :D

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #124 dnia: Kwiecień 17, 2013, 12:02:06 »
Wątek Magdy i Pawła, o ile w ogóle taki jest, to totalny bezsens. Może gdyby nigdy ze sobą nie spali to jeszcze napięcie by teraz rosło (bo stworzeni są dla siebie, bo może w końcu się pocałują i takie inne tam bajery). A tak? Nie wiadomo co to w ogóle jest między nimi.
No jak to co? Nie wiesz? Tylko-Przyjaźń  <smiech>
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #125 dnia: Kwiecień 23, 2013, 17:16:07 »
Swiat Seriali donosi, iz w zyciu Pawla Zdunskiego pojawia sie dwie nowe kobiety- Olga i Ala.
Pawel pozna Olge w 993. odcinku, a Ale (Olga Frycz) w 999.

Wiecej mozna przeczytac tutaj:

http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-olga-frycz-jako-nowa-milosc-pawla-zdunskiego,nId,958912

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #126 dnia: Kwiecień 23, 2013, 17:39:52 »
Hm...pewnie "szykują" następny trójkącik dla tego "największego" lovelasa -emkowego Casanovy <smiech>.
Lista jego łóżkowych "podbojów-zdobyczy" chyba dobija już do 10. Tylko, że coraz gorszy asortyment dobierają Pawełkowi Z. Olga Frycz poza nazwiskiem raczej umięjętnościami aktorskimi nie powala widzów na kolana, no ale cóż, to pewnie taki sam "gatunek" jak Osyda. Wygląda na to, że następne "drewno będzie grało z drewnem". <smiech>

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #127 dnia: Kwiecień 23, 2013, 22:00:56 »
Hm...pewnie "szykują" następny trójkącik dla tego "największego" lovelasa -emkowego Casanovy <smiech>.
Lista jego łóżkowych "podbojów-zdobyczy" chyba dobija już do 10.

Ja doliczylam sie 7 kobiet:Teresa,Madzia,Sylwia,Mirka,Majka,Joanna i Iza ;) ,ale ja widzialam mniej niz polowe z wszystkich pokazanych juz odcinkow, wiec calkiem mozliwe, ze o kilku kobietach nie wiem. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #128 dnia: Kwiecień 23, 2013, 22:24:16 »

Ja doliczylam sie 7 kobiet:Teresa,Madzia,Sylwia,Mirka,Majka,Joanna i Iza ;) ,ale ja widzialam mniej niz polowe z wszystkich pokazanych juz odcinkow, wiec calkiem mozliwe, ze o kilku kobietach nie wiem. ;)
Była jeszcze ta cała...Anka? Grana przez Weronikę Rosati. Niezbyt długi był to związek, ale jednak. No i mały epizod z tą wariatką, która potem więziła Grażynę. Poza tym nie wiem czy między nim a Olką coś było, ale dziewczyna wyraźnie miała chrapkę na Zduńskiego.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #129 dnia: Kwiecień 24, 2013, 06:59:31 »

Była jeszcze ta cała...Anka? Grana przez Weronikę Rosati. Niezbyt długi był to związek, ale jednak. No i mały epizod z tą wariatką, która potem więziła Grażynę. Poza tym nie wiem czy między nim a Olką coś było, ale dziewczyna wyraźnie miała chrapkę na Zduńskiego.
Była Anka, były bodaj dwa epizody "jednonocne" jak mieszkał w "Oazie" i spał z przygodnymi laskami coby chyba o Madzi zapomnieć czy coś, nie wiem strasznie to pogmatwane, no i ta cała..... Ewelina (?) co Grażynę porwała. Olka to raczej sprawa platoniczna, nasz "Kasa nowa" traktował ją raczej jak młodszą siostrę.

Czyli podsumowując:
Teresa, Madzia, nieznajoma 1, nieznajoma 2, Anka, Sylwia, Mirka, Ewelina, Aśka, Iza. Jak nic 10 wychodzi, a jeszcze chyba 30-tki nie osiągnął (w sensie wieku). Rany boskie, to ja przy nim się chowam do nory :D
Zaraz, a żona szefa myjni samochodowej co do niego zarywała? Czy tam nic nie było "teges-szmeges"?

Wygląda na to, że następne "drewno będzie grało z drewnem". <smiech>
A wiesz, że jak drewno o drewno dostatecznie długo pocierać to niezły ogień można rozpalić?  <na_poduszce>
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2013, 09:34:46 wysłana przez Mintek »

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #131 dnia: Maj 23, 2013, 21:07:02 »
Czy jest tu ktoś kto obejrzał odcinek 996 ??? I widział tę zapowiedź 'po wakacjach' ?  <olaboga> Jestem w szoku.
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #132 dnia: Maj 23, 2013, 23:58:26 »
Marta z bronią w ręku?! Tego jeszcze nie było!
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2013, 17:28:54 wysłana przez Ann »

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #133 dnia: Maj 24, 2013, 20:00:54 »
Ja oglądałam i przyznam szczerze...byłam w szoku. Myślałam że seriale pomyliłam :D Bardzo intrygująca zapowiedź im się udała, bo zaciekawiły mnie aż trzy wątki: w dalszym ciągu Ewa i Marek, Marta oraz ta cała Jane, bo jak biegła w zakrwawionej koszulki przez łąkę to pomyślałam sobie, że niezła akcja się szykuje. Chociaż pewnie i tak wyjdzie tak jak zwykle, czyli tak jak z kartonami. Ale z przyjemnością nadal będę z doskoku zerkała po wakacjach.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #134 dnia: Maj 24, 2013, 20:21:40 »
Też oglądałam i również jestem w szoku. Się nam rozkręcili scenarzyści.  :D Ogółem całokształt zapowiedzi naprawdę itrygujący i po prostu... łał. Mam wrażenie, że kręcą odważniej, ten wątek kryminalny, strzelająca Marta, zakrwawiona Jane niczym z horroru, rozebrana Ewa..
Niepokoi mnie tylko scena, w której Marek mówi Ance, że przecież miała się zabezpieczyć. Oby jeszcze to jakoś odkręcili.
W każdym razie, naprawdę im się udało, teraz całe wakacje będę się zastanawiać co i jak.